BG TV Talk
24 May 2017 22:37:51
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  
Pages: [1] 2 3 ... 10
 1 
 on: Yesterday at 15:24:54 
Started by megara - Last post by goji7
Вчера забравих, но днес изгледах първия епизод на Майло и наистина ми допадна. Харесват ми стила на анимацията, историите в отделните сегменти и героите. Дублажът също ми се стори добър, не успях да забележа да има няколко герои, които да се озвучават от един и същ актьор (за разлика от "Райли в големия свят" и някои други сериали на Дисни). Единствено хумора не ми беше много смешен, но ще пробвам да го изгледам и на английски за да видя дали е от превода или просто от сценария.

Имаше един период, където винаги дублаж им правиха Александра Аудио. Но от Анндроиди пак почнаха да поръчват и от Доли.
Между другото още от първата реклама на Майло много ми заприлича на Финиъс и Фърб. И сега друга реклама на която казват "От създателите на Финиъс и Фърб". Grin

 2 
 on: Yesterday at 08:57:45 
Started by BlooMac - Last post by flaboyblast
Сигурно ще се подобри, колкото се подобри рибуута на Реактивките...

 3 
 on: Yesterday at 03:00:00 
Started by megara - Last post by pesho
Сутрения блок дава всеки делник по 20-22мин недостатъчни за ртвц.Местно време е със малко време и винаги нестига времето за всички въпроси.Регионалните новини са само през делничен ден като за 5мин почти нищо няма пример:21-Русе,шапка,акценти,цената на водата в Русе,репортаж от Силистра и Плевен,рози хит за подарък за баловете,довиждане следва....Това е крайно малко,ще е по-добре новините в 12,30 да са като тези в 21.Централните новини да са от 19до20 като всеки център да има 10-12мин за регионални новини,регионален спорт и регионална прогноза за времето, но УВИ.

 4 
 on: Yesterday at 02:08:11 
Started by megara - Last post by BoxFEN
Не е така. След 21:00 ч всеки ден имат по 5 минути новини от съответното регионално студио. Всеки ден пък се редуват центровете за сутрешен блок на живо и предаването България днес. Освен това има редуване и на предаването Местно време

 5 
 on: 22 May 2017 23:32:31 
Started by megara - Last post by pesho
БНТ 2 уж трябваше да бъде регионална телевиция,а тя всъщност не е.Нямат ефир регионалните студия.Нямат собствени регионални новини всеки ден. Angry Angry Angry

 6 
 on: 22 May 2017 22:34:19 
Started by BlooMac - Last post by jivko2612
"Бен 10 (2016)" е подновен за втори сезон. Да се надяваме, че reboot-а ще се подобри във вторият сезон, но силно се съмнявам.

 7 
 on: 22 May 2017 19:21:47 
Started by BlooMac - Last post by BoxFEN
Според сайта на СЕМ Булсатком май пак се опитват да узаконят Film+. До сега все още ли не е узаконен канала?

 8 
 on: 22 May 2017 18:06:14 
Started by megara - Last post by plami
Интересно, "Законът на Майло Мърфи" е дублирано от Студио Доли. Явно могат да правят синхронни. А мислех, че Дисни вече не искат дублажи от тях...
Дублажът на сериала иначе ми хареса. Изглежда, че Доли са по-компетентни от Александра Аудио, особено с преводите (преводът на интрото на Майло е отличен), но все пак те сигурно имат по-малко дублажи да правят.

 9 
 on: 22 May 2017 16:23:16 
Started by Mr.D. - Last post by spike
Ми, точно многото сезони трябва да са предпоставка да го вземат... Grin Ако ги вземат всичките 12 сезона, си осигуряват един запълнен слот за доста време, вместо да го пълнят с разни спрели сериали, дето имат по 1-2 сезона... И на мен Supernatural ми е един от любимите сериали, както казах вече, но се надявам да не прекаляват със сезоните много. Grin Някой сезон (не помня точно кой) даже беше обявен като последен преди няколко години, но въпреки това сериалът продължава да се излъчва.

 10 
 on: 22 May 2017 15:15:05 
Started by Mr.D. - Last post by TONI
FOX в повечето случаи не купуват сериали, а просто излъчват продукциите на компанията-майка. Grin Затова често излъчват сериали паралелно с американската им премиера. Иначе това с повторенията и за мен е тъп ход, ама те си решават... Аз бих предложил и сериала Supernatural, чийто сезон 12 завърши преди дни. Един от любимите ми сериали е, а тук не го въртят по нито една телевизия... Преди 7-8 години го даваха по TV7, където и случайно го засякох и се зарибих, но там излъчиха само първите няколко сезона и след това нищо... То като цяло у нас май изобщо не ги въртят сериалите на телевизия CW, освен "Дневниците на вампира", ама там е ясно защо го излъчват - заради участието на Нина Добрев.
Supernatural за мен никога няма да се изчерпа, въпреки че предстои тази есен 13 сезон. Сериалът се разпространява от Уорнър и ми е чудно, че БТВ още не са го взели, след като ТВ7 се отказаха от него. Явно причината е многото сезони, които има. В България дават всички сериали на CW горе-долу. Повечето се продуцират от Уорнър, а БТВ имат договор с тях. Фоксовете също излъчват техни сериали, макар и по-рядко.

Pages: [1] 2 3 ... 10
Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines