The TV Boy
|
Доста интересно че е имало CN блок по ТВ Триада още през 1996! Тогава Гергов явно е имал договор с Уорнър за ефирно ретранслиране на програми на компанията, защото новините на CNN са се излъчвали баш по Триада. Според мен просто са превключвали програмата от единия на другия канал с логото на “Триада” върху тези на CN и на CNN и всичко си е било на английски.
|
|
|
|
|
studentmercedes454
Потребител
|
През 1996 г. Риск печели,риск губи се е излъчвал по телевизия 7 дни,аз все си мислех,първо предаването е започнало по БНТ.
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
През 1996 г. Риск печели,риск губи се е излъчвал по телевизия 7 дни,аз все си мислех,първо предаването е започнало по БНТ.
То си е стартирало преди точно 26 години (30.12.1994 г.) по Ефир 2 на БНТ. Може да е имало период, в който да е вървяло по ТВ 7 Дни и после пак да се е върнало в БНТ или да са изкарали само 2 години там и после до старта на bTV да били в 7 Дни... Всичко е възможно.
|
|
|
|
Roostersonair
|
То си е стартирало преди точно 26 години (30.12.1994 г.) по Ефир 2 на БНТ.
Като стане дума за това...  
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Знам, че вече са минали зимните празници, но ето ТВ програма от 27 декември 1997 г., отново от Facebook страницата "Машина на времето - РЕТРО НОВИНИ".
Това, което грабна моя поглед е, че на тази дата за пръв път в българския ефир се излъчва филма "Сам вкъщи", и то по БНТ. 
|
|
|
|
evgata
|
Фрактура когато се е излъчвало по телевизия ММ
Волтрон, първи + пети епизод по Ефир 2
|
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
Някой знае ли къде мога да намеря епизодите на Аз обичам България и по-конкретно първите сезони? Трябва ми един от епизодите, в който Ники Кънчев участва. Не помня дали беше сезон 1, епизод 2 или сезон 2, епизод 1, но ако знае някой къде да ги намеря, ще му бъда много благодарен. 
|
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
Тук са само 4 и 5 сезон. Аз търся 1 и 2.
|
|
|
|
|
|
|
evgata
|
Най-смешните домашни видеоклипове на Америка (запис от Канал 1)
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
ТВ програма на: Канал 1, Ефир 2, Нова ТВ, 7 дни, Канал 3, Центрум Груп, Евроком Пловдив, Агарта, RTL, Pro 7, DSF и Eurosport, за периода 7-10 март 1999 г. (снимки - личен архив):  
|
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
Това от кой вестник е?
Честно казано нямам представа, тези страници навремето бяха използвани за увиване на дребни парцалчета на топка (те затова са и намачкани)...  Изрових ги от едни шкафове, видях логата и викам дай да ги извадя, да ги щракна. Пише в горния ъгъл "ТВ зрител", нямам идея в кой вестник ги пускаха тия странички... EDIT: След едно бързо търсене се оказа, че са били от вестник "Жълт Труд".
|
|
|
|
|
goji7
|
Това на 40сек Христина Балинска ли е, понеже на нея ми прилича?
Не знаех, че е работила в Нова и то дори не като синоптичка.
|
|
|
|
|