Robimir
|
Визията и логото са супер, но много ще ми са интересни тези на bTV и bTV Cinema.
|
|
|
|
|
spike
|
И на мен доста ми харесва. Нямаше да е лошо изцяло да си променят визията, ама и с това освежаване могат да минат... 
|
|
|
|
BlooMac
|
Ребрандирането ще е на 17 септември според новата реклама.
|
|
|
|
Iordan
|
bTV Lady обновява облика и програмата си от 17 септемвриДамският канал на bTV Media Group открива есенния сезон с много повече сериали и премиера на „Дамата с воала” bTV Lady обновява визията и програмната си схема от 17 септември, за да удовлетвори потребността на зрителите от повече истории за любов и страсти с любимите геори. „Ще се влюбиш в нея!” е обещанието, което дамският канал на bTV Media Group дава на своята вярна аудитория. Наред с най-обичаните заглавия, своето място в ефира ще намери и новата италианска продукция „Дамата с воала”, която ще се излъчва всяка събота и неделя от 21:00 ч. Красива, благородна и забулена в мистерии, дамата с воала идва в bTV Lady, за да покаже пътя и борбата на една красива италианка с благороден произход, чийто живот предлага втори шанс. Историята се развива в годините непосредствено след обединението на Италия, малко след средата на 19-и век, в провинция Ломбардия, близо до Милано. В главните роли ще видим Мириам Леоне, Лино Гуансиле, Андреа Боска, Лукресия Ланте дела Ровере и Лучано Виргилио. Сред любимите сериали, които ще радват зрителите, ще са хитовите турски сериали „Завръщане"„Север юг" и „Една любовна история" , както и бразилският „От обич”. До края на годината, bTV Lady ще представи още премиерни заглавия, както и много други изненади.
|
|
|
|
evgata
|
бтв лейди вече не е с цветно лого а бяло 
|
|
|
|
TV81
|
Хаха. Логото на екрана на обновената bTV lady е бяло и със същия дизайн като на bTV с разликата, че пише Lady. Edit.: в предния пост на колегата виждам сега, че още вчера са го тествали. Към 23:00 - 02:00 ч снощи си беше старото лого обаче
|
|
|
|
Iordan
|
Хаха. Логото на екрана на обновената bTV lady е бяло и със същия дизайн като на bTV с разликата, че пише Lady.
„lady“ и „tv“ не са с един и същи шрифт.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Ориентират се към безцветните лога и на нишовите канали, което според мен е доста по добре и показва новаторско мислене, защото логото не трябва да се натрапва на екрана. Визията много ми харесва, стилна е и си подхожда точно на канала, логото е изчистено и шрифта стои старахотно! Скоро според мен можем да очакваме и нова визия и на БТВ Синема, тъй като тече поетапно обновяване на всички нишови канали.
|
|
|
|
Robimir
|
Визията е хубава. Очаквам bTV да направят логото на Comedy прозрачно, щом ще го правят така.
|
|
|
|
Iordan
|
Във VOYO каналът е все още със старото лого: 
|
|
|
|
Iordan
|
Новото лого на bTV Lady HD изглежда доста по-добре от предишното: 
|
|
|
|
|
|
|
david92
|
От тази вечер влизат в сила следните промени във вечерната програма на bTV Lady:
- стартира премиерен 5-ти сезон на немския сериал "Сестра Бети". Ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:00 часа.
- хитовият турски сериал "Навсякъде ти" се мести с половин час по-рано и вече ще стартира от 22:00 часа.
|
|
|
|
|
|
|
david92
|
Днес премиерно по bTV Lady стартира бразилският сериал "Горещи сърца". Ще се излъчва всеки делничен ден от 17:00 часа. https://www.btv.bg/gallery/lady/news/burni-ljubovi-i-sadbonosni-razdeli-v-novija-serial-goreshti-sarca-po-btv-lady.htmlГледам, че за есента са предвидили също турска и корейска премиери, както и че през уикенда започнаха да излъчват нови семейни филми напоследък. Това определено е положително и се радвам, че най-после са решили да го постегнат този канал. Трябва да влагат повече средства в bTV Lady! Канали, насочени към дамската и като цяло семейната аудитория, имат голям потенциал на българския пазар. Доказателство за това е Диема Фемили, който на практика е четвъртият най-гледан канал у нас след БТВ, Нова и БНТ1.
|
|
|
|
|
|