BG TV Talk
21 June 2018 18:48:36
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  
Pages: [1] 2 3 ... 10
 1 
 on: Today at 18:29:20 
Started by megara - Last post by megara
В общи линии са доста некоординирани според мен и като им спре сигнала знаят само да звънят на международния. И да пуснат по една вода. Cheesy

Другото, което си помислих като чух за бурята, е че все пак самия сигнал на БНТ не е спирал, та явно са имали някаква връзка, или поне изходящо трасе.

 2 
 on: Today at 15:32:08 
Started by megara - Last post by monk1900
На БНТ им прекъсна сигналът от Русия и въртят записи и разговори. А по ARD си върви... Пак питам, защо не могат поне да вземат картината от германците, а се правят на палячовци?? Още повече, че са членове на Евровизия.


Quote from: БНТ link=https://www.bnt.bg/bg/a/meteorologichnata-obstanovka-poprechi-na-pryakoto-predavane-na-macha-belgiya-panama
Заявени са няколко вида трасета, които да дублират сигнала, в случай, че по едно от тях картината прекъсне. За съжаление изключително силната буря в столицата направи невъзможно приемането на сигнал по какъвто и да е начин за повече от половин час по време на срещата. В подобна ситуация би попаднала всяка българска телевизия, чиито технически мощности са локализирани в София.

  • Няколко вида трасета? Хмммм. Вероятно всички по сателитни чинии?
  • Изключително силната буря? Какво общо има бурята с IPTV или интернет? Щом по ARD е вървяло, можело е оттам да вземат сигнал. ARD го има има и по български оператори.
  • Технически мощности в София? БНТ точно има сумати регионални центрове. Колко пък ще им струва да сложат на някой от тях една сателитна чиния 20 лева и приемник?
В общи линии са доста некоординирани според мен и като им спре сигнала знаят само да звънят на международния. И да пуснат по една вода. Cheesy

 3 
 on: Today at 10:27:51 
Started by megara - Last post by break
Едва ли ще ги пуснат преди края на световното. А може и да са го оставили за новия сезон, когато ще има пълно ребрандиране на каналите.

 4 
 on: Yesterday at 18:50:23 
Started by megara - Last post by TopCat
Както и предполагах, Дисни предложи нова оферта на стойност $71.3 милиарда долара (акции плюс кеш). От Фокс са приели, duh!


 5 
 on: 19 June 2018 23:47:51 
Started by Mr.D. - Last post by spike
Не,  че нещо, но днес сме все още 19-ти юни,  а най-отдолу със ситен шрифт е записано, че периода на проучването е бил 3-ти - 23-ти юни? ? ?
Объркали са на графиката. В публикацията пише, че е от 3 до 23 май.

 6 
 on: 19 June 2018 22:17:19 
Started by Mr.D. - Last post by TV 81
Не,  че нещо, но днес сме все още 19-ти юни,  а най-отдолу със ситен шрифт е записано, че периода на проучването е бил 3-ти - 23-ти юни? ? ?

 7 
 on: 19 June 2018 20:56:50 
Started by Mr.D. - Last post by mariokrushkin
Quote
NOVA е телевизионният канал - лидер на българския медиен пазар

Според национално представително проучване на GFK, телевизията е водеща в българските сериали, риалити форматите и шоу програмите

Според национално представително проучване на GFK*, проведено в периода 3-23 май 2018 г., сред респонденти на възраст 18-49 години, NOVA е най-често гледаният телевизионен канал за 35.6% от тях. По-голяма част от анкетираните са на мнение, че телевизията е водеща в българските сериали, риалити форматите и шоу програмите. А според онлайн проучване на Института на Ройтерс за изследване на журналистиката, Новините на NOVA са на първо място по показателя най-използваните източници на информация сред телевизии, радиа и печатни медии.

Над 60% от интервюираните в проучването на GFK смятат, че NOVA е телевизионният канал лидер на българския медиен пазар. Медията се възприема още и като модерен телевизионен канал това важи за почти 70% от респондентите, участвали в проучването. Същият процент от анкетираните посочват, че NOVA е водещ телевизионен канал в риалити форматите и силен в шоу програмите. Отново около 70% смятат, че NOVA - в по-голяма степен от предходната година, продължава винаги да показва хубави филми и сериали, и да има разнообразна програма. Близо 62% забелязват и определят NOVA като водещ телевизонен канал в българските сериали.

Мнението на около 65% от респондентите е, че NOVA е телевизонен канал, който непрекъснато се развива. Телевизията е и с най-висока средна оценка и по отношение на развитието ѝ през последните две години като модерна телевизия, сравнено с bTV и БНТ1.

Браво на Нова!

 8 
 on: 19 June 2018 20:38:50 
Started by megara - Last post by Robimir
Някой знае ли защо БНТ се бавят с Шоуто на Греъм Нортън? През април, когато обявиха новата си програмнна схема казаха, че са купили сезон 22, който трябваше да започне до месец. Сега сме към края на юни и оттогава нищо не са споменали.  Huh?

 9 
 on: 19 June 2018 18:23:22 
Started by megara - Last post by TV 81
Опитах се да кажа,че при А1 Nickelodeon е с друга версия и не всичко е на български
Пишеш пълни глупости. Не Nickelodeon, а Nick Junior е с друга версия при A1

 10 
 on: 19 June 2018 17:33:29 
Started by megara - Last post by nickelodeonlover
Nickelodeon си е на български. Nick Jr не е.
Опитах се да кажа,че при А1 Nickelodeon е с друга версия и не всичко е на български

Pages: [1] 2 3 ... 10
Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy