BG TV Talk
28 October 2021 23:55:43
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

ТВ спомени

Pages: [1] 2 3 ... 20   Go Down
  Print  
Author Topic: ТВ спомени  (Read 84668 times)
secet
Потребител
*
Offline Offline

Posts: 98


« on: 20 August 2014 16:05:33 »

Програмата на bTV на времето беше страхотна! 2 сапунки на ден бяха достатъчни. Имаше какво да гледаш по цял ден, а сега програмата е окупирана със сапунки, особено следобед, когато е страшна жега навън и няма къде да отидеш. Даже предпочитам да гледам профилактиката, отколкото някой индийски или турски бълвоч. Grin

Вижте този интересен и забавен FAQ от 2002 и го сравнете с днешния скучен. Grin
Така си беше! Grin Можеше да гледаш БТВ по цял ден, нямаше нещо в програмата на БТВ което да не е интересно. Програмата беше наистина разнообразна и имаше за всеки по нещо, а сега само сапунки-бълвочи и политика. А тогава и теленовелите бяха доста по-интересни. Вярно е че сега има много повече канали, но това не значи че основният канал трябва да е бълвоч.
Иначе, БТВ беше добре докъм 2006, след това като стана Политова шеф веднага се увеличиха сапунките - вече имаше и от 13.30 до 15.30. а анимацията беше намалена до 16 часа - само по половин час. Въпреки това програмата все още беше добра и интересна, имаше добри неща като Сървайвър, Мюзик Айдъл, Това го знае всяко хлапе, Горчиво, нелоши сериали. След 2009 обаче телевизията стигна дъното. Турските сериали станаха основен акцент в програмата по едно време заемаха над 13 часа от денонощието в програмата на телевизията. В момента с новият шеф за съжаление нещата вървят още по на зле. Няма оправия за БТВ. По-добре да уволнят Павката Станчев, щото е по-зле и от Политова. Нищо ново и разнообразно не предлага, изглежда че програмата на БТВ ще си е все така еднообразна и пенсионерска.

Също така, така и не разбрах защо смениха хубавото лого на БТВ с тази грозотия - елипсата... първото лого си беше най-хубаво.
Report Spam   Logged


Pages: [1] 2 3 ... 20   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy