BG TV Talk
23 January 2019 01:33:53
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 on: 21 January 2019 20:32:00 
Started by The TV Boy - Last post by megara
Добри новини. Каналът Viasat Nature/ Viasat History HD всъщност ще бъде разделен на два отделни 24-часови канала.
Другата новина е, че ще си имаме и Viasat Explore HD с българско аудио. Сега операторите ни са наред да реагират бързо и да пуснат 3-те канала.
Ъплинка на каналите се намира на транспондера на Viasat Epic Drama HD на сателит Eutelsat 16E.

Интересно дали на мястото на стария канал ще пуснат един от новите.

 22 
 on: 21 January 2019 18:40:12 
Started by Mr.D. - Last post by mariokrushkin
Как да не може:
П-Капките
В-ОЖ/HK
C-ОЖ/HK
Ч-ОЖ/HK
П-Господин Х/Женени от пръв поглед
С-Филм
Н-Дяволското гърло
Хареса ми! Съмнявам се Нова да рискува да пусне нещо в неделя,ама А дано Grin

 23 
 on: 21 January 2019 18:18:55 
Started by Bobby - Last post by TV 81
Виваком ще премести сателитната си платформа от Intelsat 904 към новия сателит Intelsat 38E. Миграцията към новия спътник започва през нощта на 24-ти срещу 25-ти януари. Повече информация тук : https://www.vivacom.bg/bg/sat#ca-modul 

 24 
 on: 21 January 2019 18:10:49 
Started by The TV Boy - Last post by TV 81
Добри новини. Каналът Viasat Nature/ Viasat History HD всъщност ще бъде разделен на два отделни 24-часови канала.
Другата новина е, че ще си имаме и Viasat Explore HD с българско аудио. Сега операторите ни са наред да реагират бързо и да пуснат 3-те канала.
Ъплинка на каналите се намира на транспондера на Viasat Epic Drama HD на сателит Eutelsat 16E.

 25 
 on: 21 January 2019 17:43:30 
Started by Mr.D. - Last post by PLTV
Как да не може:
П-Капките
В-ОЖ/HK
C-ОЖ/HK
Ч-ОЖ/HK
П-Господин Х/Женени от пръв поглед
С-Филм
Н-Дяволското гърло

 26 
 on: 21 January 2019 17:06:29 
Started by The TV Boy - Last post by evgata
Телевизията на БСП стартира своята 24-часова програма на 24 януари в 7.30 часа,

 27 
 on: 21 January 2019 16:55:15 
Started by Mr.D. - Last post by mariokrushkin
Quote
Три български сериала тази пролет в ефира на NOVA
С нов сезон на любимата продукция Откраднат живот и премиерата на два нови български сериала в праймтайма - Дяволското гърло и Господин Х и морето, NOVA ще изненада феновете на качествените български продукции тази пролет.

Най-новият български сериал Господин Х и морето, чието работно заглавие бе "Фалшив герой", носи заплетени комични любовни и житейски ситуации, в центъра на които попада героят на Калин Врачански и отношенията му  с четири различни жени. Продукцията разказва с хумор за малките и големите лъжи в живота, за фалша в човешките отношения и щастието от това да свалиш маската, която носиш.

Поредицата, определяна като комедия и криминале едновременно, е заснета основно във Варна, където се развива голяма част от действието. Освен доказани имена, сред които са Калин Врачански, Алекс Сърчаджиева, Стоян Радев, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев и Пламен Великов, ще видим и млади таланти като Христо Пъдев, Светломир Радев и Ина Добрева.

Разследващата криминална драма Дяволското гърло се очаква да бъде един от най-интересните проекти на пролетния сезон. Сериалът е заснет почти изцяло в Родопите и макар да е първото българско заглавие в този популярен в цял свят жанр, към него вече има предварителен интерес от международните пазари. В Дяволското гърло има мистика и тежки престъпления, но се засягат и значими социални теми като предателство, приятелство и любов, бежанския въпрос, съжителството на различни етноси. Владимир Карамазов влиза в ролята на разследващ полицай от Смолян, а Теодора Духовникова е криминален профайлър, изпратен от София, който му помага. Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова са част от звездния каст на мащабната продукция, а нейни режисьори са Павел Веснаков и Митко Димитров.

Снимките на новия седми сезон на най-успешния български медицински сериал Откраднат живот: Любовта лекува вече започнаха в новата частна болница Света Анастасия. В хитовата продукция в ефира на NOVA съвсем скоро предстои да видим отново някои от любимите родни актьори, сред които са Владо Пенев, Юлиан Вергов, Диана Димитрова, Ирина Митева, Милена Живкова, Неда Спасова, Марта Вачкова, Емил Марков, Ралица Паскалева. Към тях ще се присъединят и нови лица, чиито герои ще направят дебюта си в този сезон на Откраднат живот.

След като през 2018 година премиерната поредица Полицаите от края на града и двата сезона на Откраднат живот донесоха пореден успех за NOVA, привличайки интереса на активното население (18-49 г.), тази пролет зрителите отново ще имат възможността да се насладят на няколко премиерни за българския ефир продукции. Пролетта на 2019-а година ще бъде най-амбициозният сезон на медийната група по отношение присъствието на български сериали в програмната схема на NOVA.

Данните на Нилсен Адмосфер България показват, че най-предпочетените сериали от активното население (18-49 г.) през 2018 са излъчвани по NOVA премиерните сезони на Откраднат живот и Полицаите от края на града убедително изпреварват по аудиторен дял българските сериали на конкурентната медия. А според проучване на GFK* за 62% от зрителите NOVA е водещият канал в създаването на български сериали.
<a href="https://www.vbox7.com/play:5cf0c98016" target="_blank">https://www.vbox7.com/play:5cf0c98016</a>
Ето и статията от днес.Вече със сигурност се разбра,че Като 2 капки вода няма да има за мое голямо съжаление Cry Тъй като се очаква Hell's kithen Bulgaria 2,Женени от пръв поглед 2,Откраднат живот 7,и премиерите на Дяволското гърло и Господин Х и морето.Просто няма как да ги съберат заедно с Капките

 28 
 on: 21 January 2019 16:22:41 
Started by Mr.D. - Last post by trmkr
Май капки верно няма да има  Undecided А този сериал г-н Х и морето кой го прави - отново ли Милошев?

 29 
 on: 21 January 2019 15:59:47 
Started by Mr.D. - Last post by Mr.D.
Нови продукции:
БГ сериал: Господин Х и морето - премиера
БГ сериал: Дяволското гърло премиера

Продукции с нови сезони:
БГ сериал: Откраднат живот сезон 7.
Като две капки вода - сезон 7.
Hell's kitchen - сезон 2.

Спрени/Прекъснати продукции:
Господари на ефира сезон 16. 30 
 on: 21 January 2019 11:53:02 
Started by Mr.D. - Last post by Mr.D.
В новият сезон на Гласът, който стартира на 24ти февруари, въвеждат и едно от най-новите неща в световен план - "блокиращият бутон", с който по време на Кастингите на тъмно всеки треньор може по веднъж да блокира някой от другите 3ма треньори да вземе човек в неговия отбор. Уловката е, че блокираният треньор разбира, че е блокиран чак когато се обърне.

Новото в шестия сезон ще е и Нокаут кръга.

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy