BG TV Talk
29 February 2020 12:25:35
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA & NOVA Broadcasting Group | новини и коментари

Pages: 1 [2] 3 4 ... 67   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA & NOVA Broadcasting Group | новини и коментари  (Read 100143 times)
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 331WWW
« Reply #20 on: 13 November 2013 18:21:58 »

Рейтинг: На тепиха: NovaTV vs. bTV & GARB vs. MediaresearchРейтинг войната в ефира между вечните врагове bTV и Nova TV през последните няколко дни започна доста да се изостря. Причината появата на новата рейтингова агенция Mediaresearch, която разби монопола на досегашната традиционна GARB, данните на която се различават значително от тази на досегашната система. От Nova B.G. видяха шанс и рефлектираха върху рейтинг данните на GRAB, които традиционно даваха лидерските места на bTV.

Вчера от медията публично разкритикуваха начина, по който GARB сумират гледанията, а днес публикуваха нови рейтинги на Mediaresearch, според които Нова ТВ е най-гледаният канал за месец октомври. Това е точно обратното на данните, които публикува GARB за bTV. Според данните делът на Нова ТВ при активното градско население (18-49 г.) е 19,4%. В същото време делът на основния конкурент (bTV) е 18%. Месечният доклад на Mediaresearch, който ви публикувахме преди седмица, показва също че X Factor и VIP Brother са най-гледаните предавания в ефира на телевизията. Очевидно че рейтинг войната между двете медии (респективно и между двете агенции) тепърва ще загрубява и ще става доста интересно. До сега от Нова ТВ изключително рядко публикуваха каквито и да е рейтинги, докато от bTV това правеха ежеседмично. От BG TV News ще продължим да следим рейтингите в ефира и да ви уведомяваме за всичко случващо се на тази тема.


И все по-забавно ще става, вервайте ми!
Мен ако ме питате докато не се сложат тези извънземни устройства на всеки телевизор в България точни рейтинги няма да видим Grin
"Медиярисърч" изработват рейтингите по друг метод, но не знам какъв...
Report Spam   Logged

Pages: 1 [2] 3 4 ... 67   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy