zikre_86
Потребител
|
Преди време логото на НОВА беше с по-светло,както е на Кино Нова/то не пипнато от 2011г./ После логото на Нова го направиха по-син..../натрапчиво/ Дали ще има промени във визиите,,,,,,,,,,,,,,
|
|
|
|
|
spike
|
Преди време логото на НОВА беше с по-светло,както е на Кино Нова/то не пипнато от 2011г./ После логото на Нова го направиха по-син..../натрапчиво/ Дали ще има промени във визиите,,,,,,,,,,,,,, Е, тия промени на визиите ги обсъждахме на дълго и широко през последните седмици, ама засега нищо официално не е обявено. Ето интервю от днес със Стефана Здравкова: https://www.24chasa.bg/mneniya/article/13737359Почти всички въпроси са свързани с новата сграда, като се споменава, че благодарение на новите големи студиа няма да им се налага да ползват външни студиа под наем. Това явно означава, че вече няма да ползват комплексите в Герман и Нови Хан, въпреки че Hell's Kitchen в момента се снима именно в комплекса в Герман. Предполагам, че и "Като две капки вода" ще си е в комплекса на Халваджиян в Горубляне. Става ясно и че "Нет Инфо" също имат собствено студио в новата сграда, което явно е въпросното пето ТВ студио. На въпрос за бъдещи проекти се споменава само за сезон 2 на "Дяволското гърло", който в момента е в пост-продукция, а също и че се обсъждат още няколко филмови проекта, за да има добро жанрово разнообразие през есента. Силно се надявам наистина да предложат жанрово разнообразие, а не пак някоя скучна семейна драма. Нито дума за сезон 2 на "С река на сърцето". То не беше някакъв шедьовър, ама много се дразня, като зарежат някой недовършен проект. За САЩ това е нещо нормално, обаче там количеството продукции е много по-голямо, докато тук е смехотворно да се правят 3-4 сериала на година и все някой от тях да остава недовършен... Нито дума за ребранд на канали или преминаване в 4К. Споменава се само, че всички студийни камери вече са 4К, но не и кога "Нова" ще мине в 4К.
|
|
|
|
|
mark39
|
Това че PPF са сезирали европейските институции е малко стара новина вече.Най странното е че го правят въпреки че се говори че BTV е пред продажба за поред път.
|
|
|
|
spike
|
Това че PPF са сезирали европейските институции е малко стара новина вече.Най странното е че го правят въпреки че се говори че BTV е пред продажба за поред път.
Хм... тази новина съм я пропуснал. Само "ьТВ" ли се продава или пак цялото СМЕ?
|
|
|
|
Mr.D.
|
Хм... тази новина съм я пропуснал. Само "ьТВ" ли се продава или пак цялото СМЕ?
Всъщност новината, че ще оспорват сделката за Булсатком е от това интервю за 24 часа. В същото интервю от PPF казват, че нямат планове за продажба нито на bTV, нито на Yettel: https://www.24chasa.bg/mneniya/article/13689376
|
|
|
|
TV 81
|
Ще има ли ребранд на някой канал от групата на Нова или не? Нещо чува ли се ново? Нито са си оправили Paint логата, нито HD каналите излъчват истинско HD, нито визията на половината им канали е HD, камо ли 4K. На някои предавания даже плочките с надписите понякога са HD, понякога SD. Ежедневно продължават с малки технически гафове. Каша и половина. Сякаш не знаят как да боравят с техниката. Язък за скъпата техника, при положение че хабер си нямат как функционира правилно това чудо от новия век. Предаванията на Nova News все още са без нормално постоянно студио. Новините им също. Нишовите и спортните им канали с изключение на Диема не са 24-часови. Все едно златно би им излязло да си поддържат денонощни всичките си канали. Национален лидер са уж, а продължават с половинчато поддържане на каналите си.
|
|
|
|
edinicata
|
Тия от Нова тв са много алчни щом почти никой не е пуснал Диема,Кино Нова и Диема Фемили в ХД.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Очевидно е че нещата са скалъпени набързо за да може да се преместят и всичко се случва много бавно. В противен случай всичко щеше да е в HD и логата и шапките нямаше да изглеждат толкова потресаващо. Нова визия ще има, но явно не са готови с други неща преди да я въведат. “Новите” шапки на Новите на Нова са направени набързо ин хаус, за това и нямат никакъв вид. Просто ще трябва да се оправят бавно бавно до като им се подредят всички неща. Наистина не знам какво им костваше да оправят всичко едновременно, явно са бързали да се преместят и са оставили детайлите за накрая.
|
|
|
|
|
spike
|
Иван още от миналата седмица е в "Нова". Нямам идея защо не са го махнали от сайта на "Он еър". А това за трамплина аз го бях написал. Ако погледнете, може би повече от половината сегашни лица на "ьТВ" и "Нова" са бивши кадри на "Он еър". 😁
|
|
|
|
Roostersonair
|
Иван още от миналата седмица е в "Нова". Нямам идея защо не са го махнали от сайта на "Он еър". А това за трамплина аз го бях написал. Ако погледнете, може би повече от половината сегашни лица на "ьТВ" и "Нова" са бивши кадри на "Он еър". 😁
Не забравяй и Моника Симеонова, която също беше в BG On Air. Сега е в Дирекция "Спорт" на БНТ и води спортните новини на обществената телевизия.
|
|
|
|
TV 81
|
Очевидно е че нещата са скалъпени набързо за да може да се преместят и всичко се случва много бавно. В противен случай всичко щеше да е в HD и логата и шапките нямаше да изглеждат толкова потресаващо. Нова визия ще има, но явно не са готови с други неща преди да я въведат. “Новите” шапки на Новите на Нова са направени набързо ин хаус, за това и нямат никакъв вид. Просто ще трябва да се оправят бавно бавно до като им се подредят всички неща. Наистина не знам какво им костваше да оправят всичко едновременно, явно са бързали да се преместят и са оставили детайлите за накрая.
Да. Някак си не си представям примерно bTV толкова седмици наред да лъчат с такава потресаваща картина дори SD каналите си, с каквато са Diema, Diema Family, Nova Sport, дори Kino Nova с тези черни ленти и непълен SD образ. Неприемливо и неуважително спрямо зрителите е национален канал да не си настроят техниката седмици наред и да се правят, че проблем няма. Да не говорим, че по време на Новините при пряко включване на репортери и в същото време показване на кадри в едната част на екрана, звука от говора на репортера прекъсва за 1-2 секунди и после се появява отново. Абсолютна аматьорщина. И това било национален ефирен канал. TV1 по-добре се справят, нищо, че са кабелна програма. Вчера рекламния анонс на Събуди се пак беше изцяло в SD.
|
|
|
|
mark39
|
Вече стана повече от ясно че само преместване е станало много бързо дори без да се завършат другите студия .Явно за да не плащът повече наем в старата сграда са претупали преместването.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Мисля, че това е петото студио, за което обявиха скоро и би трябвало да е направено зад самата сграда, където преди бяха халета, явно са направили топла връзка към сградата. Много е голямо, няма къде да бъде в самата сграда. Също така, за момента не функционират двете малки студио от по 400 кв.м. Двете, които са по 1000 кв.м. предполагам, че са за Здравей, България, Новините, Събуди се и На фокус. Поправете ме, ако греша.
|
|
|
|
mark39
|
Мисля, че това е петото студио, за което обявиха скоро и би трябвало да е направено зад самата сграда, където преди бяха халета, явно са направили топла връзка към сградата. Много е голямо, няма къде да бъде в самата сграда. Също така, за момента не функционират двете малки студио от по 400 кв.м. Двете, които са по 1000 кв.м. предполагам, че са за Здравей, България, Новините, Събуди се и На фокус. Поправете ме, ако греша.
Казаха че това е студио 2 където ще се мести Гала скоро време..Новините и публицистиката са в Студио 1 което виждаме в момента липсват малките студия..да видим къде ще сложат Нова Нюз
|
|
|
|
krasi_varna
Потребител
|
Мисля че новото студио на Nova News ще се появи след смяната на името му на N1. Предполагам че декорите се правят с новото име и затова не се показват за сега. Остава да следим заседанията на СЕМ за смяна на името и адреса на на самата Нова и радиата.
|
|
|
|
TVofBulgaria
Потребител
|
Най-накрая си оправиха логата на всички канали. Вече не са на хоризонтални линии. При ЕОН са добавили Диема и Диема Фемили в HD, но само на техни приемници. На собствен приемник са в SD. Кино Нова е SD и при двете.
|
|
|
|
pesho
|
На 24ти по обяд по Нова нюз имаше студио за Украйна. Любо Огнянов ползваше сета на „Твоят ден“. От сторита в инстаграм видях, че има още един сет до този на „Твоят ден“. Новините използват и една робот камера. Би трябвало с изборите да върнат „Денят на живо“ и „Челюсти“ под някаква форма. А и на 12.3 ще дават студиото за наградите Оскар.
|
|
|
|
|
|