TV81
|
 |
« on: 02 February 2015 18:30:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
 |
« Reply #2 on: 02 February 2015 18:42:49 » |
|
Старт на животното - 15 февруари. (уж) П.С. извинявам се на BоxFen че му "присвоих" горния пост, но системата нещо така ги изръчка като сливах.
|
|
|
|
Milen84
|
 |
« Reply #3 on: 02 February 2015 19:30:06 » |
|
Дано поне е HD,да видим и колко ще му е таксата?
|
|
|
|
flaboyblast
|
 |
« Reply #4 on: 02 February 2015 19:58:26 » |
|
Дано поне е HD,да видим и колко ще му е таксата?
Доколкото разбрах ще е в HD, а таксата ще е от 3-5 лева...
|
|
|
|
edinicata
|
 |
« Reply #5 on: 03 February 2015 12:36:20 » |
|
Ако пуснат канала от 15 март дали ще е свободен до края на месеца или веднага ще го кодират.
|
|
|
|
Milen84
|
 |
« Reply #6 on: 03 February 2015 16:58:47 » |
|
Интересно кво ше правят след май месец като няма да има мачове?
|
|
|
|
ktamara
|
 |
« Reply #7 on: 03 February 2015 17:28:59 » |
|
Ще пляскат с ръце.....
Майтап де, но сигурно така ще ги увъртят договорите за тази година че ще трябва да се абонираш и за лятото
|
|
|
|
spike
|
 |
« Reply #8 on: 03 February 2015 17:52:31 » |
|
Ще пляскат с ръце.....
Майтап де, но сигурно така ще ги увъртят договорите за тази година че ще трябва да се абонираш и за лятото
Мани го абонамента. Въпроса е какво ще излъчват... Може би пак повторения на стари мачове като по "Нова Спорт", ама все пак трябва да са различни, а и не знам колко богат архив имат, като се има предвид, че "Нова Спорт" не е денонощен канал.
|
|
|
|
edinicata
|
 |
« Reply #9 on: 03 February 2015 19:11:29 » |
|
Може да дават тенис и Диамантената лига по лека атлетика.
|
|
|
|
Milen84
|
Какъв тенис той си е при Булсата ,няма кой да плаща 5 кинта за няколко мача!
|
|
|
|
|
edinicata
|
Тази такса от 5 лв ли ще е или се предполага.
|
|
|
|
naskox
|
Е колко ще е за 2 лева ли да разкарват хората по офисите?
|
|
|
|
|
spike
|
Логото не е лошо, пък и е добре, че е по шаблона на останалите канали, а не по шаблона на "Нова Спорт". Единствената разлика от основните канали е, че надписът "Спорт" е с шрифта на "Нова Спорт", а не с шрифта на "Диема Фемили" и "Кино Нова". Колкото до мачовете - неведнъж вече казваха, че правят канала с цел да могат да излъчват повече мачове, които са по едно и също време. Според мен това не означава, че ще сведат спорта по "Диема" до минимум, защото все пак основно това им прави рейтинга. Просто като има 3 мача едновременно, ще могат да излъчват и 3-те, като най-интересният ще си бъде по "Диема", а останалите - по "Диема Спорт" и "Нова Спорт". За сравнение - "ьТВ" правят същото с voyo, като разликата е, че там могат да излъчват повече мачове, а не само един, но въпреки това най-интересния си го пускат по "ьТВ Екшън".
|
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
ДИЕМА СПОРТ СТАРТИРА НА 21 ФЕВРУАРИ
Их да му се не знае, бързи сте бре!  Току гледах да пусна някоя друга ексклузивна новина.
|
|
|
|
BlooMac
|
Пресъздадох логото на Диема Спорт във високо качество. Предполагам, че този вариант ще се разнесе навсякъде, в което няма нищо лошо. Все пак затова съм го направил, но да се знае, че не е взето или пратено от Нова, а аз съм си го правил, тоест може да има леки разминавания с оригинала.  
|
|
|
|
|