BG TV Talk
28 November 2023 20:43:06
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  
Pages: [1] 2 3 ... 10
 1 
 on: Today at 13:47:53 
Started by Mr.D. - Last post by The TV Boy
Мисля че стана ясно каква е идеята на този ребранд - да преместят турските сериали тук от праймтайма на основния канал, като го препозиционират като новия им свеж дом. Ами да видим - имаше няколко предишни опита когато всяко сваляне на турския сериал от основния канал водеше след себе си такъв спад на рейтинги че бяха връщани бързо бързо, дано сега това им се увенчае с успех.

 2 
 on: Today at 13:22:08 
Started by Mr.D. - Last post by nikyankov
bTV Story стартира на 11 декември

https://www.btv.bg/lady/news/btv-story-startira-na-11-dekemvri-s-48-chasa-premierno-sadarzhanie-sedmichno-i-goljamata-razvrazka-na-opasno-izkushenie.html?fbclid=IwAR3w30HPjv7gEZYllSF-6cBbnymQDVXT12JPMqMWeH5cSzNx3zuv6c8rhfM


 3 
 on: Today at 11:49:22 
Started by The TV Boy - Last post by PLTV

Канал 3 вече излъчва и програма.

 4 
 on: Yesterday at 12:50:06 
Started by megara - Last post by spike
Според CEETV БНТ са почнали да снимат нов сериал, но никъде на друго място не намирам информация за него. Междувременно сме пропуснали да отбележим, че в началото на октомври е обявена нова филмова сесия:
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/15747180

Харесва ми, че пак са обявили конкурс за детски/тийн и криминален сериал. Пак има позиция и за ситком. Припомням, че при предишната сесия Иван и Андрей спечелиха конкурса за ситком с проекта си "Радиовръзки". Остава да видим кога ще го реализират.

Иначе се оказва, че в момента БНТ имат 2 сериала за излъчване - сезон 2 на "Вина" и новата поредица "Всичко за сина ми". Съвсем бях забравил за втория сериал, въпреки че сме писали за него тук:

Първоначално се зачудих какъв е този сериал и защо не ми е познато името му, но явно в миналогодишната сесия на БНТ е участвал с друго заглавие: https://bnt.bg/news/bnt-obyavi-rezultatite-v-dvete-novi-redovni-konkursni-sesii-za-filmoproizvodstvo-307437news.html

Предполагам, че става въпрос за сериалът "Мама".

Странно защо, обаче за тази година няма обявена конкурсна сесия за филми и сериали, а откакто Кошлуков е генерален директор, май всяка година си имаше.

 5 
 on: 26 November 2023 22:16:11 
Started by BlooMac - Last post by alex2510
Най-голямата заблуда е да си мислиш, че щом е на Дисни платформата, значи е главно с деЦки.
Не само за Дисни. С годините се е наложило схващането, че щом филмчето/сериалчето е рисувано и анимирано, то това задължително е за деца. Грешен отговор! Има немалко анимационни филми и сериали, които не са толкова предназначени за деца. В това число, между другото, и "Том и Джери", и "Ну, погоди!" би трябвало да попадат в тази категория, и ред други... Просто това е един друг начин, чрез който да представиш някаква късо- или пълнометражна сюжетна линия. И то без строеж на декори и заснемането им с филмови камери. Това е просто друг вид филмово творчество...

 6 
 on: 26 November 2023 21:21:47 
Started by BlooMac - Last post by TopCat
И повечето от тези абонати са фенове на "Междузвездни войни" и са юноши и възрастни. Въпроса е колко деца имат като абонати, щото нали се сещаш че съдържанието на Дисни+ е главно детско, а мен ме съмнява някое дете на 7-8 години да си гледа Мики Маус примерно на английски, който реално не го познава.
А и хайде пък масово, дори 1 милион българи не ползват такива платформи сумарно.

Личи си, че нямаш грам идея какво представлява платформата и си плякаш глупости.

Над 70 процента от съдържанието в европейската версия е насочено към възрастната аудитория.

Освен ако не мислиш, че The Walking Dead, American Horror Story, Lost, Alien, Bones, Castle, 911, Homeland, The X-Files, Predator, Planet of the Apes, Family Guy, Criminal Minds и т.н. са програми за предучилищна.

Но като ти чета размислите и страстите до момента, нищо чудно.

P.S. - Отивам да си гледам A Murder at the End of the World - една страхотна детска програма.

 7 
 on: 26 November 2023 18:51:45 
Started by BlooMac - Last post by BlooMac
Най-голямата заблуда е да си мислиш, че щом е на Дисни платформата, значи е главно с деЦки.

 8 
 on: 26 November 2023 18:13:43 
Started by Mr.D. - Last post by mickeymouse
Всичките 100 епизода на "Татковци" бяха снимани наведнъж и в последствие го разделиха на 2 сезона, като вторият го отлагаха 1 година за излъчване заради катастрофалните рейтинги на първия и в крайна сметка го излъчиха през лятото (най-умрелият сезон откъм гледаемост) без почти никаква реклама. Първоначалните планове бяха сериалът да е 150 епизода, но заради "успеха" му го съкратиха на 100 епизода.

За другите не отричам, че са провали, като към тях бих добавил и "Мен не ме мислете", но "Съни бийч" си е готина поредица. Рейтингите също го показват - нареждаше се на 3-4 място по гледаемост, докато останалите сериали на "ьТВ" бяха все на последните места. All Inclusive също е готина поредица, но неведнъж съм казвал, че първият сезон си беше най-як и оттам нататък взе да се изтърква. Undecided

Хора, какво е планувано и какви са резултатите, са две съвсем различни неща. Spike е абсолютно прав. Резултатите бяха трагични. По едно време мислеха да излъчват втория сезон по "Бтв Комеди", така че сами преценете.  Grin То и Сървайвър беше планувано през пролетта на миналата година (2022г.) да приключи през Май, но резултатите бяха трегедия и приключи през Април. Но нека всеки да гледа и харесва, каквото му е на сърце.

 9 
 on: 26 November 2023 18:07:17 
Started by Mr.D. - Last post by mickeymouse
Предвид че плажът е унищожен след наводнение, така че защо да са сто процента, особено ако Нова даде бюджет за Гърция примерно?

Тази информация не я знаех, но и не мисля, че това е единственият плаж в околността? Има над половин година, докато започнат снимките за новия сезон, така че ще видим какво ще решат.

 10 
 on: 26 November 2023 17:14:03 
Started by BlooMac - Last post by maxicoo
В България Дисни+ има страшно много абонати, които си го ползват безпроблемно, точно както и Нетфликс.

Липсата на локализация не е е спряла българите масово да ползват нито Нетфликс, нито Дисни+.
И повечето от тези абонати са фенове на "Междузвездни войни" и са юноши и възрастни. Въпроса е колко деца имат като абонати, щото нали се сещаш че съдържанието на Дисни+ е главно детско, а мен ме съмнява някое дете на 7-8 години да си гледа Мики Маус примерно на английски, който реално не го познава.
А и хайде пък масово, дори 1 милион българи не ползват такива платформи сумарно.

Pages: [1] 2 3 ... 10
Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy