|
|
Robimir
|
Много добро попадение! Мисля, че това е първия достъпен запис на българска телевизия от 11.09.2001, тъй като за толкова много години други не са били качвани.
|
|
|
|
alex2510
|
Нещо, изнамерено от наскоро оформената ми лична колекция от видеокасети:
|
|
|
|
sweet 17
Потребител
|
Автореклами и рекламен блок по bTV от 2003 г.:
Втори рекламен блок от 2003 г.:
Откъс от Шоуто на Слави (гостуват Антибиотика), рекламни блокове и откъс от сериала Приятели от 2003 г.:
|
|
|
|
sweet 17
Потребител
|
Пълна емисия на bTV Новините от 05.12.2003 г.
|
|
|
|
sweet 17
Потребител
|
Откъс от Панорама през 1994 г.
|
|
|
|
sweet 17
Потребител
|
Пълна емисия По света и у нас от 05.12.2003 г.
|
|
|
|
alex2510
|
Новогодишното филмче на bTV "On Air"/"В ефир" от 2001 г. е качено наново, този път записът е стабилен и е със звук през всичките 55 минути... Тук се чува и една от култовите реплики, споменати преди години в тази тема: Ееее това беше велико, спомням си една реплика - "Наакали са го мамо" 
|
|
|
|
|
sweet 17
Потребител
|
Рекламен блок по Нова ТВ от 1999 г.:
Откъс от спорт по Канал 1 от 2002 г.:
|
|
|
|
sweet 17
Потребител
|
Рекламни блокове по Канал 1 отново от 2002 г.
|
|
|
|
alex2510
|
С удоволствие искам да ви съобщя, че благодарение на мен, за първи път на бял свят в Интернет пространството се появяват редки кадри от предаването за рок музика на БНТ "Кречетало":
|
|
|
|
|
alex2510
|
Малко редки записи от ефира на bTV от 2004 г., изпопаднали от една доста интересна касетка... Приятно гледане!
|
|
|
|
sweet 17
Потребител
|
Реклами и авторекламен блок по Канал 1 от април 2005 г.
|
|
|
|
|
dan_agent06
Потребител
|
Здравейте! Някой има ли информация кои са били водещите на Денят започва по БНТ 1 от началото му през 1998 година до издването ан Виктор Николаев през 2007?
|
|
|
|
alex2510
|
На 5. август тази година ще се навършат 16 години от злощастната катастрофа с млад тогава боксьор (който загива на място) и 18-годишната тогава Мануела Горсова (нямам представа дали все още е жива), причинена от тогавашния световен шампион по фигурно пързаляне Максим Ставийски. По някаква интересна случайност ми попадна една късна емисия новини на bTV точно от този ден и с новината точно за този инцидент. Няма как да знам дали bTV е първата телевизия, информирала зрителите за този инцидент, но все пак, ето и въпросното записче, там има и прогноза за времето за същия ден. Приятно гледане!
|
|
|
|
sweet 17
Потребител
|
Реклами, авторекламен блок и откъс от Каналето по Канал 1 от ноември 2000 г.
Рекламен блок по Канал 1 от април 2004 г.
Новините "Днес" и край на програмата по Ефир 2 от ноември 1994 г.
|
|
|
|
|
|