BG TV Talk
16 June 2024 09:55:31
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA & NOVA Broadcasting Group | новини и коментари

Pages: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 115   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA & NOVA Broadcasting Group | новини и коментари  (Read 279115 times)
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 5 071« Reply #1840 on: 25 September 2022 11:14:38 »

Владо не можа да регистрира N1 точно защото опита му изглежда да е бил париран от Юнайтед Медия. Той искаше чисто и просто да ги изпревари за марката за да може после да му платят за да си я изкупят.

Иначе този ребранд ще е само и единствено заради унификацията с Юнайтед, не за нещо друго. В другите държави нямат Диема, но пък имат DOMA. Ако решат да следват унифицирането логото може да изглежда като това на DOMA. Другия вариант е да станат Nova Family и Nova 2 примерно. Всъщност в Хърватия имат онлайн канали на платформа като нашето Войо които са Nova Family и Nova Cinema, които са с тъмно розово и тъмно синьо лого.

При всички случай единствения положителен резултат от това ще е че (може би) логото ще стане прозрачно на екрана, а няма да е тази плътна синя точка горе в дясно. Това лично не ми хареса защото от бяло и леко транспаратно отидоха до хард-плътно синьо лого да избожда очите, но това беше тогава заради унификацията с MTG навремето защото всичките им канали бяха така. Също и че най сетне ще разкарат визията нв Viasat Sport която още е на нашия Нова Спорт. The Voice и Magic са си специализирани канали, те няма как да ги ребрандират повече от това. Диема Спорт най много да си стане Sport Klub, а Радио Нова Нюз да е N1 Radio, защото има друго радио с името Радио Нова.
Като гледам, Doma им е канал за сапунки, та нищо чудно това да е новото име на Diema Family, освен ако не решат да вкарат и в другите държави имената Nova Family и Nova Cinema, което лично за мен е по-добрият вариант. Пак напомням, че в Гърция каналите им са Nova Sports, Nova Cinema и Nova Life, но те бяха купени най-скоро и визията им е доста по-различна от тази на останалите канали.

Впрочем The Voice и Magic си се вписват идеално в портфолиото на United Media - с тотално различни име и визия от основните канали и няма начин да отгатнеш в коя медийна група са. Grin
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 115   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy