sisobe
|
Това е музикален канал, не филмов. 😂
Пардзон, видял съм FOX вместо BOX  Визуално не виждам почти никаква разлика спрямо преди, но виджам, че битрейта на звука от 256kb/s е станал на 128kb/s, помня че преди няколко месеца пак беше така и след това върнаха стария, сега явно пак е на този 
|
|
|
|
|
TV 81
|
От днес Da Vinci е с нова визия и леко променено лого.
|
|
|
|
break
|
SkyShowtime вече има приложение за Samsung TV.
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
Въпросното лого на новия "Канал 3" не е първото лого на стария "Канал 3", а прилича повече на последното му лого - преди да бъде прекръстен.
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
Въпросното лого на новия "Канал 3" не е първото лого на стария "Канал 3", а прилича повече на последното му лого - преди да бъде прекръстен.
Всъщност, сега чета поста и усещам, че не съм се изразил правилно (извинявам се за което), да, наистина прилича на последното такова, но "тройката" е от първото такова... За съпоставка:  "Тройките" съвпадат.
|
|
|
|
Robimir
|
Не само си приличат, това е някакъв вариант на старото лого на стария Канал 3. Буквално са го гепили отнякъде, в Google не можах да го намеря като самостоятелна снимка, но намерих това.  Второто и последно лого беше трапец, както може да се види на телевизора на същата снимка. 
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
Другото, което е, като действителни собственици на "Добруджа Кабел" ЕООД (дружеството "възродител" на Канал 3) са Николай Вучев и Величко Найденов, регистрирани от 2019 г. Като първият е бил собственик на дружеството на стария Канал 3 - "Елит Медиа България" ЕООД - през януари-юли 2013 г.
|
|
|
|
spike
|
Ами явно на човека му е мъчно, че вече няма "Канал 3" и е решил да го възроди. Мен лично никаква тъга не ме гони по този канал. Иначе ще е интересно, ако и Сашо Диков се върне там. 😁
|
|
|
|
Robimir
|
Видях, че сайтът на стария Канал 3 отново работи, след като преди пренасочваше към сайта на Нова, даже се индексира в Гугъл. https://kanal3.bg/ Сайтът е доста счупен и почти нищо не се отваря. Но предполагам това не е свързано с този нов Канал 3, а някой просто е взел домейна след като от Нова не са го подовили, за да го продаде впоследствие. Предполагам, същите хора, които са взели и домейна на TV7, тъй като и двата сайта имат идентично описание на footer-а им.  
|
|
|
|
The TV Boy
|
Собственика на тая фирма Булнет Инвестмънт е регистриран на адреса където дълги години беше Канал 3. Няма да се учудя ако се върне Сашо Диков с тоя канал и той прилича на това което беше до преди 2013 - ерата “Асене, върни”. Макар че в сегашната ситуация не знам как би оцелял един такъв канал. 
|
|
|
|
Nikola
|
Собственика на тая фирма Булнет Инвестмънт е регистриран на адреса където дълги години беше Канал 3. Няма да се учудя ако се върне Сашо Диков с тоя канал и той прилича на това което беше до преди 2013 - ерата “Асене, върни”. Макар че в сегашната ситуация не знам как би оцелял един такъв канал.  Сашо Диков няма да се върне във този нов канал по 2 причини 1 вата е че във Евроком му е по добре и втората е че обича да плюе по Президента или да му **** ****** когато го хвали Админ: Без нецензурни изрази, моля.
|
|
|
|
BlooMac
|
NOVA не притежава ли още името Канал 3, след като каналът беше техен в последните си месеци? Или новите собственици са го откупили от тях, както направиха с MM?
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
NOVA не притежава ли още името Канал 3, след като каналът беше техен в последните си месеци? Или новите собственици са го откупили от тях, както направиха с MM?
НОВА притежаваше фирмата, на чието име не регистрирана марката "Канал 3" - "Елит Медиа България" ООД, която впоследствие е се влива в НОВА Броудкастинг Груп. Реално, в регистъра на Патентното ведомство има 4 марки с името "Канал 3" - първата е с първото лого на канала, регистрирана на Елит Медиа, само че е с изтекъл срок на закрила (декември 2019 г.); на същата фирма са регистрирани още 2 марки с името на канала: едната е "Канал 3 D" и е със срок на действие до юни 2031 г., а другата е "Канал 3 HD", но е оттеглена. Четвъртата е тази, регистрирана през август миналата година, изписана в регистъра на кирилица и латиница, от фирмата възродител на канала - Добруджа Кабел - и е със срок на действие до август 2032 г.
|
|
|
|
Nikola
|
а този нов канал 3 след време да не вземе да го купи Делян Пеевски ахаха
|
|
|
|
The TV Boy
|
Тук както каза колегата преди мен изглежда че са се възползвали от момента в който търговската марка на Елит Медиа е изтекла в патентното и не е подновена, за да може Добруджа Кабел ЕООД да я регистрират наново. Впрочем по същия начин ако някой иска може да регистрира и други такива марки на ребрандирани канали - TV2, TV Bulgaria, дори Канал 1 е свободно.
|
|
|
|
|