|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
"Междинна станция" ще е продуцент на ново реалити по NOVA - "Борба до ключ - Home2U срещу Inclusive". От името става пределно ясно, че това ще е поредното предаване, което ще е полу-реклама - полу-предаване(по подобие на "Домът на мечтите"). Иван и Андрей са водещи, заедно с Караджов от "Бригада нов дом". В предаването 2 семейства получават пари, за да купят и обзаведат апартамент и накрая семейството, което го продаде за по-висока сума печели. + има бонус за победителя
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
"Междинна станция" ще е продуцент на ново реалити по NOVA - "Борба до ключ - Home2U срещу Inclusive". От името става пределно ясно, че това ще е поредното предаване, което ще е полу-реклама - полу-предаване(по подобие на "Домът на мечтите". Иван и Андрей са водещи, заедно с Караджов от "Бригада нов дом". В предаването 2 семейства получават пари, за да купят и обзаведат апартамент и накрая семейството, което го продаде за по-висока сума печели. + има бонус за победителя
Боже боже,що за тъпотия? Направо не мога да повярвам Нова как допуска такива реалитита до ефир! Провалът "Домът на мечтите" малко ли им беше? Единственото предаване на тази тематика,което си заслужава е "Бригада нов дом". И Понеже бТВ и това им взеха и се чудят сега, с кое предаване да го конкурират. Еми да го преглътнат и да реализират нещо по-стойностно.
|
|
|
|
|
|
maria_s
|
Не помня да е коментирано, но има някакъв сайт, който е с последното лого на "канал 3" преди да стане Nova news. И този сайт явно им е за подкастите на Нова понеже има линкове главно към тях. https://channel3.bg/ Иначе има и сайт на възобновения "канал 3" със старото лого https://kanal3.org/
|
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
Не помня да е коментирано, но има някакъв сайт, който е с последното лого на "канал 3" преди да стане Nova news. И този сайт явно им е за подкастите на Нова понеже има линкове главно към тях. https://channel3.bg/ Иначе има и сайт на възобновения "канал 3" със старото лого https://kanal3.org/Не е само това - в този лайвстрийм има и каш който се появява между подкастите с това лого и до него - Канал 3 Dнес.  Марката Канал 3 е пререгистрирана в патентното от Добруджа Кабел в момента в който старата заявка на Елит Медия ООД е изтекла. ОБАЧЕ има една марка Канал 3 D която е останала регистрирана от Елит Медия и прехвърлена на Нова ТВ която все още не е изтекла! Най първото лого на Канал 3 е изтекло в патентното, сегашното с червения квадрат е регистрирано от Добруджа Кабел 2022-ра, а това с тройката което беше по времето на Пеевски все още се държи от Нова ТВ. Та Нова ТВ изпозлват тяхното лого и марката Канал 3 Dнес нарочно написано по този начин и са пуснали този уеб канал заради регистрираната марка за да влязат в някакъв стендоф с новия Канал 3 неизвестно по какви причини. Ако този Канал 3 Dнес тръгне по някоя кабелна пък ще бъде наистина забавно.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Не е само това - в този лайвстрийм има и каш който се появява между подкастите с това лого и до него - Канал 3 Dнес.  Марката Канал 3 е пререгистрирана в патентното от Добруджа Кабел в момента в който старата заявка на Елит Медия ООД е изтекла. ОБАЧЕ има една марка Канал 3 D която е останала регистрирана от Елит Медия и прехвърлена на Нова ТВ която все още не е изтекла! Най първото лого на Канал 3 е изтекло в патентното, сегашното с червения квадрат е регистрирано от Добруджа Кабел 2022-ра, а това с тройката което беше по времето на Пеевски все още се държи от Нова ТВ. Та Нова ТВ изпозлват тяхното лого и марката Канал 3 Dнес нарочно написано по този начин и са пуснали този уеб канал заради регистрираната марка за да влязат в някакъв стендоф с новия Канал 3 неизвестно по какви причини. Ако този Канал 3 Dнес тръгне по някоя кабелна пък ще бъде наистина забавно. Реално, какъв е смисълът от съществуването на този сайт, който наистина се държи от "Нова"?  Нито са го рекламирали, нито нищо?
|
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
Реално, какъв е смисълът от съществуването на този сайт, който наистина се държи от "Нова"?  Нито са го рекламирали, нито нищо? Твърде е възможно да се съдят с новия Канал 3 за името и да са направили това за да покажат че те управляват името Канал 3 и реално го използват.
|
|
|
|
|
|
Robimir
|
Да, в регистъра на патентното e достъпна тази информация. От Нова са подали иск за заличаване на марката на новия Канал 3 още края на 2023, като началото на 2024 производството е спряно, тъй като от Добруджа Кабел са подали насрещен иск за заличаване на "Канал 3 D". Чак миналия месец патентното са излезли с решение да отменят частично регистрацията на "Канал 3 D", но за услуги, които не са свързани с телевизия и реклама, защото според тях марката се е използвала за стария Канал 3 последните 5 години (периода от 11.01.2019 до 11.01.2024, тъй като иска е подаден на 11.01.2024).  Нищо не се споменва за този сайт, така че явно е от много скоро, и нищо чудно да са го създали след това решение, за да не може да има основание марката да се заличи напълно след време.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
С риск да прозвуча глупаво, каква е вероятната драма на Нова, след като заличиха марката Канал 3 в края на 2020 г.? Не искат друг да я използва или какво? 😃
|
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
С риск да прозвуча глупаво, каква е вероятната драма на Нова, след като заличиха марката Канал 3 в края на 2020 г.? Не искат друг да я използва или какво? 😃
Може някой от лигъла им е решил да правят сечено просто защото могат. Имат регистриран логотип и подобно име от по рано - могат да съдят за копирайт инфриджмънт. За това този лайвстрийм и сайт служат като доказателство че те реално ползват тази марка Канал 3 D. Това е все едно БТВ да спират някой който иска да направи канал с името TV2 който няма такъв канал от 2009-та. Или Нова ТВ да спираха Роро Кавалджиев да регистрира наново марката на телевизия ММ.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Може някой от лигъла им е решил да правят сечено просто защото могат. Имат регистриран логотип и подобно име от по рано - могат да съдят за копирайт инфриджмънт. За това този лайвстрийм и сайт служат като доказателство че те реално ползват тази марка Канал 3 D. Това е все едно БТВ да спират някой който иска да направи канал с името TV2 който няма такъв канал от 2009-та. Или Нова ТВ да спираха Роро Кавалджиев да регистрира наново марката на телевизия ММ.
Ами да, точно това ми е странно, защото с това нямат проблем: https://mmtvmusic.com/. Да не говорим, че става въпрос за сайтове, а не за телевизии. Просто изглежда като някакво конкретно заяждане. 😃
|
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
Чувам че Нова ТВ има голяма вероятност да регистрират и пуснат обратно в ефир Канал 3 D от есента с цел до като бъде разрешен търговския спор за името с Добруджа Кабел. Сайта е обновен и вече си пише че това е телевизия Канал 3 D: https://channel3.bg/ Честно казано продължавам да не разбирам защо за бога се занимават с това нещо
Навремето оставиха Роро Кавалджиев да вземе и да използва марката телевизия ММ, но мисля че той тогава беше казал че Нова Бродукастинг Груп са му я продали, а явно тук не е така и Добруджа Кабел са използвали оригиналното лого да изтече в патентното за да го пререгистрират без да кажат на НБГ че ще го правят. Нямам друго обяснение.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Чувам че Нова ТВ има голяма вероятност да регистрират и пуснат обратно в ефир Канал 3 D от есента с цел до като бъде разрешен търговския спор за името с Добруджа Кабел. Сайта е обновен и вече си пише че това е телевизия Канал 3 D: https://channel3.bg/ Честно казано продължавам да не разбирам защо за бога се занимават с това нещо
Навремето оставиха Роро Кавалджиев да вземе и да използва марката телевизия ММ, но мисля че той тогава беше казал че Нова Бродукастинг Груп са му я продали, а явно тук не е така и Добруджа Кабел са използвали оригиналното лого да изтече в патентното за да го пререгистрират без да кажат на НБГ че ще го правят. Нямам друго обяснение. Мега странно, и какво ще излъчват по този канал? 😆 Да не го сложат на мястото на Нова Нюз? Ама не ми се вярва
|
|
|
|
|
|
spike
|
Мега странно, и какво ще излъчват по този канал? 😆 Да не го сложат на мястото на Нова Нюз? Ама не ми се вярва
И аз това се чудя... Освен да излъчват по него подкастите си. То впрочем и по възродения "Канал 3" май вървят само някакви подкасти и живи излъчвания на протести от "Фейсбук". Аз поне като цъкна на него, нито веднъж не съм хванал някакво авторско предаване.
|
|
|
|
|
Robimir
|
И аз това се чудя... Освен да излъчват по него подкастите си. То впрочем и по възродения "Канал 3" май вървят само някакви подкасти и живи излъчвания на протести от "Фейсбук". Аз поне като цъкна на него, нито веднъж не съм хванал някакво авторско предаване.
Излъчват предаванията на Веселин Дремджиев, Беновска, Патарински, Волен Сидеров и Ник Шайн. За първите двама знам, че техните предавания се излъчват и другаде (ТВ1 и радио К2 съответно), но за другите не съм сигурен дали ги излъчват някъде другаде.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Излъчват предаванията на Веселин Дремджиев, Беновска, Патарински, Волен Сидеров и Ник Шайн. За първите двама знам, че техните предавания се излъчват и другаде (ТВ1 и радио К2 съответно), но за другите не съм сигурен дали ги излъчват някъде другаде.
Брех... Ето, че все пак имали някакви предавания... Волен си качва в YouTube някакви коментари, та предполагам, че "Канал 3" пак тях излъчват: https://www.youtube.com/@alfatvbg/videosПатариснки също поддържа някакъв канал в YouTube, ама не знам дали премиерното излъчване е по "Канал 3" и после да си ги качва в нета: https://www.youtube.com/@Live-or1ew/videosНик Щайн пък въобще бях забравил, че съществува... Преди 20-ина години нали заради него закриха телевизия "Ден", после имаше и някакви дела срещу него...
|
|
|
|
|
|
|