spike
|
Може и така да е. Но много интересено явно ще вкарват новата техника в старата сграда на Нова или ще се местят в новата буквално тези дни. Музикалните им телевизии и радиостанциите им дали са вече в старата им сграда на едно място с всички други техни медии?
Старата сграда не е достатъчно голяма, за да побере всичките им медии и затова са разпръснати на различни места. Новата вече ще приюти на едно място всичките телевизии, радиа, вестници и сайтове. Единствено списанията Eva и Grazia ще останат на друго място, но те не са еднолична собственост на Nova.
|
|
|
|
|
spike
|
Е, стартираха ли 4К каналите?
|
|
|
|
sisobe
|
Е, стартираха ли 4К каналите?
Нищо не е стартирало, явно инфото което беше пуснато е фейк  Дори няма нищо по каналите, което да подскаже, че е имало някакви промени.. Най-малкото щеше да има някакво прекъсване както се говореше за сутринта, но нищо... Всичко е по старо му.
|
|
|
|
mark39
|
И аз си мислих че е фейк,щом няма потвърждение от самата телевизия.Няма начин да променят формата и да не променят самата визия на канала..като точно това бяха споменали преди време. Нищо не е стартирало, явно инфото което беше пуснато е фейк  Дори няма нищо по каналите, което да подскаже, че е имало някакви промени.. Най-малкото щеше да има някакво прекъсване както се говореше за сутринта, но нищо... Всичко е по старо му.
|
|
|
|
|
spike
|
Nova Max повече ми се вписва в профила на Kino Nova. Все пак за него изтъкват предимно филми и то в разнообразни жанрове, докато Diema въртят основно сериали в екшън жанра. Иначе е хубаво, че лека-полека почват да си унифицират имената на каналите на нещо с Nova в името. Неведнъж съм писал, че е доста нелогично да изкупуват де що има Nova във всяка държава, пък нишовите им канали да са с тотално различни имена и визии.
|
|
|
|
Ivaylo15
|
Изглежда, че NOVA по случай Световното първенство не само ще пуснат 4К канал, ами ще излъчват и студиината си спортна програма от ново студио - 450 кв.м. Което ме навежда на мисълта, че това ще се случва от новата сграда, понеже в нета има рендери на нея и според тях две от студиата са с площ 400 квадрата. Футболните фенове ще проследят в 4К качество на картината и студийната програма „Като за световно“ от ново високотехнологично студио. С внушителни видео стени и с най-съвременни технически възможности, то ще бъде разположено на площ от 450 кв. м. Домакини в новото мултифункционално студио са двойките водещи Павлета Рашкова - Мирослав Арабаджиев и Лилия Мустакова - Ясен Деянов, които ще пренесат емоцията на футболния празник в българските домове.
|
|
|
|
|
Ivaylo15
|
Има 4 студиа - 2 малки и 2 големи заедно с 4 апаратни, което говори, че могат да се излъчват/записват четири предавания едновременно. Мисля, че и качествоти на студийните предавания е 4К, поне от това което виждам за Светивното. На схемите виждам и 30+ монтажни, което е страшно голяма бройка. Нюзрумът също е доста голям.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Обявиха кастинг за втори сезон на "Звездите в нас"
|
|
|
|
dan_agent06
|
Това изкачащото с кастинга го има още от ехее четвъртфиналите даже мисля че и от по-рано.
|
|
|
|
krasi_varna
Потребител
|
Явно процесът по преместване е започнал. Oт днес, 21 декември 2022 г., радио The Voice започна излъчване от изцяло ново студио, което се намира в бизнес сграда на годината за 2022 г. Тя е първата и единствена по рода си самостоятелна сграда на частна медийна група в България. Уникалната сграда на Нова Броудкастниг груп е мащабен проект, както за медийната индустрия, така и за сферата на строителството. Комплексът е създаден специално за производството на телевизионна и радио продукция с най-високо качество, с нови и модерни студиа. В него ще се помещават офисите и на всички дигитални платформи, сайтове и печатни издания, които са част от портфолиото на компанията. https://thevoice.bg/novini/radio-the-voice-s-izcjalo-novo-studio/41317
|
|
|
|
spike
|
Брей... това си е подходящ интериор и за подкасти, та нищо чудно да тръгнат и в тази посока, както правят БНР и "Дарик".
Иначе явно ще се местят поетапно в новата сграда - сега са The Voice и останалите радиа, после сигурно ще са вестниците и накрая сайтовете и "Нова телевизия".
|
|
|
|
Robimir
|
От днес Nova каналите в Сърбия, Босна и Черна гора се наричат просто Nova, така че може да сме спокойни, че Нова ТВ няма да я преименуват на Nova BG, както се спекулираше по едно време тук.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Точно това щях да напиша и аз сега - каналите в другите държави са унифицирани просто като NOVA, като са махнати префиксите за отделните държави. Реално само цвета на визиите е различен, най вероятно и при нас ще е така, само че в синьо.
|
|
|
|
spike
|
От днес Nova каналите в Сърбия, Босна и Черна гора се наричат просто Nova, така че може да сме спокойни, че Нова ТВ няма да я преименуват на Nova BG, както се спекулираше по едно време тук. Това е чудесна новина. Някакси не ми изглеждаше логично само в Хърватия да е Nova, пък във всички други държави да се добавя първата буква на съответната държава.
|
|
|
|
|
spike
|
Хм... мислех, че всичките радиа са се преместили още преди 3 седмици, когато показаха новото студио на The Voice. Иначе малко странно да направят еднакви студиа на всичките си радиа. Няма логика да направят 3-4 студиа с еднакъв декор, та според мен въпросните снимки на "Витоша" и The Voice са от едно студио с променени светлини и надписи.
|
|
|
|
Ivaylo15
|
Хм... мислех, че всичките радиа са се преместили още преди 3 седмици, когато показаха новото студио на The Voice. Иначе малко странно да направят еднакви студиа на всичките си радиа. Няма логика да направят 3-4 студиа с еднакъв декор, та според мен въпросните снимки на "Витоша" и The Voice са от едно студио с променени светлини и надписи.
Няма как да ползват едно и също студио, защото най-вероятно има предавания, които се излъчват по едно и също време. А иначе мисля, че въпросните снимки са от друго студио, а не от това на The Voice. Има разлика в дървената декорация по стените. Пък и какъв е проблема радио студиата да са с еднакъв дизайн. Според мен са идеални.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Няма как да ползват едно и също студио, защото най-вероятно има предавания, които се излъчват по едно и също време. А иначе мисля, че въпросните снимки са от друго студио, а не от това на The Voice. Има разлика в дървената декорация по стените. Пък и какъв е проблема радио студиата да са с еднакъв дизайн. Според мен са идеални.
Човек ще каже, че новите студия на радиата им са като построени в Minecraft с различаващите се дървени текстури по стените. 
|
|
|
|
|