spike
|
Освен за Мария и Икебаната има слухове и за още двама участника - Георги Блажев и Валери Божинов. За журито пък има статия, в която пише че Асен Блатечки няма да се журира и на неговото място ще бъде Любо Киров. Но все пак скоро ще разберем - всяка година открехват завесата за Капките около 3 седмици преди началото.
Любо Киров буквално до миналия месец беше треньор в "Гласът на България", тъй че силно се съмнявам да бъде и в "Като две капки вода".
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
Любо Киров буквално до миналия месец беше треньор в "Гласът на България", тъй че силно се съмнявам да бъде и в "Като две капки вода".
Бъркаш се - Любо Киров беше в сезон 8 (2021) и 9 (2022), след което обяви напускането си заради натоварената година. Явно тази година няма да има толкова много ангажименти, та като нищо да се появи в предаването - бил е гост неведнъж.
|
|
|
|
spike
|
Бъркаш се - Любо Киров беше в сезон 8 (2021) и 9 (2022), след което обяви напускането си заради натоварената година. Явно тази година няма да има толкова много ангажименти, та като нищо да се появи в предаването - бил е гост неведнъж.
Оу... вярно, бе, грешката е моя. В последния сезон треньори бяха Миро, Дара, Мария Илиева и Иван Лечев.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Не мисля ,че има шанс Любо Киров да журира,тъй като така стават 4-ма певци. А досега Маги никога не е оставал без актьор в журито. По-скоро го виждам като участник  . Има вероятност Юлиян Вергов да се завърне на стола на журито,ако действително Асен Блатечки няма да има възможност,макар че той се представи доста добре миналата година.
|
|
|
|
spike
|
По клюкарските сайтове се появиха и други имена на вероятни участници - Джулиана Гани, Румен Угрински и бившата адреналинка Жана.
|
|
|
|
dan_agent06
|
Пуснаха реклама за 12-я сезон на Капките. Журито ще е в състав Фънки, Хилда Казасян, Веселин Маринов и Любо Киров.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Ето и промото за новия сезон - четвъртият в журито ще е Любо Киров, както написа колега в другата обща тема. Но тук му е мястото.
|
|
|
|
spike
|
Пуснаха реклама за 12-я сезон на Капките. Журито ще е в състав Фънки, Хилда Казасян, Веселин Маринов и Любо Киров.
Е... нищо против четиримата в журито, ама бива ли всичките да са певци?!? Това все пак е предаване за имитиране и е редно да има поне един актьор... 😕
|
|
|
|
spike
|
Промото съвсем обичайно не отстъпва и е може би най-якото от всичките този сезон. 😁 Иначе и в другата тема се възмутих от това, че и четиримата журиращи са певци. Поне един задължително трябва да е актьор или поне режисьор, като се има предвид, че предаването е за имитации.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Промото съвсем обичайно не отстъпва и е може би най-якото от всичките този сезон. 😁 Иначе и в другата тема се възмутих от това, че и четиримата журиращи са певци. Поне един задължително трябва да е актьор или поне режисьор, като се има предвид, че предаването е за имитации.
На единия най известната му песен е “Левия т*шак сърби” но това е друг въпрос.  Иначе се надявам малко поне да го по разнообразят след толкова години в ефир.
|
|
|
|
mickeymouse
|
На единия най известната му песен е “Левия т*шак сърби” но това е друг въпрос.  Иначе се надявам малко поне да го по разнообразят след толкова години в ефир. Не вярвам, че ще го разнообразят. Толкова години няма разнообразие, а е най-гледаното предаване в ефира. 😄
|
|
|
|
spike
|
В "Здравей, България" обявиха журито на благотворителния епизод и това са Магърдич, Христо Стоичков и Мария Бакалова. Казаха името и на четвъртия член, но за съжаление не запомних кой беше...
Впрочем ще избият рибата, ако Мария Бакалова бъде участник в редовния сезон. 😎
|
|
|
|
mariokrushkin
|
В "Здравей, България" обявиха журито на благотворителния епизод и това са Магърдич, Христо Стоичков и Мария Бакалова. Казаха името и на четвъртия член, но за съжаление не запомних кой беше...
Впрочем ще избият рибата, ако Мария Бакалова бъде участник в редовния сезон. 😎
Четвъртият член е Елена Петрова. Поздравления за Мария Бакалова и определено ще вдигнат нивото,ако са я навили за участие в сезона на Капките 😁😎
|
|
|
|
spike
|
Четвъртият член е Елена Петрова. Поздравления за Мария Бакалова и определено ще вдигнат нивото,ако са я навили за участие в сезона на Капките 😁😎
Аа... вярно бе... как може да забравя една от най-бездарните актриси Елена Петрова... 😂
|
|
|
|
spike
|
Според клюкарски сайтове окончателните участници в сезон 12 са Мария, Джулиана Гани, Панайот Панайотов, Наско от БТР, Иво Аръков, Владимир Зомбори, Християна Лоизу и Елена Атанасова.
Иначе по официална информация ментор по актьорско майсторство тази година ще е победителят от миналия сезон Владо Михайлов. Евала, че не са заложили пак на Ненчо, че прекалено щеше да досади на зрителите. Впрочем би било доста интересно, ако след някоя година ментор бъде Виктор Калев. Той преди няколко години беше част от журито, но все пак е достатъчно гениален имитатор, за да бъде и ментор.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Според клюкарски сайтове окончателните участници в сезон 12 са Мария, Джулиана Гани, Панайот Панайотов, Наско от БТР, Иво Аръков, Владимир Зомбори, Християна Лоизу и Елена Атанасова.
Иначе по официална информация ментор по актьорско майсторство тази година ще е победителят от миналия сезон Владо Михайлов. Евала, че не са заложили пак на Ненчо, че прекалено щеше да досади на зрителите. Впрочем би било доста интересно, ако след някоя година ментор бъде Виктор Калев. Той преди няколко години беше част от журито, но все пак е достатъчно гениален имитатор, за да бъде и ментор.
Нещо няма рейтинги за старта на 12-ти сезон? Определено беше слаб сравнение с миналите сезони. Добре че са Зомбори и Елена. Панайот Панайотов е доста неподходящ избор за такова предаване. Мария няма нужда и да се коментира...
|
|
|
|
spike
|
Нещо няма рейтинги за старта на 12-ти сезон? Определено беше слаб сравнение с миналите сезони. Добре че са Зомбори и Елена. Панайот Панайотов е доста неподходящ избор за такова предаване. Мария няма нужда и да се коментира...
И аз не съм особено очарован от пилотния епизод, но все пак бих добавил и Християна към добрите имитатори. Панайот също ми хареса с имитацията си на Том Джоунс. Ще видим как ще е нататък, понеже и според мен не е много подходящ за такова предаване, но все пак зависи какво ще му се пада за имитация. Иначе забелязах, че журито е с малко разменени места - Веско Маринов е на най-крайния ляв стол, пък досега винаги Фънки беше там.
|
|
|
|
TopCat
|
На мен шоуто ми хареса. Има страхотни попадения сред участниците.
Панайот Панайотов изглежда, че вечно е в лошо настроение. Седи като някакъв тъмен облак сред останалите усмихнати и весели участници. Мисля да не гледам неговите изпълнения и превю кадри, ще ми дойдат в повече.
|
Hater by Design.
|
|
|
dan_agent06
|
И аз не съм особено очарован от пилотния епизод, но все пак бих добавил и Християна към добрите имитатори. Панайот също ми хареса с имитацията си на Том Джоунс. Ще видим как ще е нататък, понеже и според мен не е много подходящ за такова предаване, но все пак зависи какво ще му се пада за имитация.
Иначе забелязах, че журито е с малко разменени места - Веско Маринов е на най-крайния ляв стол, пък досега винаги Фънки беше там.
Тази промяна е още от миналата година, когато Асен Блатечки бе на мястото на Любо.
|
|
|
|
spike
|
Тази промяна е още от миналата година, когато Асен Блатечки бе на мястото на Любо.
Хм... доколкото помня, от ляво на дясно бяха Фънки, Хилда, Веско и Асен, но може и да бъркам. Свикнал съм Фънки и Хилда винаги да са най-вляво и миналия сезон въобще не съм забелязал, че Веско е бил най-вляво.
|
|
|
|
|