TopCat
|
От 1 Август цената на пакета става 15 кинта. Честито на печелившите 
|
Hater by Design.
|
|
|
|
Milen84
|
От 1 Август цената на пакета става 15 кинта. Честито на печелившите  Не е ле 12 лв ?
|
|
|
|
TopCat
|
Не е ле 12 лв ?
Всъщност се оказа, че източника, който цитирах е сбъркал и цената ще става 10 лева, но се очаква да поскъпне пак, защото готвели и уж Diema Sport 4. Общо взето, спортът бавно, но славно върви към над 20 лева на месец ако човек реши да си вземе и Диемите и Макс Спортовете. Общо интернета и телевизията ми са по - малко в момента 
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Мхм... очаквах със старта на "Диема Спорт 3" да променят визиите на всичките си канали. Силно се надявам да не са решили да запазят нашата визия и да я наложат в другите страни.
|
|
|
|
BlooMac
|
Netflix и HBO Max пасти да ядат пред Диемите. 
|
|
|
|
The TV Boy
|
Копи-пейст на Макс Спорт е положението, и към цветове го докарват с тях що годе. Четвърти канал ще има на 100%, само не знам Нова Спорт до кога ще го влачат така с тая пародия на програма, сигурно до като не стане с 20 годишна визия.  Тия пари сигурно ще ги вдигат до като не задминат основната такса на кабелните доставчици, пиратите само това чакат... Хубаво скъпи права плащат ама god damn, тука не сме Англия. БТВ поне за момента го разбират и не го правят това. Чакаме да излезнат правата за турнирите на УЕФА за следващия сезон за да се види дали БТВ ще успеят да запазят нещо. А иначе явно че Юнайтед Груп са решили да поддържат марката на Диема за сега и да не унифицират каналите. Все пак ако не логата според мен графичните им опаковки имат нужда от пооправяне, защото хич не ми харесват сегашните, на Нова Нюз като че ли е най сполучлива в момента.
|
|
|
|
|
mongoleca
|
БТВ поне за момента го разбират и не го правят това. Чакаме да излезнат правата за турнирите на УЕФА за следващия сезон за да се види дали БТВ ще успеят да запазят нещо.
Не знам bTV какво разбират, ама техния канал е по-голяма пародия от NOVA Sport. Много трудно ще си запазят прават. Въпреки че, ако инвестират само в тях...🤣🤣🤣
|
|
|
|
Scar.Tissue
Потребител
|
В програмата на Диема спорт 2 на 02.06 фигурира едночасово предаване „Германски туристически шампионат: Преди сезон 2021“ от 19:00 ч. Възможно е да излъчват от новия сезон DTM, т.к. SportKlub държат правата за квалификациите и състезанията.
|
|
|
|
evgata
|
от 1.07.2021 цената на диема екстра ще е 11.99 
|
|
|
|
monk1900
|
от 1.07.2021 цената на диема екстра ще е 11.99 Уважаеми клиенти,
От 1 юли 2021 пакетът DiemaXtra добавя качествено и вълнуващо спортно изживяване с новия канал Diema Sport 3 HD, който ще излъчва футболните мачове от немската Първа и Втора Бундеслига и френската висша дивизия Лига 1. С добавянето на 4-ти канал в пакета, от тази дата се променя и цената на месечния абонамент за DiemaXtra на 11,99 лв. с ДДС. Изменението е в резултат от промени в търговските условия на Нова Броудкастинг Груп ЕООД, която притежава правата върху каналите, включени в спортния пакет.
Имате възможност да прекратите абонамента си за допълнителния спортен пакет DiemaXtra без неустойка до 01.08.2021 г. в магазините на Vivacom или чрез обслужващия Ви търговски представител.
Всички приложими отстъпки се запазват без промяна. Досега все плахо с по левче вдигаха цената, сега почнаха с по 3 лв наведнъж 
|
|
|
|
TopCat
|
Досега все плахо с по левче вдигаха цената, сега почнаха с по 3 лв наведнъж  Моментът, в който се появи и Diema Sport 4, със сигурност ще стигне 15 левчета 
|
Hater by Design.
|
|
|
Scar.Tissue
Потребител
|
В програмата на Диема спорт 2 на 02.06 фигурира едночасово предаване „Германски туристически шампионат: Преди сезон 2021“ от 19:00 ч. Възможно е да излъчват от новия сезон DTM, т.к. SportKlub държат правата за квалификациите и състезанията.
И вече с потвърждение в програмата на Диема спорт 2 - 19.06 /събота/ 10:00 Германски туристически шампионат: Квалификация 1 кръг, Монца 20.06 /неделя/ 10:00 Германски туристически шампионат: Състезание 1 кръг, Монца
|
|
|
|
sisobe
|
Не знам дали това е истинско, но ако някои си плаща пакета, има ли позиция на която е ,,Diema Sport 3''? Мога да кажа че на A1 Sat TV и A1 Xplore TV GO го няма.
Истинско е, пуснат е стрийма на BIX, но не са го описали все още в страницата си, върви повторение на мач.
|
|
|
|
evgata
|
Diema Sport 3 вече е налична при булсатком 
|
|
|
|
spike
|
Diema Sport 3 вече е налична при булсатком  Започна ли каналът вече?
|
|
|
|
|
edinicata
|
И защо в Гонг да няма жълти новини.
|
|
|
|
spike
|
В "Спортал" също има клюкарски новини. И според мен би било редно спортният сайт да си е само спортен, ама тяхна си работа.  Иначе доста странно, че в официалния сайт на "Диема Екстра" пише и "Шампионска лига". Да не би те да са отмъкнали правата от "ьТВ" и "А1"?
|
|
|
|
The TV Boy
|
В "Спортал" също има клюкарски новини. И според мен би било редно спортният сайт да си е само спортен, ама тяхна си работа.  Иначе доста странно, че в официалния сайт на "Диема Екстра" пише и "Шампионска лига". Да не би те да са отмъкнали правата от "ьТВ" и "А1"? Предават мачовете на Лудогорец в квалификациите на ШЛ, но в този етап отбора сам си продава правата. Още не е ясно кой е подписал договор за следващите 3 сезона, гледах някъде информация че се бави защото за момента никой не е съгласен с условията на УЕФА, която е вдигнала цените тройно заради включването на новия турнир Лига Европейски Конференции.
|
|
|
|
|