|
|
david92
|
Най-после се сетиха да таргетират семейната аудитория като цяло, а не само жените. С богата програма за цялото семейство bTV Lady отбелязва своя 10-и рожден ден https://www.btv.bg/lady/news/s-bogata-programa-za-cjaloto-semejstvo-btv-lady-otbeljazva-svoja-10-i-rozhden-den.htmlИначе повечето неща, които споменават, че ще са част от програмната схема, си ги има и в момента, но дано премиерите да са малко повече. Само не знам какво имат предвид под "локални продукции". Откъм сериали обявените нови заглавия, които трябва да започнат скоро, са "Почукай на вратата ми" (браво за избора, един от най-успешните комедийни сериали в Турция напоследък) и бразилския "Майчина любов".
|
|
|
|
spike
|
Най-после се сетиха да таргетират семейната аудитория като цяло, а не само жените. С богата програма за цялото семейство bTV Lady отбелязва своя 10-и рожден ден https://www.btv.bg/lady/news/s-bogata-programa-za-cjaloto-semejstvo-btv-lady-otbeljazva-svoja-10-i-rozhden-den.htmlИначе повечето неща, които споменават, че ще са част от програмната схема, си ги има и в момента, но дано премиерите да са малко повече. Само не знам какво имат предвид под "локални продукции". Откъм сериали обявените нови заглавия, които трябва да започнат скоро, са "Почукай на вратата ми" (браво за избора, един от най-успешните комедийни сериали в Турция напоследък) и бразилския "Майчина любов". Локални продукции означава нашенски продукции. Предполагам, че визират някое предаване специално за канала, понеже не вярвам да снимат сериал специално за "ьТВ Лейди". Другият вариант е просто да повторят някой стар нашенски сериал, като "Къде е Маги?" например.
|
|
|
|
david92
|
Локални продукции означава нашенски продукции. Предполагам, че визират някое предаване специално за канала, понеже не вярвам да снимат сериал специално за "ьТВ Лейди". Другият вариант е просто да повторят някой стар нашенски сериал, като "Къде е Маги?" например.
Да, знам, че означава нашенски продукции, просто се чудех какви точно. Както казваш, може и да пуснат някое предаване специално за канала (преди време бяха направили това с "Часът на мама", но не се задържа дълго). Според мен е възможно също така да направят някакви допълнителни епизоди на "Ергенът" с повече подробности и неща, които не са чак толкова интересни за широката аудитория, и да ги пуснат по bTV Lady.
|
|
|
|
|
david92
|
Чак сега забелязвам... Уикенд вечери с хитови криминални поредици по bTV Lady "Загадъчни убийства по Агата Кристи" е започнал миналата седмица и ще върви всяка събота от 22:00 часа. "Сезар Вагнер" стартира тази вечер и ще върви всяка неделя от 22:00 часа. https://www.btv.bg/lady/news/uikend-vecheri-s-hitovi-kriminalni-poredici-po-btv-lady.htmlКато цяло хубава е идеята за криминални вечери през уикенда, особено предвид желанието им вече да бъдат канал за цялото семейство. Макар че според мен можеха и по-добри криминални сериали/филмови поредици да подберат. Тези "Загадъчни убийства по Агата Кристи" преди време ги бях погледнал по FOX Crime и не ме впечатлиха особено - нищо общо с романите нямат. Но се надявам по-нататък да пуснат и други заглавия от този жанр.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlooMac
|
Колкото Diema Family е за цялото семейство.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Диема Фемили №2 - това очаквам от предстоящия ребранд на Лейди.
Щеше да е по-добре, ако се бяха фокусирали към графичен ребранд на основния им канал или да пуснат канал за анимации, вместо този безсмислен ребранд на съществуващ канал от групата.
|
|
|
|
TopCat
|
Диема Фемили №2 - това очаквам от предстоящия ребранд на Лейди.
Щеше да е по-добре, ако се бяха фокусирали към графичен ребранд на основния им канал или да пуснат канал за анимации, вместо този безсмислен ребранд на съществуващ канал от групата.
Канал за анимации, при положение, че двата най-големи детски канала в България са с нищожни рейтинги, а останалите такива ги гледат само служителите им и техните роднини? Определено имаш усет как да губиш пари.
|
Hater by Design.
|
|
|
maxicoo
Потребител
|
Канал за анимации, при положение, че двата най-големи детски канала в България са с нищожни рейтинги, а останалите такива ги гледат само служителите им и техните роднини?
Определено имаш усет как да губиш пари.
Че какъв рейтинг очакваш да имат, като съдържанието им не струва? * DisneyChannel единственото нещо, което излъчват и струва и не е класика и е тяхно производство е "Призракът и Моли Магий". * CartoonNetwork единственото, което струва по канала е Гъмбол(но не може да очакваш голям рейтинг от да излъчваш 10-тина епизода през 2 дни, като се има предвид че има повече от 80 епизода), и донякъде "Новите шантави рисунки" Иначе колкото до ребранда на bTV Lady, това име е пълна идиотщина. За какво ще го сменят като ще си излъчват същото? Можеше просто да направят нов канал, който да е фокусиран на семейната аудитория, например bTV Family (ама не 100% американски бози да пускат по него).
|
|
|
|
The TV Boy
|
Че какъв рейтинг очакваш да имат, като съдържанието им не струва? * DisneyChannel единственото нещо, което излъчват и струва и не е класика и е тяхно производство е "Призракът и Моли Магий". * CartoonNetwork единственото, което струва по канала е Гъмбол(но не може да очакваш голям рейтинг от да излъчваш 10-тина епизода през 2 дни, като се има предвид че има повече от 80 епизода), и донякъде "Новите шантави рисунки"
Иначе колкото до ребранда на bTV Lady, това име е пълна идиотщина. За какво ще го сменят като ще си излъчват същото? Можеше просто да направят нов канал, който да е фокусиран на семейната аудитория, например bTV Family (ама не 100% американски бози да пускат по него).
Единствената причина да не е БТВ Фемили е същата причина Кино Нова да не е Нова Синема и Ринг не е БТВ Спорт - има негласно правило да няма дублиране на брандове между Нова и БТВ. Иначе ребранда е чисто и просто опит да се върне популярността на канала, тъй като в дейтайма Диема Фемили и dizi канала доста му изяждат рейтинга напоследък. Че главния канал има нужда от освежавана на опаковката - има, най малкото защото тази вече е остаряла концептуално. В момента на мода са пъстрите цветове и изцяло графичните опаковки, тази на БТВ определено си стои stuck in 2010 от тази гледна точка.
|
|
|
|
|
|