BG TV Talk
24 May 2024 02:02:17
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  
Register - Required Information
Choose username:
Used only for identification by SMF.
Email:
This must be a valid email address.
Choose password:
Verify password:
I agree and consent to the Privacy Policy:
We collect personal information when you use our online services. We use cookies to identify you and to personalize your experience. For details, please see our Privacy Policy
Search engine are not allowed to complete captchas
Visual verification:


BG TV Talk | общи правила

1. Подигравката с потребители на форума е забранена – всеки има свое виждане за живота си. Не нагрубявайте другите участници във форума, като използвате просташки език, псувни и т.н.
2. Когато създавате теми, се стремете заглавията им максимално да отговарят на съдържанието. Теми с рекламно заглавие, „help“, „моля за помощ“ и т.н. ще се трият или преименуват. Спазвайте стандарта за заглавия на темите, описан по-долу.
3. Избягвайте да пишете коментари извън темата на дискусията или ако пишете, ги маркирайте с „offtopic“.
4. Използването на кирилица е задължително. Препоръчително е писането с правилна пунктуация и правопис.
5. Не пускайте по 2-3 последователни поста в тема – ако нещо искате да промените, може да редактирате или изтриете всеки един свой пост.
6. Задължително посочвайте източника на информацията, която поствате. Става въпрос за тип информация като прессъобщения/новини/слухове, които сте разбрали/видели в интернет. Задължително е тези новини да се поставят в цитати, като трябва да се посочи линка на информацията. Пускането само на линкове като постове, както и пускането на линкове от преки конкуренти сайтове, е забранено.
7. Писането на мнения изцяло с главни букви е забранено – писането с главни букви в интернет се счита за викане.
8. Празни и несъдържателни мнения ще се трият с цел да не се разводнява коментираната тема.
9. Систематичното пускане на безсмислени мнения с цел трупане на рейтинг се наказва.
10. Не е желателно писането на съобщения с „шарен“ текст или твърде голям шрифт. Спазвайте зададените по подразбиране параметри, освен ако не е нужно допълнително графично оформление.
11. Забранено е слагането на твърде големи картинки в подписа и/или като аватари. Забранено е слагането на рекламни линкове, връзки, банери, съобщения, слогани, лога и т.н. на сайтове и продукти, които не са част или продукт на BG TV Media в подписа, потребителското име и/или аватара на потребителя. Забранено е постването и слагането на картинки, аватари и подписи с нецензурно съдържание.
12. Потребителите са свободни да обменят информация помежду си, стига съдържанието ѝ да не е изрично забранено в правилата.
13. Всяко физическо лице има право само на един акаунт във форума. Използването на подвеждащи никнейми е забранено. За такива се считат „admin“, имена на марки, известни личности, никнейми, които приличат на вече съществуващи такива, и т.н.
14. Членовете на администрацията следят за спазването на тези правила по свое усмотрение и преценка, като действията им не подлежат на обсъждане. Ако имате сериозни съмнения за коректността на даден администратор, обърнете се към друг човек от екипа на форума за проверка на случая. Обиди към членовете на администрацията се наказват с незабавен бан, чийто период е по усмотрение на администраторите.
15. При тенденциозно неспазване на правилата потребителят получава наказания, като крайната мярка е бан.
16. Членовете на администрацията на BG TV Talk не носят никаква отговорност за публикуваните от потребителите постове (и цялото им съдържание).
17. Правилата не подлежат на обсъждане.
18. Членовете на администрацията могат да променят тези правила по свое усмотрение по всяко време.
19. Ако смятате, че тези правила ограничават личната ви свобода, има и други форуми, където може да доказвате превъзходството си.
20. Всички теми трябва да са със заглавие по следния модел: „Име | новини и коментари“. С цел спазване на дървото от постове в темите и координацията между тях, при създаване на нов пост в полето „Subject“ (тема) трябва да се оставя въведената по подразбирате – „Re: Име | новини и коментари“.

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy