Забелязвате ли, че от миналата година българските сериали оредяха доста. В предишните години от Нова пускаха поне по 2-3 български сериала. Сега има само по един на сезон. Даже този сезон ще им е най-слаб откъм продукция. 2 формата и един сериал плюс Капките. Превърнаха се както са Бтв.
Аз вече неведнъж изразих разочарованието си от предстоящия пролетен сезон и за двете телевизии. За "ьТВ" си е нещо нормално да са с толкова малко собствени продукции, все пак през есента залагат само на "Фермата" и "Гласът на България". По изключение през есен 2022г. имаше и сериал - "Мен не ме мислете". За "Нова" обаче е твърде необичайно да имат толкова малко собствени продукции. От една страна се радвам, че спряха с тези безмислени опити за сериал с над 40 епизода, но пък сега програмата е изключително постна. Можеха да сложат поне сезон 2 на "Дяволското гърло" или "С река на сърцето" вместо тези тричасови епизоди на "Един за друг" и Hell's Kitchen или пък през годините да бяха довършили изоставените проекти "Етажна собственост", "Ягодова луна" и All Inclusive, ама тяхно си решение. Поне БНТ компенсират с цели два собствени сериала.