david92
|
И аз се изненадах, като видях, че има публика онзи ден, след като уж е позволено само за мероприятия на открито. Мисълта ми беше, че няма издадена заповед за спиране на тв продукции, а просто е забранено струпването на хора на едно място, тоест снимането без публика явно не е проблем. Впрочем "ьТВ" по същия начин снимат "Шоуто на Николаос", но и там липсата на бенд изглежда сякаш е породена от липсата на пари, както вече се изказах в темата на "ьТВ".
Никаква база за сравнение няма! Цитиридис е сам в студиото, даже интервютата с гостите ги прави дистанционно в момента. Докато на сцената на "Капките" са един куп участници, журита, танцьори и т.н.
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ами така и не разбрахме какви щяха да са плановете на Рачков и нова телевизия когато казаха през септември ? Пишеше че ще прави собствено вечерно шоу в телевизията,но като гледам няма никаква ясна информация . Дано поне Халваджиян каже нещо по въпроса и дано не е Геро ,защото хич не му се получава като водещ 
|
|
|
|
spike
|
Ами така и не разбрахме какви щяха да са плановете на Рачков и нова телевизия когато казаха през септември ? Пишеше че ще прави собствено вечерно шоу в телевизията,но като гледам няма никаква ясна информация . Дано поне Халваджиян каже нещо по въпроса и дано не е Геро ,защото хич не му се получава като водещ  Това за вечерното шоу честно казано от теб го чувам. Рачков си има една постановка "Забраненото шоу на Рачков" и май заради нея се оттегли като водещ, но дано все пак се завърне в ефир. Докато вървеше "Маскираният певец", излезе един епизод на "Господари на уеба", където си водеха Зуека и Рачков, но там нищо не споменаха за отсъствието му от ТВ ефира. Иначе споделям мнението ти, че Геро хич не може да го замести.
|
|
|
|
daniboi
|
Рачков още от късната есен има ангажимент и участва в италианската телевизия rai Uno много го харесаха И сега напролет отново ще бъде там преди няколко месеца самият Маги Халваджиян беше го написал на неговата страница във Фейсбук затова Рачков не участваше като водещ на маскирания певец
|
|
|
|
TopCat
|
Интересно решение тази година за "Капките". Сезонът ще бъде All - Stars, стартът на 22 Февруари: https://nova.bg/accents/view/2021/01/21/312411/...Герасим Георгиев-Геро и Васил Василев-Зуека продължават с тандем в любимото предаване.
Уникалното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода“ се завръща с девети сезон, любими звезди и много изненади. Тази пролет предаването отново ще завладее ефира на NOVA с позитивни емоции, несравнимо забавление и удивителни артистични превъплъщения.
След участието на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще представи на публиката селекция от едни от най-впечатляващите участници през последните осем години. „Като две капки вода“ сезон 9 – All Stars ще постави един до друг на сцената имена, останали в историята с ярко присъствие, въздействащи имитации и неповторимо шоу. „Сред общо 65 участници избрахме 8 от най-атрактивните майстори на преобразяването, които владеят сцената и публиката. За да вземем това решение, направихме сериозно проучване на базата на зрителския интерес и гласуването за участниците през годините. Очаква ни един от най-добрите сезони на „Като две капки вода“!, споделя продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. Въпреки отличното си представяне и натрупания опит на сцената на шоуто, звездите ще трябва да надминат себе си и да демонстрират своя имитаторски талант в артистична битка за любовта на зрителите в сезон 9 – All Stars.
Един от най-емблематичните участници – Геро също ще се присъедини към шоуто – този път в ролята на водещ. След успешния тандем с Васил Василев-Зуека в последното издание на „Маскираният певец“, двамата ще си партнират в предстоящия девети сезон на „Като две капки вода". „Обичам „Като две капки вода“! Имах възможност да усетя тръпката на преобразяванията като участник в шоуто, да бъда гост в журито, а тази година ще имам честта да водя със Зуека едно истинско събитие в телевизионния ефир“, разказва актьорът, който в четвърти сезон спечели публиката с поредица забавни преобразявания и голяма доза хумор.
Кои ще бъдат новите превъплъщения на звездните участници и каква неподозирана страна от себе си ще покажат в сезон 9 – All Stars на „Като две капки вода“, предстои зрителите да разберат на 22 февруари от 20:00 ч. по NOVA!
|
Hater by Design.
|
|
|
mariokrushkin
|
Добрее ... Да разбираме ,че сезонът на Нова започва от 22.02 с Капките . Остава да видим дали действително Рачков ще прави свое шоу ,щом наистина няма да води капките . Иначе за евентуални участници медиите гласят: Софи Маринова ,Азис ,Мария Илиева и Поли Генова
|
|
|
|
spike
|
Добрее ... Да разбираме ,че сезонът на Нова започва от 22.02 с Капките . Остава да видим дали действително Рачков ще прави свое шоу ,щом наистина няма да води капките . Иначе за евентуални участници медиите гласят: Софи Маринова ,Азис ,Мария Илиева и Поли Генова
Ами, аз вече писах, че на 22 февруари се пада да се излъчат последните епизоди на "Под прикритие" и "Хавай 5-0". Сега въпросът е кога ще бъдат излъчени те, щом в същия ден почва "Като две капки вода". Иначе много добре решение за участниците този сезон. Отдавна си мечтаех да направят сезон само с победители от предишни сезони, та да се получи една битка между най-добрите, но и сегашното им решение не е лошо.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Новини около капките! Имаме сигурните участници вече. Това са Азис,Рафи ,Къци ,Фики,Софи Маринова ,Михаела Маринова ,Милица Гладнишка и Поли Генова . Малко съм разочарован от избора. При толкова добри актьори имаме само 1 такава ,другото певци  Дано все пак се получи добър сезон ! Иначе новината идва от сутрешния блок.
|
|
|
|
TopCat
|
Новини около капките! Имаме сигурните участници вече. Това са Азис,Рафи ,Къци ,Фики,Софи Маринова ,Михаела Маринова ,Милица Гладнишка и Поли Генова . Малко съм разочарован от избора. При толкова добри актьори имаме само 1 такава ,другото певци  Дано все пак се получи добър сезон ! Иначе новината идва от сутрешния блок. Къци Вапцаров е професионален актьор по образование дори. Рафи от много време играе в столичния куклен театър в невероятното представление Avenue Q, Поли също играе от много време, както на сцена, така и като озвучаваща актриса 
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Новини около капките! Имаме сигурните участници вече. Това са Азис,Рафи ,Къци ,Фики,Софи Маринова ,Михаела Маринова ,Милица Гладнишка и Поли Генова . Малко съм разочарован от избора. При толкова добри актьори имаме само 1 такава ,другото певци  Дано все пак се получи добър сезон ! Иначе новината идва от сутрешния блок. И аз съм малко разочарован. Надявах се да участват Иван Юруков, Калин Врачански или поне Деян Донков, но като цяло е добър подборът. Както казах, щеше да бъде чудесно, ако се направи една мегабитка между всичките победители досега, но в случая ще участват само трима победители - Рафи, Фики и Михаела.
|
|
|
|
|
spike
|
Този сезон на "Като две капки вода" почва да ми напомня за безкрайните лайфове на "Къртицата".  Не знам защо в програмата го пише до 23:00ч., като очевидно ще си е все до 23:30ч. Кастът иначе е доста добър и определено съм много приятно изненадан от възможностите на Есил Дюран! 
|
|
|
|
dan_agent06
Потребител
|
Туко що казаха, че Веселин Маринов ще е жури, а Ненчо Балабанов ще е преподавател по актьорско майсторство в ноявя сезон на Капките
|
|
|
|
evgata
|
Туко що казаха, че Веселин Маринов ще е жури, а Ненчо Балабанов ще е преподавател по актьорско майсторство в ноявя сезон на Капките
Дано да е на мястото на фънки
|
|
|
|
dan_agent06
Потребител
|
Иначе беше странно как първият лайф на Капките мини сезонът показаха резултатите от гласуването, но на вторият не показаха.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Мен друго ме заинтригува ... Последният 9-ти участник,който загатнаха и показаха силует,някой да има представа кой ще бъде ? Уликите гласяха ,че е хем жена ,хем мъж и е участвал в Игри на волята ?! Защо имам спомен ,че бяха споменали в едно от прессъобщенията ,че освен 8-те регулярни участници ще има и един дует ? Разбира се ,почнаха да валят и предложенията като Алекса и Паулина . Но по снимката която показаха на мен ми се струва ,че е точно дует и дали няма да са водещите на предаването - Димо Алексиев и Ралица Паскалева ? 🤣 Дали е възможно ? Как мислите ?
|
|
|
|
spike
|
Мен друго ме заинтригува ... Последният 9-ти участник,който загатнаха и показаха силует,някой да има представа кой ще бъде ? Уликите гласяха ,че е хем жена ,хем мъж и е участвал в Игри на волята ?! Защо имам спомен ,че бяха споменали в едно от прессъобщенията ,че освен 8-те регулярни участници ще има и един дует ? Разбира се ,почнаха да валят и предложенията като Алекса и Паулина . Но по снимката която показаха на мен ми се струва ,че е точно дует и дали няма да са водещите на предаването - Димо Алексиев и Ралица Паскалева ? 🤣 Дали е възможно ? Как мислите ?
Ако не се лъжа, в интервю преди около седмица Магърдич каза, че ще има 7 индивидуални участници и един дует, а и щом има улики за 9 участника, явно наистина ще е така. Преди няколко години пак осмият участник беше дует. Иначе с малко помощ от коментарите под уликите във Facebook май бъдещите участници са следните: Кали, Валентин Танев, Владимир Михайлов, Яна Маринова, Тома Здравков, Юлия Йорданова - Керана, Дара Екимова, Христо Петков и Паулина Горанов. Някои от имената не съвпадат напълно с уликите, като например Христо Петков, който е в трупата на Народния театър от 12 години, а не от над 20. Нямам представа и кои от въпросните 9 участници биха били дует. През 2016г. в сезон 4 дуетът беше напълно комичен и беше съставен от Георги Низамов и Светозар Христов. Не знам дали сега няма да приложат същата схема, но пък от гореспоменатите евентуални участници дует биха могли да бъдат само Вальо Танев и Христо Петков.
|
|
|
|
dan_agent06
Потребител
|
Ами в статията, където обявяват за двата сезона на Капките бе споменато, че ще има 8 участника и един дует. От първите три вечери съм почти сигурен кои са участниците (естествено с помощ от Фейсбук и търсения в Гугъл) и тук има няколко грешки. Например вместо Валентин Танев ще е Христо Гърбов - намерили са снимката, на която бе закрит силуета му. И на мен ми дойде на акъла, че може дуетът да е Ралица Паскалева и Димо Алексиев - не мисля, че има толкова пък известни участници от еди-кой си сезон, че чак в Капките да участва.
|
|
|
|
spike
|
Ами в статията, където обявяват за двата сезона на Капките бе споменато, че ще има 8 участника и един дует. От първите три вечери съм почти сигурен кои са участниците (естествено с помощ от Фейсбук и търсения в Гугъл) и тук има няколко грешки. Например вместо Валентин Танев ще е Христо Гърбов - намерили са снимката, на която бе закрит силуета му. И на мен ми дойде на акъла, че може дуетът да е Ралица Паскалева и Димо Алексиев - не мисля, че има толкова пък известни участници от еди-кой си сезон, че чак в Капките да участва.
Не съм виждал снимките със силуетите, но определено Христо Гърбов е много по-добър вариант от Вальо Танев, все пак той ми е един от любимите актьори от "Комиците". Ако наистина са 8 участници и дует, то на силуета на дуета би трябвало да си личи, че са двама човека. Казвам го, защото коментарите във Facebook са все за един човек.
|
|
|
|
|