BG TV Talk

TV => bTV => Topic started by: Mr.D. on 14 October 2013 17:24:51Title: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 14 October 2013 17:24:51
(http://i.imgur.com/S1U2Pv6.png)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 18 October 2013 20:59:07
Главният изпълнителен директор на CME оглавява Надзорния съвет на bTV Media Group

(http://prikachi.com/images/557/6668557q.png)

Кристоф Майнуш, един от двамата Главни изпълнителни директори на Central European Media Enterprises (CME), е новият председател на Надзорния съвет на БТВ Медиа Груп ЕАД. Промяната e вписана днес в Търговския регистър към Агенция по вписванията.
През септември тази година Кристоф Майнуш стана Главен изпълнителен директор на Central European Media Enterprises (CME), заедно с Майкъл Дел Нин, който през последните пет години заемаше поста Вицепрезидент по международни и корпоративни стратегии на Time Warner Inc.
Кристоф Майнуш има изключително богат опит и доказана репутация в успешното управление на медии. Шестнайсет години от професионалната му биография са посветени на дейността Главен изпълнителен директор на медийни компании, включително Alpha Media Group в Гърция, RTL Televizija в Хърватия и ACS Media GmbH. Преди да заеме поста Главен изпълнителен директор на CME, Кристоф Майнуш работи като консултант на Президента на компанията Turner Broadcasting International, дъщерно дружество на Time Warner Inc. Преди това, той е част от Комитетa по операционен мениджмънт на RTL Group.

Източник: btv.bg (http://www.btv.bg/za%20btv/spetsialno/story/949731947-Glavniyat_izpalnitelen_direktor_na_CME_oglavyava_Nadzorniya_savet_na_bTV_Media_Group.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 18 October 2013 21:13:29
Светослав Иванов посреща първи гости в „120 минути“ в събота (http://www.btv.bg/shows/120-minuti/videos/video/682491318-Svetoslav_Ivanov_posreshta_parvi_gosti_v_%E2%80%9E120_minuti_v_sabota.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 19 October 2013 15:42:33
Хм, интерсна рокада, още повече че до колкото виждам от СМЕ са започнали масово да сменят генералните директори на подразделенията си в другите държави, но тука според мен Политова е закотвена и мърдане няма. В тоя надзорен съвет ако не ме лъже паметта влизат Гергов и тоя американеца Дейвид Стържън.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 21 October 2013 17:25:25
“Сезонът на новообразието”? Think again…

(http://bgtvnews.files.wordpress.com/2013/08/btv.png?w=700&h=440)
Така трябваше да изглежда праймтайма на bTV…

И тази година станахме свидетели на поредният голям гаф на една от големите медии – дълго рекламираният “изцяло български” “сезон на новообразието” с пет изцяло нови формата по bTV се оказа мираж и фишек. Още седмица след обявяването си през първата седмица на Септември се оказа, че всъщност картинката няма да е съвсем такава, каквато на пръв поглед изглежда и каквато цял месец преди това (август) ни я представяха. Да видим обаче как се стигна до тук…

Разравяйки се малко из архива на нашия сайт (познат преди месец под името “URBN TV”) отрих статията, която бях написал тогава “Сезонът на новообразието стартира по bTV” – http://wp.me/p3PwL5-7s . Пускам и тук да видите какво точно казаха тогава от БТВ:

Quote
Пет изцяло нови формата, най-малко три сериала и следващи сезони на любими предавания изграждат изцяло българския праймтайм на bTV

Тази есен зрителите на bTV ще гледат само българска продукция в праймтайм. Седмицата на големите стартове е 15-20 септември, когато започват ключовите предавания на bTV през новия, невиждан досега у нас, ТВ сезон.

Началото е в неделя, 15 септември, от 20:00 часа с откриващия епизод на най-горещото приключенско риалити „Африка: звездите сигурно са полудели”. Зрителите ще разберат кои са популярните лица, приели предизвикателствата на Черния континент, а водещите Яна Грудева и Антон Хекимян и ще разкрият какви мисии и приключения очакват зрителите на 16 септември, отново от 20:00 часа.
Топ шеф-готвачът на Великобритания, пловдивчанката Силвена Роу, ще изненада любителите на кулинарията и забавленията около приготвянето на ястия с хитовия формат „Щипка сол” във вторник, 17 септември от 21:00 часа. За първи път в подобен формат зрителите на bTV ще могат да се включат на живо в шоуто, за да споделят уменията си в кухнята с водещата и гост звездите й във всеки епизод.
На 18 септември, сряда, от 21:00 часа вечно воюващите Чеканови и Лютови ще се завърнат на малкия екран с шести сезон на любимата комедийна драма „Столичани в повече”.

Изцяло новият за българския ефир формат Vox Populi стартира на 19 септември, четвъртък, от 20:00 часа. За първи път в телевизионно предаване у нас зрителят ще дирижира изхода от различни ситуации, почерпени от реалния живот. Те ще бъдат представени под формата на филми с отворен край. Водещият ще обсъжда всички обстоятелства около казуса с публиката в студиото, а зрителите на bTV ще изберат чрез гласуване един от двата, може би еднакво правилни, финала на историята.
Забавленията в петъчната вечер по bTV започват на 20 септември в 20:00 часа с новото авторско комедийно риалити „Нищо лично” – най-забавната скрита камера. Комедийната вечер ще продължи в 20:30 часа, когато новобогаташът Коце ще се върне в къщата на тъщата с четвъртия сезон на авторския ситком „Домашен арест”.

Големи стартове в ефира на bTV предстоят и след 23 септември. Най-успешната телевизионна игра в световен мащаб „Това е цената” ще предизвиква съобразителността, бързото мислене, късмета и чувството за хумор на зрителите на bTV от 26 септември в 21:00 часа. Записванията за участие продължават и в момента на (02) 4456-240 и tovaecenata.btv.bg.
На 28 септември по bTV се завръща и уникалният социален проект „Предай нататък” с водещ Наталия Симеонова. В третия сезон на предаването зрителите ще видят още повече позитивни и слънчеви истории.
В разгара на есенния сезон се завръща и филмовият хит от пролетния сезон – разтърсващата семейна драма с участието на Асен Блатечки, Стефан Данаилов, Ваня Цветкова и Яна Маринова – „Фамилията”.

Да видим какво от горното нещо се случи и какво – не. Първо, във въпросната седмица на големите стартове тръгнаха само три неща: “Африка”, “Нищо лично”, “Щипка сол” и „Столичани в повече”. Третото от тези пък само две седмици след грандиозния си старт в праймтайма във вторник (невиждано до сега кулинарно шоу по световен лиценз със световно известната готвачка Силвена Роу) бе изместено тихомълком в най-безличния часови диапазаон – събота от 18:00. На пук на всичко не е и в праймтайма. Причината: тотална катастрофа в рейтингите срещу прекия конкурент Нова ТВ. Хубава работа, ама българска… Теста се оказа неуспешен. БГ сезонът на новообразието остана с един по-малко. Главите обаче продължиха да падат една по една…

Втори на дръвника се оказа първото по рода си интерактивно-шоу филм “Vox Polpuli”. То трябваше да е излъчва всеки четвъртък от 20:00 до 21:00 с водещ Ани Салич, която заради този си ангажимент напусна временно като водеща на централните новини в 19:00. Това трябваше да е вторият най-голям проект след Африка в праймтайма на БТВ. Да, ама тъц. Предаването не само не стартира изобщо, а мястото му в праймтайма отново бе заето от сапунка номер 1 в рейтингите за България – Огледален свят. Така от сезон на новообразието и изцяло български този сезон се превърна в сезонът “проба-грешка”. Причината за отпадането на “Вокс попули” била, че от продуцентската компания “МедияПРО” не били готови да стартират точно тогава и били претупали “интерактивните филми”. Резултатът бил ужасяващ и по тази причина от bTV са се отказали тотално да го пускат и го отложили за пролетта. Нищо, че беше грандиозно рекламирано, по билбордове, новини, вестници, сайтове – всичко това изчезна за 24 часа и все едно такова предаване никога не е имало. Въпреки това обаче Ани Салич не се върна като водеща в централните новини… Другата причина била, че огромната аудитория на Огледален свят била изключително недоволна от спирането на любимия им турски сериал. Резултатът бе заливане на Фейсбук страниците, мейлите и сайтовете на БТВ с негативни въпроси и коментари “защо и кога ще се върне Огледален свят в праймтайма”. Това е 100% вярно, защото го изпитахме на наш си гръб – нашата Ask.FM страница @URBNTV също бе залята от такива въпроси. Извод – след толкова години налагане турските сапунки са се превърнали в незаменима част от evening програмата на родните зрители.

Продължаваме нататък: “Най-успешната телевизионна игра в световен мащаб „Това е цената” ще предизвиква съобразителността, бързото мислене, късмета и чувството за хумор на зрителите на bTV от 26 септември в 21:00 часа.” Ми да ама не е съвсем така: “Това е цената” стартира не на 26 септември, а едва тази неделя: 20 октомври – почти един месец от обявяването си. Причината: бройката хора записали се била под минимума за да започне предаването. Ай, чистито нов фал! Оказа се, че интересът към подобни игри май не е толкова голям, и за да си спестят унижението, БТВ решиха да пуснат играта в неделя.

Още има, не се притеснявайте. “На 28 септември по bTV се завръща и уникалният социален проект „Предай нататък” с водещ Наталия Симеонова. В третия сезон на предаването зрителите ще видят още повече позитивни и слънчеви истории.” Дам, ама “Предай нататък” се завърна, ама не на 28 септември, а едва миналата седмица. Пак някой не е внимавал в картинката…

Още продължаваме: беше обявено, или поне в програмата, че предаванията “Тази събота” и “Тази неделя” се завръщат на 14 и 15 септември. Оказа се обаче, че стартът им се отложи с повече от месец, защото БТВ не били готови с водещия, в случая Антон Хекимян, който е и водещ на “Африка”. Къде бляхте, уважаеми, че не можахте толкова месеци да се организирате с водещия?

Заключение: който много моца (лапа) той накрая много връща (сещате се). Очевидно във водещите български медии цари адска несинхронизираност. Това бе най-големия гаф с началото на ТВ сезон, който са сътворявали до сега от БТВ. Толкова огромна рекламна кампания, а когато всичко се о*ира, влизаме в мишата дупка. Е, не може така. Ако сме сериозна медия, ще преценим рисковете до край, до последно ще дъвчем на съветите програмата до като не изпипаме всичко на 100% до последния детайл. Тези действия прилягат по-скоро на една посредствена кабеларка, а не на най-голямата национална медия. Да стискаме палци, че все пак някоя важна персона си е извадила изводите и заключенията от така развилите се ситуации и през пролеттта да наблюдаваме коренно различно поведение. Чувствайте се свободни да ме поправите в постовете отдолу, ако съм изпуснал нещо или съм сбъркал някъде, все пак ние сме простосмъртни люде и ни е позволено да грешим, когато пишем нещо разпалено.   :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 29 October 2013 23:29:55
Финалът на "Нищо лично" ще е на 20 декември. От медията явно са харесали резултатите на предаването, защото то ще има и втори сезон. Стартът му ще е през февруари или март.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 01 November 2013 00:19:18
bTV – лидер в сутрешния ефир през цялата седмица

(http://prikachi.com/images/610/6709610G.jpg)

Вчера от bTV публикуваха информация за рейтингите на сутрешните си блокове „Тази сутрин“ и „Тази събота/неделя“ за изминалата седмица:
Quote
Сутрешният блок на bTV, „Тази сутрин“, увеличи с 22% лоялните си зрители от старта на предаването тази есен с новите водещи Генка Шикерова и Константин Караджов. За сравнение, сутрешният блок на прекия конкурент е повишил броя на зрителите си двойно по-малко, или с 11% от датата на пилотното си издание за есенния сезон на 2013 г.
С новите водещи „Тази сутрин“ продължава да бъде стабилен лидер в сутрешния национален ефир в делничните дни. Според данните на GARB още от старта на есенния сезон сутрешният блок на bTV е предпочитан избор за 33% повече зрители от аудиторията All 4+ в сравнение с конкурентната телевизия. Според данните за миналата седмица този процент се е повишил до 46%.
„Тази събота“ и „Тази неделя“ с водещ Антон Хекимян се завърна като лидер в съботно-неделния сутрешен ефир още с първите си издания. Според данните на GARB първите четири издания на шоуто са предпочитаният избор на зрителите във възрастовата група 18-49.
Източник: BG TV: News (http://bgtvnews.wordpress.com/2013/10/31/btv-%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80-%D0%B2-%D1%81%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%80-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D1%86%D1%8F%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0/), автор: The TV Boy (http://thetvboy.blogspot.com/)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 07 November 2013 16:03:37
Поредна рокада в праймтайма на “bTV”!
http://wp.me/p3PwL5-gb


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 07 November 2013 18:14:18
Поредна рокада в праймтайма на “bTV”!
http://wp.me/p3PwL5-gb
Логично е предаването с по-висок рейтинг да е първо, защото така се увеличава шансът зрителите да не местят канала и по време на сериала.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 08 November 2013 20:10:27
Логично е предаването с по-висок рейтинг да е първо, защото така се увеличава шансът зрителите да не местят канала и по време на сериала.
„Нищо лично“ (предаването с по-висок рейтинг, близо 519 000) отива във 20:30, а „Домашен арест“ (сериала с по-малък рейтинг, близо 479 000) отива в 20:00. :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 08 November 2013 21:04:56
На 1 ноември журналистът Антон Хекимян бе награден (http://sbj-bg.eu/index.php?t=20635) с приза за актуална журналистика по време на годишните награди на СБЖ. Това е първата награда за Антон, който бе отличен за своето активно присъствие на екрана. Междувременно от началото на новия ТВ сезон за сутрешното уикенд предаване то е с нова визия.
(http://prikachi.com/images/408/6735408m.png)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 09 November 2013 00:00:08
Логично е предаването с по-висок рейтинг да е първо, защото така се увеличава шансът зрителите да не местят канала и по време на сериала.
„Нищо лично“ (предаването с по-висок рейтинг, близо 519 000) отива във 20:30, а „Домашен арест“ (сериала с по-малък рейтинг, близо 479 000) отива в 20:00. :)
И двете неща не ги гледам, така че явно съм се объркал...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: megara on 09 November 2013 00:50:07
Кой пише програмата на bTV?

http://prikachi.com/images/155/6736155o.png

Quote
02.00 "Вавилин 5 " - с.4, еп.4

Защо не направо „ванилин“?  ;D

http://prikachi.com/images/160/6736160s.png

Quote
06.00 "Малките титану" /п./ - анимационен сериал,с.3, еп.12,13

„Вавилин“-а го забелязах в EPG-то на „СКАТ“. Предполагам утре сутринта и „титану“-те ще се появят.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 09 November 2013 12:31:24
Кой пише програмата на bTV?

http://prikachi.com/images/155/6736155o.png

Quote
02.00 "Вавилин 5 " - с.4, еп.4

Защо не направо „ванилин“?  ;D

http://prikachi.com/images/160/6736160s.png

Quote
06.00 "Малките титану" /п./ - анимационен сериал,с.3, еп.12,13

„Вавилин“-а го забелязах в EPG-то на „СКАТ“. Предполагам утре сутринта и „титану“-те ще се появят.
Това е "ьТВ", не се учудвай....  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 09 November 2013 14:42:58
Кой пише програмата на bTV?

http://prikachi.com/images/155/6736155o.png

Quote
02.00 "Вавилин 5 " - с.4, еп.4

Защо не направо „ванилин“?  ;D

http://prikachi.com/images/160/6736160s.png

Quote
06.00 "Малките титану" /п./ - анимационен сериал,с.3, еп.12,13

„Вавилин“-а го забелязах в EPG-то на „СКАТ“. Предполагам утре сутринта и „титану“-те ще се появят.
А защо не "Вазелин"?  ;D ;D ;D БТВ направо къртят мивки бият круши в тва отношение, преди време в другия форум пак някой беше дал пример за подобен тъпизъм от тяхна страна в програмата.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 10 November 2013 18:00:16
Последният пенсионерски запой

(http://prikachi.com/images/586/6741586N.jpg)

bTV Studios представя Били (Майкъл Дъглас), Пади (Робърт Де Ниро), Арчи (Морган Фрийман) и Сам (Кевин Клайн) са приятели от детинство. Когато Били, заклетият ерген в групата, най-сетне се решава да предложи брак на едва трийсетина годишната си (естествено) приятелка, старите бойни другари се отправят към Лас Вегас с намерението поне за малко да забравят възрастта си и да си припомнят славните дни от младостта.
Уви, още с пристигането си четиримата бързо осъзнават, че десетилетията коренно са преобразили Града на греха – факт, който подлага и самото им приятелство на изпитания, каквито не са и сънували... Едно обаче е неоспоримо – някога Вегас може и да е бил свърталище на Хъмфри Богарт и Франк Синатра, а днес да приютява Cirque du Soleil, но в момента градът принадлежи само и единствено на четирите стари кучета.

Оригинално заглавие: Last Vegas
Българско заглавие: Последният пенсионерски запой
Година на създаване: 2013
Световна премиера: 01.11.2013
Премиера в България: 15.11.2013
Сценарист: Дан Фогелман
Режисьор: Джон Търтълтауб
В ролите: Робърт де Ниро, Морган Фрийман, Майкъл Дъглас, Кевин Клайн, Джери Ферера и други
Жанр: Комедия
Продължителност в минути: 104 минути
Световен разпространител: CBS Films
Държава: САЩ
Разпространител: bTV Studios
Трейлър: bTV.bg (http://www.btv.bg/videos/specialno-v/video/1393563677-Posledniyat_pensionerski_zapoy__treylar.html)
Източник: bTV.bg (http://www.btv.bg/za%20btv/spetsialno/story/324185791-Posledniyat_pensionerski_zapoy.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 10 November 2013 19:45:50
БТВ нещо почнаха яко да вземат хляба на Александра, все повече филми вземат вече.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 10 November 2013 22:50:42
БТВ нещо почнаха яко да вземат хляба на Александра, все повече филми вземат вече.
И аз това ми прави впечатление. За тази година вече им се събраха около осем. Явно не им стига само малкия екран ;D.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: break on 12 November 2013 10:09:24
bTV Studios разпространяват филми на независими компании, т.е. нямат пресечни точки с Александра филмс.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: BlooMac on 14 November 2013 17:48:09
Нова порция промени в програмата на bTV! Спират "Това е цената"!
http://wp.me/p3PwL5-ih

Толкова ли лошо се е представило предаването, че му бият шута изцяло от програмата, а не да го преместят извън праймтайма като „Щипка сол“? Не вярвам да са снимали само 4 предавания за един сезон.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 14 November 2013 18:40:43
Нова порция промени в програмата на bTV! Спират "Това е цената"!
http://wp.me/p3PwL5-ih

Толкова ли лошо се е представило предаването, че му бият шута изцяло от програмата, а не да го преместят извън праймтайма като „Щипка сол“? Не вярвам да са снимали само 4 предавания за един сезон.
Седмичните предавания не се снимат целия сезон. Снимат се веднъж месечно, като за 1-2 дни (обикновено събота и/или неделя) се снима по цял ден. Конкретно за "Това е цената" не знам да са снимали повече епизоди, т.е. тези 4 серии са заснети за 1 ден, който беше 6 октомври, ако не се лъжа. Не знам и какъв е договорът на продуцентите, защото "Щипка сол" примерно има договор за 2 сезона... Между другото откъде е инфото за тези промени, понеже не са отразени нито в сайта на "ьТВ", нито в dnes.bg?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 14 November 2013 18:43:13
Нова порция промени в програмата на bTV! Спират "Това е цената"!
http://wp.me/p3PwL5-ih

Толкова ли лошо се е представило предаването, че му бият шута изцяло от програмата, а не да го преместят извън праймтайма като „Щипка сол“? Не вярвам да са снимали само 4 предавания за един сезон.
Седмичните предавания не се снимат целия сезон. Снимат се веднъж месечно, като за 1-2 дни (обикновено събота и/или неделя) се снима по цял ден. Конкретно за "Това е цената" не знам да са снимали повече епизоди, т.е. тези 4 серии са заснети за 1 ден, който беше 6 октомври, ако не се лъжа. Не знам и какъв е договорът на продуцентите, защото "Щипка сол" примерно има договор за 2 сезона... Между другото откъде е инфото за тези промени, понеже не са отразени нито в сайта на "ьТВ", нито в dnes.bg?

Информацията ми е изпратена от bTV.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 16 November 2013 00:11:28
Кой пише програмата на bTV?

http://prikachi.com/images/155/6736155o.png

Quote
02.00 "Вавилин 5 " - с.4, еп.4

Защо не направо „ванилин“?  ;D

http://prikachi.com/images/160/6736160s.png

Quote
06.00 "Малките титану" /п./ - анимационен сериал,с.3, еп.12,13

„Вавилин“-а го забелязах в EPG-то на „СКАТ“. Предполагам утре сутринта и „титану“-те ще се появят.
А защо не "Вазелин"?  ;D ;D ;D БТВ направо къртят мивки бият круши в тва отношение, преди време в другия форум пак някой беше дал пример за подобен тъпизъм от тяхна страна в програмата.

(http://prikachi.com/images/59/6759059Y.png)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 16 November 2013 01:15:13
На 16 ноември предаването „Тази събота“ ще бъде удължено с един час. То ще се излъчи от 09:00 до 12:00, а причината е извънредните събития в страната. От следващия уикенд, 23 и 24 ноември, предаванията „Тази събота“ и „Тази неделя“ ще бъдат с удължена продължителност от 3 часа и нов начален час – 08:00.
Източник: bTV.bg (http://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/news/story/1765418205-Na_16_noemvri_predavaneto_%E2%80%9ETazi_sabota__shte_bade_udaljeno_s_edin_chas.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: megara on 18 November 2013 10:59:00
я какво намерих..

http://images.btv.bg/2013/05/16/3829.pdf

Не си открил нищо ново.

http://www.btv.bg/reklama/


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 18 November 2013 15:36:50
bTV Новините на 13 години! Вики Политова за новите планове на медията

http://wp.me/p3PwL5-jk


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 18 November 2013 23:31:46
Тази неделя се излъчи и последният 13-ти епизод на „Тера Нова“. В САЩ не беше подновен за 2-ри сезон. На негово място от другата неделя започва „Извън играта“.
Миналата събота (16 ноември) обедната емисия на bTV Новините беше удължена с половин час до 13:30 заради митингите. След това по програма си започна „Воини на доброто“, който беше до 15:30. След него започна епизод на „Да отгледаш Хоуп“, който по програма не трябваше да има, като в 16:00 по програма си започна „120 минути“. В крайна сметка „COOL... T“ не се излъчи. Някой да има информация дали смятат да го вмъкват някъде този пропуснат епизод?
Всички рекламни клипчета за 13-годишнината на bTV Новините може да видите тук (http://www.btv.bg/videos/13-godini-btvnovinite).


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 19 November 2013 17:23:19
Промените за утре, 20 ноември, в програмата на bTV:

-Обедната емисия на bTV Новините ще започне в 11:30 и ще продължи до 12:30 часа.
-Няма да се излъчи епизод на "Кухнята на Звездев".

Причината за удължената емисия новини е заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 19 November 2013 22:21:11
Люба Ризова също даде интервю (http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2457217).


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 21 November 2013 16:36:34
http://wp.me/p3PwL5-jy Тук писахме, че на мястото на "Голата истина" през целия декември ще се излъчва "Двама мъже и половина". Днес получихме официален отговор на bTV, според който "Голата истина" ще се излъчва по редовната схема първите две седмици на декември (2-13 декември). След това започва празничната програма на bTV, като на 31ви декември ще се излъчи ексклузивен епизод на предаването.

И още - тази година "Българската Коледа" няма да се излъчи по bTV. Организатор на събитието, както винаги, е Президенството, а от тази година излъчването ще става на ротационен принцип.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 21 November 2013 16:50:57
http://wp.me/p3PwL5-jy Тук писахме, че на мястото на "Голата истина" през целия декември ще се излъчва "Двама мъже и половина". Днес получихме официален отговор на bTV, според който "Голата истина" ще се излъчва по редовната схема първите две седмици на декември (2-13 декември). След това започва празничната програма на bTV, като на 31ви декември ще се излъчи ексклузивен епизод на предаването.

И още - тази година "Българската Коледа" няма да се излъчи по bTV. Организатор на събитието, както винаги, е Президенството, а от тази година излъчването ще става на ротационен принцип.
На ротационен принцип? Демек тази година ще е Нова ТВ, след това ТВ7, после БНТ и така нататък?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 21 November 2013 17:04:15
http://wp.me/p3PwL5-jy Тук писахме, че на мястото на "Голата истина" през целия декември ще се излъчва "Двама мъже и половина". Днес получихме официален отговор на bTV, според който "Голата истина" ще се излъчва по редовната схема първите две седмици на декември (2-13 декември). След това започва празничната програма на bTV, като на 31ви декември ще се излъчи ексклузивен епизод на предаването.

И още - тази година "Българската Коледа" няма да се излъчи по bTV. Организатор на събитието, както винаги, е Президенството, а от тази година излъчването ще става на ротационен принцип.
На ротационен принцип? Демек тази година ще е Нова ТВ, след това ТВ7, после БНТ и така нататък?

еми явно нещо такова ще има - казаха да се обърнем към Президенството за повече информация...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 21 November 2013 21:56:53
Нюзрумът на bTV избра Светослав Иванов за Репортер на годината за трети път (http://www.btv.bg/za%20btv/spetsialno/story/1999267659-Nyuzrumat_na_bTV_izbra_Svetoslav_Ivanov_za_Reporter_na_godinata_za_treti_pat.html). Междувременно bTV Studios представя поредната комедия (http://www.btv.bg/za%20btv/spetsialno/story/229463748-Koy_e_bashta_ni.html).


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 24 November 2013 10:14:39
Интересно ми е дали тази година коледната програма ще е малко по-разчупена и различна...между другото вижте как аз си я представям:

първата порция промени - от 16ти:
до 07:30 - анимации
от 07:30-10:00 - Тази сутрин
10:00-12:00 - Преди обед
12:30-14:30 - Филми
14:30-15:30-bTV Документите(понеделник-сряда)/Духът на здравето(четвъртък)/Модерно(петък)-все специални издания
15:30-Двама мъже и половина-неизлъчените епизоди от сезон 9
16:00-Кухнята на Звездев
16:30-Голата истина(повторения)
20:00-Африка-ФИНАЛ(ако беше почнало малко по-късно)/Филм(вторник)/БТТ-Какво се случи до сега?+Столичани в повече-ФИНАЛ(ако беше почнало малко по-късно)-сряда/Филм(четвъртък)/Домашен арест-ФИНАЛ+Комиците(петък)
събота-неделя:
до 08:00-анимации
08:00-Тази събота/Тази неделя-специални издания
12:30-Най-смешните животни...(обновено-събота)/Търси се...-специално удължено издание
13:00-15:00-Филм(събота)
14:00-Такъв е животът-нов сезон(неделя)
15:00-Култ-удължено специално издание(събота)/Големите загадки(или сериал)-неделя
16:00-Нека говорят...-специално издание-неделя
17:00-120 минути
20:00-Предай нататък-ФИНАЛ(събота)/Фамилията-ФИНАЛ(ако беше почнало малко по-късно)-неделя

Промените 23-39:
до 08:00-анимации
08:00-09:30-Тази сутрин(на Коледа и Бъдни вечер)
08:00-10:00-Тази сутрин(през останалите дни-като на 27ми най-доброто)
09:30-11:30-Преди обед(на Коледа и Бъдни вечер)
10:00-12:00-Преди обед(през останалите дни)
11:30-12:00-Кухнята на Звездев(на Коледа и Бъдни вечер)
12:30-14:00-Филм(като на Коледа може да се излъчи някаква церемония тип Мъж на годината, която се организира от Дарик)
14:00-15:00-Разбулените тайни на магията или някоя друга документална поредица(Топ гиър)-(без на Коледа)
14:00-15:30-Цирк(на Коледа)
15:30-16:00-Двама мъже и половина-неизлъчените епизоди от сезон 9
16:00-16:30-Хороскопът за 2014-специални мини-студиа, в които през първите дни ще се представят по 3 зодии, а в петък-общ хороскоп тип за страната и тн)
16:30-17:00-Голата истина(повторения)
17:30-18:30-Лице в лице-съкратени епизоди
18:30-19:00-Репортажите на годината(в понеделник-репортажи на Репортерът на Годината 2013-Светослав Иванова)/2013|Последната година(вторник-петък-съкратено издание на Новините на година, представят се важни събития от годината)
19:00-20:00-bTV Новините+bTV Репортерите(понеделник-сряда, иначе само bTV Новините)
20:00-22:00-Филм(вторник и четвъртък)/Сървайвър-Какво се случи досега?+Комиците(петък)
20:00-22:30-Българската Коледа 2013(на Коледа и ако не бе този ротационен принцип от тази година)/Концертът на Сигнал(на Бъдни вечер)
събота-неделя:
до 09:00-анимации
09:00-Тази събота/Тази неделя-специални издания
12:30-Най-смешните животни...(обновено-събота)/Търси се...-най-доброто от годината
13:00-15:00-Филм(събота)
14:00-15:00-Такъв е животът-нов сезон(неделя)
15:00-16:00-Големите загадки(или сериал)-събота)
15:00-19:00-Нека говорят...-специално удължено издание-неделя
16:00-18:00-Култ-специално издание
18:00-19:00-Новините на годината
20:00-22:00-Концерт(събота)/Най-добрият град за живеене в България?-също класация на Дарик - представяне на градовете, на класацията и на начините на гласуване в специално студио

30-31 декември:
до 08:00-анимации
08:00-10:00-Тази сутрин
10:00-12:00-Преди обед(през останалите дни)
12:30-14:00-филм(на 30ти)
14:00-15:00-Разбулените тайни на магията или някоя друга документална поредица(Топ гиър)-(на 30ти)
15:00-15:30-Кухнята на Звездев(на 30ти)
15:30-16:30-Двама мъже и половина-последните неизлъчените епизоди от сезон 9(на 30ти)
16:30-17:00-Голата истина(повторения-на 30ти)
17:30-19:00 и 20:00-22:00-Филм(на 30ти)
12:30-14:30-Концерт(на 31ви)
14:30-16:30-Филм(на 31ви)
16:30-19:00-Специална новогодишна програма(на 31ви)
20:00-22:30-Шоуто на Слави-специално
22:30-23:30-Комиците-специално
23:30-00:00-Голата истина-специално
00:00-02:30-Концерт

Но, това няма как да стане, поради многото условия в нея(смисъл "ако е така", "ако е иначе")


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: randi01 on 24 November 2013 13:11:03
Quote
14:00-15:00-Разбулените тайни на магията или някоя друга документална поредица(Топ гиър)-(на 30ти)

Топ Гиър не го ли дават по НЮЗ7?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 24 November 2013 13:23:19
Quote
14:00-15:00-Разбулените тайни на магията или някоя друга документална поредица(Топ гиър)-(на 30ти)

Топ Гиър не го ли дават по НЮЗ7?

Дават го, както казах това е моя измислица....


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 24 November 2013 20:37:00
Не ми се вярва да дадат 23:30 на 31 декември на „Голата истина“. А и „COOL... T“ какво специално издание могат да сътворят, не се връзва. Лично аз бих направил едно новогодишно студио, което ще има по 10-минутни включвания на живо всеки кръгъл час на 31 декември с картина как се посреща Новата година по Земята, а от 23:50 до 01:00 на живо от по-големите градове в България ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 24 November 2013 20:46:11
От този петък (29 ноември) вече ще се излъчват по два епизода на „Домашен арест“ от 20:00 до 21:00. Явно сезонът на „Нищо лично“ свърши.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 24 November 2013 21:55:25
Не ми се вярва да дадат 23:30 на 31 декември на „Голата истина“. А и „COOL... T“ какво специално издание могат да сътворят, не се връзва. Лично аз бих направил едно новогодишно студио, което ще има по 10-минутни включвания на живо всеки кръгъл час на 31 декември с картина как се посреща Новата година по Земята, а от 23:50 до 01:00 на живо от по-големите градове в България ;D

Да, това е добра идея. Иначе - по програма наистина на 31ви ще има Голата истина, пак казвам - ако някой се е подвел - това си е лично моя измислица....

От този петък (29 ноември) вече ще се излъчват по два епизода на „Домашен арест“ от 20:00 до 21:00. Явно сезонът на „Нищо лично“ свърши.

Последният епизод на "Нищо лично" ще се излъчи на 8 декември(неделя) от 21:30 часа веднага след концерта "Зелената песен на България"

М/у другото по bTV ще се излъчи концертът на Веселин Маринов - "Носталгия".


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 24 November 2013 23:00:27
Не ми се вярва да дадат 23:30 на 31 декември на „Голата истина“. А и „COOL... T“ какво специално издание могат да сътворят, не се връзва. Лично аз бих направил едно новогодишно студио, което ще има по 10-минутни включвания на живо всеки кръгъл час на 31 декември с картина как се посреща Новата година по Земята, а от 23:50 до 01:00 на живо от по-големите градове в България ;D

Да, това е добра идея. Иначе - по програма наистина на 31ви ще има Голата истина, пак казвам - ако някой се е подвел - това си е лично моя измислица....

От този петък (29 ноември) вече ще се излъчват по два епизода на „Домашен арест“ от 20:00 до 21:00. Явно сезонът на „Нищо лично“ свърши.

Последният епизод на "Нищо лично" ще се излъчи на 8 декември(неделя) от 21:30 часа веднага след концерта "Зелената песен на България"

М/у другото по bTV ще се излъчи концертът на Веселин Маринов - "Носталгия".
Не знам по каква причина прекъсват "Нищо лично". Бях на записите на 29 октомври и тогава бяха заснети 7 епизода, като те започнаха да се излъчват от 8 ноември. В крайна сметка остават 3 неизлъчени епизода....


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 25 November 2013 21:22:31
Не знам по каква причина прекъсват "Нищо лично". Бях на записите на 29 октомври и тогава бяха заснети 7 епизода, като те започнаха да се излъчват от 8 ноември. В крайна сметка остават 3 неизлъчени епизода....
Колко минути е записа на един епизод и публиката не се ли мени?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 25 November 2013 21:35:35
Ани Салич отива в БНТ?

За исторически трансфер се готвят в БНТ, заподозря „Всеки ден“. Държавната медия като нищо ще прибере едно от емблематичните лица на най-големия си частен конкурент – bTV. Това е новинарката Ани Салич.
В момента БНТ страда от истински глад за характерни лица, които да се превърнат в емблеми на медията. Като изключим Радина Червенова, Георги Любенов и Мира Добрева, там почти не са останали разпознаваеми за публиката физиономии. Тази дупка обаче ще бъде доста добре запълнена, ако държавната телевизия успее да привлече в лоното си Ани Салич, каквито мераци очевидно са налице.
Водещата, която преди 13 години каза първото „Добър вечер“ в централните новини на bTV, изненадващо цъфна на сцената на благотворителен концерт на конкурентната БНТ, проведен в събота в софийската опера. Шоуто беше предавано пряко по Канал 1. След като обаче ефирът беше прекратен, пред зрителите изненадващо и като от нищото излезе Ани Салич, която благодари на всички гости в залата и започна да раздава грамоти на УНИЦЕФ, който заедно с БНТ беше организатор на концерта.
„Какво прави тя тук? Нали е от конкуренцията“, сръчкаха се изумените гости на събитието. Обяснението, което някои измислиха, е че ТВ водещата е едно от лицата на УНИЦЕФ. Въпреки това обаче така и не стана ясно защо беше нужно точно нейното присъствие, след като цялата вечер беше водена от Жоро Любенов и Ирен Леви, които също можеха да раздадат грамотите. Още по-голямо изумление предизвика водещата, когато лично връчи награда на държавната медия като „добър приятел“ на организацията, а за bTV нямаше никакво признание. Извън протокола тя поговори малко с шефката на медията Варя Анкова, което също изглеждаше доста подозрително.
От БНТ не потвърдиха, че се канят да привлекат лицето на bTV, но и не отрекоха. Едва ли някой ще се учуди, ако Салич поиска да смени работодателя си. От една от звездите в медията тя беше изтикана в девета глуха за броени дни. В началото на телевизионния сезон без никакво обяснение спряха проекта ѝ „Vox Populi“, като уж го оставиха за пролетта. След това пък я изместиха от централните новини в слабо гледаните следобедни, като на мястото ѝ сложиха по-младата Виктория Петрова. Напоследък не ѝ позволяват работа по никакви странични проекти, в които тя е силна. Логично е да се чувства обидена и да поиска да се развива другаде, смятат нейни колеги.
Източник: vsekiden.com (http://www.vsekiden.com/143740)

Типично стил Пеевски. Ето още една гледна точка (http://b2bnews.bg/view.php?url=http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1654286488), която отговаря на моето виждане.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 26 November 2013 00:12:06
Не знам по каква причина прекъсват "Нищо лично". Бях на записите на 29 октомври и тогава бяха заснети 7 епизода, като те започнаха да се излъчват от 8 ноември. В крайна сметка остават 3 неизлъчени епизода....
Колко минути е записа на един епизод и публиката не се ли мени?
Епизодите се записват за същото време, колкото и траят, т.е. около 20-30 минути. Понякога се налага да се направят няколко дубъла на някой анонс, но това става само ако има технически проблеми или ако водещият обърка нещо. Иначе публиката само си сменя местата, понеже все пак става въпрос за около 100 човека, пък и предаването е седмично и зрителите не помнят кой на кое място е бил предишната седмица.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 28 November 2013 17:48:31
Финал на “Столичани в повече” през пролетта?

http://wp.me/p3PwL5-mD


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 29 November 2013 20:04:46
bTV е с нова шапка за продуктово позициониране, сложили са някаква иконка ПП.

(http://prikachi.com/images/656/6802656W.png)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 01 December 2013 14:27:34
От днес всички канали на bMG (без RING.BG) са с пълна коледна визия. Снежинки при крайните надписи на вътрешни реклами, снежинки при кратките вътрешни реклами преди и след търговските такива и коледни шапки.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 02 December 2013 18:20:45
На 8 декември, тази неделя, от 20:00 ще се излъчи концерта „Зелената песен на България“ и както вече споменахме от 21:30 до 22:00 финала на сезона на „Нищо лично“. Последните два епизода (http://www.btv.bg/seriali/familiata/videos/video/2061422926-Kogato_nayblizkite_ti_hora_stradat.html) от втори сезон на „Фамилията“ ще се излъчат на следващата неделя, 15 декември.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 10 December 2013 17:18:02
Тарифата за януари: http://images.btv.bg/2013/12/10/5062.pdf

Доста слаба програма според мен. Турско, турско и пак турско. За да съм напълно коректен - и малко испанско за цвят...  ;D В събота от 18:00ч. ще има "Това е цената". Някой знае ли дали са нови серии, или просто имат неизлъчени? Също и "Голата истина" се завръща, като забележете, че на 1 януари ще бъде от 01:00ч...  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 10 December 2013 17:22:54
Тарифата за януари: http://images.btv.bg/2013/12/10/5062.pdf

Доста слаба програма според мен. Турско, турско и пак турско. За да съм напълно коректен - и малко испанско за цвят...  ;D В събота от 18:00ч. ще има "Това е цената". Някой знае ли дали са нови серии, или просто имат неизлъчени? Също и "Голата истина" се завръща, като забележете, че на 1 януари ще бъде от 01:00ч...  ;D

А пък Шоуто на Слави ще е от 00:00 часа...?!?!

EDIT: Това да не са някакви "втори специални новогодишни издания" тоест веднага след започването на новата година, а не във вечерта 1-ви срещу 2-ри януари... Забележете, че "Шоуто на Слави" за излъчването му на 1ви януари от 00:00 часа цената за реклама е почти същата като тази за новогодшното предаване на 31ви в 20:00 часа(и няколко пъти повече от колкото нормалните издания), тоест ще е по-специално издание или просто има някаква грешка...

М/у другото станаха ясни концертите по bTV за този месец:
На 24-ти от 12:30 е концертът на Веселин Маринов(май е промоция на новия му албум)
На 25-ти от 12:30 е концерт на Васил Петров
На 30-ти от 00:00 часа е концертът на Сигнал(както вече се знаеше)
На 31-ви от 00:00 часа е концертът на Планета(вероятно наградите)

опа...аз май така автоматично си изключих версията за "втори новогодишни издания" на Слави и Голата истина.... добре де какво ще излъчват в слота 22:30-00:00, че чак тогава да почне Слави....


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 10 December 2013 23:32:25
Тарифата за януари: http://images.btv.bg/2013/12/10/5062.pdf

Доста слаба програма според мен. Турско, турско и пак турско. За да съм напълно коректен - и малко испанско за цвят...  ;D В събота от 18:00ч. ще има "Това е цената". Някой знае ли дали са нови серии, или просто имат неизлъчени? Също и "Голата истина" се завръща, като забележете, че на 1 януари ще бъде от 01:00ч...  ;D

А пък Шоуто на Слави ще е от 00:00 часа...?!?!

EDIT: Това да не са някакви "втори специални новогодишни издания" тоест веднага след започването на новата година, а не във вечерта 1-ви срещу 2-ри януари... Забележете, че "Шоуто на Слави" за излъчването му на 1ви януари от 00:00 часа цената за реклама е почти същата като тази за новогодшното предаване на 31ви в 20:00 часа(и няколко пъти повече от колкото нормалните издания), тоест ще е по-специално издание или просто има някаква грешка...

М/у другото станаха ясни концертите по bTV за този месец:
На 24-ти от 12:30 е концертът на Веселин Маринов(май е промоция на новия му албум)
На 25-ти от 12:30 е концерт на Васил Петров
На 30-ти от 00:00 часа е концертът на Сигнал(както вече се знаеше)
На 31-ви от 00:00 часа е концертът на Планета(вероятно наградите)

опа...аз май така автоматично си изключих версията за "втори новогодишни издания" на Слави и Голата истина.... добре де какво ще излъчват в слота 22:30-00:00, че чак тогава да почне Слави....
Предполагам, че ще има филм от 22:30 до 00:00ч. Иначе концертът на "Планета" май ще е по "Нова", както и миналата година. Ако не се лъжа, го имаше и в тяхната тарифа.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: secet on 11 December 2013 05:45:35
Да бе, ще има филм по БТВ на Нова година от 22.30. По скоро от 20.00 ще е Шоуто на Слави, от 22.30 Комиците и след това второ новогодишно издание на Шоуто на Слави и Голата истина.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 11 December 2013 16:57:08
Според мен пак нещо са оплескали. 100% Слави ще е от 20:00, а концертът на Планета и аз видях че пишеше, че ще е по Нова ТВ като миналата година, а сега  пак щял да бъде по БТВ. Голата истина май няма да има новогодишно издание, само "Комиците".


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 11 December 2013 17:20:22
Според мен пак нещо са оплескали. 100% Слави ще е от 20:00, а концертът на Планета и аз видях че пишеше, че ще е по Нова ТВ като миналата година, а сега  пак щял да бъде по БТВ. Голата истина май няма да има новогодишно издание, само "Комиците".

Не, не тука май всеки бърка за какво говори другия и стана лека "развален телефон"....
програмата за 31ви декември 2013 със сигурност е 20:00-Слави, 22,30-Комиците, 23,30-Голата истина, 00-Концерт Планета
въпроса е каква ще е пррогамата за 1 януари 2014 вечерта, защото в тарифата за януари специално за 1ви януари е дадено Слави да у от 00 часа, а Голата истина от 01:00 часа....


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 12 December 2013 14:36:22
“България търси талант” – от март, “Революция Z” – от февруари по bTV


http://wp.me/p3PwL5-pP


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 16 December 2013 19:55:43
http://prikachi.com/flash.php?flash/files/13799j.swf


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 16 December 2013 20:23:35
„Легендата за Испания“ и „Империум“ от 7 януари по bTV

(http://prikachi.com/images/703/6857703q.jpg)

Една от най-епичните и обичани саги, завладявали българския телевизионен ефир – „Легендата за Испания“ се завръща с нови епизоди на 7 януари от 21:00 часа. След като първите два сезона на поредицата предизвикаха огромен интерес у родната публика, bTV ще зарадва феновете в началото на новата година с трети сезон. Веднага след това зрителите ще имат възможност да проследят продължението на сагата в „Империум“.
„Легендата за Испания“ разказва историята на Вириат – испански пастир, чиято гордост са скромният му живот и дъщеря му Алтеа, докато нахлуването на войските на Претор Галба не променя съдбата му. След като селото му е  нападнато и опожарено, оцелелите се заклеват, че ще отмъстят. И тръгват на война с Рим.
Вириат не е сам в борбата си – той създава малка, но решена на всичко група от бунтовници, готови да жертват живота си, за да освободят Испания от римската обсада. Те не са професионални войници, но се превръщат в такива. Научават се да оцеляват в гората, където дебнат римските войски и ги нападат. Скоро към групата се присъединяват още съселяни. За тях е важен самият човек, защото само обединени могат да постигнат целта си.
След като зрителите на bTV са проследили историята на Вириат, „Империум“ обръща поглед към Претор Галба след кампанията в Нумансия. Той се завръща в Рим, но вече е лишен от всичко, което го е направило уважаван и властен човек – Сенатът се е отрекъл от него, а жена му е избягала при най-върлия му враг, заедно със сина им. Без достойнство и без първородния си син, Галба започва да планира отмъщение. Но връщането на старото статукво ще се окаже много по-трудна задача, особено след като прави непростима грешка... с жена на име Кора.
Вдъхновени от епични филми като „Смело сърце“, поредиците „Робин Худ“ и „Династията на Тюдорите“, „Легендата за Испания“ и „Империум“ разказват за необикновената човешка природа, нейния дух, за постигане на мечтите и желанията, за хората, изправени пред всякакви трудности и препятствия... независимо дали се част от Римската империя.
Източник: btv.bg (http://www.btv.bg/za%20btv/spetsialno/story/1204620932-Treti_sezon_na_epichnata_saga_%E2%80%9ELegendata_za_Ispaniya_i_prodaljenieto_y_%E2%80%9CImperium__ot_7_yanuari_po_bTV.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 18 December 2013 18:40:52
Промените за другата седмица:

Понеделник
07:00 "Тази сутрин"- информационно предаване с водещи Генка Шикерова и Константин Караджов
12:30 "Дъч" - Комедия, Драма, САЩ, 1991 г., Режисьор: Питър Феймън, Актьори: Ед О'Нийл, Итън Енбрей, Кристофър МакДоналд, Джобет Уилямс
14:30 "Омагьосан ден" - Комедия, Драма, САЩ, 1993 г., Режисьор: Харолд Реймис, Актьори: Бил Мъри, Анди Макдауъл, Крис Елиът, Стивън Тоболовски
16:20 "Двама мъже и половина" - комедиен сериал, с. 8, еп. 11
16:50 "Пирати: Изгубеното съкровище 1" - Драма, Исторически, Минисериал, Испания, 2011 г., Режисьор: Н.Н., Актьори: Силвия Абаскал, Ксения Тостадо, Пилар Рубио и др.
20:00 "Идеалният образ" - Романтична комедия, САЩ, 1997 г.; Режисьор: Глен Карон; Актьори: Дженифър Анистън, Джей Мор, Кевин Бейкън, Олимпи Дукакис, Илейна Дъглас, Кевин Дън

Вторник
07:00 "Тази сутрин"- информационно предаване с водещи Генка Шикерова и Константин Караджов
12:30 Концерт на Роби Уилямс
14:30 "Волният Уили" - Семеен, Драма, Приключенски, САЩ/ Франция, 1993 г., Режисьор: Саймън Уинсър, Актьори: Джейсън Джеймс Рихтер, Лори Пети, Джейни Аткинсън, Огъст Шеленбърг и др.
17:00 "Пирати: Изгубеното съкровище 2" - Драма, Исторически, Минисериал, Испания, 2011 г., Режисьор: Н.Н., Актьори: Силвия Абаскал, Ксения Тостадо, Пилар Рубио и др.
20:00 "Срок за влюбване" - Комедия, САЩ, 2002 г., Режисьор: Марк Лоурънс, Актьори: Сандра Бълок, Хю Грант, Алисия Уит, Катрин Уиник, Дана Айви

Сряда
07:00 "Тази сутрин"- информационно предаване с водещи Генка Шикерова и Константин Караджов
12:30 Концерт на Веселин Маринов
14:00 "Волният Уили 2: Приключение по пътя към дома" - Драма, Семеен, Приключенски, САЩ/ Франция, 1995 г., Режисьор: Дуайт Литъл, Актьори: Джейсън Джеймс Рихтер, Франсис Капра, Майкъл Медсън, Мери Кейт Шелхарт и др.
16:00 "Двама мъже и половина" - комедин сериал, с. 8, еп. 12, 13
16:50 "Пирати: Изгубеното съкровище 3" - Драма, Исторически, Минисериал, САЩ, 2011 г., Режисьор: Н.Н., Актьори: Силвия Абаскал, Ксения Тостадо, Пилар Рубио и др.
20:00 "Да пропуснеш Коледа" - Комедия, САЩ, 2005 г., Режисьор: Джо Рот, Актьори: Андрю Дейли, М. Емет Уолш, Дан Акройд, Чийч Марин, Джейк Бюси

Четвъртък
07:00 "Тази сутрин"- информационно предаване с водещи Генка Шикерова и Константин Караджов
12:30 "Сам вкъщи" - Комедия, Семеен, САЩ, 1990 г., Режисьор: Крис Кълъмбъс, Актьори: Макколи Кълкин, Джо Пеши, Даниъл Стърн, Джон Хърд, Катрин О'Хара, Джон Кенди, Хоуп Дейвис
14:30 "Волният Уили 2: Приключение по пътя към дома" /п./ - Драма, Семеен, Приключенски, САЩ/ Франция, 1995 г., Режисьор: Дуайт Литъл, Актьори: Джейсън Джеймс Рихтер, Франсис Капра, Майкъл Медсън, Мери Кейт Шелхарт и др.
16:20 "Двама мъже и половина" сериал, с. 8, еп. 14
16:50 "Пирати: Изгубеното съкровище 4" - Драма, Исторически, Минисериал, Испания, 2011 г., Режисьор: Н.Н., Актьори: Силвия Абаскал, Ксения Тостадо, Пилар Рубио и др.
20:00 "Доведени братя" - Комедия, САЩ, 2008 г., Режисьор: Адам МакКей, Актьори: Джон С. Райли, Мери Стийнбъргън, Уил Фарел, Адам Скот, Андреа Савидж, Ричард Дженкинс, Катрин Хан

Петък
16:50 "Пирати: Изгубеното съкровище 5" - Драма, Исторически, Минисериал, Испания, 2011 г., Режисьор: Н.Н., Актьори: Силвия Абаскал, Ксения Тостадо, Пилар Рубио и др.
20:00 "Ромео трябва да умре" - Екшън, САЩ, 2000 г., Режисьор: Андрей Бартковиак, Актьори: Джет Ли, DMX, Делрой Линдо, Аалия, Айзая Уошингтън, Ръсел Уонг

Събота
15:00 "Бебето беглец" - Комедия, Семеен, САЩ, 1994 г., Режисьор: Патрик Рийд Джонсън, Актьори: Джо Пантолиано, Джо Мантеня, Лара Флин Бойл, Брайън Хейли и др.
17:00 "НепознатиТЕ" - документална поредица
18:00 "Новините на годината"


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 18 December 2013 20:25:31
Ще излъчват двата волни ужаса три пъти следобед? :-X


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 18 December 2013 20:37:05
Ще излъчват двата волни ужаса три пъти следобед? :-X
Ха... Това чак сега го забелязах. Може да има някаква грешка. Копирал съм програмата от "днес.бг", но в сайта на "ьТВ" също го пише и двата дни...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 19 December 2013 13:59:26
Ще излъчват двата волни ужаса три пъти следобед? :-X
+1. Спрете се с тоя "Волния Уили", бе! Писна ми от тоя тъп и безсмислен филм, не стига че по CN почнаха да го въртят ами и по нац. телевизиите и нишовите им канали непрекъснато го въртят до втръсване! Не знам на кой толкова му харесва тоя филм, ама да си го изтегли и да си го гледа ако иска, а не да ми го пуска нон стоп в национален ефир, и то по три пъти един след друг!


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: edinicata on 19 December 2013 14:20:00
То само да беше само този филм,а те всичко повтарят до втръсване.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: BlooMac on 21 December 2013 20:55:38
Позиция на bTV Media Group по повод новината за напускането на Ани Салич:
Quote
Здравейте, колеги,

Във връзка с решението на Ани Салич да приеме предложение за работа в Нова тв, и в духа на предстоящите празници, преди всичко искаме да благодарим на топ водещите, репортерите, операторите и продуцентите в нюзрума на bTV, които през последните 6 месеца също получиха много атрактивни предложения за работа от конкурента ни, но не ги приеха. Всички те избраха да останат лоялни към bTV, въпреки трудностите, свързани с многобройните промени в ръководството на медиата на международно ниво.

С годините bTV е доказала, че е школа за качествени кадри. И то не само по отношение на водещи на новини и предавания. До голяма степен медията дължи своите високи резултати и на хората зад кадър, без които и успехът на лицата не би бил същият. Именно заради този екип, който не се спира пред временни трудности, bTV вече 13 години заема водещото място на българския телевизионен пазар.

В същото време последните действия на Нова ТВ са категорична илюстрация на тоталната й немощ да даде стойностна алтернатива в ефира. Липсата на творчески и концептуален ресурс на конкурентната медия да създаде свои собствени силни лица и облик спъва развитието на целия пазар. Така се ощетяват първо зрителите, принудени да гледат опити за създаване на огледален образ на bTV, но също така и рекламодателите. Медия, която има амбиции да се развива, става неубедителна, когато за пореден път купува готови лица и концепции. Благодарим на Нова ТВ за признанието за неоспорим професионализъм и лидерство на bTV, макар да е изразено по необичаен начин.

Колкото и да тежи раздялата с лице, създадено и развивано от bTV в продължение на 13 години, за нас това е преди всичко възможност. Политиката на Нова ТВ да изкупува кадрите на bTV ни дава шанс за откриване и развитие на нови, млади професионалисти, което е единственият начин да запазим водещата си позиция и занапред.

Весели празници!


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 21 December 2013 22:12:13
График на водещите на Тази сутрин през следващите дни:

понеделник и вторник(23-ти, 24-ти) - Мариана Векилска и Костадин Караджов
сряда(25-ти) - Петя Дикова и Костадин Караджов
четвъртък, петък и понеделник(26-ти, 27-ми и 30-ти) - Генка Шикерова и Антон Хекимян
вторник(31-ви) - Генка Шикерова и Костадин Караджов
в сряда(1-ви януари) - няма да има издание на Тази сутрин
от четвъртък(2-ри януари) - продължават редовните издания на Тази сутрин с водещите Генка Шикерова и Костадин Караджов


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 28 December 2013 13:58:28
Малко със закъснение коментар към горното: Хохохохо, ще падна.  ;D Ми Салич къде беше преди да тръгне БТВ 2000-та бе уважаеми!? Там я съградиха първо, след това бяхте вие и сега просто се връща там, откъдето почна. Пак казвам - БТВ отдавна не е това, което беше. Много от заклетите там лица на медията ще продължават да напускат, разочаровани от нещата, които се случват там. БТВ заграбиха първо лицата на първичната Нова ТВ, доразвиха ги, сгромолясаха се и сега тези лица просто търсят чисто място където да се изявят. Друго място освен Нова за сега няма. БНТ и ТВ7 отпадат автоматично по очевадни причини. Пролетта ще е супер интересна, от сега го виждам.  ;)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: alex_2 on 29 December 2013 11:25:30
Освен това искам да отбележа още две неща:
Първо- БТВ правят абсолютно същото - Лора и Цветанка са си кадри на Нова
Второ - нормално е Нова да правят предложения до техни служители, но за да приемат двете Анита , които са в БТВ от 2000 г. , явно има нещо друго, т.е със сигурност причината не е по-високата заплата


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 01 January 2014 18:48:40
От утре се завръща обикновената нощна програма на bTV, която за 2013 г. приключи на 27 декември. До тогава се излъчваше по един епизод на „Досиетата X“ от 00:00 до 01:00, а сега сериала е изместен с час напред от „Кости“ и съответно се получава - „Кости“ от 00:00, а „Досиетата X“ от 01:00.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 04 January 2014 01:29:17
Премиерни заглавия с full HD качество завладяват ефира на bTV през януари (http://www.btv.bg/za%20btv/spetsialno/story/423389672-Premierni_zaglaviya_s_full_HD_kachestvo_zavladyavat_efira_na_bTV_prez_yanuari.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 04 January 2014 13:36:02
Ех ама не спират да настъпват Нова ТВ по болното място значи щом Нова ТВ почнаха да пускат касови филмови премиери и ние ще почнем да пускаме, обаче нашите ще са Full HD щото Нова могат да си пускат ама още са неандерталци с 4:3 излъчване, затова гледайте модерно филми в HD, а не индианско в 4:3.  ;D ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: edinicata on 04 January 2014 14:22:13
А какво им пречи и на Нова Тв да преминат към 16:9 и да пуснат ХД.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: break on 05 January 2014 10:41:52
Нова май ще векуват с това дърто 4:3. Освен това искам да си поговоря с този, който за стотен път е написал full hd.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: alex_2 on 05 January 2014 10:50:12
ъъ защо темата е и за 3Д канали, след като бТВ нямат такива , и май не се очакват ..?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: BlooMac on 05 January 2014 11:34:49
ъъ защо темата е и за 3Д канали, след като бТВ нямат такива , и май не се очакват ..?
Заради временния канал bTV Action 3D, който го имаше миналата година само за финала на „Шампионска лига“.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 05 January 2014 11:52:12
ъъ защо темата е и за 3Д канали, след като бТВ нямат такива , и май не се очакват ..?
Заради временния канал bTV Action 3D, който го имаше миналата година само за финала на „Шампионска лига“.

И, който се очаква и тази година да го има...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 05 January 2014 11:57:23
А аз стискам палци скоро в България да имаме постоянен 3D канал. БТВ се оказаха много по напред с материала в това отношение с HD-то, така че няма да ме учуди и постоянно 3D след година някъде.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 05 January 2014 12:17:19
На 28-ми декември бе излъчен последният епизод на "Предай нататък" за 2013-та година и за сезон 3.
Четвъртият сезон на предаването ще започне през март тази година. Най-вероятните дати за това са 1. или 8.Март.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 10 January 2014 23:26:14
Венелин Петков: bTV Документите не е обикновен проект (http://www.btv.bg/shows/btv-dokumentite/videos/video/1399064347-Venelin_Petkov_bTV_Dokumentite_ne_e_obiknoven_proekt.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: BlooMac on 11 January 2014 10:47:00
Много харесвах „bTV Документите“. Радвам се, че ги връщат и дано пак има интересни теми.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 12 January 2014 14:14:50
(http://prikachi.com/images/641/6946641V.png)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 13 January 2014 22:20:04
Антон Хекимян е ко-водещ в момента в сутрешния блок. Временно, за постоянно?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 13 January 2014 22:41:44
Добър въпрос, и на мен ми стана странно. Най-вероятно е за временно само...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 15 January 2014 15:18:06
bTV през Февруари: Завръща се “Бон Апети”, нов испански сериал в праймтайм

http://wp.me/p3PwL5-zB


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 15 January 2014 20:24:58
Жалко, че са отложили "Революция Z" за март... Останалото за мен си е тъпня.  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 16 January 2014 14:52:43
Официално: “Бон Апети” се завръща в ефира на bTV

http://wp.me/p3PwL5-Aj


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 16 January 2014 14:56:00
Кефи ме обаче как продължават да удрят Нова ТВ по слабото място с това HD...  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 16 January 2014 14:58:30
Кефи ме обаче как продължават да удрят Нова ТВ по слабото място с това HD...  ;D

Да, наистина напипват там, където ги боли, а и няма как да им отговорят и "да ги затапят"... :D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: ktamara on 16 January 2014 15:03:48
Кефи ме обаче как продължават да удрят Нова ТВ по слабото място с това HD...  ;D

Да, наистина напипват там, където ги боли, а и няма как да им отговорят и "да ги затапят"... :D

Ако Диема наистина са взели олимпиадата, ще трябва да я пуснат и нея HD, в противен случай ще е голяма набутвация за НОВА. Правата сигурно са за над милион все пак


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: ktamara on 16 January 2014 15:58:07
bTV с нов изпълнителен директор, Павел Станчев сменя Вики Политова

bTV Media Group ЕАД обяви днес назначаването на Павел Станчев за Главен изпълнителен директор (CEO) на българския бизнес на Central European Media Enterprises Ltd. („СМЕ") считано от 1 февруари 2014 г.

Вики Политова ще напусне в края на месеца, за да се заеме с други дейности.

Павел Станчев коментира: „Присъединяването ми към bTV е голямо предизвикателство. Ще използвам цялата си енергия и опит, за да засилим водещата позиция на bTV Media Group на телевизионния пазар в България, и място, където работят най-талантливите журналисти и телевизионни професионалисти".

Кристоф Майнуш, Председател на Управителния Съвет на bTV и Главен Изпълнителен Директор (Co-CEO) на СМЕ, добави: „Павел е отлично подготвен да ръководи нашия екип в България.

Огромният му опит с медийни компании в Централна и Източна Европа, и особено в България, е идеална предпоставка за да продължи традицията на bTV като лидер на пазара. Бих искал да благодаря на Вики за всеотдайността й към bTV на различните й постове от самия старт на канала".

Павел Станчев има над 20-годишен медиен и телевизионен опит в Централна и Източна Европа. От 2013 година е главен изпълнителен директор на Антена Югоизточна Европа и ръководи няколко телевизии в Сърбия, Черна Гора и Словения. От 2004 до 2008 г. е главен изпълнителен директор на Нова Телевизия в България. Бил е също изпълнителен директор на HBO Румъния, Eр Те Ел Хърватска и Канал Д Румъния.Източник - 24 часа


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 16 January 2014 16:17:28
А дано новия да е по-свестен от стария!  :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: secet on 16 January 2014 19:40:15
А дано новия да е по-свестен от стария!  :)
Като си спомня Нова от 2004 до 2008 ;D
https://www.youtube.com/watch?v=_JiEod-HX1s
А иначе, промяната сигурно е заради по-слабите резултати за БТВ напоследък.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 16 January 2014 20:03:23
А, този индивид ли беше.  ;D Не се усетих отначало как изглеждаше Нова ТВ при него... А аз съм забелязал, че в последната година от СМЕ сменят яко директори, така че го очаквах, първо беше румънското Про ТВ, след това смениха на ТВ Маркиза в Словакия, на ТВ Нова в Чехия, а сега просто дойде и нашият ред.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: BlooMac on 16 January 2014 20:09:18
2004-2008 не беше толкова лош период за Нова, поне в сравнение с 2009-2010. Царете на комедията, турски сериали по цял ден и в праймтайма, Big Brother Family, Станция Нова и Шоуто на Иван и Андрей, а не, благодаря! ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: break on 17 January 2014 10:04:34
Дано сега се свърши с мъчението Кафалиев. Ако сменят и Апостол Пенчев, има някакъв шанс да се модернизират.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: milen on 17 January 2014 18:25:56
Павел Станчев, когато напусна поста си в Нова ТВ, си беше доста радостна новина, но след него телевизията стана по-зле... Дано да раздвижи пенсионеро-турската бТВ. Очаквам да има още трансфери между двете национални частни телевизии.Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: ktamara on 20 January 2014 11:50:01
Павел Станчев, когато напусна поста си в Нова ТВ, си беше доста радостна новина, но след него телевизията стана по-зле... Дано да раздвижи пенсионеро-турската бТВ. Очаквам да има още трансфери между двете национални частни телевизии.Например Политова на мястото на Щосел.....


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 22 January 2014 19:02:48
Днес разбрах, че Survivor ще се излъчва през есента. Явно се очертава слаба пролетна програма поне за моя вкус...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 24 January 2014 20:25:48
За втори път от началото на годината bTV ще излъчи „Космически забивки“ (http://www.imdb.com/title/tt0117705/). Първо го излъчиха по bTV Cinema в прайтайм, след това по bTV наобяд около Нова година, а и сега. Какво толкова го въртят това нещо не ги разбирам.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: megara on 24 January 2014 20:35:48
За втори път от началото на годината bTV ще излъчи „Космически забивки“ (http://www.imdb.com/title/tt0117705/). Първо го излъчиха по bTV Cinema в прайтайм, след това по bTV наобяд около Нова година, а и сега. Какво толкова го въртят това нещо не ги разбирам.

От цялата библиотека на „Уорнър Брадърс“ не можаха ли толкова да намерят нещо друго... Редакторите трябва малко да си размърдат главата.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 24 January 2014 20:45:52
Гена Трайкова: bTV Документите се завръща, защото има глад за подобни теми (http://www.btv.bg/shows/btv-dokumentite/videos/video/1857632889-Gena_Traykova_bTV_Dokumentite_se_zavrashta_zashtoto_ima_glad_za_podobni_temi.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: BlooMac on 24 January 2014 20:54:17
Те и „Семейство Симпсън: Филмът“ го бяха въртели поне 3 пъти около празниците. Веднъж по bTV Action, после по bTV и по-късно по bTV Comedy. Абе, предпочитам тези 2 филма, отколкото „волната простотия“. ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 28 January 2014 22:09:43
Как се създава цял един нов народ? (http://www.btv.bg/shows/btv-dokumentite/videos/video/61631112-Kak_se_sazdava_tsyal_edin_nov_narod.html)

(http://prikachi.com/images/745/7003745H.png)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 28 January 2014 22:42:14
Жажда за власт и война за надмощие в новия сериал „Изабел Кастилска“

(http://prikachi.com/images/852/7003852r.jpg)

Историческата испанска сага „Изабел Кастилска“ ще разкаже на зрителите на bTV историята на младата и красива кралица. Сагата стартира в ефира на 5 февруари и ще се излъчва от понеделник до четвъртък от 21:00 ч.
След провъзгласяването ѝ за кралица на Кастилия, до смъртта на брат ѝ крал Хенри IV, Изабел се заема с нелеката задача да спечели уважението и подкрепата на испанските благородници и да утвърди позициите си. Най-големия си враг тя ще намери в група благородници, които ще ѝ се противопоставят, за да защитят наследството на Йоан, известен като Белтранея.
За да могат да спечелят уважението на народа, Изабел и съпругът ѝ Фернандо отпътуват за Португалия и с помощта на крал Алфонсо V, те създават съюз и обявяват война за надмощие. Започнатите действия остават в историята като „Война за кастилското наследството“. Напрегнатите обрати зрителите на bTV ще имат възможност да проследят от 5 февруари от понеделник до четвъртък от 21:00 часа.
За тази война Изабел и Фернандо, в позицията си на крале на Кастилия и Арагон, ще се впуснат в битка за Гренада, в която са били съсредоточени военните усилия на царството в продължение на цели десет години.
Междувременно, Инквизицията е създадена, а Христофор Колумб се отправя към Източна Индия, за да я завладее.
Образът на младата и красива Изабел сложно преплита стремежа ѝ да упражнява властта си и съпътстващото лично страдание и, заедно с неговите тъмни и светли страни, я превръщат в един от най-големите герои в историята на Испания. Една личност и жена пример за подражание.
Източник: bTV.bg (http://www.btv.bg/za%20btv/spetsialno/story/380252322-Jajda_za_vlast_i_voyna_za_nadmoshtie_v_noviya_serial_Izabel_Kastilska.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 29 January 2014 14:48:07
На 9 февруари(неделя) от 20:00 часа bTV ще излъчи филма от 2013 година "Емпайър стейт".
Това бе и първият, мисля че, филм от т.нар. поредица "Кинохитове" на VOYO.bg - след това вече са качени и "Код:Олимп", "Битката на прокълнатите", а предстоят да бъдат качени и "Зрителна измама", "Скитница" и други. Излъчването на "Емпайър стейт" ме довежда на мисълта, че ще излъчат филмите от "Кинохитове"(които са качени на VOYO) по телевизията всяка неделя от 9-ти февруари. Ако не съм се подвел, трябва да са общо около 8-10 филма и излиза, че ако ги излъчват всяка неделя, то те ще приключат най-рано на 30 март. Което означава пък, че третия сезон "Фамилията"(ако бъде излъчвана в неделя и ако се излъчат всичките филми) вероятно ще бъде "изтеглена" да стартира по-късно....


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 30 January 2014 11:14:24
Днес стана ясно, че bTV и продуцентите Венелин Петков и Гена Трайкова подготвят 2 сезона на bTV Документите. Първият, както знаете, стартира на 1 февруари и ще се излъчва всяка събота от 22:30 часа. Предвидено е сезонът да приключи в средата на месец Май. По план втория сезон трябва да започне есента и да продължи до края на годината.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 01 February 2014 21:18:36
Утре, 2 февруари, в 20:00 bTV ще излъчи филма „Денят, в който Земята спря да се върти“ в HD. Премиера е, но не знам дали е HD премиера или премиера за България.

(http://prikachi.com/images/749/7018749t.jpg)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 01 February 2014 21:24:07
Аз лично не си спомням да са го давали по ТВ преди, но може и да греша, гледах го като излезе на киното 2008-ма.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TORM_86 on 06 February 2014 16:15:16
крайно време е btv,да си оправят визията,и логото  :-*


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: BlooMac on 06 February 2014 17:01:50
крайно време е btv,да си оправят визията,и логото  :-*
Предполагам, че нова визия ще има най-рано есента, а може и чак през есента на 2015, имайки в предвид, че през последните години сменят визията на всеки 3 години (2006, 2009, 2012).


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 06 February 2014 20:16:12
Нещо взе да им зачестява 4:3 лого върху 16:9 продукции през нощта. Ту „Кости“, ту „Досиетата X“, ту „Преди обед“.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 07 February 2014 14:48:53
Ценоразписът, според който България е продадена от синовете ѝ (http://www.btv.bg/shows/btv-dokumentite/videos/video/122954741-Gledayte_bTV_Dokumentite__sabota_ot_2230_ch.html)

(http://prikachi.com/images/745/7003745H.png)

След големия успех на първия филм от поредицата „bTV Документите“, тази събота – 8 февруари, от 22:30, зрителите на bTV ще могат да проследят продължението на историята за най-голямото национално предателство, разказана от Иван Георгиев в „Македония – последният проект на Коминтерна“.
Втората част от филма ще покаже истинския ценоразпис, според който България е продадена от синове ѝ, за да се роди държавата Македония. Тя е посветена на тези, които отказват да повярват, че са македонци... и от двете страни на границата. Зрителите на bTV ще видят и чуят разтърсващите истории на хора, които застават срещу идеята, че нации могат да бъдат създавани на партийни събрания. В светлината на прожекторите ще влязат истории, чакали 70 години, за да бъдат разказани на висок глас – историите на хора, превърнали България в своя анонимна кауза.
За да разкаже неизвестната история на един от най-обичаните ни писатели и неговото семейство, след 30 години далеч родината, в България ще се завърне Владимир Талев – син на Димитър Талев.
От Куциян и Белене до най-зловещия концентрационен лагер в Титова Югославия на един призрачен остров в Адреатическо море – втората част от филма ще ни покаже тъмната страна на пропагандата и мъките, с които е свързано раждането на македонската нация в средата на 20 век. Какви са последиците от едно предателство, защо България взема участие при създаването на Македония и кой режисира тези събития, зрителите на bTV ще разберат от филма на Иван Георгиев „Македония – последният проект на Коминтерна“, 8 февруари от 22:30 по bTV.
Източник: bTV.bg (http://www.btv.bg/shows/btv-dokumentite/news/story/2026595740-Tsenorazpisat_spored_koyto_Bulgaria_e_prodadena_ot_sinovete_y.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 07 February 2014 16:39:10
Люба Ризова и Виктория Бехар напускат bTV, още промени в мениджърския екип

http://wp.me/p3PwL5-Ha


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 07 February 2014 17:02:09
Люба Ризова и Виктория Бехар напускат bTV, още промени в мениджърския екип

http://wp.me/p3PwL5-Ha

Статията е изцяло обновена, а човекът, който ще оглави новата Дирекция "Новини, актуални предавания и спорт" е Валя Гиздарска.

EDIT:
Статията отново е обновена (http://wp.me/p3PwL5-Ha) с информацията от "Блиц", че и Краси Минев напуска телевизията! Изпратили сме запитване към bTV.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 07 February 2014 17:26:29
"Нещото отвън" май започна да разяжда буквално БТВ. Тежко им и горко им. А Нова ТВ моля да се прекръстят на "Нова БТВ", ще им отива повече след ден-два, където съм сигурен че ще се изявяват вече гореспоменатите.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 07 February 2014 17:34:22
"Нещото отвън" май започна да разяжда буквално БТВ. Тежко им и горко им. А Нова ТВ моля да се прекръстят на "Нова БТВ", ще им отива повече след ден-два, където съм сигурен че ще се изявяват вече гореспоменатите.

М/у другото тук, в сравнение с Анна и Виктор, по-мога да повярвам, че това са промени просто защото има нов CEO...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 07 February 2014 17:46:07
Ми, лично аз не съм много убеден че е само заради новия директор, тези хора са там от самия старт на телевизията, едва ли не са вкоренени там със сериозни позиции, преживя се какво ли не, сливания с друга ТВ, закупувния, преобразувания и още куп неща, а сега от раз им бият шута (или сами си го бият), истината е друга и се крие някъде вътре в самата телевизия. Скоро ще се разбере. При всички случай не е съвпадение за напускането на толкова знакови лица в такъв кратък отрязък от време.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 07 February 2014 17:49:34
Ми, лично аз не съм много убеден че е само заради новия директор, тези хора са там от самия старт на телевизията, едва ли не са вкоренени там със сериозни позиции, преживя се какво ли не, сливания с друга ТВ, закупувния, преобразувания и още куп неща, а сега от раз им бият шута (или сами си го бият), истината е друга и се крие някъде вътре в самата телевизия. Скоро ще се разбере. При всички случай не е съвпадение за напускането на толкова знакови лица в такъв кратък отрязък от време.

Съгласен съм с твоето мнение, аз исках само да кажа, че сега от bTV могат да си "измислят" официално оправдание и така да отговарят на различните мнения и нападки. Иначе да, подобни бяха и случаите с Ани Салич, Анна Цолова, Вики Политова и Миролюба Бенатова - все хора, които бяха в телевизията от самото начало или от много много години(понеже за Бенатова не съм сигурен)...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 08 February 2014 12:29:18
БТВ на принципа "време е някой да изхвърли боклука". Просто хората, които са вече неудобни или неуспешни биват разкарвани. Втория случай е хората доброволно да напускат заради "нещото отвън". Ще си проличи кой кого рано или късно.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: alex_2 on 08 February 2014 12:36:40
И Бенатова е от началото още, да. Ризова и Бехар обаче се съмнявам да преминат в Нова, или по-точно да се върнат там, защото като повечето кадри на BTV, и те са започнали в Нова..
Факт е обаче, че нещо се случва там през последните 6 месеца и ситуацията наподобява потъващ кораб, които малко по малко го напускат.
В тази връзка, в 24 часа от днес, пише че Ани Салич скоро започва да води централните новини на Нова, което мисля че всички очаквахме.. В понеделник пък ще участва в Стани богат 


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 08 February 2014 13:43:37
Днес няма да има нов епизод на „Това е цената“. На негово място в 15:00 продължава четвърти сезон на „Извън играта“, „COOL... T“ отива в 16:00, а „120 минути“ – в 17:00.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 08 February 2014 13:52:40
Днес няма да има нов епизод на „Това е цената“. На негово място в 15:00 продължава четвърти сезон на „Извън играта“, „COOL... T“ отива в 16:00, а „120 минути“ – в 17:00.

За да не остане някой с впечатлението, че и това е дело на Павел Станчев - това се знаеше още от 15 януари....:
(вижте линка от цитата по-долу)
bTV през Февруари: Завръща се “Бон Апети”, нов испански сериал в праймтайм

http://wp.me/p3PwL5-zB


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 09 February 2014 18:56:21
Хванах само финала, но доколкото разбрах днес бе последното издание на "Нека говорят..." с Росен Петров. Предполагам, че влиза в политиката и то в партията на Николай Бареков(той бе и последния му гост)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 09 February 2014 18:58:53
И аз това засякох. Доколкото разбрах е казал, че от bTV са го натиснали да каже, че не е от партията на Бареков, но в това предаване го е обявил нарочно и накрая благодари на зрителите си.

Edit:
Quote from: http://on.fb.me/1jnX4J9, Венелин Петков
Операция ГНУС. По-долнопробно нещо не бях гледал по никоя телевизия.
Трябваше да участвам в предаването днес по темата Македония и бТВ Документите. Отказах, щом разбрах, че Бареков е бил "пожелан да говори". Но такава свинщина не си бях и представял, че може да се случи.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 09 February 2014 19:27:32
ХМ. Какво ли ще се излъчва вече в неделя по БТВ?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 09 February 2014 19:34:58
ХМ. Какво ли ще се излъчва вече в неделя по БТВ?

Тъй като не успях да гледам предаването тази неделя..
Предполагам, че след като още за тази неделя като са го помолили да каже дали е член или не на партията на Бареков и са му казали, че иначе ще го сменят с нов водещ(поне така пише в повечето статии в интернет), значи имат някакъв вариант. Ще видим - следващите дни определено ще са интересни.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 09 February 2014 20:53:26
Програмата на bTV за следващата неделя, 16 февруари (скрийншот от bTV.bg):

(http://prikachi.com/images/300/7049300I.png)

Явно, както предполагах, и ръководството на медията е разбрало сега, заедно с нас, че Росен се оттегля от телевизията.

Векилска сменя Шикерова. (http://www.vsekiden.com/146955)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 09 February 2014 21:30:03
Пред Капитал bTV са потвърдили, че в следващите дни ще търсят нов водещ на предаването заедно с продуцентите от DreamTeam Productions. Това донякъде отново потвърждава, че нито телевизията, нито продуцентите са знаели за решението на Петров.

Иначе за Мариана Векилска и сутрешния блок от предния пост - до колкото знам към момента Векилска ще замества Шикерова , а след това когато тя се върне и след това излезе в майчинство те ще сложат направо нова двойка водещи на мястото на Генка/Косьо.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: bonki on 09 February 2014 23:29:48
Всичко това започва да ми звучи по един странен начин познато предаването "Нека говорят... с Росен Петров" става само "Нека говорят...", подобно нещо се случи и със "Споделено с Камелия" после се оказа, че е само "Споделено...". bTV понесоха много удари от хора, който по един или друг начин те са създали като лица не мога да знам дали причините за тези рокади идват заради самата телевизия... очертава се интересен пролетен сезон за bTV :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: megara on 09 February 2014 23:54:15
Като прочетох последните постове реших да сменя заглавието за въпросния час на „НЕОПРЕДЕЛЕНА ПРОГРАМА“. връзка (http://www.megara-web.eu/tv-schedule/?channel=btv&day=2014-02-16)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 10 February 2014 17:12:16
“!Коментарът” – bTV, 13 години по-късно

http://wp.me/p3PwL5-I4

Който има нерви да го изчете цялото нещо за припомняне на това - онова.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: bonki on 10 February 2014 21:25:28
“!Коментарът” – bTV, 13 години по-късно

http://wp.me/p3PwL5-I4

Който има нерви да го изчете цялото нещо за припомняне на това - онова.

Много ми хареса коментарът ПОЗДРАВЛЕНИЯ за авторът.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 11 February 2014 14:09:35
Редакторите на Росен Петров не искали да са цензори (http://btvnews.bg/article/bulgaria/redaktorite-na-rosen-petrov-ne-iskali-da-sa-tsenzori.html)

Сашо Диков сменя Росен Петров? (http://www.vsekiden.com/147084)

Quote from: http://on.fb.me/1dfwBd7, Венелин Петков
Днес разбрах, че Росен Петров ме бил предложил за свой „наследник”, а също така и че съм го „мразел”. Господин Петров, имате грешка.
Първо, аз упорито вярвам, че не живеем в Северна Корея и „наследници” не се определят еднолично. Вашето мнение за това кой трябва да води опороченото от вас публицистично предаване няма абсолютно никакво значение. Предаването не е „ваше”, а моят професионален път така или иначе няма нищо общо с него.
Второ, господин Петров, аз не ви мразя, но за сметка на това упорито вярвам в понятия като професионализъм, етика и достойнство – морални категории, които вие, господин Петров, грубо погазихте в ефир. Соченето с пръст към поведението на ваши бивши колеги не променя по никакъв начин характера на постъпката ви.
Трето и последно, господин Петров, позволете ми като прост редник от резерва да ви напомня, че българските войници и офицери са влизали в бой с девиза „С нами Бог!”. Той е бил извезан на бойните знамена и гравиран на сабите на българските офицери. Не желая да бъда ваш съдник, нито да продължавам тази полемика. Затова оставям на вас и вашата съвест „като български офицер” да решите къде в постъпката ви е Бог.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 11 February 2014 14:53:50
Много ми хареса коментарът ПОЗДРАВЛЕНИЯ за авторът.
Благодаря много.  :)
Редакторите на Росен Петров не искали да са цензори (http://btvnews.bg/article/bulgaria/redaktorite-na-rosen-petrov-ne-iskali-da-sa-tsenzori.html)

Сашо Диков сменя Росен Петров? (http://www.vsekiden.com/147084)
Сашо Диков си е много добре в Нова ТВ, хич не му трябва да ходи в БТВ...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: PLTV on 11 February 2014 19:55:42
bTV потвърди първо за БЛИЦ: Разделихме се с Апостол Пенчев по взаимно съгласие
http://www.blitz.bg/news/article/249969 (http://www.blitz.bg/news/article/249969)

Корабът продължава да потъва.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 11 February 2014 20:31:55
Ексклузивно! И Апостол Пенчев вече не е част от bTV Media Group

http://wp.me/p3PwL5-IP


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: milen on 11 February 2014 20:37:31

Корабът продължава да потъва.

Напротив! Остава и Ина Маркова да се "освободи" и Станчев грешка няма да има! Предполагам, че след 4ри месеца Лора Крумова ще е водеща на сутрешния блок на бТВ (защо не с Коритаров?). Може би ще дръпне Галя Щърбева в бТВ. Взе да става интересно!


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 11 February 2014 20:48:18

Корабът продължава да потъва.

Напротив! Остава и Ина Маркова да се "освободи" и Станчев грешка няма да има! Предполагам, че след 4ри месеца Лора Крумова ще е водеща на сутрешния блок на бТВ (защо не с Коритаров?). Може би ще дръпне Галя Щърбева в бТВ. Взе да става интересно!

Подкрепям мнението, че в съвсем кратки срокове телевизията и компанията ще тръгнат нагоре с нови сили. Просто има смисъл от толкова много уволнения/напускания от ръководството. Не е просто така - дай да махна този, защото не ми харесва...

И в статията по-горе съм написал, че в Управителният съвет единственият човек, който не е сменен след идването на Павел Станчев, е Боян Калчев - Финансов и Изпълнителен директор на компанията...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TopCat on 11 February 2014 20:49:24
Ексклузивно! И Апостол Пенчев вече не е част от bTV Media Group

http://wp.me/p3PwL5-IP

Стига сте писали ексклузивно бе хора, че става смешно. Новината не е ексклузивна, след като я има и на други места, че и преди да излезе при вас.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 11 February 2014 20:56:21
Ексклузивно! И Апостол Пенчев вече не е част от bTV Media Group

http://wp.me/p3PwL5-IP

Стига сте писали ексклузивно бе хора, че става смешно. Новината не е ексклузивна, след като я има и на други места, че и преди да излезе при вас.

Сама по себе си информацията е важна, ексклузивна, неочаквана - точно за рубриката "Екзклузивно!" - виж описанието горе в страницата на рубриката в сайта :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: secet on 11 February 2014 22:09:44
Прекрасно! Има нужда от голямо освежаване на БТВ! Трябва да разкарат някои пристрастни журналисти, като Димитър Цонев например.
Да си пообновят дневната програма. Не е нужно следобед да има само сапунки, може да пускат и по някое комедийно сериалче например, както беше навремето. Също така не мисля че това предаване Бон Апети мястото му е в 16.30, по добре или да го махнат, или да го преместят в 11 преди Звездев, и без това Преди обед доскучава и досадява цели 2 часа. Не е лошо и Славчо да разкарат, да ходи да си води политическата пропаганда в някоя кабеларка. Или поне да го задължат да пази формата изцяло развлекателен. Не може един човек да ни облъчва с личното си мнение всяка вечер по най-гледаната телевизия! Също така праймтайма да е запазен главно за български продукции, и евентуално западни сериали. Събота и неделя, а и като цяло според мен прекаляват с публицистиката. 120 минути е хубаво предаване, но в неделя като го няма Роско сега, да направят някакво по-развлекателно предаване.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TopCat on 11 February 2014 22:19:37
Ексклузивно! И Апостол Пенчев вече не е част от bTV Media Group

http://wp.me/p3PwL5-IP

Стига сте писали ексклузивно бе хора, че става смешно. Новината не е ексклузивна, след като я има и на други места, че и преди да излезе при вас.

Сама по себе си информацията е важна, ексклузивна, неочаквана - точно за рубриката "Екзклузивно!" - виж описанието горе в страницата на рубриката в сайта :)


Значението на думата няма нищо общо с описанието на рубриката и се получава доста нелепо.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 11 February 2014 23:45:21
Ексклузивно! И Апостол Пенчев вече не е част от bTV Media Group

http://wp.me/p3PwL5-IP

Стига сте писали ексклузивно бе хора, че става смешно. Новината не е ексклузивна, след като я има и на други места, че и преди да излезе при вас.

Сама по себе си информацията е важна, ексклузивна, неочаквана - точно за рубриката "Екзклузивно!" - виж описанието горе в страницата на рубриката в сайта :)


Значението на думата няма нищо общо с описанието на рубриката и се получава доста нелепо.
TopCat е напълно прав тук. В журналистиката ексклузивно интервю се нарича информация споделена само с един журналист или агенция, който има правата да публикува. С прости думи, ексклузивно означава нещо като преференциално, само за един човек, а експлозивно е дума с корен експлозия, т.е. означава нещо взривоопасно. Думата ексклузивно се употребява обикновено в журналистиката. С нея искаш да кажеш например, че еди кой си ти е дал единствено и само на теб интервю или пък единствено и само ти си имал възможност да присъстваш на дадено събитие. Пример: „Ексклузивно интервю с...“ или пък „Ексклузивно от мястото на събитието за вас предава...“


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: break on 12 February 2014 10:38:28
btv отдавна имаха нужда от нов програмен директор.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 12 February 2014 14:24:42
Жълт обзор: Росен Петров започна рекламната си кампания, като плюе срещу Слави, а има и нови предположения (http://www.vsekiden.com/147145) за нов водещ.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 13 February 2014 18:28:58
Венелин Петков е новият директор “Новини, актуални предавания и спорт” на bTV Media Group

http://wp.me/p3PwL5-JQ

Доста стабилен избор според мен, този път го поздравявам Станчев, просто щеше да е смешно някой анонимец да заеме и този пост. Дано все пак не слезе от екран тотално, а да продължи да прави новини и филми преди всичко.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 13 February 2014 18:31:05
Венелин Петков е новият директор “Новини, актуални предавания и спорт” на bTV Media Group

http://wp.me/p3PwL5-JQ

Доста стабилен избор според мен, този път го поздравявам Станчев, просто щеше да е смешно някой анонимец да заеме и този пост. Дано все пак не слезе от екран тотално, а да продължи да прави новини и филми преди всичко.

Точно щях да постна новината...
Да, и според мен изборът е много добър. Дано наистина да продължава да е и на екран и да прави филми. :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 13 February 2014 21:31:30
И според мен новината е страхотна, супер журналист. И пак искам да подчертая, че новината не е ексклузивна.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 15 February 2014 13:32:57
Приказката на „Предай нататък“ продължава от 1 март (http://www.btv.bg/shows/preadai-natatak/videos/video/914537420-Prikazkata_na_Preday_natatak_prodaljava_ot_1_mart_po_bTV.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 15 February 2014 22:05:24
Венелин Петков за новия си пост (http://www.btv.bg/shows/120-minuti/videos/video/563837210-Venelin_Petkov_Blagodarya_na_kolegite_za_tova_che_sa_predlojili_men_za_posta_direktor_Novini_aktualni_predavaniya_i_sport.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 15 February 2014 22:11:02
Вътрешна афера (http://www.btv.bg/shows/btv-dokumentite/videos/video/300486843-Tazi_sabota_v_bTV_dokumentite.html)

(http://prikachi.com/images/762/7069762G.jpg)

Какво доведе до жестоката Световна финансова криза от 2008-а? Престъпна небрежност, чудовищни корупционни схеми или добре обмислен саботаж? Отминала ли е опасността от глобален финансово-икономически колапс? Цялата статия прочетете тук (http://www.btv.bg/shows/btv-dokumentite/filmi/story/1212989395-Vatreshna_afera.html).


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: alexandros on 15 February 2014 22:12:37
Страхотна новина! А ще продължава ли да води новините?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 15 February 2014 23:25:08
Някой има ли представа каква е връзката между ьТВ и TV1? Питам, понеже в момента се снимат кастингите за "България търси талант" и там всичките камери и кранът са брандирани с логото на TV1, а до сградата, където се снима предаването, има и камион на TV1...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: bonki on 16 February 2014 00:50:34
Някой има ли представа каква е връзката между ьТВ и TV1? Питам, понеже в момента се снимат кастингите за "България търси талант" и там всичките камери и кранът са брандирани с логото на TV1, а до сградата, където се снима предаването, има и камион на TV1...

Мисля, че нямат връзка. По принцип TV1 отдават техника под наем, а телевизията не им е основният бизнес. Доколкото знам ПТС-и и камери от TV1 са били и в продукции на "Нова телевизия", "БНТ", "TV7"... най-вероятно и други.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 16 February 2014 16:52:24
Новите водещи на „Нека говорят...“ са Жени Марчева и Михаил Дюзев. Предаването е с освежена визия, която повече ми харесва от предишната. Новото име май е „Нека говорят...“ или просто „Нека говорят“.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 16 February 2014 22:43:53
Мисля, че нямат връзка. По принцип TV1 отдават техника под наем, а телевизията не им е основният бизнес. Доколкото знам ПТС-и и камери от TV1 са били и в продукции на "Нова телевизия", "БНТ", "TV7"... най-вероятно и други.

Странно... Досега не съм виждал някоя друга телевизия да ползва техниката на TV1. Всички си имат собствени камери и кранове с изключение на ьТВ явно...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TopCat on 16 February 2014 23:36:41
Странно... Досега не съм виждал някоя друга телевизия да ползва техниката на TV1. Всички си имат собствени камери и кранове с изключение на ьТВ явно...

Не, това че ти не си виждал, не означава, че други телевизии не са позлвали техника на ТВ1. Виждал съм тяхна техника на записи на X Factor.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: ktamara on 17 February 2014 15:16:46
Не, това че ти не си виждал, не означава, че други телевизии не са позлвали техника на ТВ1. Виждал съм тяхна техника на записи на X Factor.

BNT, Planeta, bTV, Nova, Balkanika TV и др. Който има нужда от HD ПТС, звънка на TB1


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 17 February 2014 15:52:05
Алекси Сокачев сяда на стола на Краси Минев като водещ на ШЛ


http://wp.me/p3PwL5-KO


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 17 February 2014 19:09:06
На 25.Февруари, вторник, от 15:00 часа започва първият епизод от втория сезон(или 261-вият от началото) на индийския сериал "Цветовете на любовта". Вторият и третият епизод ще се излъчат на 26.Февруари от 14:30 до 15:30 и сериалът ще продължи по същото "разписание". За информация, сериалът има 739 епизода по около 25 минути(както се излъчват и при нас).


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: PLTV on 18 February 2014 19:01:10
Крум Савов преговаря с bTV
Бившият шеф на спорта в Нова телевизия гласен за заместник на Красимир Минев


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 19 February 2014 16:42:08
Във Варна, както никога до сега, има масирана outdoor реклама(билбордове, реклами по спирките) на bTV и големите продукции за този сезон - основно са на bTV Новините и България търси талант.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: treee on 19 February 2014 20:54:17
И в София положението е подобно. Ми имат нужда предвид кризата, която ги е обхванала.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 19 February 2014 22:51:15
Намериха кога да си рекламират новините на билбордове, когато Нова ТВ почнаха да.настъпват със Салич.  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 19 February 2014 23:30:41
Намериха кога да си рекламират новините на билбордове, когато Нова ТВ почнаха да.настъпват със Салич.  ;D
Да, бе... Ама видиш ли ьТВ са рейтингов лидер от 5 години и няма абсолютно никакви вътрешни проблеми в медията, въпреки че си смениха шефа и се лишиха от половината си популярни лица....  ;D Тия келеши от ьТВ просто ме разсмиват с всяко свое действие...  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: ktamara on 20 February 2014 09:40:00
Да, бе... Ама видиш ли ьТВ са рейтингов лидер от 5 години и няма абсолютно никакви вътрешни проблеми в медията, въпреки че си смениха шефа и се лишиха от половината си популярни лица....  ;D Тия келеши от ьТВ просто ме разсмиват с всяко свое действие...  ;D

Лицата на една телевизия далеч не са определящи за обективността...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 20 February 2014 15:38:16
Крум Савов е “новият Краси Минев” в bTV Media Group

http://wp.me/p3PwL5-LL


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 20 February 2014 17:44:46
Лицата на една телевизия далеч не са определящи за обективността...
Да, но така или иначе нямах това предвид с предния си пост. Просто обобщих състоянието на телевизията през последните години в едно изречение. Постоянно се фукат, че са номер 1 и че цялата страна само тях гледала, ама ако това беше истина, нямаше да се стигне до сегашната ситуация - масова чистка в медията...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 22 February 2014 20:04:59
Утре, 23 февруари, от 20:00 ще се излъчи SD & HD премиерата на „Код: Олимп“ (2013, разпространяван в кината от bTV Studios).


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 23 February 2014 00:03:44
Какви са тези документални поредици, които се излъчват по БТВ всяка събота вечер след БТВ Новините? В програмата и за миналата събота, и за тази пише, че ще излъчват игрални филми, а всъщност има някакви документални поредици. Доста интересно.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 23 February 2014 01:35:38
Какви са тези документални поредици, които се излъчват по БТВ всяка събота вечер след БТВ Новините? В програмата и за миналата събота, и за тази пише, че ще излъчват игрални филми, а всъщност има някакви документални поредици. Доста интересно.
От четири съботи вече всяка вечер от 22:30, след късната емисия новини, се излъчва „bTV Документите“. На 1 и 8 февруари бяха документалните филми на Иван Георгиев за Македония (по 1 час, до 23:30), а на 15 и 22 бяха чужди. Точно тези чужди обаче са с по-голяма продължителност от 40 минути и са до по-късно от 23:30, просто това не са отразили в програмата. Иначе игралните филми си започват след края на филма.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 26 February 2014 20:06:09
Тези герои продължават с надлъгванията с рейтингите, но накрая предчувствам че ще има доста опарени май...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 27 February 2014 15:22:04
Емил Чолаков става шеф на времето в bTV; Росен Цветков се присъединява към bTV Новините

http://bit.ly/1lnzxJ5

И Балинска махнаха значи, мислех си че поне тя ще остане, ама нейс...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 01 March 2014 22:35:43
Тази вечер късната емисия на времето беше без водещ, само с гласа на Христина Балинска. Доколкото разбрах, същото е било и с емисията на новините.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 02 March 2014 00:10:06
Тази вечер късната емисия на времето беше без водещ, само с гласа на Христина Балинска. Доколкото разбрах, същото е било и с емисията на новините.
Ми това са последните емисии през уикенда. От другата седмица вече няма да има късни новини в събота и неделя...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 02 March 2014 12:04:07
Ми това са последните емисии през уикенда. От другата седмица вече няма да има късни новини в събота и неделя...
Знам, но е интересно даже, че и по програмата от bTV.bg не трябваше да има новини, а в 22:00 да започне направо филмът.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 02 March 2014 14:29:36
Знам, но е интересно даже, че и по програмата от bTV.bg не трябваше да има новини, а в 22:00 да започне направо филмът.
Ами в такъв случай може да са били само водещите новини, съобщени с глас зад кадър. Мисля, че и следобедните новини на "Нова" бяха така в началото си. Все пак една такава емисия е дълга около 5 минути. Вчера колко време са били новините?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 02 March 2014 15:15:24
„Как можеше да изглежда…“ сериалът „Фамилията“?

http://bgtvnews.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D1%82-%D1%84%D0%B0%D0%BC%D0%B8/


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 02 March 2014 22:32:36
Мисля, че все пак ще има уикенд късните новини + времето. Днес бяха от 10:25 до 10:30 (по 5 минутки) + времето по 1-2 минути, като и двете емисии са хроника (картина + глас на водещ), въпреки че отново не ги имаше по програма.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 02 March 2014 22:47:08
Мисля, че все пак ще има уикенд късните новини + времето. Днес бяха от 10:25 до 10:30 (по 5 минутки) + времето по 1-2 минути, като и двете емисии са хроника (картина + глас на водещ), въпреки че отново не ги имаше по програма.

Да, по принцип те точно така и го обявиха + само като хедлайни ще са през уикенда...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 02 March 2014 22:50:20
Ако ще ги оставят така супер е! Защо водещите да стоят до късно? Няма що, че вече ще ги виждаме само 2 пъти. ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 03 March 2014 16:57:19
Мисля, че все пак ще има уикенд късните новини + времето. Днес бяха от 10:25 до 10:30 (по 5 минутки) + времето по 1-2 минути, като и двете емисии са хроника (картина + глас на водещ), въпреки че отново не ги имаше по програма.
Следобедните новини на "Нова" също бяха така в началото си. По програма си пишеше "Часът на Милен Цветков" от 16:00 до 17:00ч., но от 16:00 до 16:05 имаше къси новини...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 06 March 2014 16:27:25
„Песента на Валя“ – тази неделя от 22 часа по bTV (http://www.btv.bg/shows/btv-dokumentite/videos/video/795098315-Kolko_dalech_moje_da_stigne_edna_pesen.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 06 March 2014 18:13:53
Днес от 00:00 се излъчи и повторението на последния епизод от шести сезон на „Кости“. От утре в 00:00, вместо повторенията да бъдат продължени със седми сезон, стартират повторенията на втори сезон на „Престъпления от класа“.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 07 March 2014 15:30:04
Само тези герои не се бяха появявали:

„Газпром Медия“ иска да купува PRO TV (Румъния) и bTV?

http://bit.ly/1n2c021


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: alex_2 on 10 March 2014 19:39:53
 Според ceetv.net рейтингите на Фамилията са били под средните за bTV. Май това преместване във вторник не беше особено успешно, според мен ако и утре е така, а заради старта на Dancing Stars според мен ще е така, ще го преместят. И нещо ми подсказва че няма да има 4-ти сезон.
А какво стана с Революция З, не мога да повярвам че се мотаят 6 месеца с излъчването ... 


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 10 March 2014 20:08:54
Според ceetv.net рейтингите на Фамилията са били под средните за bTV. Май това преместване във вторник не беше особено успешно, според мен ако и утре е така, а заради старта на Dancing Stars според мен ще е така, ще го преместят. И нещо ми подсказва че няма да има 4-ти сезон.
А какво стана с Революция З, не мога да повярвам че се мотаят 6 месеца с излъчването ... 
"Фамилията" и без това е тъп, така че няма да е загуба, ако го спрат. "Революция Z" идея си нямам защо постоянно го отлагат. Излъчили са едва 2 сезона, а имат и още 2, които са готови и само чакат да бъдат излъчени...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TopCat on 11 March 2014 00:46:59
4 сезон на Революцията все още се снима. Също така, 4 сезон ще им е последен. А дали Фамилията ще бъде прекратен тепърва ще видим. Фамилията все пак все още се снима.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 11 March 2014 01:07:55
4 сезон на Революцията все още се снима. Също така, 4 сезон ще им е последен. А дали Фамилията ще бъде прекратен тепърва ще видим. Фамилията все пак все още се снима.
Те хубаво са решили как да се развие "Революция Z", ама кога ще излъчат епизодите? Знам, че сезон 4 все още се снима, но според информацията ми почти целият сезон е готов, та затова им се чудя защо го бавят при положение, че имат 2 готови сезона, които само чакат да бъдат излъчени...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: treee on 11 March 2014 02:43:36
Почти сигурно, е че "Фамилията" няма да има много дълъг живот, и за съжаление рейтингите не са единствената причина. Надявам се от "SIA" да се съсредоточат в направата на по - добри проекти, защото последните им продукции си бяха направо въздух под налягане и може доста бързо да изгубят позициите си. И без това производството на БГ сериали поутихна, време е за нещо ново и качествено, което наистина ще привлече вниманието на българина, както го направиха "Стъклен Дом" и "Под Прикритие".


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: megara on 11 March 2014 20:30:35
Промени в програмата на bTV за тази събота и неделя:

https://googledrive.com/host/0B7FLN7gAnmOLekctTVVic2lOUUk/btv-2014031516.htm

Първата група промени е от събота, втората от неделя. Програмите в червено са свалени, зелените са добавени на тяхното място.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 11 March 2014 20:39:42
Промени в програмата на bTV за тази събота и неделя:

https://googledrive.com/host/0B7FLN7gAnmOLekctTVVic2lOUUk/btv-2014031516.htm

Първата група промени е от събота, втората от неделя. Програмите в червено са свалени, зелените са добавени на тяхното място.
Поредицата Ловци на митове кога ще се излъчва?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: edinicata on 11 March 2014 21:10:46
И за какво ги правят тези промени изопщо


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 13 March 2014 17:17:10
Димитър Цонев и Уляна Пръмова напускат bTV заради съкращението на „Лице в лице“, извънредни промени в програмата

http://bit.ly/1fz5MBBИмам чувството, че някой коренно различен вече диктува правилата в БТВ. С друго не мога да си обясня неадекватните решения. То бива кардинално преформатиране, ама чак толкова... Вече е силно съмнително...  >:(


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: edinicata on 13 March 2014 17:23:36
А някой знае ли какво ще се излъчва този 1 час освободен от предаването. ???


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 13 March 2014 17:42:40
А някой знае ли какво ще се излъчва този 1 час освободен от предаването. ???
Според мен поредицата "Ловци на митове" ще бъде перфектна за този слот по БТВ.
Все пак незнайно защо поредицата няма да започне на 16-ти март, както беше обещано.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 13 March 2014 19:51:55
Доколкото разбрах седми сезон на „Досиетата X“ се озвучава в момента, сигурно и останалите два. Според Уикипедия ще започне на 21 март, като ще си запази сегашното разписание – от вторник до събота от 01:00. Както споменах по-назад, след като свършиха повторенията на „Кости“ започнаха повторения на втори сезон на „Престъпления от класа“ (от 00:00, вторник-събота). Идея си нямам дали тези повторения продължават и след 21, но ако да, то ще е наистина малоумно от 00:00 да има повторение, а от 01:00 – X премиерата. Също така май Владимир Пенев няма да озвучава повече Фокс Мълдър (Дейвид Духовни), което още повече влошава нещата.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: edinicata on 13 March 2014 20:19:09
В тази телевизия всичко може да се очаква така че да не се учудваме.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: treee on 14 March 2014 15:41:15
А защо съкращават "Лице в лице"? Също така, какъв е смисъла да разместват двете кулинарни предавания при положение, че Звездев от близо 15 години е в сутрешният слот???? Логика никаква... човек ще си каже, че нарочно искат да свалят цената на медията.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: megara on 15 March 2014 13:04:59
Промени в програмата на bTV за следващата седмица:

https://googledrive.com/host/0B7FLN7gAnmOLekctTVVic2lOUUk/btv-2014031723.htm


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: replay92 on 23 March 2014 14:42:14
„Наистина любов“ с нова дата за старт
(http://****-***.***/upload/articles/naistina_lubov_logo.jpg)

След като бе временно отложено, новото любовно предаване на bTV „Наистина любов“ е с нова дата за стартиране – 29 март. В новия формат – своеобразно продължение на „Море от любов“ на Наталия Симеонова ще видим на нейно място певецът Миро, който влиза в ролята на Купидон за да събира влюбени двойки, като първата му спирка е родният му град Добрич. „Наистина любов“ ще се излъчва всяка събота от 18:00 до 19:00 часа.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: PLTV on 23 March 2014 20:59:51
От 31 март "Зона спорт" с Крум Савов ще се излъчва всеки понеделник от 20:00 в ефира на bTV Action.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 24 March 2014 18:35:26
Quote from: дневен ред на СЕМ за 25 март
1) Избор на председател на Съвета за електронни медии (СЕМ).
2) Отчет за дейността на СЕМ за времето 01.07.2013 – 31.12.2013 г.
3) Доклади на Дирекция «Специализирана администрация – НЛРПР» във връзка с:
а) искане от «БТВ Медиа Груп» ЕАД за прекратяване на индивидуални лицинзии за доставяне на аудио-визуална медийна услуга No ЛРР-01-3-003-03 («РИНГ.БГ+1») и No ЛРР-01-3-003-04 («бТВ Лейди+1»);
б) писма от Комисията за регулиране на съобщенията;
в) писмо от Програмния директор на Радио Атака. Вносител: Ант. Лозенска. Докладват: Р. Радоева, Е. Станева.
4) Доклади на Дирекция «Обща администрация» относно
а) предложение за застраховка на леки автомобили;
б) постъпило заявление за достъп до обществена информация от Национално сдружение на малки и средни кабелни оператори «ТВ Клуб 2000». Вносител: Р. Петров. Докладват: Сп. Янева, Зл. Георгиева.
5) Среща с националния съвет за саморегулация (НСС).
6) Среща с МУЗИКАУТОР и «Дарик 90 София» ЕООД.
7) Разни.

Става доста забавно. Какво ли си е наумил Павката тоя път?  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 24 March 2014 19:10:36
Става доста забавно. Какво ли си е наумил Павката тоя път?  ;D
Мхмм... ьТВ бавно, но славно вървят към фалит...  8)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 24 March 2014 20:55:25
Промени в програмите на bTV и bTV Action

http://bgtvnews.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-btv-%D0%B8-btv-action/


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 25 March 2014 00:43:20
Промени в програмите на bTV и bTV Action

http://bgtvnews.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-btv-%D0%B8-btv-action/
"Нищо лично" има 12 епизода, просто 3 от тях не са излъчени засега. Може би с това повторение са решили да ги излъчат...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: milen on 25 March 2014 14:12:53
bTV с нов изпълнителен директор, Павел Станчев сменя Вики Политова

bTV Media Group ЕАД обяви днес назначаването на Павел Станчев за Главен изпълнителен директор (CEO) на българския бизнес на Central European Media Enterprises Ltd. („СМЕ") считано от 1 февруари 2014 г.

Вики Политова ще напусне в края на месеца, за да се заеме с други дейности.

Павел Станчев коментира: „Присъединяването ми към bTV е голямо предизвикателство. Ще използвам цялата си енергия и опит, за да засилим водещата позиция на bTV Media Group на телевизионния пазар в България, и място, където работят най-талантливите журналисти и телевизионни професионалисти".

Кристоф Майнуш, Председател на Управителния Съвет на bTV и Главен Изпълнителен Директор (Co-CEO) на СМЕ, добави: „Павел е отлично подготвен да ръководи нашия екип в България.

Огромният му опит с медийни компании в Централна и Източна Европа, и особено в България, е идеална предпоставка за да продължи традицията на bTV като лидер на пазара. Бих искал да благодаря на Вики за всеотдайността й към bTV на различните й постове от самия старт на канала".

Павел Станчев има над 20-годишен медиен и телевизионен опит в Централна и Източна Европа. От 2013 година е главен изпълнителен директор на Антена Югоизточна Европа и ръководи няколко телевизии в Сърбия, Черна Гора и Словения. От 2004 до 2008 г. е главен изпълнителен директор на Нова Телевизия в България. Бил е също изпълнителен директор на HBO Румъния, Eр Те Ел Хърватска и Канал Д Румъния.Източник - 24 часа

Май стана "От трън на глог" никаква променя не виждам, освен повече турско в прайм-тайма и следобедния слот 17:30-18:30...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: maxx on 25 March 2014 20:24:34
Някой има ли инфо какво се е случило с лицензите на Лейди+1 и Ринг+1 след днешното заседание, и какви са причините от бТВ да искат да ги прекратят?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: replay92 on 26 March 2014 08:33:25
„Комиците“ с ново студио


Този петък „Комиците“ от много време насам ще бъдат с изцяло обновено студио. Друга новост е, че в предаването ще има музика на живо от „Михаил Йосифов бенд“, в който са Михаил Йосифов  - тромпет, Велислав Стоянов – тромбон, Стоян Янкулов – Стунджи на барабаните и други с вокалист финалистката от Мюзик Айдъл 2 – Нора Караиванова. Първите гости тази седмица ще са Кирил Маричков и Иван Лечев от „Фондацията”, водещите на „Нека говорят” Жени Марчева и Михаил Дюзев, певиците Десислава и Камелия Воче и други. Предаването продължава да се записва в залата на кино „Люмиер“ в т.нар.“малкото НДК“.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 27 March 2014 01:45:10
Тази вечер в новините си БТВ излъчиха репортаж, според който стана ясно, че са "най-най" във всяко едно отношение. И са без каквато и да е конкуренция.
Павел Станчев каза, че в следващите месеци БТВ ще направи нещо невиждано и непознато за българската телевизия. БТВ ще излъчва касови филми, които преди броени месеци са се въртяли по кината.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 28 March 2014 18:20:57
„Лице в лице” в 17:30 от понеделник (http://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/news/story/769799438-%E2%80%9ELitse_v_litse_v_1730_ch_ot_ponedelnik.html).


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 28 March 2014 18:28:34
„Лице в лице” в 17:30 от понеделник (http://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/news/story/769799438-%E2%80%9ELitse_v_litse_v_1730_ch_ot_ponedelnik.html).
Пръмова все още ли е продуцент там?
Много интересно. Цонев си замина от предаването и БТВ пак решиха да е от 17:30ч "Лице в лице".


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: PLTV on 28 March 2014 18:38:43
Пръмова все още ли е продуцент там?
Много интересно. Цонев си замина от предаването и БТВ пак решиха да е от 17:30ч "Лице в лице".
Той напусна не заради часа, а заради намаленото времетраене.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 28 March 2014 18:57:21
Той напусна не заради часа, а заради намаленото времетраене.
Знам за това. Имах в предвид, че вече отново възстановиха старото времетраене(тоест предаването е пак от 17:30ч), след като си тръгна Цонев.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: treee on 28 March 2014 23:35:22
Как се прецака за лудо Цонев  :D :D :D :D :D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 29 March 2014 13:11:41
Как се прецака за лудо Цонев  :D :D :D :D :D

Не, не - предаването пак ще е 30 минути(с рекламите) но от 17:30 до 18:00 часа, а не от 18:30 до 19:00 часа...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 29 March 2014 17:31:01
Не, не - предаването пак ще е 30 минути(с рекламите) но от 17:30 до 18:00 часа, а не от 18:30 до 19:00 часа...
А какво ще има от 18:00 до 19:00ч., понеже нали уж махат турския сериал?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 29 March 2014 17:38:09
А какво ще има от 18:00 до 19:00ч., понеже нали уж махат турския сериал?
Да. Хубав въпрос. И аз разбрах, че предаването ще е със старата си продължителност отново.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: JustTVManic on 29 March 2014 17:51:55
А какво ще има от 18:00 до 19:00ч., понеже нали уж махат турския сериал?
Може би "Ловци на митове", нали се говореше, че ще го пускат.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 29 March 2014 18:00:47
Може би "Ловци на митове", нали се говореше, че ще го пускат.
Би било много хубаво "Ловци на митове" да стартира, но едва ли. Макар, че наистина поредицата беше вписана в програмната схема на БТВ за месец март.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 29 March 2014 20:12:01
Предполагам, че днес е имало някакъв технически проблем или нещо просто е станало, защото централната емисия на bTV Новините стартира в 19:07! До тогава пускаха автореклами, след това истински рекламен блок и отново автореклами. Пуснаха се реклами на Фамилията, България търси талант, Цветовете на любовта, Север Юг, Шоуто на Слави, Пеещи семейства(пак на ШС) и още....Беше очевидно, че пълнят времето...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 29 March 2014 21:13:04
В един сайт пишеше, че ”Лице в лице” вече ще е от 17:30 след новините. А защо в Теленовелас преди дни пишеше, че "Времето лети" спира?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: telenovellas_news on 29 March 2014 22:00:53
В един сайт пишеше, че ”Лице в лице” вече ще е от 17:30 след новините. А защо в Теленовелас преди дни пишеше, че "Времето лети" спира?

Продължава, но от 18:00 часа. Ето тук има повече информация: http://bgtvnews.com/btv-niama-da-spira-vremeto-leti-mestiat-go-v-18-00-chasa-ot-ponedelnik/


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 31 March 2014 11:04:30
bTV Media Group явно вече си имат официален профил в YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCgGUFNM1VuzCSZlcJCTBZpA/videos), във Фейсбук постнаха видео от него.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: alex_2 on 31 March 2014 14:15:54
Мхмм... ьТВ бавно, но славно вървят към фалит...  8)

Може пък и да е добър ход, явно оптимизира малко разходите - от всичките им канали Ринг и БТВ Лейди са най-малко успешни, сякаш не успяха да се наложат сред аудиторията така, както те искаха.
А какво стана с прословутото бТВ Голд? Може би след като спрат Ринг и Лейди, ще има развитие по този въпрос ...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: megara on 31 March 2014 14:51:56
Из проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 1 април:

Quote
1. Среща с «БТВ Медиа Груп» ЕАД във връзка с искания за прекратяване на
индивидуални лицинзии за доставяне на аудио-визуална медийна услуга № ЛРР-
01-3-003-03 («РИНГ.БГ+1») и № ЛРР-01-3-003-04 («бТВ Лейди+1»).


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TopCat on 31 March 2014 17:10:06
Може пък и да е добър ход, явно оптимизира малко разходите - от всичките им канали Ринг и БТВ Лейди са най-малко успешни, сякаш не успяха да се наложат сред аудиторията така, както те искаха.
А какво стана с прословутото бТВ Голд? Може би след като спрат Ринг и Лейди, ще има развитие по този въпрос ...

Тези два канала не се наложиха (а Голд не го пуснаха), защото програмните им схеми се правят от хора, които очевидно имат много оскъдна телевизионна култура. Ако ще правиш канал като Голд само със стари сериали и филми трябва да си сигурен, че знаеш какво купуваш и какво би се гледало. Това би било възможно ако ти самият си гледал достатъчно сериали и филми. Имам чувството, че телевизиите в България се движат от голяма шепа малоумници.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: megara on 31 March 2014 18:34:42
Тези два канала не се наложиха (а Голд не го пуснаха), защото програмните им схеми се правят от хора, които очевидно имат много оскъдна телевизионна култура. Ако ще правиш канал като Голд само със стари сериали и филми трябва да си сигурен, че знаеш какво купуваш и какво би се гледало. Това би било възможно ако ти самият си гледал достатъчно сериали и филми. Имам чувството, че телевизиите в България се движат от голяма шепа малоумници.

Споделям мнението ти - имам чувството, че в нашите телевизии редакторите сякаш не са чували за американско кино от преди 1980 година. Архивът на „Уорнър“, с който те работят, има в себе си някои от най-големите филми и сериали от историята на киното. Но дори да не са гледали чак толкова филми - има достатъчно страници в Интернет, където да проверят.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 01 April 2014 20:05:51
Ексклузивно! Big Brother от есента по bTV, Utopia по „Нова ТВ“!

http://bgtvnews.com/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-big-brother-%D0%BE%D1%82-%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-btv-utopia-%D0%BF%D0%BE-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0/


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 01 April 2014 20:45:11
Това сериозно ли е?
Ако е така, интересно как БТВ ще си позволят да излъчват пошлост и глупости в ефир(Биг Брадър).

Четете внимателно статията. :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 01 April 2014 21:19:41
То хубаво, ама вече не е смешно, ако е шега.

Колега, щом още имаш съмнения дали това е шега или не явно не си прочел много внимателно статията - ако има още потребители, които са в същата ситуация - четете между редовете :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TORM_86 on 01 April 2014 21:49:00
не мога да разбера,btv lady,ще съществува ли занапред???


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: megara on 01 April 2014 22:02:52
Това сериозно ли е?
Ако е така, интересно как БТВ ще си позволят да излъчват пошлост и глупости в ефир(Биг Брадър).

Дано думите „получер“ и „удебелен“ ти говорят нещо...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TORM_86 on 01 April 2014 22:15:47
значи край,докога ще се излъчват, ::)Знае ли някой????


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TORM_86 on 02 April 2014 19:54:05
последно какво ще става btv lady. :'(или ще смени името с novella ? ::)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 02 April 2014 20:41:32
последно какво ще става btv lady. :'(или ще смени името с novella ? ::)
"ьТВ Лейди" си остава. Просто вече няма да се излъчва ефирно, а само по кабел. ьТВ явно са го закъсали здраво, щом не могат да си плащат и лицензите за ефирно излъчване...  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 02 April 2014 21:06:09
Файда няма, това е. Новела/Голд изобщо няма да види бял свят, а лиценза за Екшъна ще си го държат заради фрее правата на ШЛ. Имам предчувствието, че Нова ТВ ще направят същото с Диема Фемили.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TORM_86 on 02 April 2014 22:56:53
много се радвам,че няма да го махна напълно :D,да живее btv lady,diema family ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Milen84 on 02 April 2014 22:57:46
Не са длъжни ,те и затова ги спират и си правят квот искат,да видим дали и Нова ше направят същото!


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 02 April 2014 23:09:24
Off-topic: някой може ли да ми каже, след като в този форум масово се плюе само bTV, къде са трите ефирни канала на Нова? Тъй като тук (http://cem.bg/public_reg.php?action=4&id=2) с етикет „Цифрово наземно радиоразпръскване“ ми излизат само два.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: megara on 03 April 2014 09:00:16
Off-topic: някой може ли да ми каже, след като в този форум масово се плюе само bTV, къде са трите ефирни канала на Нова? Тъй като тук (http://cem.bg/public_reg.php?action=4&id=2) с етикет „Цифрово наземно радиоразпръскване“ ми излизат само два.

Нова и ТВ7 имат по два, БНТ имат 4 ефирни канала (два от които HD), на които излъчват 3 програми. Засега само БНТ се възползват от предимствата на цифровата ефирна ТВ (макар и със забележки), другите само отбиват номера.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: ktamara on 03 April 2014 10:12:22
С таксите които телевизиите трябва да плащат на мултиплекса не може да става дума за каквото и да е предимство на недомислената ни цифровизация.....


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 03 April 2014 20:48:17
Понеже има супер много питания и обърквания около излъчването на "Лице в лице" и "Времето лети" ето официалната ФИНАЛНА информация:

-До края на тази седмица "Лице в лице" ще е от 17:30 до 18:00 часа, а от 18:00 до 19:00 часа - "Времето лети".
-От понеделник "Лице в лице" вече ще е един час - от 17:30 до 18:30 часа, а "Времето лети" с половинчасови епизоди - от 18:30 до 19:00 часа.

Програмата в сайта на bTV все още не е актуализирана, а актуална е тази, която е разпратена до медиите(включително и да нас). Тази в сайта ще бъде актуализирана скоро.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 03 April 2014 22:16:37
БТВ тая седмица наистина се оляха с тия извънредни промени. Да вземат да решат най накрая кое колко време ще е, защото вече наистина започва да става смешно...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 04 April 2014 16:43:30
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B8-%D1%82%D0%B8-%D0%B2%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B0-%E2%80%93-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D1%8F-%D1%89%D1%8A%D1%80%D0%B1%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D0%B2-news165036.html
Интересно дали е истина...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 04 April 2014 17:03:09
На ПИК аз лично не вярвам... Но още рокади е нормално да има. то и ще има.  :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: maxx on 04 April 2014 21:04:55
Преди седмица същото го четох и в 24 часа. Най-вероятно ще остане Антон Хекимян водещ на Тази събота/неделя, а Лора и Галя ще правят ново предаване.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 05 April 2014 00:35:29
Днес БТВ са направили леки корекции в логата на някои свои ТВ-та. Сега вече логата на bTV Action и bTV Cinema са супер.
Обаче логата на БТВ, БТВ Комеди и БТВ Лейди са ги оставили, забравили в 4:3 формат.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: megara on 05 April 2014 04:43:53
Дам... Махнали са надписа 16:9, но други особени промени не виждам. Около плочката с b-то са добавили леко сияние.

http://prikachi.com/images/738/7228738i.png - стар кадър от bTV Cinema за сравнение

http://prikachi.com/images/739/7228739l.png
http://prikachi.com/images/740/7228740T.png

А емблемата на bTV би трябвало да се мени според предаването, въпреки че някои оператори не съумяват да я програмират както трябва и понякога излиза грешният вариант.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: naskox on 05 April 2014 10:29:28
И основния и бтв лейди вече са с 16:9 лого. Само бтв Комеди още е с 4:3 огромно лого.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 05 April 2014 11:42:14
Супер са направили! Обаче и аз вчера се учудих защо Слави беше с 4:3 лого, по принцип гафят с това чак след полунощ.
След като от bTV-тата се наеха да махнат 16:9 надписите, Нова да сложат едно 4:3. ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: naskox on 05 April 2014 11:52:53
Супер са направили! Обаче и аз вчера се учудих защо Слави беше с 4:3 лого, по принцип гафят с това чак след полунощ.
След като от bTV-тата се наеха да махнат 16:9 надписите, Нова да сложат едно 4:3. ;D

Това са нова не го схванах? ::)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 05 April 2014 11:58:13
Преди седмица същото го четох и в 24 часа. Най-вероятно ще остане Антон Хекимян водещ на Тази събота/неделя, а Лора и Галя ще правят ново предаване.
Аз пък четох, че и двамата ще станат водещи на сутрешния уикенд блок.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 05 April 2014 12:08:02
„Следите на парите“ (1-ва част) – тази неделя от 22 часа по bTV (http://www.btv.bg/shows/btv-dokumentite/videos/video/1775684431-Za_obirite_na_banki_se_govori_kato_za_fokus.html)

Поредица за най-значимите банкови обири в историята на България ще бъде излъчена две поредни недели (на 6 и 13 април) от 22:00, в „bTV Документите“. „Следите на парите“ проследяват връзката им с обществените процеси в конкретните исторически епохи през последните 100 години – от кражбите за финансиране на борбите за национално обединение в началото на 20 век, до срива на банковата система през 90-те години и съвременните нападения на трезори и интернет-базирани източвания.
Документалната поредица на Канна Рачева се състои от две части. Първата проследява банковите обири от зората на миналия век до последните дни на социализма. В началото на този период банковите обири са начин за финансиране на бунтове, въстания и революции. Първият епизод отделя и внимание и на кражбите по време на социализма, когато в България на практика има една единствена банка – БНБ, а престъпността по презумпция е нищожна.
Документалната поредица разказва за различните мотиви на банковите обирджии през последните 100 години – от нападения, свързани с борбата за национално освобождение и обединение в началото на 20-и век, до днешните многомилионни обири от алчност и корупция.
Главна цел на проекта е проследяването на видимите и невидими връзки между гражданите, банковите институции и държавата. Банковите обири могат да доведат както до разрухата и загубата на един човешки живот, така и до фалита на една цяла държава.
Източник: bTV.bg (http://www.btv.bg/shows/btv-dokumentite/filmi/story/1888660074-Sledite_na_parite.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: BlooMac on 05 April 2014 13:20:10
Обаче и аз вчера се учудих защо Слави беше с 4:3 лого, по принцип гафят с това чак след полунощ.
4:3 логото го имаше още по време на Комиците.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 05 April 2014 14:30:35
4:3 логото го имаше още по време на Комиците.
Даже и по времето на централната емисия (http://btvnews.bg/video/video/emisii/btv-novinite-tsentralna-emisiya-04-04-2014-g.html).


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 08 April 2014 17:01:27
От днес логото на bTV Comedy е във 16:9 формат. Супер.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 09 April 2014 16:43:10
От днес логото на bTV Comedy е във 16:9 формат. Супер.
Сетиха се. Днеска сутринта към 7:30 логото на bTV Cinema беше в дясно вместо в ляво, но след това го оправиха. Вече всички лога (без това на Ринг) са динамични и се сменят спрямо продукцията 4:3 или 16:9.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 09 April 2014 17:38:51
Сетиха се. Днеска сутринта към 7:30 логото на bTV Cinema беше в дясно вместо в ляво, но след това го оправиха. Вече всички лога (без това на Ринг) са динамични и се сменят спрямо продукцията 4:3 или 16:9.
Да. Най-добре щеше да оставят логата на всички БТВ канали в 16:9 формат, както беше вчера през целия ден. Защото често грешат и пускат огромните лога, когато не трябва.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: daniboi on 13 April 2014 16:38:46
Понеже има супер много питания и обърквания около излъчването на "Лице в лице" и "Времето лети" ето официалната ФИНАЛНА информация:

-До края на тази седмица "Лице в лице" ще е от 17:30 до 18:00 часа, а от 18:00 до 19:00 часа - "Времето лети".
-От понеделник "Лице в лице" вече ще е един час - от 17:30 до 18:30 часа, а "Времето лети" с половинчасови епизоди - от 18:30 до 19:00 часа.

Програмата в сайта на bTV все още не е актуализирана, а актуална е тази, която е разпратена до медиите(включително и да нас). Тази в сайта ще бъде актуализирана скоро.
Седмицата мина, но предаването е още 30мн, да не да са се отказали?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: alex_2 on 13 April 2014 23:12:26
кофти за Цонев ако е пак 60 мин  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 14 April 2014 00:22:27
Седмицата мина, но предаването е още 30мн, да не да са се отказали?
30 минути си остава предаването. Няма да го удължават, ама туко виж пък падне от ефир...  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 15 April 2014 20:57:43
Да. Най-добре щеше да оставят логата на всички БТВ канали в 16:9 формат, както беше вчера през целия ден. Защото често грешат и пускат огромните лога, когато не трябва.
Кога го видя? Откогато ги въведоха така да се менят аз не съм виждал проблеми.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 15 April 2014 22:41:23
Кога го видя? Откогато ги въведоха така да се менят аз не съм виждал проблеми.
На 8 април БТВ цял ден беше с лого в 16:9. Това беше добре. Но след това вече започнаха да нагаждат логото в зависимост от формата на конкретната продукция. Поне като използват и 4:3 логото, да го направят по-прозрачно, защото сега в 4:3 формат логото на БТВ изглежда ужасно.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 16 April 2014 21:22:28
На 8 април БТВ цял ден беше с лого в 16:9. Това беше добре. Но след това вече започнаха да нагаждат логото в зависимост от формата на конкретната продукция. Поне като използват и 4:3 логото, да го направят по-прозрачно, защото сега в 4:3 формат логото на БТВ изглежда ужасно.
Според мен си е много правилно логото да се мени в зависимост от формата на сериала, а и 4:3 логото също ми харесва.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: daniboi on 17 April 2014 09:18:36
http://hotnews.bg/n/lilyana-boyanova-podpisa-dogovor-s-bi-ti-vi.82838.html Явно на мястото на Гена Трайкова


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 19 April 2014 22:24:19
По bTV се мярка някаква реклама на bTV Новините, в която Венелин Петков обяснява нещо на двама човека, стоящи на столовете за водещи (на bTV Новините). Явно слухът, че Петков и Трайкова ще бъдат заменени от други водещи в централните емисии, поради новите си по-високи постове, ще се окаже верен.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 23 April 2014 13:33:17
Quote from: http://on.fb.me/1noghw3, Венелин Петков
(https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/q71/s720x720/1511216_10152415309153738_1985164789776378390_n.jpg)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 23 April 2014 16:48:09
Юксел Кадриев и Виктория Петрова ще водят централната емисия новини от понеделник до петък, а Лиляна Боянова и Иван Георгиев – в събота и неделя.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 23 April 2014 17:29:29
Юксел Кадриев и Виктория Петрова ще водят централната емисия новини от понеделник до петък, а Лиляна Боянова и Иван Георгиев – в събота и неделя.

Окончателно: Лиляна Боянова и Иван Георгиев водят уикенд новините на bTV

http://bit.ly/PtmlEt


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: daniboi on 24 April 2014 10:39:45
http://pik.bg/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD-%D1%85%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BC%D1%8F%D0%BD-%D0%B8-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82-%D1%81%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B8-%D1%82%D0%B8-%D0%B2%D0%B8-news172491.html  Сменят Генка и Косьо през май.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 24 April 2014 15:26:25
Тези Пик са най-жълтия от всички жълти сайтове на Пеевски, тях просто ги игноририам.  :) Иначе си беше ясно от самото начало, че рано или късно ще разкарат Генка и Косьо, само да видим с кого ще ги сменят и дали ще им се получи.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: alex_2 on 28 April 2014 23:43:54
Окончателно: Лиляна Боянова и Иван Георгиев водят уикенд новините на bTV

http://bit.ly/PtmlEt
симпатични са и двамата, добре се справят. А Иван не води ли вече късните новини, сега пуснах и видях Юксел..?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: daniboi on 29 April 2014 11:05:05
симпатични са и двамата, добре се справят. А Иван не води ли вече късните новини, сега пуснах и видях Юксел..?
И аз това забелязах!


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 29 April 2014 14:25:11
Аз също вчера останах учуден. Явно Лиляна Боянова и Иван Георгиев ще водят обедната и централната емисия през уикенда, а Юксел Кадриев и Виктория Петрова – централната и късната в делниците.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 30 April 2014 20:41:27
Днес в централната емисия новини Виктория Петрова освен това, че водеше емисията, имаше и кратко живо включване от виртуалното студио. Като се върна беше запъхтяна. Или се опитват да компенсират това, че няма да води късната емисия в делниците, или имат сериозен недостиг от репортери.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 01 May 2014 22:41:31
Днес в централната емисия новини Виктория Петрова освен това, че водеше емисията, имаше и кратко живо включване от виртуалното студио. Като се върна беше запъхтяна. Или се опитват да компенсират това, че няма да води късната емисия в делниците, или имат сериозен недостиг от репортери.

Преди време(няколко седмици) и Юксел Кадриев разработваше теми и имаше включвания от greenscreen-а, така че може би просто им дават шанс да работят активно и като репортери, а не само като водещи...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 02 May 2014 00:03:50
Преди време(няколко седмици) и Юксел Кадриев разработваше теми и имаше включвания от greenscreen-а, така че може би просто им дават шанс да работят активно и като репортери, а не само като водещи...
Ако е така, за тяхно удобство май е по-добре да са на запис тези включвания от виртуалното студио, като ги анонсира другият водещ. Има как да се измисли.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 11 May 2014 17:38:36
Вчера (10 май) беше заснета демо версия на новото предаване "Любов или пари", което вероятно ще върви от есента по ьТВ. Продуцент е Денис Ризов, а водещата е някаква нова (казва се Алтен Алиева). В предаването се срещат 3 мъже и 3 жени, като има няколко кръга, в които те си задават въпроси и след това дават определена сума пари на човека, който най-много им е харесал. Между тях има параван, като едната страна са мъжете, а от другата - жените. Виждат се чак на края на предаването. Регламента е малко сложен, но ако предаването бъде одобрено, ще го видите през есента. Преди време имаше пак подобно предаване, но някой сеща ли се кое беше то? Всмисъл такова предаване, в което се срещаха мъже и жени и си задаваха въпроси без да се виждат.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: daniboi on 11 May 2014 18:38:39
Вчера (10 май) беше заснета демо версия на новото предаване "Любов или пари", което вероятно ще върви от есента по ьТВ. Продуцент е Денис Ризов, а водещата е някаква нова (казва се Алтен Алиева). В предаването се срещат 3 мъже и 3 жени, като има няколко кръга, в които те си задават въпроси и след това дават определена сума пари на човека, който най-много им е харесал. Между тях има параван, като едната страна са мъжете, а от другата - жените. Виждат се чак на края на предаването. Регламента е малко сложен, но ако предаването бъде одобрено, ще го видите през есента. Преди време имаше пак подобно предаване, но някой сеща ли се кое беше то? Всмисъл такова предаване, в което се срещаха мъже и жени и си задаваха въпроси без да се виждат.
Да, Къци го правеше ''любовни игри'' ето http://vbox7.com/play:9309a852


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 11 May 2014 19:10:31
Да, Къци го правеше ''любовни игри'' ето http://vbox7.com/play:9309a852
Мерси! В близките дни ще го изгледам и ще кажа, ако има общи неща в регламента. Иначе в момента ьТВ подготвят и нов сезон на "Гласът на България". Предполагам, че ще се излъчва през пролетта на 2015г.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TV81 on 11 May 2014 19:19:58
Преди време имаше пак подобно предаване, но някой сеща ли се кое беше то? Всмисъл такова предаване, в което се срещаха мъже и жени и си задаваха въпроси без да се виждат.
Още преди БТВ, по БНТ Александра Гюзелева-Шани водеше "Игри на съдбата". Мисля, че то стартира през 1997-1998г. по Канал1. Излъчваше се до 2003г. Тук има клип от предаването: http://vbox7.com/play:752eb32e


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 16 May 2014 18:13:55
Тарифата за юни: http://images.btv.bg/2014/05/16/5693.pdf

С две думи: нищо интересно. "Революция Z" пак не присъства в програмата (не знам защо вече 1 година само лъжат зрителите, че ще го излъчат...). От понеделник до четвъртък от 21:30ч. до 22:30ч. ще има "Земя на бунтовници", който беше излъчен преди време по AXN.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 16 May 2014 18:14:59
Тарифата за юни: http://images.btv.bg/2014/05/16/5693.pdf

С две думи: нищо интересно. "Революция Z" пак не присъства в програмата (не знам защо вече 1 година само лъжат зрителите, че ще го излъчат...). От понеделник до четвъртък от 21:30ч. до 22:30ч. ще има "Земя на бунтовници", който беше излъчен преди време по AXN.
Последното ми инфо е за началото на юли, ама и тогава може да не е.  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: PLTV on 16 May 2014 18:25:21
"Нека говорят" липса, което ме подсеща да питам до къде стигнаха преговорите със Сашо Диков?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: edinicata on 17 May 2014 10:14:19
Нали бяха казали че повече няма да има Турски сериали в прайтайма а сега ще пускат още 1.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 18 May 2014 19:54:48
В спортната емисия преди малко Тодор Кирков каза, че му било приятно 13 години да води спорта и т.н. Някой да си има на представа дали напуска или просто слиза от екран?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 18 May 2014 22:54:05
Нали бяха казали че повече няма да има Турски сериали в прайтайма а сега ще пускат още 1.
Малко са случаите, в които "ьТВ" си държат на думата...  ;D

"Нека говорят" липса, което ме подсеща да питам до къде стигнаха преговорите със Сашо Диков?
Предполагам, че до никъде. Не вярвам точно той да отиде в една от телевизиите с най-силна цензура...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 19 May 2014 17:42:17
В спортната емисия преди малко Тодор Кирков каза, че му било приятно 13 години да води спорта и т.н. Някой да си има на представа дали напуска или просто слиза от екран?
Имам чувството, че той и Минев дружно ще се преселят някъде, ама къде е въпроса. На дали Боби Борисов ще гори от желание да ги приеме в Нова Спорт.  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Milen84 on 19 May 2014 17:53:26
E то не вярвам да са толкова зле да отидат при боби борисов,там рядко има нормален журналист!


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 22 May 2014 16:37:13
Официално: Антон Хекимян и Биляна Гавазова са новите водещи на „Тази сутрин“

http://bit.ly/1sYhGHOОчаквано, колкото и да го отричаше Хекимян. Сега остава въпроса - кой ще води Тази събота/неделя от другия месец.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 22 May 2014 16:50:37
Официално: Антон Хекимян и Биляна Гавазова са новите водещи на „Тази сутрин“

http://bit.ly/1sYhGHOОчаквано, колкото и да го отричаше Хекимян. Сега остава въпроса - кой ще води Тази събота/неделя от другия месец.

Вероятно това ще е Мариана Векилска, именно тя ще го замести тази неделя, тъй като той ще е един от основните водещи на изборното студио вечерта :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 23 May 2014 18:56:50
Тези линкове от така любимата на много хора жълта агенция на Пеевски Пик ще започвам да ги поизтривам след време, но този го оставям за да видят хората що глупости пишат там...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 26 May 2014 14:27:14
Не ми е ясно защо аджеба прехвърлиха изборното студио по Екшъна снощи... Още малко и тоя канал да вземат да го преименуват на БТВ 2.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 26 May 2014 15:30:26
Не ми е ясно защо аджеба прехвърлиха изборното студио по Екшъна снощи... Още малко и тоя канал да вземат да го преименуват на БТВ 2.

От една страна наистина беше тъп ход, но от друга пък - в крайна сметка така или иначе се предаваха главно пресконференциите и така или иначе и четирите национални телевизии предават едно и също и де факто няма особена полза от това излъчване като 98% от него е едно и също(останалите са кратките коментари от студиото в паузата).

Иначе като цяло студиото на bTV беше много добро, заедно с това на БНТ. И двете ми харесаха. По Нова ТВ - нищо ново, същото, което щяхме сигурно да гледаме ако Анна и Виктор бяха в bTV.

В интерес на истината, чисто визуално на "Нова ТВ" студиото май най не ми хареса. На БНТ1 беше много хубаво и голямо.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 26 May 2014 21:17:25
Даже бих ги поздравил за това прехвърляне, щеше да стане малко досадно цял ден избори, макар че беше разнообразна изборната програма на bTV.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 27 May 2014 18:48:13
На 2 юни каналът ще има специална програма:

20:00 "Шоуто на Слави"
22:00 "Фамилията" - финалът
23:30 Новини

Предполагам, че промените са заради почитането на загиналите в руско-турската освободителна война, но пък не помня предишни години да е имало специална програма по случай празника...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: daniboi on 29 May 2014 20:27:22
На 2 юни каналът ще има специална програма:

20:00 "Шоуто на Слави"
22:00 "Фамилията" - финалът
23:30 Новини

Предполагам, че промените са заради почитането на загиналите в руско-турската освободителна война, но пък не помня предишни години да е имало специална програма по случай празника...
Ето защо

Гледайте VІ годишни награди “Успелите деца на България” на Фондация “Димитър Бербатов” със специалното участие на Димитър Бербатов!

2 юни, от 20.00 часа, по bTV в ''Шоуто на Слави''!


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 31 May 2014 14:47:41
В момента Seven-Eight Production водят преговори с bTV за трети сезон на "Гласът на България"!


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: treee on 01 June 2014 03:29:49
Не знам какъв е смисъла да се прави нов сезон при положение, че реализацията на това предаване е катастрофална... толкова добър формат е иначе. Слави и компания му е*аха мамата у нас, ако някога се поднови с трети сезон се надявам поне залата и журито да ги сменят.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: BlooMac on 01 June 2014 12:35:34
Днес bTV става на 14 години. По този повод са пуснали реклама, която показва каналите на bTV, но RING.BG не присъства и вместо него има лого, на което пише bTV Sports. Също така видях, че домейнът btvsports.bg е регистриран от bTV. Това означава, че най-вероятно новото име на RING.BG ще е bTV Sports. Явно са се отказали от варианта за bTV Arena, защото сега пише, че домейнът btvarena.bg не е регистриран от никой, а помня, че преди време bTV го бяха взели.

EDIT: Ето кадър с логото на bTV Sports.
(http://prikachi.com/images/622/7365622w.png)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: naskox on 01 June 2014 14:42:55
Поздравям ги за преименуването, но ако не внесат нещо интересно този канал си е обречен. А до името не ми е благозвучно btv спортс, бтв спорт е по-добре, но пак всичко в по-добре от btv arena. А логото ми мяза на бтв екшън. Дано поне цвета е друг, да си запази зеленото, което напомня на футболно игрище. Това означава ли, че сме близко до ребрандирането, защото аз го очаквах есента?!?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: edinicata on 01 June 2014 14:47:13
И дано купат и Испанското първенство.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TopCat on 02 June 2014 10:23:44
Сега това последният последен епизод ли ще е на Фамилията или просто за сезона?  ::)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 02 June 2014 13:54:07
Сега това последният последен епизод ли ще е на Фамилията или просто за сезона?  ::)
Последният е. Официално и обявиха преди 2 седмици, че това е финалът на сериала и няма да има повече сезони. Между другото преди 2 дни във вестник "Телеграф" пишеше, че "ьТВ" работят по 3 нови сериала. Единият бил ситком, вторият - нещо като "Под прикритие", а третият - нещо като "Стъклен дом" и "Фамилията".


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 02 June 2014 14:04:26
Днес bTV става на 14 години. По този повод са пуснали реклама, която показва каналите на bTV, но RING.BG не присъства и вместо него има лого, на което пише bTV Sports. Също така видях, че домейнът btvsports.bg е регистриран от bTV. Това означава, че най-вероятно новото име на RING.BG ще е bTV Sports. Явно са се отказали от варианта за bTV Arena, защото сега пише, че домейнът btvarena.bg не е регистриран от никой, а помня, че преди време bTV го бяха взели.

EDIT: Ето кадър с логото на bTV Sports.
(http://prikachi.com/images/622/7365622w.png)

Спортс ще е, а не Спорт по една много проста причина - Нова Спорт. За Нова ТВ, и очевидно за БТВ не е добра идея да се дублират брандовете им по този начин, "защото може някой нещо да каже". За някой  може и да е безсмислено това, но принципно от тяхната гледна точка има логика малко или много да се различават имената на еднаквите по профил канали. За Спорт7 и за Нова Спорт е ОК, но за Нова Спорт и БТВ Спорт след това може и да има проблем. За това bTV Sports е компромисен вариант за да не е bTV Sport, bTV Arena и bTV Ring си бяха откровени тъпизми, за това са избрали най-близкия компромис до БТВ Спорт. По същата причина междудругото Нова ТВ не направиха Диема 2 "Нова Синема" (както първоначално го мислиха и аха така да го обявят), а Кино Нова - именно заради дублирането с БТВ Синема.

А иначе очаквайте грандиозни промени в Ринга след като го ребрандират - по логото, което е зеленикава версия на логото на Екшъна, може да прецените за какво ще иде реч. Може би ще добавят едно, две предавания, студиа, новинарски емисии и други подобни, но масата по-интересен спорт си остават по Екшъна. Спортс ще им остане буфер за спортни събития и повторения. За това логото е възможно най-близкото до това на Екшъна - за да има приемственост.

П.С. Май се усетиха, че се издадоха твърде рано и буквално "отрязаха" заставката с bTV Sports от рекламата за 14 години bTV. Одеве мярнах "отрязаната" версия по тв-то (снощи го имаше още БТВ Спортс), а и тук са я качили: http://www.btv.bg/video/videos/specialno-v/14-godini-btv.html


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: naskox on 02 June 2014 18:17:16
А някъде може ли да намеря старото видео, където се вижда бтв спортс. Веднъж да чакм реклама и цял следобяд да не я мерна...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 02 June 2014 18:24:56
А някъде може ли да намеря старото видео, където се вижда бтв спортс. Веднъж да чакм реклама и цял следобяд да не я мерна...
Преди малко я мярнах в таймшифта на bTV (http://voyo.bg/product/live/5103-btv-hd) във Voyo. Ще се опитам да я запиша ако пак я засека.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 02 June 2014 18:44:49
Някой ще може ли евентуално да "пресъздаде" в .png файл логото на bTV Sports, че ми трябва за сайта. Много благодаря предварително!  :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: naskox on 02 June 2014 19:48:28
Аз не мога да видя изрезката за спортс, незнайно защо прескача точно нея, не ми дава дори и да й нацеля секундата?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: megara on 02 June 2014 20:12:49
http://www.dailymotion.com/video/x1y3yup_btv-14-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8_webcam

Преди малко имах проблеми със звука, затова качих записа наново. Направих го благодарение на един сайт, който записва bTV.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: BlooMac on 02 June 2014 22:40:10
Някой ще може ли евентуално да "пресъздаде" в .png файл логото на bTV Sports, че ми трябва за сайта. Много благодаря предварително!  :)
Заповядай! ;)

(http://bgtvnews.com/wp-content/uploads/2014/06/bTV-Sports-2014-logo.png)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 02 June 2014 23:31:23
Доколкото виждам, шрифтът е Core Humanist Sans Regular (Boldнат). Ето и моята версия с него, като редактирах леко квадратчето и цветовете на b-то:
(http://prikachi.com/images/578/7369578J.png)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: alex_2 on 02 June 2014 23:32:36
Какво мислите за финала на Фамилията? Аз не съм впечатлен.. Въобще този сезон беше доста глупав


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 02 June 2014 23:36:54
Какво мислите за финала на Фамилията? Аз не съм впечатлен.. Въобще този сезон беше доста глупав
Определено не беше един от най-грандиозните финали, сбутаха го и то грозно.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TopCat on 03 June 2014 12:33:05
Сбутаха го, защото трябваше сериала да е с 4 сезона доколкото знам, но рейтингите са принудили бТВ да го прекъснат.

А колкото до инфото, че ще правят ситком... Ако ще е като Домашен Арест, то по - добре да не опитват.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 03 June 2014 15:04:22
Мерси много за логата!  :) Ами на мен лично ми допада логото, добре изглежда като цяло, макар че си го представях цялото зелено, но изглежда са го направили така, защото основния цвят на логото на bTV е зеления.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: alex_2 on 03 June 2014 15:21:57
Сбутаха го, защото трябваше сериала да е с 4 сезона доколкото знам, но рейтингите са принудили бТВ да го прекъснат.

А колкото до инфото, че ще правят ситком... Ако ще е като Домашен Арест, то по - добре да не опитват.

Е как рейтингите, нали уж е топ мега гледаемата продукция?!
Според мен до голяма степен сбъркаха с програмирането - този слот вторник вечер по един епизод.. Така направиха и със Седем часа разлика. Такива сериали като се излъчи по един епизод и ужасно се разводнява. Да не говорим че до такава степен бях свикнал да го гледам в неделя, че често забравях че се излъчва във вторник.

Отделно че и този път откъм сценарии нещо се обърка - първите два сезона като цяло бяха много добри, но третият беше под всякаква критика. Правейки паралел със Стъклен дом, това там го имаше чак в петия сезон, първите три още ставаха.

Финалът беше доста предсказуем ,като нищо съществено не се случи, с половината герои не стана ясно какво стана.. Беше обявен този извънреден финал за понеделник 22.00 часа , пак по никое време, напомня ми на Маги, който burn-off-наха в неделя от 22.30 по два епизода ...  Слави се  проточи с 10-ина минути в повече - излагация за канал с претенции като БТВ, неуважение към зрителя.

Въобще бТВ с прехвалените си сериали доста се изложиха. Според мен единствено Стъклен дом може до някъде да се нарече успешен, и то с уговорката че минимум последният сезон беше излишен. Продължават да въртят тия Столичани , които тотално омръзнаха и се изтъркаха..


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: naskox on 03 June 2014 15:40:20
Нещо такова ли?

(http://prikachi.com/images/599/7370599q.png)

или това:

(http://prikachi.com/images/603/7370603f.png)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 03 June 2014 15:43:31
... Слави се  проточи с 10-ина минути в повече - излагация за канал с претенции като БТВ, неуважение към зрителя...
Не мисля, че Слави си излезе от времетраенето, така стана точно. А и все пак нямаше как цял час и половина да излъчат финала при оригинално времетраене от 55 минути.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 03 June 2014 15:46:00
...или това:

(http://prikachi.com/images/603/7370603f.png)
Ами то разликата между твоето и оригиналното е, че в оригиналното има повече ефекти, характерни за b-тата – едно и също си е.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: naskox on 03 June 2014 15:47:19
Тва го нашляпах на пейнта на бързо, а иначе първото на мене много ми харесва.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 03 June 2014 15:52:45
Всъщност bTV Action е единствения канал от bMG, на който квадратчето му е черно, а самото b е в цвета на телевизията. Останалите канали са с цвета на телевизията в квадратчето + бяло/прозрачно b. На мен също ми харесват повече вариантите, когато квадратчето е с цвета на телевизията.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 03 June 2014 16:01:58
Какво мислите за финала на Фамилията? Аз не съм впечатлен.. Въобще този сезон беше доста глупав
Не сезонът, а като цяло сериалът беше доста глупав.  ;D Не веднъж съм казвал, че ми прилича на леко подобрена версия на "Къде е Маги?", но за съжаление много леко подобрена...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: alex_2 on 03 June 2014 16:13:02
Не мисля, че Слави си излезе от времетраенето, така стана точно. А и все пак нямаше как цял час и половина да излъчат финала при оригинално времетраене от 55 минути.
може, но пак те са некоректни, да кажат от 22:10 до 23:30, а така създават впечатление че е едва ли не двоен епизод


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 03 June 2014 17:25:44
Нещо такова ли?

(http://prikachi.com/images/599/7370599q.png)

или това:

(http://prikachi.com/images/603/7370603f.png)
Преди време колегите от Телевизия БГ бяха направили едни примерни лога за bTV Sport и bTV Arena:
(http://3.bp.blogspot.com/-znPqKiq1fcc/Uz-mTxNUwPI/AAAAAAAAAF8/8tD4iYL_Vbk/s1600/df.jpg)

Иначе лично и на мен ми харесва повече версията с зеленото квадратче, пък било то и с ефекта на "о"-то, но явно е по-добре така за да се различава от главния канал.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 03 June 2014 18:56:53
На мен пък много ми харесва логото, което е от рекламата - това, с черното квадратче и оцветеното в целено b(но пък аз съм малко пристрастен, тъй като зеленото ми е любимия цвят :)) )


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 11 June 2014 18:49:54
http://novatv.bg/accents/view/2970/%D0%97%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%80/

Да, те тия от Нова един ден да ги бият bTV и веднага - Залезът и тн... Сега, наистина може много хора да не ги харесват, но много хора ги и гледат и, със сигурност, още се гледат много. Така че това, че един път са били по-гледани, не означава, че със сигурност са водачи за дълго и съответно другите залязват...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 11 June 2014 18:59:47
Да, те тия от Нова един ден да ги бият bTV и веднага - Залезът и тн... Сега, наистина може много хора да не ги харесват, но много хора ги и гледат и, със сигурност, още се гледат много. Така че това, че един път са били по-гледани, не означава, че със сигурност са водачи за дълго и съответно другите залязват...

В случая не защитавам нито едната от двете телевизии, защото нито турските сериали, нито "Съдби на кръстопът" са ми по вкуса, но неведнъж съм казвал, че според мен мястото на сапунките е следобед. Не забравяй, че всичко омръзва след време, така че е въпрос на време ьТВ да затънат още повече с тези програмни решения, с които задоволяват предимно интереса на групата хора над 50 години...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Mr.D. on 11 June 2014 20:56:02
В случая не защитавам нито едната от двете телевизии, защото нито турските сериали, нито "Съдби на кръстопът" са ми по вкуса, но неведнъж съм казвал, че според мен мястото на сапунките е следобед. Не забравяй, че всичко омръзва след време, така че е въпрос на време ьТВ да затънат още повече с тези програмни решения, с които задоволяват предимно интереса на групата хора над 50 години...

Също така има и много млади ниско образовани хора в България, които също следят турските сериали за жалост. Заради тях са все още в праймтайма турските сериали, защото точно те ореваха фейсбука на bTV преди време.

Абсолютно съм съгласен с двама ви. :) Не гледам нито едното, нито другото. Просто ми направи впечатление как успяват да представят нещата...
В интерес на истината, от както свърши ТВ сезона няма почти нищо за гледане - само ако хвана от време на време "Следващият, моля!".


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 11 June 2014 22:20:42
Абсолютно съм съгласен с двама ви. :) Не гледам нито едното, нито другото. Просто ми направи впечатление как успяват да представят нещата...
В интерес на истината, от както свърши ТВ сезона няма почти нищо за гледане - само ако хвана от време на време "Следващият, моля!".
Нещата са представени така, защото Вики Политова вече е част от "Нова". Никога не съм харесвал тази личност, защото именно заради нея ьТВ се превърна в свръхнаглата и прехвалена телевизия, която е в момента... За жалост явно и "Нова" е тръгнала по тоя път...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: secet on 11 June 2014 23:24:00
Данните показват единствено колко грешно беше решението на БТВ да махнат новините от 22 часа.
Много хора, особено от по-младите нямат възможност да гледат новините от 19 часа и 22 часа им е много по-удобно. Така че - нищо странно.
И това, че младите хора гледат турски сериали не значи че са необразовани.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 12 June 2014 00:38:07
Също така има и много млади ниско образовани хора в България, които също следят турските сериали за жалост. Заради тях са все още в праймтайма турските сериали, защото точно те ореваха фейсбука на bTV преди време.
Не съм съгласен, точно тази простотия на Нова – „Съдби на кръстопът“, се гледа от голяма част от въпросната аудитория.
Не знам за вас, но в повечето делници в 20:00-22:30 лично за мен няма нищо интересно по националните.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: ktamara on 12 June 2014 10:34:43
Днес започва световното. В следващият месец нито Нова, нито бТВ ще имат поводи да се хвалят. Така че тази статия е като сламка, която още тази вечер ще се пречупи


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: alex_2 on 12 June 2014 11:12:39
През 2006 г. като имаше световно БТВ се бяха хвалили, че Анатомията на Грей е с по-висок рейтинг  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 12 June 2014 15:33:47
Кой пръв въведе турските сериали в БГ? Отговор: Нова ТВ.  ;D Не знам за какъв залез говорят, но това те сами си го направиха, просто БТВ яхнаха вълната и се възползваха от развитата ниша на 1001 нощ. Същото нещо става в момента с индийските, само че БТВ ги вкара, и след това другите от тях прихванаха. Прогнозирам в близко бъдеще заместване на турските в праймтайма с индийски. Защо се пускат само турски сериали в праймтайма? Защото само това има. Когато човек свикне 3 години да вижда само турски сериали в 20:00 като пусне ТВ-то, който и да му пуснеш все ще го гледа. Не можеш да пускаш само турско в продължение на години, след това от раз да пуснеш само предавания от типа на "Щипка сол" и да не очакваш, че зрителите ще ти ореват света. Даже трябва да го предвидиш, че точно това ще стане. Относно ПР съобщението на Нова ТВ - личи си, дело е на Политова от всякъде, най малкото защото се набива на очи че БТВ е спомента директно, а не са казали примерно "прекия конкурент". Днеска от БТВ им го върнаха по абсолютно същия начин, само че с новините. Безумното в случая е, че не е нормално и е адски смешно и едните и другите да размятат рейтинги по две коренно различни системи и да казват, че те са най-добрите. Така ясно се доказва само едно, че ГАРБ обслужват БТВ, а Медиярисърч - Нова ТВ, и всеки си показва каквото му е угодно на него. Най малкото е нагло и не е честно спрямо зрителя, станаха като БСП и ГЕРБ (извинявам се за сравнението). Щом така ще го играят, от Нова ТВ и Медиярисърч да почнат да пускат и те таблица за ТОП 50 програми, за да се направи ясно сравнението и да се види къде е разминаването, иначе ще продължават да я играят махленската. П.С. "Съдби на кръстопът" за мен е адски тъпо парче, но също познавам доста хора, които го намират за интересно. Иначе сте прави - лятото почти няма какво да се гледа в праймтама, така че аз лично ще залагам на световното.  :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 12 June 2014 21:40:56
Кой пръв въведе турските сериали в БГ? Отговор: Нова ТВ.  ;D Не знам за какъв залез говорят, но това те сами си го направиха, просто БТВ яхнаха вълната и се възползваха от развитата ниша на 1001 нощ. Същото нещо става в момента с индийските, само че БТВ ги вкара, и след това другите от тях прихванаха. Прогнозирам в близко бъдеще заместване на турските в праймтайма с индийски. Защо се пускат само турски сериали в праймтайма? Защото само това има. Когато човек свикне 3 години да вижда само турски сериали в 20:00 като пусне ТВ-то, който и да му пуснеш все ще го гледа. Не можеш да пускаш само турско в продължение на години, след това от раз да пуснеш само предавания от типа на "Щипка сол" и да не очакваш, че зрителите ще ти ореват света. Даже трябва да го предвидиш, че точно това ще стане. Относно ПР съобщението на Нова ТВ - личи си, дело е на Политова от всякъде, най малкото защото се набива на очи че БТВ е спомента директно, а не са казали примерно "прекия конкурент". Днеска от БТВ им го върнаха по абсолютно същия начин, само че с новините. Безумното в случая е, че не е нормално и е адски смешно и едните и другите да размятат рейтинги по две коренно различни системи и да казват, че те са най-добрите. Така ясно се доказва само едно, че ГАРБ обслужват БТВ, а Медиярисърч - Нова ТВ, и всеки си показва каквото му е угодно на него. Най малкото е нагло и не е честно спрямо зрителя, станаха като БСП и ГЕРБ (извинявам се за сравнението). Щом така ще го играят, от Нова ТВ и Медиярисърч да почнат да пускат и те таблица за ТОП 50 програми, за да се направи ясно сравнението и да се види къде е разминаването, иначе ще продължават да я играят махленската. П.С. "Съдби на кръстопът" за мен е адски тъпо парче, но също познавам доста хора, които го намират за интересно. Иначе сте прави - лятото почти няма какво да се гледа в праймтама, така че аз лично ще залагам на световното.  :)
+1 Иначе за турските сериали - ьТВ почнаха да ги излъчват в праймтайма, а не "Нова". За сравнение - "Нова" въведоха и латиносериалите преди ьТВ, ама досега нито един такъв не съм видял в праймтайма на която и да е телевизия...  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 12 June 2014 22:26:52
Да си направят един турски канал и да го пуснат за разпространение безплатно. Ще оберат сърцата на турските любители по цяла България, както и парите на рекламодателите.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 17 June 2014 22:16:11
Тарифата за юли: http://piero97.com/assets/TV/btv/07_Jul_RateCard_BG_1706.pdf

Единствената промяна е, че на 25 юли "Лице в лице" излиза в почивка и от 28 юли на негово място ще има сериал.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: bonki on 18 June 2014 00:07:59
Тарифата за юли: http://piero97.com/assets/TV/btv/07_Jul_RateCard_BG_1706.pdf

Единствената промяна е, че на 25 юли "Лице в лице" излиза в почивка и от 28 юли на негово място ще има сериал.

Съжалявам ако въпросът ми е глупав, но от кога "Fiesta TV" и "City TV" са в групата от канали на bTV?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: ktamara on 18 June 2014 10:28:15
От одавна, а пък в групата на нова са каналита на NATGEO


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 18 June 2014 16:13:57
Съжалявам ако въпросът ми е глупав, но от кога "Fiesta TV" и "City TV" са в групата от канали на bTV?
Не са в групата на ьТВ. Просто ьТВ се грижат за рекламата на двата канала. За рекламата на "Фиеста" преди се грижеха също "ТВ7" и "Нова".

От одавна, а пък в групата на нова са каналита на NATGEO
"Нова" само се грижат за рекламата на National Geographic, както се грижат и за рекламите на FOX, Cartoon Network и Disney.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 19 June 2014 17:14:26
Съжалявам ако въпросът ми е глупав, но от кога "Fiesta TV" и "City TV" са в групата от канали на bTV?
От край време е така. БТВ просто се грижат за рекламата им. Нова ТВ се грижат освен за рекламите на Фокс, CN и Дисни и за рекламата на AXN. Май Нова ТВ оправят рекламата на бая повече канали от БТВ...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: replay92 on 23 June 2014 20:50:27
В Неделя късно вечерта (23ч. или 00ч.) даваха някакъв филм, който в началото ми хареса, но не го изгледах и искам да го гледам на английски и т.н. и ако може някой ако се сеща да ми каже името му да си го дръпна :) Разкарзва се за едно момиче, тормозено от мъжа си, но след това бяга от него, като той си мисли че е мъртва и до там стигнах. Моля дякой да ми каже името му :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: edinicata on 23 June 2014 20:58:34
''Врагът в моето легло'' е филмът с Джулия Робъртс.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: replay92 on 23 June 2014 21:43:10
Много ти благодаря :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 23 June 2014 23:06:52
Филмът е супер, гледал съм го преди доста време. Та след като жената бяха с децата (едно или повече, не помня) започва усилено да тренира и същевременно се крие от мъжа си. Готви голям план, като най-накрая май го убива и не я наказват/затварят (или поне това се сещам) за убийството.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: treee on 24 June 2014 22:43:49
Вероятно става въпрос за този филм:
http://www.imdb.com/title/tt0278435/?ref_=nm_flmg_act_20


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 25 June 2014 01:18:03
Вероятно става въпрос за този филм:
http://www.imdb.com/title/tt0278435/?ref_=nm_flmg_act_20
(http://prikachi.com/images/839/7424839F.png)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: replay92 on 25 June 2014 08:29:25
 :o Каакво!? Джей Ло играе във филма, а аз дори не съм я поздал. :( Ще го гледам.
Благодаря на всички. :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 03 July 2014 01:41:09
Нещо много се сдушиха с Булсатком, първо ваучерите за Voyo, сега и това:
(http://prikachi.com/images/90/7443090U.png)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 03 July 2014 12:04:37
Нещо много се сдушиха с Булсатком, първо ваучерите за Voyo, сега и това:
(http://prikachi.com/images/90/7443090U.png)
Това го изписаха и по "Канал 3" вчера. Иначе съм забелязал и преди, че се е случвало. Примерно в момента ьТВ за да не правят реклама на БНТ, не излъчват кадри от мачовете за световното, а излъчват някакви скапани анимационни графики...  >:(


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: maxx on 03 July 2014 15:04:02
Това го изписаха и по "Канал 3" вчера. Иначе съм забелязал и преди, че се е случвало. Примерно в момента ьТВ за да не правят реклама на БНТ, не излъчват кадри от мачовете за световното, а излъчват някакви скапани анимационни графики...  >:(
По БНТ в спортната емисия също изписаха, че кадрите са предоставени от Булсатком. Не знам дали не е някаква договорка да не им плащат за кадрите за сметка на споменаването на източника.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: alex_2 on 03 July 2014 16:09:00
И по Нова го пишеше  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: break on 03 July 2014 16:51:23
Не виждам нищо необичайно, след като Булсатком държат правата за Уимбълдън.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 04 July 2014 15:28:21
Днес по Нова ТВ започва мача на Григор Димитров, а финала ще бъде по БТВ, ако българина спечели.

Admin edit:Без линкове от този сайт, моля!
Ами хубаво. Така или иначе от Т*н_ са сгрешили, защото коментатора на Нова ТВ каза, че финала ще е пак по Нова ТВ, ако Гришо спечели днес.
Оф. Сега пък се оказва, че в обедните новини на БТВ са казали, че те ще излъчват финала.
А Нова ТВ грешно писаха, че само те ще излъчват полуфинала, защото той си върви и по F+.
"Нова" казаха, че са единствената национална телевизия, която ще излъчи мача, което е вярно, понеже F+ е кабелен канал. Иначе довечера в 22:00ч. "ьТВ Екшън" ще излъчи запис на мача. Не е истина просто как почнаха да се надцакват за тениса, пък вчера никой не излъчи мачовете от "Лига Европа"....  >:(


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 07 July 2014 14:56:04
Мача беше сублиценз от ТВ+, а иначе кадрите им ги предоставят от Булсатком на запис и за това пише така, не самите ТВ+, което не мога да си обясня защо го правят. Иначе наистина ще се избият още малко за този Григор, а на БГ мачовете в ЛЕ няма какво толкова да им показват срещу разни аматьори там. Между другото мача на Пулев срещу Кличко почти със сигурност ще го дават по Нова ТВ на 6.09.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 07 July 2014 18:19:16
Мача беше сублиценз от ТВ+, а иначе кадрите им ги предоставят от Булсатком на запис и за това пише така, не самите ТВ+, което не мога да си обясня защо го правят. Иначе наистина ще се избият още малко за този Григор, а на БГ мачовете в ЛЕ няма какво толкова да им показват срещу разни аматьори там. Между другото мача на Пулев срещу Кличко почти със сигурност ще го дават по Нова ТВ на 6.09.
Мачовете на БГ отборите от квалификационните кръгове винаги са ги излъчвали по телевизията (с малки изключения), затова се зачудих защо миналата седмица никой не прояви интерес. За сравнение - миналата година от всички мачове само един не беше излъчен ("Астана" - "Ботев") и то просто защото никоя телевизия не снимаше мача в Казахстан и нямаше как да се излъчи (освен някоя БГ телевизия да прати свой екип до там, но това тук не се случва)...

Иначе "Нова" нещо много се засилиха напоследък със спортни събития - световното по волейбол, мачовете на "Лудогорец", бокс, тенис...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: edinicata on 07 July 2014 18:47:08
Сега Нова остава да вземат и Испанското и грешка няма да имат.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: PLTV on 07 July 2014 20:09:36
Литекс са в четвъртък по БНТ
ЦСКА другата седмица са по ТВ7


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 07 July 2014 22:05:31
Много off topic! >:(


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 07 July 2014 23:23:32
Литекс са в четвъртък по БНТ
ЦСКА другата седмица са по ТВ7
Това съм го публикувал в темите на съответните телевизии още миналата седмица, но все пак да допълня, че "Лудогорец" ще са по "Нова".  :) Единствено мачовете на "Ботев" за момента не е ясно къде ще се излъчват и дали изобщо ще се излъчват...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 10 July 2014 20:16:33
Едно интервю с Люба Ризова:

Quote from: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/06/29/2333406_ljuba_rizova_niakoi_ima_interes_da_smachka_novinite_na/
Люба Ризова: Някой има интерес да смачка новините на Би Ти Ви

Люба Ризова, която беше шеф на новините на Би Ти Ви от създаването на първия частен телевизионен канал, е напуснала поста през февруари заради спирането на късната емисия новини. В интервю за в. "24 часа" тя посочва, че по същата причина е напуснала и изпълнителният директор Вики Политова.

"Когато проведох първия си разговор с новия генерален директор, му казах, че няма да остана в телевизия, която без причина се отказва от една от най-гледаните си емисии", твърди Ризова и добавя, че нито като рейтинг, нито имиджово, а най-малко финансово е оправдана подобна радикална промяна.

Според нея 24 минути новини, спорт и време в 10 вечерта струват по-евтино от какъвто и да е сериал, развлекателна програма или риалити. "Освен това времето за реклама в новините в 10 беше от най-скъпо струващите, а сега в 23.30 ч. е повече от два пъти по-евтино. Освен това новините в 23.30 ч са записани, нещо, което преди не се е случвало. Впрочем в момента само за времето на световното по футбол не са на запис, за да се съобщават резултатите. Тъй като няма разумен отговор, въпросът е кой има интерес", казва още тя.

В това решение тя вижда "нечий интерес да се "смачкат" новините и публицистиката в Би Ти Ви". "С цял час се намали и времето на актуалните интервюта в "Лице в лице" - време, в което не само "главите на политиците" говорят. Говорят и хора от протестите, хора, които са активни в социалните мрежи, хора, които наричаме с общото име анализатори, тъй като имат какво умно да споделят", аргументира се тя и посочва примери от големи световни канали, където има подобни предавания.

И добавя: "Дали ви направи впечатление, че през последните три месеца времето на турските сериали се увеличи два пъти и половина, и то от 18 до 21.30 ч. Разкараха новините и публицистиката и сложиха турско и продължават с тази логика." Според нея това е логика, която й напомня една любима максима на един продължаващ да бъде любим на някои хора исторически персонаж: "Няма човек, няма проблем!" "В нашия случай: "Няма новинарски емисии и актуални предавания, няма проблем!" Дори знам от колеги, че има директива: "30% политически и икономически новини и 70% социални, забава и знание, любопитно, но факт. Не е добре да изглеждаме като протестърска медия."

Люба Ризова също така изразява недоумение защо е уволнен кореспондентът в Брюксел Антоанета Николова. "Изключително притеснителен е фактът, че допуснаха да бъде уволнена, и то дни след като оповести новината, че планираната среща Ренци - Орешарски няма да се състои. Би Ти Ви беше цитирана от останалите медии, както и друг път се е случвало след кореспонденции на Антоанета. Нейни кореспонденции и преди са били нелицеприятни за някои политици", посочва бившия шеф на новините и добавя, че са смущаващи и мотивите, че работата на Николова била незадоволителна.

"Ако някой ви каже, че няма натиск върху голяма медия, каквато е Би Ти Ви, ви лъже", разказва още Ризова и добавя, че откакто съществува журналистика и влиятелни медии в демократичните общества, винаги е имало и ще има натиск в по-груби и по-перфидни форми. Разказва и за случая от 2012 г., когато телевизията не отрази протест на Орлов мост в София срещу промените в Закона за горите. Според нея това е било гаф, за който телевизията се е извинила, а самата тя е била наказана по нейно предложение, макар че в същия ден не била на работа.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: alex on 12 July 2014 20:58:47
Как мога да се абонирам да получавам програмите на btv media group?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 12 July 2014 23:18:08
Как мога да се абонирам да получавам програмите на btv media group?
Не можеш, освен ако не си журналист.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 14 July 2014 12:39:18
Пускат първи (http://www.btv.bg/seriali/revoluzia-z/sezon1/) и втори сезон на Революцията безплатно за по месец всеки сезон.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 21 July 2014 17:13:08
Интервю на Павел Станчев за в-к. Труд: http://wp.me/p4nMt9-1Fi


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: edinicata on 22 July 2014 21:01:56
Типично за Бтв премиерите след полунощ. ::)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 22 July 2014 23:54:08
Типично за Бтв премиерите след полунощ. ::)
Мда... и после се възхищават как турските сериали имат по-високи рейтинги. Нормално нещата, които излъчват в праймтайма, да са с по-висок рейтинг (неслучайно праймтайм означава най-гледано време)...  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 23 July 2014 14:19:51
Нова ТВ си направиха цял канал за турски сериали, тези също имат такъв където да ги слагат и пак ги пълнят в праймтайма. Дайте нещо ала Агентите на ЩИТ или нещо от сорта, пък тогава да се хвалят.  ;)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 01 August 2014 18:33:17
БТВ нещо съвсем нещо почнаха да изпушват... Спират премиерния сезон на Менталист буквално в нищото и на негово място пускат руския "Кухня", който до преди вървеше по БТВ Комеди. От какъв зор не разбирам...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: edinicata on 01 August 2014 18:38:53
Сигурно Отмъщението го размазва и за това го спират.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 01 August 2014 18:46:39
Сигурно Отмъщението го размазва и за това го спират.
Явно да, но не мисля, че и "Кухня" би имал по-голям успех срещу "Отмъщението". А това отговаря и защо "Нова" преместиха отмъщението в 22:30ч., след като бе предвидено да се излъчва в 21:00ч.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TONI on 01 August 2014 19:07:20
Четвъртият сезон на "Менталист" не е премиерен. Даваха го два пъти по bTV Action, дори допреди 2 седмици го излъчваха. Явно "Отмъщението" пердаши "Менталист" и за това го махат. Колкото до "Кухня", според мен ще имат по-голям успех с него, защото събираше голяма аудитория по bTV Comedy.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 02 August 2014 02:07:38
„Кухня“ е доста по-завладяващ сериал от „Менталистът“. Може и да те разсмее, и да те натъжи, и да те заинтригува. Добро решение според мен.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: Iordan on 02 August 2014 03:34:23
bTV Media Group с нов програмен директор

(http://prikachi.com/images/257/7510257s.png)

Маргарита Александрова е новият програмен директор на bTV Media Group от 1 август 2014 г. Професионалният ѝ път е тясно свързан с bTV, където тя започва работа малко след създаването на телевизията през 2000 г. като директор на отдел „Проучване и развитие“.
От 2009 г. до февруари тази година ръководи тематичните канали на bTV Media Group – bTV Action, bTV Lady, bTV Comedy, bTV Cinema и RING.BG. От февруари до днес Маргарита Александрова бе временно изпълняващ длъжността програмен директор.
„Маргарита Александрова е доказан професионалист и неотменна част от това, което bTV Media Group притежава, за да бъде недостижим лидер на пазара – взискателност, креативност, всеотдайност“, коментира Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.
Източник: bTV.bg (http://www.btv.bg/article/za-btv/spetsialno/btv-media-group-s-nov-programen-direktor.html)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: PLTV on 18 August 2014 13:52:39
Според лична информация от Башар Рахал от есента "Следващият, моля" ще стартира своя втори сезон.
Дали няма да е в БТВ срещу Сделката, или пък ТВ7 ще го задържат някак си?


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 18 August 2014 14:06:37
В ТВ7 не го ли правеха от "Ноу фрейм"? Ако ще е в ТВ7 би трябвало да е или вътрешна продукция, или на Иван и Андрей, макар че силно ме съмнява. Има слухове, че БТВ искат да слагат предаване от 18:00, но не вярвам да е ТВ игра, последната такава там беше пак на Иван и Андрей - "Това го знае всяко хлапе" преди години, но не е изключено все пак да сложат нещо такова заради Сделката. Тези дни ще излезе тарифата и ще се види как е построена финално програмата.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: PLTV on 18 August 2014 14:14:51
В ТВ7 не го ли правеха от "Ноу фрейм"? Ако ще е в ТВ7 би трябвало да е или вътрешна продукция, или на Иван и Андрей, макар че силно ме съмнява. Има слухове, че БТВ искат да слагат предаване от 18:00, но не вярвам да е ТВ игра, последната такава там беше пак на Иван и Андрей - "Това го знае всяко хлапе" преди години, но не е изключено все пак да сложат нещо такова заради Сделката. Тези дни ще излезе тарифата и ще се види как е построена финално програмата.
Ники Николов беше продуцент на шоуто и оттам съм се заблудил за Иван и Андрей. Наистина е на No Frame.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: edinicata on 18 August 2014 14:15:48
А не беше ли едно предаване с водещ Иван Гарелов.Или се бъркам.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: PLTV on 18 August 2014 14:53:40
А не беше ли едно предаване с водещ Иван Гарелов.Или се бъркам.
"Вот на доверие". То се излъчваше докъм 2006 (не съм сигурен точно) и след това бяха "хлапетата" до напускането на Иван и Андрей, после почнаха турските сериали и "Лице в лице"


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: secet on 18 August 2014 18:16:53
В 18 едно време излъчваха комедийни сериалчета, после от 18.30 беше Вот на доверие до 19.15. след това  Треска за злато и от 19.30 Новините ;D После Януари 2007 от 18 пуснаха Модна къща, който аз много мразех защото обичах да си гледам Алф от 18.00 ;D След това септември 2007 пуснаха Хлапето и после вече турските сериали и Лице в лице.
Може да направя една тема за това какво са давали по ТВ преди 10 години примерно, би било интересно. ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: bonki on 18 August 2014 18:21:41
В 18 едно време излъчваха комедийни сериалчета, после от 18.30 беше Вот на доверие до 19.15. след това  Треска за злато и от 19.30 Новините ;D После Януари 2007 от 18 пуснаха Модна къща, който аз много мразех защото обичах да си гледам Алф от 18.00 ;D След това септември 2007 пуснаха Хлапето и после вече турските сериали и Лице в лице.
Може да направя една тема за това какво са давали по ТВ преди 10 години примерно, би било интересно. ;D

Аз съм ЗА такава тема :) наистина би било много интересно, да проверим кой-колко помни :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: PLTV on 18 August 2014 20:16:17
В 18 едно време излъчваха комедийни сериалчета, после от 18.30 беше Вот на доверие до 19.15. след това  Треска за злато и от 19.30 Новините ;D После Януари 2007 от 18 пуснаха Модна къща, който аз много мразех защото обичах да си гледам Алф от 18.00 ;D След това септември 2007 пуснаха Хлапето и после вече турските сериали и Лице в лице.
Може да направя една тема за това какво са давали по ТВ преди 10 години примерно, би било интересно. ;D
Вярно, за Алф бях забравил, а още преди това и Женени с деца го даваха от 6.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: bonki on 19 August 2014 16:58:21
Вярно, за Алф бях забравил, а още преди това и Женени с деца го даваха от 6.

И "Приятели" го даваха от 18 преди време :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 22 August 2014 11:07:25
Довечера от 20:00ч. по "ьТВ Синема" е финалът на "Революция Z". По този случай днес е имало интервю с Иван Тишев и Мона в сутрешния блок: http://www.btv.bg/video/seriali/revoluzia-z/videos/ivan-tishev-vsichko-v-revoljucija-z-e-mnogo-pozitivno-zatova-serialat-ima-takav-uspeh.html

Двамата все пак оставят малка вратичка за сезон 5. Още преди няколко месеца беше обявено, че повече сезони няма да има, но щом има дори малка надежда за сезон 5, аз също се надявам да го направят. Този сериал е едно от малкото неща в "ьТВ", които ми харесваха...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TONI on 22 August 2014 14:10:59
Довечера от 20:00ч. по "ьТВ Синема" е финалът на "Революция Z". По този случай днес е имало интервю с Иван Тишев и Мона в сутрешния блок: http://www.btv.bg/video/seriali/revoluzia-z/videos/ivan-tishev-vsichko-v-revoljucija-z-e-mnogo-pozitivno-zatova-serialat-ima-takav-uspeh.html

Двамата все пак оставят малка вратичка за сезон 5. Още преди няколко месеца беше обявено, че повече сезони няма да има, но щом има дори малка надежда за сезон 5, аз също се надявам да го направят. Този сериал е едно от малкото неща в "ьТВ", които ми харесваха...
Жалко, че довечера е финалът, страхотно лято си беше да се гледа всяка вечер този сериал. Не вярвам да има пети сезон, защото няма телевизия, която да го направи, най-малко bTV, които му пуснаха новите сезони по bTV Cinema. Все още си мисля, че ако бяха останали Политова и Пенчев, щеше да има шанс за пети сезон.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: flaboyblast on 22 August 2014 14:31:48
Дано финалът ще им се получи, защото финалите на Стъклен Дом и на Фамилията не им се....


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 22 August 2014 16:12:19
Дано финалът ще им се получи, защото финалите на Стъклен Дом и на Фамилията не им се....
На мен ми хареса финалът. Още в сряда се появи в интернет, понеже нали във "Войо" ги пускат предварително епизодите. Та, няма да издавам какво става, но лично на мен ми хареса повече от този на "Стъклен дом", а на "Фамилията" изобщо не съм го и гледал, щото то целия сериал си беше един пълен боклук...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: TopCat on 23 August 2014 00:27:05
Знам, че не ви се нрави линкването, но това си е важно инфо относто прословутите серили на бтв - то.

Quote
Актьори от сериалите на Димитър Митовски организират бунт срещу него и филмовата му компания „Камера“. Продуцентът дължи пари на десетки от тях и те вече нямат надежда да си ги получат. В актьорските среди се носи мълвата, че собствениците на компанията „Камера“ се канят да обявят фалит, за не платят на никого.

Първата, която се осмели да разкрие публично срамната тайна на Митовски и Гочев, е Искра Донова, актриса от трупата на Младежкия театър. Ето какво написа тя на стената си във фейсбук в четвъртък следобяд:

„На вниманието на актьорите, участвали в „Революция Z“ и „Фамилията“ и по-скоро на тези 90 и няколко процента, на които не е платено: правя затворена група, за да се види кои сме, колко и докога не са ни плащали. Тъй като не мога да ви издирвам поединично, моля тези от вас, на които им писна мрънкането по кафенца с колеги и са готови с името си да застанат зад някакви действия, да ми пишат. На останалите, които се надяват някой друг да им гони правата, им пожелавам приятни снимки!“

Потърсихме я, за да научим подробности около опитите й да си вземе парите от сериалите на „Камера“, в които е участвала.

„В следствие на дълги месеци преговори кога ще ми бъдат изплатени хонорарите за сериала „Фамилията“, който снимах през месец декември, вече ми писна, – заяви Донова пред „Площад Славейков“. – Чух, че доста колеги също не са получили пари, и реших да поема някаква инициатива. Надявам се с колегите да направим нещо заедно, но мога и сама“.

Донова разкри, че обикновено й плащат между 2 – 3 седмици след снимките. Излъчването на „Фамилията“ приключи по Би Ти Ви през април. Но хонорарите за него все още не са платени.

Искра говорила многократно с Деян Русев-Бърт, който я е канил на кастинг за фирмата на Митовски и Гочев. Разговорите с него не довели до резултат. Актрисата подозира, че Бърт има същите проблеми като нейните. Донова твърди, че не е платено не само на актьорите, но и на десетки други от техническия екип. В отговор първо получават оправданието, че от Би Ти Ви не са превели парите. След това разбират, че медията все пак е платила на продуцентите.

„Прехвърлят си топката един на друг. Но за мен няма никакво значение кой на кого е платил или не е. Аз чакам парите, които ми се полагат, откъдето и да е. При всеки от нас сумата е много различна. При някои колеги знам, че дължимите хонорари стигат до 14 000 лв., това е за главна роля“, обяснява Донова.

Актрисата не се притеснява, че след тези разкрития от „Камера“ вече няма да я канят на снимки, нито че ще заведат дело срещу нея: „И да ме преследват, за мен няма никакво значение. Спокойно могат да ме догонят и да ме надминат, ако искат. Единственото, което искам, е да спрат да се подиграват с актьорите. Иска ми се всички в този бизнес да не премълчават, когато имат проблеми. Нека протестират публично – независимо дали се занимават с актьорско майсторство, или просто сервират кафе по време на снимки, защото и те си мълчат изплашени, че вече няма да ги викат пак на работа. Това е някакъв затворен малоумен кръг. Не го разбирам – да те викнат на работа след една година, когато може би пак ще работят безплатно?!“

Искра Донова твърди, че ако сега от „Камера“ й платят дължимите хонорари, при следваща покана за снимки вече не би се съгласила да работи за тях: „Не, категорично не желая! Защото на всеки се случва да има финансови затруднения – не живеем в страна, в която всичко е ок, но това не са коректни взаимоотношения между хора, които творят заедно. Занапред ще работя само с хора, с които имаме коректни взаимоотношения. Знам, че тези думи ще ми спрат пътя с „Камера“ и с удоволствие поемам този риск“.

„Площад Славейков“ научи, че между измамените актьори, снимали се в сериалите „Фамилията“ и „Революция Z“, има немалко звезди. Но докато самите те не пожелаят да говорят публично за проблемите си, няма да съобщим имената им. Но ще разкрием една от легендите, които се носят на снимачната площадка – актьорът с инициали АБ е спирал не веднъж снимки, докато не му изплатят хонорара.

Искра Донова обясни, че с колегите си възнамеряват да напишат отворено писмо, в което ще разкрият проблемите си и ще попитат публично „Камера“ и Би Ти Ви ще получат ли парите си. Очакват подкрепа от Христо Мутафчиев и Съюза на артистите, но не разчитат на помощ от служебния министър Мартин Иванов.

„Ако поне един актьор оттук нататък – независимо дали е първокурсник в НАТФИЗ, или актьор с голяма практика – откаже да работи с Митовски и Гочев, аз ще бъда щастлива. Защото това, което правят, е нечестно. Ще ви прозвучи грубо, ако ви кажа, че искам фирмата им да се срине, но така не може да се работи! На пазара трябва да останат фирми, които са коректни. Такива има и няма нужда да бъдат подбивани от хора като Митовски. Доколкото разбирам, идеята сега е „Камера“ да обяви фалит, което означава банкрут. Така те никога няма да ни изплатят дължимите суми“.

Източник - http://ploshtadslaveikov.com/?p=6318

Ай честито на големите кинаджии от Камера.....


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 23 August 2014 12:33:01
Знам, че не ви се нрави линкването, но това си е важно инфо относто прословутите серили на бтв - то.

Източник - http://ploshtadslaveikov.com/?p=6318

Ай честито на големите кинаджии от Камера.....
Не знам в случая на кого е вината ("ьТВ" или "Камера"), но един колега бачка като оператор в "ьТВ" от края на миналата година и в продължение на 4 месеца не му бяха плащали заплатата, тъй че съм по-склонен да мисля, че в телевизията е проблемът.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: ktamara on 25 August 2014 09:58:43
Спайк, нещо не си много запознат. Познавам доста хора които работят в bTV и всички си взимат заплатите навреме.

Това да защитаваш родните ни продуценти (които всички са един дол дренки, т.е. не стават и за чеп за зеле) не говори много добре за зпознатостта ти, а и за административната ти форумна практика.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 25 August 2014 10:37:38
Спайк, нещо не си много запознат. Познавам доста хора които работят в bTV и всички си взимат заплатите навреме.

Това да защитаваш родните ни продуценти (които всички са един дол дренки, т.е. не стават и за чеп за зеле) не говори много добре за зпознатостта ти, а и за административната ти форумна практика.
И аз познавам повече хора, като някои са ми казвали, че си получават парите навреме, пък на други им ги бавят. Явно избирателно решават на кого да плащат и на кого - не.

Иначе аз като човек, който също работи в тази среда, мога да кажа, че когато съм работил с "ьТВ", почти винаги са ми бавили парите поне с 1-2 месеца. Другите телевизии си плащат най-много с 1-2 седмици закъснение, като обикновено това закъснение е при БНТ. "Нова" и "ТВ7" винаги са били коректни поне към мен и са си плащали в уговорения срок.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 25 August 2014 16:54:14
(http://bgtvnews.com/wp-content/uploads/2014/08/btvvol3.jpg)

Айде и тези загадачни люде, що така всички почнаха не мога да ги разбера.  ;D ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 25 August 2014 17:02:58
Ми... Освен най-накрая "Ринг" да стане "ьТВ Спортс", за друго не се сещам. 18 септември не е знакова дата за тях - тогава нито е стартирал някой от каналите им, нито ще стартира някое праймтаймово предаване...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 25 August 2014 17:25:10
Спайк, нещо не си много запознат. Познавам доста хора които работят в bTV и всички си взимат заплатите навреме.

Това да защитаваш родните ни продуценти (които всички са един дол дренки, т.е. не стават и за чеп за зеле) не говори много добре за зпознатостта ти, а и за административната ти форумна практика.
Ето официално становище на един от организаторите на бунта срещу "Камера", ако може така да се каже:

Quote from: https://www.facebook.com/groups/254933334650465/permalink/511593538984442/
Здравейте,

На вчерашната среща в офиса на "Камера" ООД стана ясно, че БТВ все още имат да превеждат траншове по двата сериала. Това ни беше казано от продуцените и собственици и потвърдено от човек от телевизията, затова го смятам за достоверно. Никой не се ангажира с точна дата, а само, че ще ни информират веднага щом има движение по сметките им, след което ще бъдат превеждани пари към всички, на които дължат пари, а именно актьорите, масовката, екипите на сериала, кетаринга и тн.

Благодаря за вниманието !

Стилиян Златарев
Става въпрос, че не е плащано с месеци на екипите на "Фамилията" и "Революция Z" и както става ясно - проблемът е, че "ьТВ" не са плащали на "Камера" и те съответно няма с какви пари да платят на екипите. Нямам желание да споря с когото и да било, но ако още мислиш, че не съм достатъчно запознат с нещата в сферата, за да бъда админ на този форум, опитай се да го докажеш.  :)


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: The TV Boy on 25 August 2014 17:30:01
Ми... Освен най-накрая "Ринг" да стане "ьТВ Спортс", за друго не се сещам. 18 септември не е знакова дата за тях - тогава нито е стартирал някой от каналите им, нито ще стартира някое праймтаймово предаване...
Има два варианта - единия е да е пак поредната им кампания на БТВ Медия Груп. Другия е да е нова визия + ребранд на Ринг на бТВ Спортс респективно. Честно казано не вярвам да е втория, по скоро е кампания, защото доста нелогично ми изглежда при положение, че си смениха визията преди 2 години едвам, освен ако Станчев не иска да разкара и най-малкия спомен останал от времето на Политова...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 25 August 2014 17:38:22
Има два варианта - единия е да е пак поредната им кампания на БТВ Медия Груп. Другия е да е нова визия + ребранд на Ринг на бТВ Спортс респективно. Честно казано не вярвам да е втория, по скоро е кампания, защото доста нелогично ми изглежда при положение, че си смениха визията преди 2 години едвам, освен ако Станчев не иска да разкара и най-малкия спомен останал от времето на Политова...
Визията едва ли ще я сменят, защото новото лого на "Ринг" ("ьТВ Спортс") си е тематично със сегашната визия на "ьТВ".

А относно кампания - каква би могла да е тя, че 18 септември да е най-светлият ден? Имаше една еко кампания, в която ни призоваваха да изключим лампите си за 1 час, но ако е това, би трябвало 18 септември да е най-тъмният ден...  ;D


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: flaboyblast on 25 August 2014 18:34:37
Ако ще сменят визията, сигурно ще им сложат слоганите от видето по случай 14-годишнината.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: BlooMac on 25 August 2014 20:58:49
Ако ще сменят визията, сигурно ще им сложат слоганите от видето по случай 14-годишнината.
Тези слогани бяха само за онази реклама. Не за пръв път правят реклама с такива слогани.

Аз бих се радвал, ако направят нова визия и то коренно различна от тази. Въпреки че тази я въведоха преди 2 години, тя горе долу е подобна на предишната от 2009, използва подобни графики и същата мелодия. Но гледам, че практиката на bTV е да има нова визия на всеки 3 години, тъй че е по-вероятно това да стане догодина.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: ktamara on 26 August 2014 09:35:14
Quote
Донова твърди, че не е платено не само на актьорите, но и на десетки други от техническия екип. В отговор първо получават оправданието, че от Би Ти Ви не са превели парите. След това разбират, че медията все пак е платила на продуцентите.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 26 August 2014 10:57:31
Quote
Донова твърди, че не е платено не само на актьорите, но и на десетки други от техническия екип. В отговор първо получават оправданието, че от Би Ти Ви не са превели парите. След това разбират, че медията все пак е платила на продуцентите.
От къде е този цитат? Според последната ми информация, вчера "ьТВ" са превели някакви пари на "Камера", но те били значително по-малко от това, което реално им дължат...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: ktamara on 26 August 2014 12:08:58
От поста на TopCat малко по-горе в темата.

иначе оригинално е от http://ploshtadslaveikov.com/?p=6318 (http://ploshtadslaveikov.com/?p=6318)

Просто трябва да се чете по-внимателно. Общо взето съм забелязал че като става въпрос за bTV хейта е първосигнален, а за НОВА е точно обратното. Излиза че все едно bTV е най-гнилата ябълка на пазара, а всички забравят най-големият гнилоч - Седмицата


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 26 August 2014 13:10:25
От поста на TopCat малко по-горе в темата.

иначе оригинално е от http://ploshtadslaveikov.com/?p=6318 (http://ploshtadslaveikov.com/?p=6318)

Просто трябва да се чете по-внимателно. Общо взето съм забелязал че като става въпрос за bTV хейта е първосигнален, а за НОВА е точно обратното. Излиза че все едно bTV е най-гнилата ябълка на пазара, а всички забравят най-големият гнилоч - Седмицата
Ми, лично аз нямам нищо против "ТВ7", защото поне към мен винаги са били коректни със заплащането, а и честно казано те плащаха най-добре от всички други български телевизии. Също така създадоха един от най-качествените според мен сериали - "Дървото на живота". "Кантора Митрани" също доста ми допадна, но за съжаление си остана само с един сезон...

Колкото до "ьТВ" - не веднъж съм казвал какво не им харесвам и защо от 10-ина години мнението ми за тях става все по-негативно...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 26 August 2014 16:11:17
Следващата събота (6 септември) от 22:00ч. ще има епизод на "Комиците". Не знам обаче дали ще е нов, или повторение на някой стар. Както каза някой колега тук, първите записи за сезона са на 23 септември, така че се очаква предаването да се завърне на 27 септември. Не е изключено предварително да са заснети няколко епизода и те да се излъчат от 6 до 20 септември...


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: bonki on 26 August 2014 18:01:38
Следващата събота (6 септември) от 22:00ч. ще има епизод на "Комиците". Не знам обаче дали ще е нов, или повторение на някой стар. Както каза някой колега тук, първите записи за сезона са на 23 септември, така че се очаква предаването да се завърне на 27 септември. Не е изключено предварително да са заснети няколко епизода и те да се излъчат от 6 до 20 септември...

Може и някой запис от таз годишното им турне.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 26 August 2014 20:37:47
Може и някой запис от таз годишното им турне.
Турнето обикновено е около 2 часа, докато епизодът другата седмица си е 1 час.


Title: Re: bTV & bTV Media Group | новини и коментари
Post by: spike on 29 August 2014 19:12:14
Quote from: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4269527
Димитър Митовски: Всеки, работил за нашата компания, ще получи възнаграждението си

Димитър Митовски е роден на 1 август 1964 г. в Пловдив
Завършва средното си образован