BG TV Talk
29 May 2024 05:08:22
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA & NOVA Broadcasting Group | новини и коментари

Pages: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 115   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA & NOVA Broadcasting Group | новини и коментари  (Read 277395 times)
mickeymouse
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 216


« Reply #2060 on: 05 February 2023 18:40:18 »

Това, че през последните сезони се правят по-малко сериали, определено не означава, че са по-качествени. "Пътят на честта", "С река на сърцето" и особено "Лъжите в нас" са чудесни примери за грандиозни провали и то само от проектите на "Нова". От сериалите на "ьТВ" дори ми е трудно да изтъкна успешните проекти през последните години, освен "Съни бийч" и донякъде "Столичани в повече".

Според мен много по-успешна стратегия ще е всеки сезон да се инвестира в 3-4 сериала по 12 епизода, вместо в един с над 40 епизода. По този начин ще се стимулира конкуренцията между продуцентските къщи, а и ще се предлагат сериали в по-разнообразни жанрове, вместо еднотипни семейни драми.

Мога да похваля само БНТ, които правят хем разнообразни, хем качествени сериали.

На сто процента съм съгласен с мнението ти. Въобще не ми харесва да има три часови ефири на Hell's kitchen или на Един за друг. За такъв тип предавания е абсолютно достатъчно да бъдат по час/час и половина. Същото важи и за Ергенът и Сървайвър. Разбирам, че покрай инфланцията не искат да харчат много пари, както и да инвестират в български сериали, които не се знае дали ще оправдаят финансите, ама все пак. Наистина съм крайно отегчен от пролетните програмни схеми на Нова и Бтв - никакво разнообразие. Пролетта на 2020 г., когато Бтв спряха програмната си схема заради Ковид, по Нова вървяха 3 български сериала, Капките и Един за друг, а сега това... Да бяха сложили поне вторият сезон на Дяволското гърло да върви в петък от 20 ч. Да не говорим, че така и не разбрах защо излъчиха отново първия сезон през есента, като тази пролет няма да излъчат втория...??
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 115   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy