BG TV Talk
06 June 2020 01:09:10
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA пролет/лято 2015 | новини и коментари

Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA пролет/лято 2015 | новини и коментари  (Read 6825 times)
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 461WWW
« Reply #60 on: 18 May 2015 15:55:33 »

Тарифата за юни: http://static2.novatv.bg/public/doc/doc/nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_june_2015_vd.xls

Делничната праймтайм програма ще изглежда така:

20:00 "Черешката на тортата"
21:00 "Скорпион"
22:00 Новини
22:30 "Господари на ефира"
23:00 Сериал (не е уточнено кой)
00:00 "Часът на Милен Цветков"
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 461WWW
« Reply #61 on: 29 May 2015 14:41:30 »

На 1 юни в 23:00ч. ще стартира сериалът "Почти законно" (Fairly legal). Той е само 2 сезона и общо 23 епизода, като финалът му се пада на 1 юли.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 461WWW
« Reply #62 on: 19 June 2015 16:15:51 »

Фермер търси жена разказва за отношенията между хората

Фермер търси жена е предаване за отношенията между хората, заяви продуцентът Витомир Саръиванов. Стотици фермери от различни краища на България, на възраст между 25 и 45 години, признават, че са готови да потърсят своята половинка с помощта на втория сезон на предаването. Сред тях има изключително способни, трудолюбиви и интересни мъже. Постигнали са много в живота си и аз съм убеден, че биха впечатлили доста жени, категоричен е Саръиванов. Ето какво още разказа той:

Как накратко би описал Фермер търси  жена на хората, които са забравили какво представлява този формат?
Като едно позитивно предаване за човешките взаимоотношения. Бих го нарекъл дори документално риалити, защото ни показва какво се случва, когато събереш на едно място хора с различни характери и различни истории, които се надяват да намерят любовта. За мен Фермер търси жена не е предаване, в което фермери търсят своите половинки. Това е предаване за отношенията между хората.
 
С какво ще ни изненада и какво да очакваме от втория сезон на предаването?
С нови вълнуващи истории, като във втория сезон ще наблегнем много повече върху отношенията и връзките между героите как се чувстват, какво ги притеснява. Надяваме се обаче, че по този начин ще накараме и зрителя да разбере нови неща за самия себе си, да си зададе въпроси като: А какъв е той в любовта? Как приема другия? Готов ли е на компромиси? Как реагира, когато срещне любовта?

След Женени от пръв поглед престраши ли се българинът да търси своята половинка по различен и необичаен начин?
Българинът все още трудно се осмелява, но поне вече е склонен да опита, да даде шанс на тази възможност, което всъщност е много важно. Винаги има хора, които подхождат скептично от онези, които си казват Какво ще се излагам по телевизора и цяла България ще ми гледа личния живот?. След Женени от пръв поглед обаче хората видяха, че не само не е страшно и не е срамно, но е съвсем реално да завърши с хубава развръзка. Както стана при Атанас и Антония, например. Човек никога не знае как и къде ще срещне половинката си.
 
При фермерите обаче не е ли по-различно? С повече притеснение и страх или с повече любопитство и надежда гледат на възможността да намерят жената до себе си именно чрез телевизионно предаване?
Техният живот е по-различен, социализацията при тях е малко или много по-трудна. Трудно ми е да кажа дали притеснението или любопитството преобладава. Според мен е смесица между двете от една страна, се притесняват и не искат да се впускат в нещо подобно, но от друга, осъзнават, че това е много добра възможност за тях да срещнат нови хора, които иначе не биха срещнали. Затова си мисля, че в тях има непрекъсната борба между притеснението и надеждата да намерят своята половинка именно по този начин.
 
Как ще отговориш на въпроса, който биха задали всички скептични зрители възможно ли е градско момиче да се влюби във фермер и да жертва градския си начин на живот?
Бих им отговорил с въпроса А защо не?. Усещаш ли, че в самия ти въпрос има предразсъдък. Скептични сме, защото живеем в шаблони и сами си поставяме спирачките. Ако си ограничаваме хоризонтите и убиваме възможностите в зародиш, никога нищо не би ни се случило. Затова аз бих задал въпроса по друг начин. Не Може ли едно градско момиче да се влюби в един фермер?, а Защо едно момиче да не се влюби в едно момче?

Какви хора са се записали до момента за участие във формата? Ще разкриеш ли някоя интересна история?
Сред кандидатите има световен шампион по конен спорт, шампион по мотоцикетизъм, фермер, който е силно религиозен, и такъв, който твърди, че има баронско потекло. Има и такива, за които фермерството е сравнително ново начинание отказали са се от престижна професия и са решили да започнат наново. Ще има много интересни истории и съдби във втория сезон.
 
От срещите ти досега с различни фермери промени ли се лично твоята представа за тях и начина им на живот? 
Срещнах земни и трудолюбиви хора, които полагат много труд, за да се случват нещата. Това е ежедневна битка с природата, с държавните неуредици, с трудности от всякакво естество. Те обаче не се предават това е техният начин на живот, техният избор и не се отказват. Може би затова някои от тях имат много по-реална представа за живота от много хора в градовете.
 
Ставане сутрин рано, тежка физическа работа, минимален лукс и удобства най-вероятно голяма част от жените си представят именно това, когато чуят за фермерство и живот на село. Каква обаче е другата страна на монетата?
Там има живот, лишен от излишна суета, интриги, изкуствено създаден стрес. От тази гледна точка животът там е по-пълноценен и природосъобразен. Защо през последните години толкова много хора се местят да живеят някъде далече от града? Защо толкова много хора бягат през уикенда от София? Защото искат да отидат на спокойно място, да се заредят, а истината е, че няма по-положителна енергия от тази, която ти дава природата, земята, животните. Тези неща много често ги забравяме заради ежедневната динамика, но когато веднъж ни се случи, чак тогава се замисляме и осъзнаваме колко нездравословен и стресов живот водим всъщност.

Ти самият някой ден би ли отишъл да живееш на село, да имаш своя ферма, например?
След това предаване сериозно бих се замислил в тази насока. Хубаво е да знаеш, че след години може да се оттеглиш на някое спокойно място, близо до природата, да имаш градинка, да си майсториш разни неща. Ето, вече се замислих. Защо не?
 
Какво предстои, след като приключи кастингът за фермерите?
На база всичките срещи и интервюта, които сме провели с кандидатите, ще изберем десетимата фермери, които ще участват в предаването. След това ще ги представим в специален епизод, който ще бъде излъчен по Нова. Тогава на ход ще бъдат жените. Те ще могат да кандидатстват, като изпратят писмо до фермера, който им е харесал най-много.
Поради успеха на "Женени от пръв поглед", явно Old School ще са продуценти на сезон 2 на "Фермер търси жена". Paprika Latino си остава добри в не толкова претенциозните откъм рейтинг проекти...
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 461WWW
« Reply #63 on: 19 June 2015 16:49:48 »

Тарифата за юли: http://static1.novatv.bg/public/doc/doc/nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_july_2015_vd.xls

Промените:

От 20:00ч. в делничните дни ще има "Съдби на кръстопът", но не е ясно коя ще е началната дата. Предвид регламента на "Черешката на тортата", трябва да е някой понеделник, но не е ясно дали ще е 29 юни, или 6 юли. Иначе епизодите би трябвало да са нови, понеже имат неизлъчени. Не знам дали в момента продължават да снимат.

На 30 юни в 21:00ч. е последният епизод на "Скорпион". От 1 юли на негово място започва "Хаваи 5-0" (предполагам, че сезон 5, защото предишните вече са излъчвани по "Нова"). Ако реално е сезон 5, финалът му се пада на 4 август.

Сезон 12 на "Господари на ефира" приключва на 31 юли. Засега не е ясно какво ще се излъчва в слота му от 3 август.

На 1 юли в 23:00ч. е последният епизод на "Почти законно". Засега няма информация кой сериал ще заеме слота му от 2 юли.

В неделя от 12:30 до 15:30ч. ще вървят повторения на "Като две капки вода". От 15:30 до 19:00ч. ще има филми. Не е уточнено обаче от коя дата влиза в сила тази програма и съответно кога ще е последният епизод на "Дикoff" за този сезон.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 461WWW
« Reply #64 on: 24 June 2015 16:34:42 »

Малък ъпдейт по юлската програма:

На 29 юни от 20:00ч. започват повторения на "Съдби на кръстопът". Няма да се повтаря цял сезон подред, а най-добрите епизоди на предаването.

На 1 юли от 21:00ч. започва сезон 5 на "Хаваи 5-0". Финалът се пада на 4 август.

На 3 юли от 23:00ч. започва сезон 4 на "Отмъщението". Финалът му се пада също на 4 август.

Първи епизод на "Почти законно" е бил по-дълъг и "Нова" са го резнали на 2 части. Затова финалът на сериала се измества с 1 ден - на 2 юли, вместо на 1 юли.
Report Spam   Logged

TONI
Зяпач
**
Online Online

Posts: 253


« Reply #65 on: 26 June 2015 18:04:35 »

http://m.24chasa.bg/Article/c/4834115
Report Spam   Logged
edinicata
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 446


« Reply #66 on: 29 June 2015 08:22:53 »

Според сайта на Нова Тв започва в неделя от 22 ч.
Report Spam   Logged
PLTV
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 242« Reply #67 on: 29 June 2015 08:45:34 »

Quote
На 5 юли в специален епизод ще представим 10-те избрани фермера, а след това желаещите да се свържат с тях дами, ще могат да им пишат. Петимата, които получат най-много писма ще продължат напред във шоуто, а другите ще получат всички писма до тях, за да могат да се свържат с дамите, разкри продуцентът .
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 461WWW
« Reply #68 on: 01 July 2015 20:46:18 »

Диди от На кафе е водещата на Фермер търси жена

Диана Тодорова, известна като Диди от На кафе, ще бъде водеща на втория сезон на Фермер търси жена. Новината съобщи Гала, след като тази сутрин Диди се появи в ефира на предаването зад волана на огромен трактор.

Това е голямо предизвикателство за мен, защото досега не съм била лице на подобен тип риалити формат, призна тя пред камерата на На кафе. Чаровната водеща обаче не скри и възхищението си от фермерите, които въпреки трудностите са останали да се борят, постигат мечтите си и вярват, че ще намерят своята половинка.

Продуцентът Витомир Саръиванов обясни и защо са избрали именно нея. Диди е човек, който с лекота общува с хората, умее да ги предразполага, да улавя емоциите им и да печели тяхното доверие. Това е много важно за водещата на предаването, защото Фермер търси жена е риалити, в него няма втори дубъл. Ето защо търсихме човек, който е много добър психолог при разговорите с хората. Диди се справи чудесно с това предизвикателство, аргументира се той.

Зрителите на Нова я познават като лице на емигрантската рубрика в На кафе, където е разказвала и ще продължи да разказва едни от най-вълнуващите истории на наши сънародници в чужбина. Именно тази нейна роля я отвежда в различни краища на света. Била е в Австралия, Нова Зеландия, Япония, Индонезия, Сингапур, Франция, Англия, Италия, Дания, Австрия и много други. Като водеща на Фермер търси жена обаче й предстои да обиколи най-красивите кътчета на България, за да ни срещне с историята на десетимата фермери и да им помогне да намерят най-подходящия човек.

Първата среща на Диди с живота на село се случва още в ранните детски години, когато често гостува на баба си. И до днес пази спомена за вкуса на домашно направените сирене, масло и кисело мляко, както и тичането из поляните с козичките. Описва себе си като любопитна и търсеща приключения. Австралия е нейната сбъдната мечта, а Южна Америка една от следващите набелязани дестинации. Вдъхновена от йогата, с която се занимава, мечтае един ден да отиде на духовно пътешествие. У дома гледа финка един от най-симпатичните видове птици, а когато не стяга куфари за нови приключения, прекарва времето с интересни автобиографични книги и документални филми.
 
Във видеото тук вижте как Гала посрещна новата водеща на Фермер търси жена. А повече за Диди Тодорова може да научите тук.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 461WWW
« Reply #69 on: 16 July 2015 17:41:17 »

Тарифата за август: http://static1.novatv.bg/public/doc/doc/nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_august_2015_vd.xls

Безспорно изненадата е, че Big Brother започва на 17 август. Доколкото знам, сезонът ще е до октомври, а след това ще има 2 месеца VIP Brother. Странното е, че за момента предаването ще има лайв само в понеделник (от 20:00 до 22:00ч.), а от вторник до петък ще е от 20:00 до 21:00ч.

Ето и другите промени:

"На кафе" излиза в лятна почивка и от 9:30 до 11:30ч. ще има "Убийства в Мидсъмър".

На 3 август е последният епизод на "Гранд хотел". На 4 август от 12:30ч. започва немският сериал Das Erbe der Guldenburgs (Heritage of the Guldenburgs).

От 18:00ч. ще има повторения на "Съдебен спор". Вероятният старт е на 3 август.

До 14 август от 20:00ч. ще върви Taxi Brooklyn. Сериалът е само 12 епизода, тъй че би трябвало да почне на 30 юли.

Сезон 5 на "Хаваи 5-0" свършва на 4 август. В тарифата не пише кой сериал ще почне на 5 август от 21:00ч.

Сезон 4 на "Отмъщението" свършва също на 4 август. На 5 август от 22:30ч. започва "Елемнтарно, Уотсън". От 3 август сериалът ще започва с 30 минути по-рано заради финалът на сезона на "Господари на ефира".

От 23:30ч. ще върви американският сериал "Мотив" (Motive). Той ще почне след края на сезона на "Часът на Милен Цветков", но засега не знам точна дата (най-вероятно 3 август).

На мястото на "Комбина" ще има филм (15:00-17:00ч.) и повторения на "Съдби на кръстопът" (17:00-18:00ч.), като най-вероятната дата за промяната е 1 август.
Report Spam   Logged

The TV Boy
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 2 143


Администратор


« Reply #70 on: 17 July 2015 17:07:37 »

Малко странно ще е ББ още август месец, но все пак ще е по добре че по рано ще се види какво са направили с къщата. Според мен няма да имат сериозна конкуренция в този диапазон, но пък след това е твърде възможно Фермата по-лесно да ги задмине.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 461WWW
« Reply #71 on: 17 July 2015 17:49:39 »

Малко странно ще е ББ още август месец, но все пак ще е по добре че по рано ще се види какво са направили с къщата. Според мен няма да имат сериозна конкуренция в този диапазон, но пък след това е твърде възможно Фермата по-лесно да ги задмине.
По-вероятно е двете предавания изобщо да не се засичат. "ьТВ" от години са си резервирали слота от 20:00 до 21:30ч. за турски сериали. Освен това дългият лайв на "Фермата" ще е в неделя, а "Нова" пък обикновено пуска филми тогава.
Report Spam   Logged

Iordan
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 1 541« Reply #72 on: 17 July 2015 21:36:07 »

По-вероятно е двете предавания изобщо да не се засичат. "ьТВ" от години са си резервирали слота от 20:00 до 21:30ч. за турски сериали. Освен това дългият лайв на "Фермата" ще е в неделя, а "Нова" пък обикновено пуска филми тогава.
В началото на март 2014 г. bTV Новините се преместиха в 23:30 и дадоха тоя половинчасов слот плюс. Чак пък от години турските да са 20:00-21:30 не знам.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 461WWW
« Reply #73 on: 17 July 2015 23:25:06 »

В началото на март 2014 г. bTV Новините се преместиха в 23:30 и дадоха тоя половинчасов слот плюс. Чак пък от години турските да са 20:00-21:30 не знам.
Е, в началото бяха до 21:00ч., но не тези 30 минути са проблем. Поне за мен основният проблем в "ьТВ" е, че от години се грижат предимно за пенсионерите. Предаванията, предвидени за младежта, са прекалено малко и в повечето случаи са поверени на некадърни продуценти, които само осират допълнително положението...
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 461WWW
« Reply #74 on: 22 July 2015 12:26:28 »

Голямо криминално разследване през лятото по Нова

Най-известните и опитни детективи ще се сблъскат с умели престъпници и загадъчни случаи в хитови криминални сериали този август в ефира на Нова. Взривоопасни връзки, много екшън, бързи коли, невероятни места от всички краища на света и мистериозни убийства очакват зрителите в От местопрестъплението: Кибер атаки, Елементарно, Уотсън, Транспортер и Мотив. Класиката Наследството на Гулденбург пък ще върне назад във времето в не по-малко сложните семейни връзки на германските аристократи.

Това лято любимият криминален сериал на българските зрители От местопрестъплението ще навлезе в дигиталната епоха с последния член от своето семейство - От местопрестъплението: Кибер атаки. През август феновете ще видят носителката на Оскар Патриша Аркет в най-новото ѝ амплоа като ръководител на екип криминалисти в поредицата. А членовете на нейния тим са не по-малко колоритни - психиатър, бивш специален агент от морските служби, учени и бивши хакери. Те работят за разрешаване на убийства, кибер-кражби, хакерство, изнудвания и всички други престъпления в кибер пространството под юрисдикцията на ФБР. Интересните разследвания в сериала зрителите могат да следят от 5 август всеки делничен ден от 21.00 ч. само по Нова.

Заплетени случаи предстоят и във втория сезон на криминалната поредица Елементарно, Уотсън от 5 август по Нова. Феновете на сериала ще станат свидетели на нови интересни казуси загадъчно убийство на математик, кибер терористи, убийство с мотив богатство, сблъсък с руската мафия и много други. Междувременно няколко познати лица се завръщат в живота на Холмс, но какви ще са последиците от това и какви неочаквани събития ще се намесят в отношенията му с доктор Джоан Уотсън предстои да разберем всяка делнична вечер от 22.30 ч. по Нова.

Проблеми в отношенията с партньорите очакват Франк Мартин във втория сезон на Транспортер от 25 август в 21.00 ч. в ефира на Нова. В  дългоочакваното продължение на хитовата поредица на Люк Бесон главната роля отново е поверена на Крис Ванс, но в компанията на двама нови сътрудници. Новата партньорка на Франк Мартин е бившият агент на френското разузнаване Катрин, чиято роля изпълнява дъщерята на Микеле Плачидо. През последните години Виоланте Плачидо излезе от сянката на известния си баща и спечели адмирациите на публиката с участието си в Американецът на Антон Корбийн и фентъзи екшъна Призрачен ездач: Духът на отмъщението на Брайън Тейлър.

Премиера сред криминалните сериали това лято по Нова ще направи и хитовата поредица Мотив, дело на Даниел Чероне един от създателите на Декстър и Менталистът. Продукцията спечели зрителите в САЩ с иновативния си подход и едни от най-престижните телевизионни и кино награди в Канада през последните години. За разлика от повечето детективски истории в Мотив убиецът и жертвата се разкриват в самото начало, а същинската мистерия е в мотивите, събитията и детайлите около убийството. Освен с дълбокия си психологизъм поредицата задържа вниманието и със звездния актьорски състав от утвърдени имена в жанра на драмата и трилъра като Кристин Леман, позната от американската версия на Убийството, известния с участието си в 24 Луис Ферера и много други. Не пропускайте завладяващия сериал Мотив само по Нова от 3 август в 23.30 ч.

С Наследството на Гулденбург пък Нова ще върне зрителите към любима класика от миналото. Сериалът разказва историята на аристократичното германско семейство и как то се справя с ежедневните си проблеми. Действието се развива в замъкa Гулденбург в близост до Хамбург, Германия, където е и основният им бизнес с пивоварна. Освен заплетените отношения в епизодите ще се натъкнем на предателства, любов и интриги. Проследете завладяващата история на фамилия Гулденбургови от 4 август в 12.30 ч. 

Не пропускайте предстоящите сезони на едни от най-интересните сериали - този август по Нова.
Report Spam   Logged

Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy