BG TV Talk
06 June 2023 15:32:44
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

AMC Networks channels | нoвини и коментари

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: AMC Networks channels | нoвини и коментари  (Read 9089 times)
TV81
Говорител
****
Offline Offline

Posts: 858


« Reply #20 on: 09 August 2016 17:47:18 »

AMC ще има локални версии за Румъния и Словения от 16.08.16г. Въпросът е кой фийд ще се излъчва в България-досегашния, който е с наименование AMC Balkan или нов...

AMC канал от 16 Авг 2016 с местни версии за Чехия и Словакия

AMC Networks - Централна Европа идва в Чехия и Словакия с атрактивна новост. С новия специализиран фураж за двете страни, за да предложат на своите зрители станции, тъй като 16 Август, 2016 уникално програмиране. Тази стъпка предлага абонати канали на AMC предлага по-удобно гледане и на по-широк набор от премиум филми от всякога.

Новият специализиран сигнал AMC в Чехия и Словакия ще замени съществуващата, която от 2014 г. обхвана цяла Централна Европа. По същия начин те ще имат своя собствена локална версия на AMC канал и зрителите в Румъния и Словения.

""Тази важна промяна ще позволи на уникален програмен график." "Представено съдържание ще станат по-богати и по-специално съобразена с конкретните нужди на местната публика." "Те могат да очакват удобни, напълно локализиран оферта "," казва той за промяна изпълнителен AMC Networks International - Централна Европа в Чехия Eugene Chlanda на.

Сред основните промени, които хората в Чешката република и Словашката република могат да очакват да се включат информационни графики, и се дели между филмите изцяло в Чехия и Словакия. Промяната ще бъде напълно автоматизиран параметри на нова храна ще бъде идентично на съществуващите. Клиентите или оператори не трябва да прави всякакви технически изменения на техните приемници или разпределителните мрежи.

От гледна точка на програмиране очаква зрителите станции по AMC Networks също се променят към по-добро. Това бе доказано списък на филми и телевизионни сериали, които ги очакват в следващите седмици на една и съща станция AMC.

Могат да се насладят като нощна разходка с Том Харди, The Rum Diary с Джони Деп или шестия ден с Арнолд Schwarzeneggrem, и по-специално за продължаване на втория сезон на най-популярните серии: Бой на Walking Dead.
Report Spam   Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy