mariokrushkin
|
Нова/Стара телевизия пуска повторение на 1-ви сезон на "Маскираният певец " от 04.06 Неделя от 20:00 часа,разбира се на гърба на премиерните епизоди на Стани богат ! Пълен смях наистина ,кой ще ти гледа предаване от преди 4 години ?! Нова нещо много си повярваха и решиха ,че могат да пускат каквото си поискат .
|
|
|
|
|
dan_agent06
Потребител
|
Нова/Стара телевизия пуска повторение на 1-ви сезон на "Маскираният певец " от 04.06 Неделя от 20:00 часа,разбира се на гърба на премиерните епизоди на Стани богат ! Пълен смях наистина ,кой ще ти гледа предаване от преди 4 години ?! Нова нещо много си повярваха и решиха ,че могат да пускат каквото си поискат .
Е те вече прекаляват! Пускат неща от преди повече от 3 години и то все първи сезони - първо на Ол Инклузив, сега на Маските. Дано да подгряват за есенния тв сезон и да върнат двете продукции!
|
|
|
|
spike
|
Е те вече прекаляват! Пускат неща от преди повече от 3 години и то все първи сезони - първо на Ол Инклузив, сега на Маските. Дано да подгряват за есенния тв сезон и да върнат двете продукции!
И аз силно се надявам да подгравят за нови сезони, ама едва ли... Според мен просто няма какво премиерно да пуснат и затова притоплят стари манджи, въпреки че не е като да нямат ресурс за премиерни американски филми и сериали...  Ако направят нов сезон на All Inclusive, все биха му намерили място в есенната програма, но дълго предаване като "Маскираният певец" не виждам къде биха могли да го сместят. Както вече е ясно, нови сезони през есента ще имат "Игри на волята", "Звездите в нас" и "С Рачков всичко е възможно", та свободно време в праймтайма остава само от вторник до петък по час и половина. Това е крайно недостатъчно за "Маскираният певец", пък и като помня какъв провал беше сезон 3, не съм сигурен дали трябва да правят нов... 
|
|
|
|
trmkr
Потребител
|
Тя програмата на Нова през седмицата в прайм тайм извън есенния и пролетния сезон е негледаема. Едно и също се върти до втръсване. С тази малоумна черешка още колко години ще си мъчат зрителите не знам.
|
|
|
|
spike
|
Тя програмата на Нова през седмицата в прайм тайм извън есенния и пролетния сезон е негледаема. Едно и също се върти до втръсване. С тази малоумна черешка още колко години ще си мъчат зрителите не знам.
И аз не съм фен на кулинарните предавания, ама явно се гледат, щом толкова години са в ефир...
|
|
|
|
mariokrushkin
|
И аз силно се надявам да подгравят за нови сезони, ама едва ли... Според мен просто няма какво премиерно да пуснат и затова притоплят стари манджи, въпреки че не е като да нямат ресурс за премиерни американски филми и сериали...  Ако направят нов сезон на All Inclusive, все биха му намерили място в есенната програма, но дълго предаване като "Маскираният певец" не виждам къде биха могли да го сместят. Както вече е ясно, нови сезони през есента ще имат "Игри на волята", "Звездите в нас" и "С Рачков всичко е възможно", та свободно време в праймтайма остава само от вторник до петък по час и половина. Това е крайно недостатъчно за "Маскираният певец", пък и като помня какъв провал беше сезон 3, не съм сигурен дали трябва да правят нов...  Силно се надявам да няма 2-ри сезон на Звездите в нас , тъй като меко казано си беше провал и няма нужда от нов такъв . Мисля ,че Маскираният певец би било по-сериозна конкуренция срещу Гласът на България в неделя вечер . Също така мисля и ,че вече успешния и наложен формат Игри на волята е време да се изправи срещу съботния епизод на Фермата ,когато е дуелът . Ето една примерна програма за есен 2023. Понеделник 20:00 Игри на волята 22:30 ? вторник - четвъртък 20:00 Нов Бг сериал 21:00 Игри на волята 22:30 ? Петък 20:00 С Рачков всичко е възможно 22:00 Дяволското гърло, сезон 2 Събота 20:00 Игри на волята 22:00 Филм Неделя 20:00 Маскираният певец, сезон 4 23:00 Филм Единствено не знам на какво ще заложат в късния праймтайм от 22:30? Иначе така смятам ,че би изглеждала есенната програма на Нова . Вие как мислите?
|
|
|
|
dan_agent06
Потребител
|
Силно се надявам да няма 2-ри сезон на Звездите в нас , тъй като меко казано си беше провал и няма нужда от нов такъв . Мисля ,че Маскираният певец би било по-сериозна конкуренция срещу Гласът на България в неделя вечер . Също така мисля и ,че вече успешния и наложен формат Игри на волята е време да се изправи срещу съботния епизод на Фермата ,когато е дуелът . Ето една примерна програма за есен 2023. Понеделник 20:00 Игри на волята 22:30 ? вторник - четвъртък 20:00 Нов Бг сериал 21:00 Игри на волята 22:30 ? Петък 20:00 С Рачков всичко е възможно 22:00 Дяволското гърло, сезон 2 Събота 20:00 Игри на волята 22:00 Филм Неделя 20:00 Маскираният певец, сезон 4 23:00 Филм
Единствено не знам на какво ще заложат в късния праймтайм от 22:30? Иначе така смятам ,че би изглеждала есенната програма на Нова . Вие как мислите?
Според мен има огромен шанс да изглежда така! Иначе Звездите в нас наистина беше провал и според мен сега с повторението на сезон 1 тестват как ще се приеме Маските да са в неделя срещу Гласът, а не в събота. А нали бяха казали, че Нова ще имат няколко нови сериала, та като нищо от 22:30 да сложат поредния сериал, който да е по половин час.
|
|
|
|
Nikola
|
много ще се радвам ако върнат София ден и нощ на екран дали ще е с нови епизоди или ще го повтарят отново няма значение
|
|
|
|
spike
|
Другата седмица има лека промяна в програмата - "Престъпен рай" ще е от вторник до петък, за да си излъчат всичките 10 епизода на сериала, а All Inclusive съответно ще е само в понеделник. От 12 юни би трябвало да продължат с досегашната схема - All Inclusive в понеделник и вторник, а новият сериал "Новобранецът" - от сряда до петък. Ще видим обаче докъде ще излъчат и двата сериала, понеже с тази схема на излъчване лятото няма да им стигне, за да излъчат всичките епизоди - All Inclusive е общо 48 епизода, а "Новобранецът" е 98 до момента.  Нещо друго също ми направи впечатление - в събота (10 юни) от 20:00ч. премиерно ще се излъчи американският филм "Новите ангели на Чарли", пък в неделя са сложили повторение на "Маскираният певец" срещу премиерните епизоди на "Стани богат". Не разбирам защо не са сложили премиерните американски филми в неделя, за да не се дават толкова лесно на "ьТВ". 
|
|
|
|
|