И аз съм фен на унифицирането, но като гледам в сайтът на United Media - такова няма. 😂 Само Nova (с изключение на нашата) и N1 в различните държави са с еднакви логота, но и те по между си нямат никаква връзка. За останалите телевизии да не говорим… Примерно, ако не си се интересувал, то на пръв поглед няма да разбереш, че каналите им Хърватия - Nova, N1 и Doma, са от една медийна група.
Та в този ред на мисли, няма да се изненадам, ако “Диемите”, “Нова Спорт”, The Voice и Magic останат без промяна. 😆
И аз това установявам, като им погледнах сега сайта... Логата на Nova в различните държави са горе-долу еднакви, с изключение на нас и Гърция. Тук още преди години уж щяха да ребрандират Nova News в N1, ама явно се отказаха от тая идея, въпреки че на мен лично името Nova News повече ми допада и повече бих се радвал, ако в другите държави N1 стане Nova News, стига United Media да се заемат с унифициране на имената на каналите си, де. Забелязвам и че логата на спортните им канали в различните държави са различни и нямат нищо общо помежду си. Даже и имената са различни - Nova Sport, Nova Sports, Diema Sport, Sport Klub... И пак визиите и имената на спортните канали нямат нищо общо с визиите и имената на основните и другите нишови канали (с изключение на Гърция), та явно и тук целта беше визиите и имената на спортните канали да са различни от Nova, ама поне да вземат Nova Sport или да го закрият, или да го ребрандират на Diema Sport 4.
То впрочем сходно е положението и при "ьТВ" - всичките им канали съдържат "ьТВ" в името си, с изключение на спортния "Ринг". На него поне няколко пъти му променяха визията и логото, ама пак няма нищо общо с тези на "ьТВ". Единствено за няколко години се казваше Ring.bg, за да има нещо общо с Pro.bg, когато бяха в една група. После имаше идеи спортния канал да бъде "ьТВ Спорт", ама това така и не се случи.