maria_s
Потребител
|
Нова тв излъчва някакъв филм на аналогова тв, вместо сутрешния блок. На ip тв нищо няма. Nova news също са на черен екран. В сайта изобщо не зареждат двете телевизии А Диема, Фемили и Кино Нова вървят.
|
|
|
|
|
alex2510
|
Към момента на писането на този пост, Нова и Нова Нюз вървят на сайта на медиата. С тях и Диемите нямам представа какво се случва към момента по ефир, кабел, сателит и IPTV, нека колегите да споделят...
|
|
|
|
TVofBulgaria
Потребител
|
На EON няма проблеми с каналите им. И с catch-upа не видях да е спирало нито през нощта, нито сутринта. На bbox не работеше до 9ч. сутринта
|
|
|
|
alex2510
|
На МСАТ Варна сигналът спря малко след 1:30 ч. през нощта, оттам насетне не знам дали се е възстановил...
|
|
|
|
|
spike
|
Подобна рокада ми изглежда безмислена след най-силният сезон в историята на "Нова", но явно Ивайло Вандов сам е напуснал. Чудно ми е дали "ьТВ" не са успели да го откраднат. 
|
|
|
|
sisobe
|
Сега ще гледаме Гала 24/7 
|
|
|
|
Mr.D.
|
Явно има промяна в плановете за есента, защото Кико от екипа на Магъдрич Халваджиян е пуснал стори от снимките на промото за нов сезон на “Забраненото шоу на Рачков”. Вероятно ще бъде вместо “С Рачков всичко е възможно”.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Явно има промяна в плановете за есента, защото Кико от екипа на Магъдрич Халваджиян е пуснал стори от снимките на промото за нов сезон на “Забраненото шоу на Рачков”. Вероятно ще бъде вместо “С Рачков всичко е възможно”.
И аз видях въпросното стори ,но според мен е объркал тага на предаването ,тъй като Рачков споделя малък откъс от промото,казвайки за успеха на първия сезон ,като има предвид според мен за предаването " С Рачков всичко е възможно". Иначе аз лично предпочитам да е " забраненото шоу" 😬 И още нещо за есента! От средата на юни месец се снима нов български сериал за Нова като главни роли взимат : Свежен Младенов, Радина Боршош, Мак Маринов, Стефани Ивайло и се снима от Виктор Чучков и Ники Илиев. Заглавие още няма ,поне не е обявено на този етап . Най-вероятно ще бъде в слота от 20:00 часа ,ако няма продължение на "С река на сърцето",както бяха писали колеги тук .
|
|
|
|
spike
|
И аз видях въпросното стори ,но според мен е объркал тага на предаването ,тъй като Рачков споделя малък откъс от промото,казвайки за успеха на първия сезон ,като има предвид според мен за предаването " С Рачков всичко е възможно". Иначе аз лично предпочитам да е " забраненото шоу" 😬 И още нещо за есента! От средата на юни месец се снима нов български сериал за Нова като главни роли взимат : Свежен Младенов, Радина Боршош, Мак Маринов, Стефани Ивайло и се снима от Виктор Чучков и Ники Илиев. Заглавие още няма ,поне не е обявено на този етап . Най-вероятно ще бъде в слота от 20:00 часа ,ако няма продължение на "С река на сърцето",както бяха писали колеги тук .
Много хубава новина за сериала, но аз лично се надявам в слота от 20:00ч. да има няколко къси сериала вместо един дълъг. Вижда се, че това разтягане на локуми не се харесва на публиката след рейтинговите провали с "С река на сърцето", "Лъжите в нас", "Пътят на честта", пък дори и последните сезони на "Откраднат живот". За сезон 2 на "С река на сърцето" нямам абсолютно никаква информация. Просто предполагам, че ще има такъв заради пост на Александър Сано в Instagram, а и заради първоначално обявените над 50 епизода и в крайна сметка излъчени 42.
|
|
|
|
todorovavara
Потребител
|
Би било добре Нова да си направят нов дизайн на сайта Nova.bg все още не са въвели така наречения репортаж на живо,който е доста използван на запад от медиите. Бтв вече го направиха пуснаха даже бизнес сайт имат подкасти докато Нова малко изостана в тази част. Sinoptik.bg се нуждае от нов модерен и съвременен дизайн и допълнителни функционалности.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Би било добре Нова да си направят нов дизайн на сайта Nova.bg все още не са въвели така наречения репортаж на живо,който е доста използван на запад от медиите. Бтв вече го направиха пуснаха даже бизнес сайт имат подкасти докато Нова малко изостана в тази част. Sinoptik.bg се нуждае от нов модерен и съвременен дизайн и допълнителни функционалности.
За Sinoptik съм напълно съгласен, но мисля, че работят по подобряването на дизайна. Дизайнът на Nova.bg не е лош (на мен ми харесва повече от сайтът на Бтв), а подкасти имат отдавна в Nova Play - https://play.nova.bg/podcasts. От Нова (Net Info) отдавна са направили бизнес сайт - https://www.pariteni.bg/Запознавайте се с фактите предварително. 
|
|
|
|
todorovavara
Потребител
|
Да като цяло дизайнът на Nova.bg да хубав просто може би само да награди леко. Да подкасти има от няколко месеца в Nova Play,но имах предвид не се уточних подкаст с бизнес теми например в тази област или пък по различно съдържание за автомобили, гейминг игри. Въпреки ,че като съдържание и тематика са доста различни добър знак за тях. Да имат Net Info бизнес сайт ,но също би било добре да се направи обособена секция с бизнес съдържание и спортно на Nova.bg с цел привличане на аудитория. Предвиждат ли се нещо ново около NOVA NEWS освен ,че се очаква ново предаване през есента?
|
|
|
|
spike
|
Да като цяло дизайнът на Nova.bg да хубав просто може би само да награди леко. Да подкасти има от няколко месеца в Nova Play,но имах предвид не се уточних подкаст с бизнес теми например в тази област или пък по различно съдържание за автомобили, гейминг игри. Въпреки ,че като съдържание и тематика са доста различни добър знак за тях. Да имат Net Info бизнес сайт ,но също би било добре да се направи обособена секция с бизнес съдържание и спортно на Nova.bg с цел привличане на аудитория. Предвиждат ли се нещо ново около NOVA NEWS освен ,че се очаква ново предаване през есента?
За Nova News оше миналата година бяха обявили, че ще стане N1, както се казват новинарските им канали в другите държави. Не знам обаче какяо стана с тази идея и дали ще бъде осъществена. Говореше се и за унифициране на визията на нашата Nova с тези в другите страни, ама и там няма нищо официално. Относно подкастите - аз лично не съм им фен, но е по-добре да има разнообразие в жанровете, вместо двете големи медии постоянно да се конкурират с един тип продукции. Ако си толкова запалена по бизнеса, има цяла профилирана телевизия в този жанр - Bloomberg, а също и доста сайтове в тази област. 🙂
|
|
|
|
mickeymouse
|
Според мен нямат нужда от обособена секция, защото сайтовете им са доста посещавани. Данните от Януари показват, че Nova.bg има 1,714,100 потребители, Pariteni.bg - 815,800, а Gong.bg, който е спортният им сайт има - 831,450. Мисля, че ще е добре, ако просто сложат препратки към тези сайтове. Достатъчно популярни са и се знаят от аудиторията.
|
|
|
|
todorovavara
Потребител
|
Къде могат да се видят и проследят рейтингите на предаванията излъчвани по телевизия ?
|
|
|
|
maria_s
Потребител
|
Репортерът на Нова Илиян Велков(преди в Господари на ефира) е едновременно репортер в Euronews и в Нова телевизия. Не знаех, че може да бъде едновременно и в двете телевизии.
|
|
|
|
spike
|
Репортерът на Нова Илиян Велков(преди в Господари на ефира) е едновременно репортер в Euronews и в Нова телевизия. Не знаех, че може да бъде едновременно и в двете телевизии.
Ако не се лъжа, той си живее в Пловдив и е кореспондент на двете телевизии. Кореспондентите не са обвързани с трудови договори, а им се плаща хонорар за репортаж, та това не го ограничава да бачка и за 50 медии, ако иска. 
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Къде могат да се видят и проследят рейтингите на предаванията излъчвани по телевизия ?
Подобрен на анализ има на сайта "redlink". Качват всяка седмица топ 25 най-гледани предавания за седмицата ,както и диаграма за месеца .
|
|
|
|
|
|