hater
|
|
[Цензуриран от Блумак]
|
|
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Замисълът на предаването е добър, но изборът на водещ - мега странен. И си викам толкова ли не можаха да вземат актьора Китодар Тодоров за водещ на това ново предаване? Все пак той прави лайфстриймове за видео игри в официалната му Facebook страница. Още повече, че Натали Трифонова в момента води на две места в bTV - прогнозата за времето и предаването "COOLt" по bTV. Сега с това ново предаване нейните появи в самата телевизия ще станат три, като това ще е първото ѝ предаване по нишов канал на bTV.
|
|
|
|
spike
|
Замисълът на предаването е добър, но изборът на водещ - мега странен. И си викам толкова ли не можаха да вземат актьора Китодар Тодоров за водещ на това ново предаване? Все пак той прави лайфстриймове за видео игри в официалната му Facebook страница. Още повече, че Натали Трифонова в момента води на две места в bTV - прогнозата за времето и предаването "COOLt" по bTV. Сега с това ново предаване нейните появи в самата телевизия ще станат три, като това ще е първото ѝ предаване по нишов канал на bTV. И според мен изборът на водещ е доста странен, ама все пак те си решават. Иначе не знаех, че Натали продължава да води и времето, да се чудиш направо от какъв зор й дават толкова ефирно време.
|
|
|
|
alex2510
|
И според мен изборът на водещ е доста странен, ама все пак те си решават. Иначе не знаех, че Натали продължава да води и времето, да се чудиш направо от какъв зор й дават толкова ефирно време. Сигурно да вдигне нивото на тестостерон в мъжете геймъри...
|
|
|
|
spike
|
Сигурно да вдигне нивото на тестостерон в мъжете геймъри... Не знам дали това би имало някакъв ефект. Виждал съм десетки мемета, на които геймъри не обръщат никакво внимание на яки мацки, чувал съм и такива истории от реалния живот.
|
|
|
|
|
cvetomir1997
|
Интересно решение, но точно Натали Трифонова ли трябваше да сложат за водеща. Имам чувството, че от БТВ насила се опитват да я наложат набутвайки я в поредното предаване. Считам се за геймър, но съдейки по концепцията, проличаваща си от описанието на първия епизод, най-вероятно ще пропусна.
|
|
|
|
TopCat
|
Само се включвам да кажа, че това предаване е абсолютна трагедия. Натали Трифонова е изключително не на място тук и се вижда. Доста са далеч от еталоните в този жанр за България като Мист например, или неговият наследник NEXT TV, което вървеше по BOX TV.
Като цяло, не очаквам тази продукция да просъществува дълго.
|
Hater by Design.
|
|
|
Roostersonair
|
Брей, в момента по bTV Action дават повторение на "Стани богат". Изглежда основният им канал не е единственият, който повтаря това предаване.
|
|
|
|
TONI
|
"Свръхестествено" - от 8 януари в 20 ч. Най-накрая българска телевизия закупи сериала, след като остана недовършен от ТВ7.
|
|
|
|
spike
|
"Свръхестествено" - от 8 януари в 20 ч. Най-накрая българска телевизия закупи сериала, след като остана недовършен от ТВ7.
Много радостна новина, макар и 3 години след финала на сериала. Поне ще си запълнят програмата за бая време с всичките 15 сезона на сериала, пък и ще се увеличи фенската маса тук.
|
|
|
|
mafiato
Потребител
|
Сигурно ли е, че ще излъчат и 15 те сезона по Бтв Екшън?
|
|
|
|
spike
|
Сигурно ли е, че ще излъчат и 15 те сезона по Бтв Екшън?
Надявам се, всичко зависи какъв интерес ще има към сериала, а и какъв пакет е купила телевизията. Предполагам, че са получили изгодно предложение за всичките 15 сезона и не са се поколебали да ги купят, все пак в САЩ това беше един от най-успешните сериали в жанра си. TV7 навремето излъчиха само първите 3-4 сезона, ама то и тогава в САЩ вървеше 6 или 7 сезон.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Някой знае ли каква е ситуацията с правата на сериала "Монк"? В момента той се излъчва и по bTV Action, и по DIEMA...
|
|
|
|
TopCat
|
Някой знае ли каква е ситуацията с правата на сериала "Монк"? В момента той се излъчва и по bTV Action, и по DIEMA...
Има сериали, които не са с ексклузивни права за излъчване. Полицейските/детективските сериали обикновено са така. NCIS поредиците се излъчват по редица български телевизии. Студиата сключват все по-малко ексклузивни сделки, защото така могат да вземат повече пари long term от повече партньори.
|
Hater by Design.
|
|
|
Mr.D.
|
Мачът между Григор Димитров и Новак Джокович, който ще се играе през септември в зала "Арена София" ще бъде излъчван пряко по bTV Action, както и онлайн на VOYO и btvsport.bg - bTV Media Group са придобили правата, преди малко пуснаха информация.
|
|
|
|
|