|
|
The TV Boy
|
Искрено ме забавлява факта, че старта на HD версията на Диема е забавен за януари 2023 само и само единствения начин да гледаш HD мачовете от световното които ще са по главната Диема е да се абонираш за Диема Екстра, иначе оставаш на SD. Не че нещо, ама това беше интересно 2016, вече не е. При всички случай за следващите турнири няма да има значение, понеже БНТ вече няма да сублицинзира своите фрий права и почти всички мачове ще са само в платения пакет.
|
|
|
|
Ivaylo15
|
NOVA показаха новото си студио в новата сграда. Ще излъчват освен мачовете, и студийната си програма в 4К резолюция. Студиото не изглежда нещо особено. Да, има големи видеостени, но са като на БНТ - с телевизори. Даже сегашното им студио, откъдето излъчват новините и сутрешния блок, е с по-добри видеостени. А иначе това е първото телевизионно студио в България, което ще може да излъчва 4К.
|
|
|
|
TV 81
|
Ами да се местят най-сетне изцяло в новата сграда, за да се свърши с тази потресаващо мазна картина и всички техни канали да минават към HD и 4K. Забавянето е огромно. Над 10 години разлика от bTV по отношение на 100% HD съдържание по каналите им на Нова.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Въх... "ьТВ" май са на път да загубят и малкото елитен футбол, който излъчват. 😁
|
|
|
|
TopCat
|
бТВ и Макс Спорт държат правата за груповата фаза и всяка следваща фаза на големите два турнира.
Това са квалификации, които не са част от пакетите, които закупуват телевизиите. Те се закупуват на кръгов принцип, защото нито един отбор в този етап няма гарантирано продължаване напред.
Лигата на конференциите пък е третият по сила клубен турнир в Европа с изключително лимитиран рейтингов потенциал.
Нормално е мачове от квалификациите на турнира да се купуват само ако има защо.
Нито бТВ, нито Макс Спорт ще си изгубят правата за основните турнири току - така.
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
бТВ и Макс Спорт държат правата за груповата фаза и всяка следваща фаза на големите два турнира.
Това са квалификации, които не са част от пакетите, които закупуват телевизиите. Те се закупуват на кръгов принцип, защото нито един отбор в този етап няма гарантирано продължаване напред.
Лигата на конференциите пък е третият по сила клубен турнир в Европа с изключително лимитиран рейтингов потенциал.
Нормално е мачове от квалификациите на турнира да се купуват само ако има защо.
Нито бТВ, нито Макс Спорт ще си изгубят правата за основните турнири току - така.
Квалификациите на българските отбори и досега си вървяха основно по Diema Sport, обаче в статията никъде не е уточнено, че са купили правата само за квалификациите на "Левски" и "Лудогорец". Доколкото разбирам, Diema Sport ще излъчват всичките мачове на въпросните два отбора в европейските турнири.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Квалификациите на българските отбори и досега си вървяха основно по Diema Sport, обаче в статията никъде не е уточнено, че са купили правата само за квалификациите на "Левски" и "Лудогорец". Доколкото разбирам, Diema Sport ще излъчват всичките мачове на въпросните два отбора в европейските турнири.
Разбира се, че става въпрос само за квалификациите, другото не е "на пазара".
|
|
|
|
The TV Boy
|
На този етап БТВ и Макс Спорт успяват да подновяват договорите си за ШЛ, ЛЕ и ЛК защото двете компании наддват заедно и по този начин прехвърлят офертите на Юнайтед Груп, понеже на последнте им идва нагорно да плащат толкова скъпи такси за толкова много турнири, пък било то и да вдигат всяка година таксата с левче. Същия е принципа за Серия А. За Примера на този етап А1 успяват да се справят сами, но ако решат и там да се включат БТВ вече със сигурност трябва да пуснат още един спортен канал заради ограничения капацитет на Ринг.
|
|
|
|
|
|
sisobe
|
NOVA Broadcasting Group добавят още един канал към портфолиото си вместо MAX Sport да го направят Fightklub - Видно от мултикаст групата им в BIX.
|
|
|
|
|
spike
|
Е, не съм много учуден. FightKlub е доста по-смислен канал от Trace Sport Stars, пък и си е собственост на United Group.
|
|
|
|
TopCat
|
Е, не съм много учуден. FightKlub е доста по-смислен канал от Trace Sport Stars, пък и си е собственост на United Group.
Сигурен съм, че ако някой потърси думата пълнеж в речника, то като определение срещу нея ще седи Trace Sport Stars. Това е един от най-безсмислените телевизионни канали, които съм виждал и откакто имам този пакет, не мисля, че съм го пускал дори и 1 път.
|
Hater by Design.
|
|
|
studentmercedes454
Потребител
|
NOVA Broadcasting Group добавят още един канал към портфолиото си вместо MAX Sport да го направят Fightklub - Видно от мултикаст групата им в BIX. Този канал Fightklub не е нов,а замества Trace Sport Starts.
|
|
|
|
TopCat
|
От 1 юли с още едно левче нагоре. Честито на печелившите. Добре, че ми е фор фри към договора, че иначе да съм им казал довиждане досега.
|
Hater by Design.
|
|
|
edinicata
|
То,се знае, че всяка гдина ще вдигат цената.
|
|
|
|
|