BG TV Talk
25 September 2023 08:49:23
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA & NOVA Broadcasting Group | новини и коментари

Pages: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 110   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA & NOVA Broadcasting Group | новини и коментари  (Read 238771 times)
spike
Админ
Маниак

« Reply #1840 on: 22 September 2022 12:06:03 »

А мислите ли, че всички канали ще бъдат с нови логота? Не ми се вярва само главният канал да е с ново лого, а другите не. Интересно ми е, обаче, какво ще стане с имената на каналите, тъй като само Нова се припокрива като име в България и останалите държави...
И аз точно това написах преди няколко дни. При смяната на логото би трябвало и Nova News да стане N1, пък с останалите канали не знам какво ще правят, както и с радио Nova News. В другите държави нямат нито Diema, нито The Voice, нито Magic. Според мен е твърде възможно каналите на Diema да имат същото лого като визия, но вътре да е буквата d. Другият вариант е да заличат окончателно марката Diema и да прекръстят каналите на нещо с Nova в името, въпреки че пък в останалите държави въобще не държат на тази идентичност - основният им канал е Nova, а нишовите са със съвсем различни имена и визии. Единствено в Гърция каналите им са Nova Sports и Nova Cinema, но те са и с различна визия, понеже бяха купени най-скоро. Иска ми се да запазят тази идентичност на каналите, както е у нас и в Гърция, но ще видим. В близките 2-3 месеца всичко трябва да е ясно.
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 110   Go Up
  Print  

Jump to: