BlooMac
|
По случай (късното) честване на 20-тата годишнина на Нова ТВ, 1program е качил няколко записа от ранните години на канала: За улеснение, тук можете да намерите останалите части. П.П. Това лого за първи път го виждам. Това ли е първото лого на канала и някой знае ли докога са го използвали? Виждам, че като са пуснали „Календар“ през август 1995 г., вече са си използвали добре-познатото лого, което се използваше до 2005 г. 
|
|
|
|
|
cvetomir1997
|
Някой може ли да намери програмата на Diema Family примерно от 2008 или 2009 год., че бих искал да си припомня хубавите времена преди Нова да превърнат канала в "Домът на турските сериали".
|
|
|
|
|
milen
Потребител
|
Няма да е зле да направят някой ремейк на тази песен!
|
|
|
|
The TV Boy
|
Аз сега се сещам, че преди да се появи Диема Фемили на негово място имаше един друг канал - Александра ТВ, но нямам много спомени от него, програмата му май беше нещо като ранната на ДФ, някой друг сеща ли се какво представляваше точно?
|
|
|
|
BlooMac
|
Не знам защо, но съм останал с впечатление, че Александра ТВ продължи още няколко дни след пускането на Диема Фемили. Помня, че бях на село тогава и там са на Булсатком. Диема Фемили и Александра ТВ си излъчваха на 2 различни канала, като АТВ май беше останала без звук, но не съм много сигурен. Може пък от Булсата нещо да са направили и да са пуснали запис. Същото и с Диема Екстра след ребрандирането на Диемите през 2007 г. И тя май беше останала за малко и то без звук, като логото си беше старото.
Иначе не помня много какво са давали по Александра ТВ, просто рядко я гледахме. Наистина беше нещо като Диема Фемили в началото. Помня единствено, че следях една френска анимация „Седрик“.
|
|
|
|
spike
|
"Александра" си беше чисто филмов канал. Не помня дали са давали и сериали през деня, но често около 22:00ч. имаше или еротичен, или хорър филм. Именно там за първи път гледах едни от любимите ми филми "Завръщане в имението две луни" и "Завръщането на живите мъртви 3" с Мелинда Кларк от "Ориндж Каунти".
|
|
|
|
flaboyblast
|
А защо направиха Диема Фемили ,,Домът на Турските сериали"
|
|
|
|
spike
|
А защо направиха Диема Фемили ,,Домът на Турските сериали"
Защото пенсионерите предимно това гледат. А и е по-добре да си имат кабелен канал за турски сериали, отколкото да пълнят основния си канал с такива продукции, както правят "ьТВ" примерно...
|
|
|
|
|
|
megara
|
Спомням се, че по онова време в „Шоуто на Слави“ казаха, че тази музика за реклама на Канал 1 е композирана от Евгени Димитров.
|
|
|
|
|
edinicata
|
Преди години по Нова Тв имаше еротично шоу някой да си спомня как се казваше.Благодаря предварително за отговора.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Преди години по Нова Тв имаше еротично шоу някой да си спомня как се казваше.Благодаря предварително за отговора.
"Голите ангели" от 23.00. часа в неделя.
|
|
|
|
spike
|
"Голите ангели" от 23.00. часа в неделя.
В последствие започна да се излъчва и в четвъртък, а същото предаване цъфна и в ефира на "ТВ7" при самото създаване на телевизията. Там обаче се казваше "На седмото небе".
|
|
|
|
GeSh
Потребител
|
Понеже тук темата е за спомени, може ли някой да открие старата програма на Boomerang ,някъде около 2008-2009 година? 
|
|
|
|
The TV Boy
|
Да се върна и аз към едни ТВ спомени преди има-няма 10 години...  Само аз ли си спомням за едно празнично предаване (май че си беше нещо като филм или нещо от сорта?) по БТВ в което Любо Нейков влизаше в телевизора и попадаше в различни филми, предавания и т.н. Май че го излъчиха 2004 или 2003 година, а на следващата година по коледа направиха втора част, та ако някой си спомня въпросното нещо или как се казваше точно, може да сподели. 
|
|
|
|
BlooMac
|
Не го помня това, но помня как в рекламите на новогодишните програми на bTV през 2001-2002 някъде слагаха котарака Ийк. 
|
|
|
|
PLTV
|
Да се върна и аз към едни ТВ спомени преди има-няма 10 години...  Само аз ли си спомням за едно празнично предаване (май че си беше нещо като филм или нещо от сорта?) по БТВ в което Любо Нейков влизаше в телевизора и попадаше в различни филми, предавания и т.н. Май че го излъчиха 2004 или 2003 година, а на следващата година по коледа направиха втора част, та ако някой си спомня въпросното нещо или как се казваше точно, може да сподели.  Аз помня предаването и концепцията, но нищо повече (дори Любо Нейков)
|
|
|
|
|