Mr.D.
|
 |
« on: 14 October 2013 16:38:00 » |
|
|
|
|
|
|
bez0ime
Потребител
|
 |
« Reply #1 on: 23 October 2013 11:10:52 » |
|
Източник: http://www.vesti.bg/razvlechenia/tatiana-chohadzhieva-novoto-lice-v-novinite-na-nova-5996521Татяна Чохаджиева - новото лице в "Новините" на Нова Татяна Чохаджиева е най-новото лице, което се присъединява към екипа на новините на Нова телевизия. Тя ще бъде водеща на централната новинарска емисия в събота и неделя, където ще застава до Христо Калоферов. Едновременно с това, зрителите ще я виждат и като лице на обедните новинарски емисии през уикенда.
.....
Даниела Тренчева и Николай Дойнов ще водят централната новинарска емисия на Нова телевизия всеки делничен ден.
|
|
|
|
|
Iordan
|
 |
« Reply #2 on: 23 October 2013 13:48:00 » |
|
Колеги, да има някой представа откъде може да се намерят билети за X Factor? 
|
|
|
|
Mr.D.
|
 |
« Reply #3 on: 23 October 2013 14:50:49 » |
|
Колеги, да има някой представа откъде може да се намерят билети за X Factor?  Мисля че, има някакви игри във Фейсбук за покани. Иначе, май е като при Гласът на България и другите подобни - само за платена публика + близки/приятели/познати и тн...но в интерес на истината, не съм запознат
|
|
|
|
alex_2
|
 |
« Reply #4 on: 23 October 2013 17:16:50 » |
|
а концертите в Нови хан ли са?
|
|
|
|
Iordan
|
 |
« Reply #5 on: 23 October 2013 21:37:47 » |
|
а концертите в Нови хан ли са?
Не, предаването се снима в Нова Деница до Кауфланд в Младост 3.
|
|
|
|
Bobby
|
 |
« Reply #6 on: 24 October 2013 12:02:44 » |
|
На концертите са влиза с покани които много трудно можеш да си набавиш.
|
|
|
|
BlooMac
|
 |
« Reply #7 on: 25 October 2013 13:21:15 » |
|
Диана Найденова става част от Всяка неделяОще тази неделя водещата ще застане до Кеворк КеворкянДиана Найденова става част от екипа на Кеворк Кеворкян. Известната с острия си език водеща се присъединява към емблемата в телевизионната публицистика Всяка неделя. Още тази неделя, 27 октомври, Диана Найденова ще влезе в студиото на предаването. С нея в ефир ще се завърне и запазената й марка рубриката Челюсти. Това ще бъде времето, в което известната журналистка ще търси отговор на най-горещите въпроси, без да изневерява на характерния си стил да бъде директна, безкомпромисна и хаплива. Другата новина е, че Кеворкян и Найденова ще застават често един до друг в ролята на равноправни водещи. Първият събеседник тази неделя, който ще се изправи срещу двете остриета, е Ваньо Танов. Присъединяването на Диана Найденова към екипа на Всяка неделя бе обявено тази сутрин в Здравей, България, където известната журналистка гостува. Всяка неделя неделя, 27 октомври, 16.00 ч. по Нова ТВ. "Всяка неделя" можете да гледате и в Nova Play. Източник: http://novanews.bg/news/view/2013/10/25/60644/диана-найденова-става-част-от-всяка-неделя/
|
|
|
|
The TV Boy
|
 |
« Reply #8 on: 25 October 2013 15:39:12 » |
|
Диана Найденова напуснала TV7 заради тенденциозна цензура, завръща се във Всяка Неделя по Нова ТВ
|
|
|
|
spike
|
 |
« Reply #9 on: 26 October 2013 11:56:36 » |
|
Изобщо не е трудно. Обаждаш се на този номер (0884 92 72 63) и си резервираш покана. Не знам обаче за кога има свободни места, понеже навалицата е доста голяма. 
|
|
|
|
Iordan
|
Изобщо не е трудно. Обаждаш се на този номер (0884 92 72 63) и си резервираш покана. Не знам обаче за кога има свободни места, понеже навалицата е доста голяма.  Послушах те още когато ми го каза. Обадихме се и любезно ни отрязаха крилцата, тъй като не знаели откъде да се запишем за X-Фактора, а и че там е голяма навалица.
|
|
|
|
spike
|
Изобщо не е трудно. Обаждаш се на този номер (0884 92 72 63) и си резервираш покана. Не знам обаче за кога има свободни места, понеже навалицата е доста голяма.  Послушах те още когато ми го каза. Обадихме се и любезно ни отрязаха крилцата, тъй като не знаели откъде да се запишем за X-Фактора, а и че там е голяма навалица. Хм... Навалицата знам, че е голяма, ама се учудвам за телефона. Явно различни хора отговарят за публиката на "Х Фактор" и "Ол инклузив", защото този телефон е от рекламите на "Ол инклузив"...
|
|
|
|
The TV Boy
|
Скандал между Нова ТВ и спортното министерство заради снимките на Dancing Stars и X Factor
|
|
|
|
The TV Boy
|
Нова ТВ с пореден трансфер от БТВ взима Дарина Сарелска
|
|
|
|
The TV Boy
|
Nova TV в десятката с хитови филми настига HBO
|
|
|
|
BlooMac
|
Супер е, че Нова залагат на нови хитови филми! И мен ме дразнят евтините дублажи и остарелия 4:3 формат, но като гледам скоро нашите телевизии няма да отвикнат от навика да поръчват евтини voice-over дублажи. Повече ме дразни, че не са преминали на 16:9. Даже БНТ 1 вече преминаха! Сигурно не е много трудно. Предполагам, че вече са си купили поне част от новата техника, щом като са планирали още септември да преминат. Според мен това е глупаво оправдание. Те не трябва да чакат хората да си купят плазмите, а те да минат на 16:9 преди това, за да насърчи хората да си ги купят. Нова ТВ с това 4:3 приличат на някаква кабеларка, то даже немалко кабелни телевизии вече преминаха в 16:9.
|
|
|
|
megara
|
Супер е, че Нова залагат на нови хитови филми! И мен ме дразнят евтините дублажи и остарелия 4:3 формат, но като гледам скоро нашите телевизии няма да отвикнат от навика да поръчват евтини voice-over дублажи. Повече ме дразни, че не са преминали на 16:9. Даже БНТ 1 вече преминаха! Сигурно не е много трудно. Предполагам, че вече са си купили поне част от новата техника, щом като са планирали още септември да преминат. Според мен това е глупаво оправдание. Те не трябва да чакат хората да си купят плазмите, а те да минат на 16:9 преди това, за да насърчи хората да си ги купят. Нова ТВ с това 4:3 приличат на някаква кабеларка, то даже немалко кабелни телевизии вече преминаха в 16:9.
Според едно мнение преминаването в 16:9 може да предизвика социално напрежение, тъй като бедните зрители имат предимно телевизори с екран в 4:3.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Nova Broadcasting Group недоволни от рейтинг системата на GRAB
|
|
|
|
The TV Boy
|
Ново 20: Диана Найденова си тръгна и от Кеворк със скандал
|
|
|
|
The TV Boy
|
Разгеле, най-сетне си признаха, че системата на ГРАБ е неефективна!  Ми то оставаше и да е, като се има в предвид колко наливат БТВ в нея!
|
|
|
|
|