Iordan
|
На 4 август стартира премиерният десети сезон на „Кости“ с разписание всяка делнична вечер от 20:00 и с повторение на следващата делнична сутрин от 08:00.
|
|
|
|
|
TONI
|
"Луцифер" от 2016 г. - от 5 септември в 20 часа по bTV Action
|
|
|
|
flaboyblast
|
Брей, ще пуснат "DC's Legends of Tomorrow" от 31 октомври от 20:00.
|
|
|
|
mitkobs
Потребител
|
От 28 ноември от 20 часа "Час Пик" сериал.
|
|
|
|
The TV Boy
|
От 28 ноември от 20 часа "Час Пик" сериал.
За разлика от филмите обаче сериала до голяма степен е fail, канселиран е след 1 сезон...
|
|
|
|
spike
|
За разлика от филмите обаче сериала до голяма степен е fail, канселиран е след 1 сезон...
Те тук много обичат да купуват такива сериали. Предполагам, че цената им е доста по-ниска и това е основната причина.
|
|
|
|
mitkobs
Потребител
|
От 19 Януари премиерен 3 сезон на 100-те от 20:00.
|
|
|
|
mitkobs
Потребител
|
От 22 март от 20 часа Готъм сезон 2.
|
|
|
|
ktamara
|
bTV Media Group излъчва звездния мач на Димитър Бербатов. Звездното шоу „ALL STARS” може да гледате пряко по bTV Action на 14 юни от 18,00 часа
|
|
|
|
TONI
|
2 сезон на "Супергърл" - от 26 април от 20:00 часа.
П.П: Интересното е, че сезонът ще върви до 22 май в САЩ, а у нас ще свърши 3 дни по-късно - на 25 май, освен ако няма мачове.
|
|
|
|
TopCat
|
Тези смешковци на рекламите го обявяват като излъчващ се едновременно със САЩ, което искрено ме забавлява, при положение, че сезона в САЩ скоро свършва. За колко тъпи имат зрителите си?
|
Hater by Design.
|
|
|
mongoleca
|
Не знам дали изобщо знаят кога започва и кога свършва в САЩ. Те така омотаха програмата на bTV Comedy с премиерния сезон на "Новите съседи", че му сложиха допълнителни 4 епизода, които не съществуват и до днес продължават да въртят реклами, че ще се излъчва премиерно всеки делник, вече една седмица след като излъчиха всички епизоди и започна друг сериал, който също рекламират за същия слот.
|
|
|
|
TONI
|
Тези смешковци на рекламите го обявяват като излъчващ се едновременно със САЩ, което искрено ме забавлява, при положение, че сезона в САЩ скоро свършва. За колко тъпи имат зрителите си?
Единствено финалните епизоди ще се излъчват паралелно със Сащ, явно затова казват така в рекламата.
|
|
|
|
tvreiting
|
За тях е важен рейтинга. За да успеят да постигнат по-добър рейтинг очевидно решават да кажат грешна информация, така че да заблудят хората. Редно е от Сем да се намесят и да ги глобят.
|
|
|
|
Iordan
|
Ооо, да, то точно от това ще има огромна разлика в рейтингите.
|
|
|
|
|
hater
|
ЦСКА-Титоград по БТв Екшън
Това вече е изненада
|
[Цензуриран от Блумак]
|
|
|
The TV Boy
|
Ми не е изненада защото Домуса. Другия вариант беше Макс Спорт.
|
|
|
|
Milen84
|
Дали е възможно ЦСКА да се отделят и да си продават отделно Тв правата и за първенството,явно от Бтв имат интерес.
|
|
|
|
ivander
Потребител
|
За евротурнирите - да, за вътрешното първенството за съжаление не виждам как, при положение, че отборите срещу които ще играят ще имат сключен договор с Домус тв.
|
|
|
|
|