А мислите ли, че всички канали ще бъдат с нови логота? Не ми се вярва само главният канал да е с ново лого, а другите не. Интересно ми е, обаче, какво ще стане с имената на каналите, тъй като само Нова се припокрива като име в България и останалите държави...
И аз точно това написах преди няколко дни. При смяната на логото би трябвало и Nova News да стане N1, пък с останалите канали не знам какво ще правят, както и с радио Nova News. В другите държави нямат нито Diema, нито The Voice, нито Magic. Според мен е твърде възможно каналите на Diema да имат същото лого като визия, но вътре да е буквата d. Другият вариант е да заличат окончателно марката Diema и да прекръстят каналите на нещо с Nova в името, въпреки че пък в останалите държави въобще не държат на тази идентичност - основният им канал е Nova, а нишовите са със съвсем различни имена и визии. Единствено в Гърция каналите им са Nova Sports и Nova Cinema, но те са и с различна визия, понеже бяха купени най-скоро. Иска ми се да запазят тази идентичност на каналите, както е у нас и в Гърция, но ще видим. В близките 2-3 месеца всичко трябва да е ясно.