|
|
|
|
edinicata
|
Е то беше ясно не знам за какво се хвалят толкова.
|
|
|
|
ktamara
|
Ми нека се похвалят. Все пак е кабелен канал, а пък и НОВА не спират да се хвалят...
|
|
|
|
spike
|
Ми нека се похвалят. Все пак е кабелен канал, а пък и НОВА не спират да се хвалят...
Ама "Нова" почнаха от миналата година да се хвалят, докато "ьТВ" са ми втръснали с хвалбите си, които траят вече 8-9 години...
|
|
|
|
Iordan
|
Ама "Нова" почнаха от миналата година да се хвалят, докато "ьТВ" са ми втръснали с хвалбите си, които траят вече 8-9 години...
Айде, моля те, кой им е виновен, че преди „година“ започнаха да си купуват „високите рейтинги“. Ще ме извиняваш, ама нещо на всяко положително мнение за bTV се чудиш какво да напишеш (макар и пълна ненужна глупост понякога) и да защитиш преките им конкуренти, като съм сигурен, че не само на мен ми прави впечатление. Имам чувството, че съм в някакъв платен форум.
|
|
|
|
spike
|
Айде, моля те, кой им е виновен, че преди „година“ започнаха да си купуват „високите рейтинги“. Ще ме извиняваш, ама нещо на всяко положително мнение за bTV се чудиш какво да напишеш (макар и пълна ненужна глупост понякога) и да защитиш преките им конкуренти, като съм сигурен, че не само на мен ми прави впечатление. Имам чувството, че съм в някакъв платен форум.
От никого не крия, че не харесвам "ьТВ". Харесваха ми до преди 10-ина години, когато още им пукаше за младото поколение и не бяха натъпкали програма си предимно със сапунки. Още повече, че съм работил по не един проект в тая телевизия и отношението към зрителя е като към хлебарка. Какво точно да им харесвам, след като са на дъното в моите очи?
|
|
|
|
ktamara
|
Спайк и Радиочовека хейтят яко само по bTV... За "богопомазаната" нова или добро или нищо. Почти всички други от форума са с премерени пристрастия. И аз съм работил по проекти и с bTV и с НОВА, ТВ7, БНТ. Но мога да ви кажа че само от проектите към bTV съм си получавал заплащането навреме. Пари от БНТ чакам вече 3 години и съм ги отписал отдавна. За Нова и ТВ7 беше в рамките на "нормалното" (4-5 месеца закъснение). А от Хидалго чакам около 5 години
|
|
|
|
The TV Boy
|
Аз лично докато работех с БТВ нещата действително нещата се случваха навремето доста по-добре от момента (става въпрос преди 8-10 години), бяха изключително коректни както те, така и продуцентската компания с която работех и нямах никакви проблеми. В момента отношението към тях наблюдавам че е по-скоро доста по-негативно, но пък и малко по малко като че започва да се подобрява, най вече от страна на това че управлението на Павел Станчев било уж по-добро от това на Политова. Честно казано за тях в момента съм на кантар, но както те, така и Нова ТВ имат много трески за дялане, най-вече в програмно отношение и в отношение на пийпълметричните агенции с които работят и с изваждането на данните към тях. И двете телевизии взаимно се нападат за щяло и нещяло, и двете рейтингови агенции имат много кирливи ризи - Нилсън в чужбина с методите на изчисляване на резултатите и ГАРБ с панела, собствеността и "клонирането" на агенцията на две. Не очаквам в бъдеще нещата да се подобрят толкова, още повече че сега след излизането на ТВ7 конкуренцията се сви отново само и единствено до тях двете, не че ТВ7 даваха кой знае какъв отпор, но все пак. А за Радиочовека, предполагам че за форума на Предавател говориш, там целият форум им е доста странен във всякакво отношение...
|
|
|
|
TV81
|
Не, че нещо, но предаването "Това го знае всяко хлапе" се излъчваше от 2007-ма г. Това не са 10 години. THE TV Boy, да не би да си бил едно от хлапетата в предаването?
|
|
|
|
The TV Boy
|
Не, че нещо, но предаването "Това го знае всяко хлапе" се излъчваше от 2007-ма г. Това не са 10 години. THE TV Boy, да не би да си бил едно от хлапетата в предаването?
Не помня някой в което и да е предаване да се е казвал TV Boy, ако си видял някъде някой с това име, добре, но не съм бил аз. 
|
|
|
|
TV81
|
Не помня някой в което и да е предаване да се е казвал TV Boy, ако си видял някъде някой с това име, добре, но не съм бил аз.  Във форума на TVStar/Telemaniac беше споменал, че си участвал в предаването. Няма как да си участвал под друга форма в него, освен като хлапе. Щом миналата година ти е бил абитуриентския бал..... За бала сам го беше споменал в едно от мненията си.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Във форума на TVStar/Telemaniac беше споменал, че си участвал в предаването. Няма как да си участвал под друга форма в него, освен като хлапе. Щом миналата година ти е бил абитуриентския бал..... За бала сам го беше споменал в едно от мненията си.
Оффтопик: казах, че съм работил за предаване по БТВ, което се е излъчвало преди доста време, но не и в кое точно предаване, за останалото ако искате си правете изводи за себе си... Тук се казвам The TV Boy и си оставам на този етап The TV Boy, а не Кольо Харалампиев или нещо от сорта, просто не смятам за нужно да си издавам самоличноста за сега.
|
|
|
|
BlooMac
|
OFF: The TV Boy действително никога не е казвал в кое предаване е участвал. Това за „Това го знае всяко хлапе“ беше предположение на един от потребителите от стария форум.
|
|
|
|
spike
|
Спайк и Радиочовека хейтят яко само по bTV... За "богопомазаната" нова или добро или нищо. Почти всички други от форума са с премерени пристрастия. И аз съм работил по проекти и с bTV и с НОВА, ТВ7, БНТ. Но мога да ви кажа че само от проектите към bTV съм си получавал заплащането навреме. Пари от БНТ чакам вече 3 години и съм ги отписал отдавна. За Нова и ТВ7 беше в рамките на "нормалното" (4-5 месеца закъснение). А от Хидалго чакам около 5 години
Аз също съм работил по проекти и за другите телевизии, ама точно "ьТВ" никога не са ми плащали навреме. Почти винаги си чакам парите поне по 2-3 месеца, а да не говорим и че хонорарите са най-ниски (след БНТ естествено). БНТ действително се бавят най-много (и аз чакам едни пари от преди 4 години). ТВ7 веднъж се бяха забавили, но беше покрай скандалите с КТБ, тъй че ги оправдавам. От "Нова" също са ме бавили, но беше с 1-2 седмици, което е незначително. С "Хидалго" не съм имал никакви бавения, ама те преди 5 години изобщо какво са продуцирали? Доколкото помня, само "Съдби на кръстопът" и "Етажна собственост" са техни продукции.
|
|
|
|
megara
|
С "Хидалго" не съм имал никакви бавения, ама те преди 5 години изобщо какво са продуцирали? Доколкото помня, само "Съдби на кръстопът" и "Етажна собственост" са техни продукции.
Преди години те продуцираха „Аламинут“. http://vbox7.com/play:eb23b4ff&start=1697
|
|
|
|
spike
|
Е, значи пак от "ьТВ" чака пари колегата. 
|
|
|
|
|
spike
|
Не, от Магарето....
Боже... това го бях забравил тотално, ама "Хидалго" ли са го продуцирали? А и от кой период на предаването чакаш пари, понеже то беше първо в "ТВ7", после в "Нова" и накрая стана онлайн предаване в някакъв сайт?
|
|
|
|
|