mickeymouse
|
А... това за спортните студия от теб го разбирам. Как пък "ьТВ" не са се възпротивили Иван и Андрей да водят хем "Фермата", хем спортни студия по конкуретна медия? Действително напоследък FX Camera имат доста повече предавания, но на Иван и Андрей им орязаха само "Фермата". В момента си имат "Съни бийч" и "Бригада нов дом", тъй че това не е много основателна причина да се махнат окончателно от "ьТВ". Отделно Светлана Василева е много близка и с Халваджиян, тъй че аз лично очаквам неговите продукции в "Нова" драстично да се увеличат. Е, Тупарев вече окупира и двете частни телевизии доста здраво, че даже има предаване за "Бнт" от години - така че действително вече е на "три морета". Но да, съдържанието от Халваджиян ще се увеличи, вече видяхме - "Скрита самоличност" за сметка на "Семейни войни". Но исках да кажа, че няма да се изненадам, ако Иван и Андрей започнат отново да работят и с "Нова".
|
|
|
|
|
spike
|
Е, Тупарев вече окупира и двете частни телевизии доста здраво, че даже има предаване за "Бнт" от години - така че действително вече е на "три морета". Но да, съдържанието от Халваджиян ще се увеличи, вече видяхме - "Скрита самоличност" за сметка на "Семейни войни". Но исках да кажа, че няма да се изненадам, ако Иван и Андрей започнат отново да работят и с "Нова". Ами, те явно си работят от месеци с "Нова", щом водят футболни студия по "Диема Спорт". Аз просто не се интересувам от футбол и съм пропуснал тази новина. Иначе кое е това предаване на Тупарев за БНТ, че нещо не се сещам? Той правеше "Стани богат" и все още го прави, де, ама предаването отдавна се премести в "ьТВ".
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ами, те явно си работят от месеци с "Нова", щом водят футболни студия по "Диема Спорт". Аз просто не се интересувам от футбол и съм пропуснал тази новина.
Иначе кое е това предаване на Тупарев за БНТ, че нещо не се сещам? Той правеше "Стани богат" и все още го прави, де, ама предаването отдавна се премести в "ьТВ".
На Ути предаванетo Минава под шапката на FX Camera. Чрез тази фирма работи с бТВ и БНТ. Чрез Two by two работи само с Нова.
|
|
|
|
spike
|
На Ути предаванетo Минава под шапката на FX Camera. Чрез тази фирма работи с бТВ и БНТ. Чрез Two by two работи само с Нова. А... мислех, че Ути сам си е продуцент. Иначе Тупарев просто е съдружник и в двете компании, като Two by two е негова и на Витомир Саръиванов, а FX Camera е на Тупарев, Радо Тушев и Мая Тодорова. Точно както беше Евтим Милошев с Dream Team Films и Dream Team Productions - едната компания си беше само негова, а в другата беше съдружник с Любо Нейков и съответно чрез едната компания работеше с "ьТВ", а чрез другата - с "Нова", TV7 и БНТ.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Виждам, че вече са махнали онази преливка в началото на авторекламите, шапките, търговските реклами, предаванията и сериалите от каналите на Нова.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Виждам, че вече са махнали онази преливка в началото на авторекламите, шапките, търговските реклами, предаванията и сериалите от каналите на Нова.
За коя преливка става въпрос?
|
|
|
|
Ivaylo15
|
За коя преливка става въпрос?
Fade to black се води преливката.
|
|
|
|
|
|
Robimir
|
NOVA рекламират, че изборното им студио, което върви в момента се излъчва в 4К. Само че в 4K май си го гледат само те от апаратната. Поне да бяха пуснали онлайн стрийм, където да е възможно да се гледа, ако ще се хвалят.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
NOVA рекламират, че изборното им студио, което върви в момента се излъчва в 4К. Само че в 4K май си го гледат само те от апаратната. Поне да бяха пуснали онлайн стрийм, където да е възможно да се гледа, ако ще се хвалят.
Аз лично искам да ги поздравя този път от Нова! За мен това им беше най-добрата изборна програма досега! Определено се бяха постарали откъм всичко- графики ,студиа, водещи и най-вече откритото студио пред сградата много ми хареса,добра идея! А иначе за 4К излъчването,по-скоро казаха май за резултатите,а не за самото студио.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Аз лично искам да ги поздравя този път от Нова! За мен това им беше най-добрата изборна програма досега! Определено се бяха постарали откъм всичко- графики ,студиа, водещи и най-вече откритото студио пред сградата много ми хареса,добра идея! А иначе за 4К излъчването,по-скоро казаха май за резултатите,а не за самото студио.
Аз също ги поздравявам, беше много яко! Но искам да вметна нещо, което ми направи впечатление - https://redlink.bg/novini/proleten-sezon-2024-%E2%80%93-pobediteli-gubeshti-i-skriti-limonki-2006news.html. Защо в статиите на този сайт се пишат позитивни неща за Нова, след което дадени части от текста биват изтрити? Имаше части за доминацията на Хелс Китчън, след което бяха изтрити. И не се случва за пръв път от началото на пролетния сезон. Качват се графики за 18-49/59, след това са изтривани.
|
|
|
|
Robimir
|
Да, да не съм само негативен, програмата им беше наистина много добра и по-интересна от тази на bTV. Те прилючиха първи към 0ч., докато БНТ и bTV въртяха локуми до 1:30. За 4K се надявам да започнат излъчване през есента за 25-тата годишнина, щом сега се хвалят, че правят съдържание в 4K, дори и да е било само за резултатите.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Няколко предстоящи промени: Тази неделя специалната програма на NOVA за избор на нов патриарх - "Новият патриарх":07:30-12:00 - специално издание на "Събуди се" с водещ Марина Цекова 12:00-13:00 - специално издание на обедната емисия на Новините на NOVA 13:00-16:30 - специално студио с водещ Даниела Тренчева и изнесен водещ Благой Цицелков 16:30-19:00 - "На фокус" с Лора Крумова 19:00-19:40 - централната емисия на Новините на NOVA Остава и изданието на "На фокус след Новините на NOVA" в 19:40 ч. Края на сезоните на актуалните предавания:"Здравей, България" - от 1 юли преминава на лятна схема от 7:00 ч.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Защо ли подозирам, че новото риалити ще бъде на мястото на "Един за друг"
|
|
|
|
spike
|
Защо ли подозирам, че новото риалити ще бъде на мястото на "Един за друг" И аз така мисля... от всичките шоута тази година "Един за друг" беше с най-ниски рейтинги. Все пак интересно на какво ново шоу са заложили, дали няма да е нещо музикално като заместител на X Factor и конкурент на "Гласът на България"?
|
|
|
|
Mr.D.
|
Днес ще има промяна в програмата на NOVA:
В 13:00 ч. ще започне специално студио "Изборът на България - първият мандат" с водещ Виктор Николаев - за гласуването на проектокабинета "Желязков"
|
|
|
|
|
trmkr
Потребител
|
Някаква информация какво се случва с Игри на волята? Предишни години винаги след средата на юни имаше репортажи от старта на снимките.
|
|
|
|
|