TV 81
|
Ще е интересно, ако върнат в ефир Телевизия ММ с ежедневно излъчване на нови, стари клипове от 90-те и 00-те, както и естрадни клипове в програмата си. А защо не и рубрика с подбрани архивни предавания на ММ. Нова имат целият им архив и могат да сглобят наистина хубав български музикален канал. В програмата могат да върнат с нови издания Кречетало и Фрактура, както и още емблематични предавания на ММ с нови издания всяка седмица и ежедневно. Българският медиен пазар има нужда от такъв канал, по който да има разнообразие от жанрове като поп, естрада, рок и рап от която и да е година, както и на който и да е изпълнител, без значение от звукозаписната компания издател, стига да не е чалга. BG Music Channel и Box TV за съжаление само отчасти показват истинското лице на българската музика, поради ограничението от музикални компании, работещи с тях, както и силно ограничения брой изпълнители и песни в ефира на двата канала. А и като цяло вече не излъчват стари песни от 90-те или 00-те двата канала, въпреки че точно от това време са голяма част от емблематичните запомнящи се български песни.
|
|
|
|
|
mark39
Потребител
|
Не е чак толкова зле студиото на Офанзива и Деня на живо при едното предаване често дават студиото в цял кадър и при другото предаване само масата..изглежда ми доста добре при Офанзива хубаво осветление дори цветове което е хубаво..няма значение от стария декор..предстои да видим от понеделник надявам се Гала в новото студио дано и новините скоро да имат студио.Според ме всичко ще е поетапно.
|
|
|
|
mark39
Потребител
|
Челюсти още го няма. Наистина няма логика да се държи нова нюз. Няма нищо за гледане, а уж е за информация. Няма предавания, няма нищо. По цял ден дойче вече и ничия земя. Да го реформират или да се закрива. Нямат и новини на всеки час. Забелязвам, че и водещи нямат. Асен Манасиев, Мина Пенкова и Габриела Николова се въртят. Други няма.
Забравяш Юлия Манолова въпреки че отдавна не съм а я виждал..може да прави други неща в телевизията или да е в отпуск.Дано наистина да раздвижат нещата с Нова Нюз./
|
|
|
|
spike
|
Ще е интересно, ако върнат в ефир Телевизия ММ с ежедневно излъчване на нови, стари клипове от 90-те и 00-те, както и естрадни клипове в програмата си. А защо не и рубрика с подбрани архивни предавания на ММ. Нова имат целият им архив и могат да сглобят наистина хубав български музикален канал. В програмата могат да върнат с нови издания Кречетало и Фрактура, както и още емблематични предавания на ММ с нови издания всяка седмица и ежедневно. Българският медиен пазар има нужда от такъв канал, по който да има разнообразие от жанрове като поп, естрада, рок и рап от която и да е година, както и на който и да е изпълнител, без значение от звукозаписната компания издател, стига да не е чалга. BG Music Channel и Box TV за съжаление само отчасти показват истинското лице на българската музика, поради ограничението от музикални компании, работещи с тях, както и силно ограничения брой изпълнители и песни в ефира на двата канала. А и като цяло вече не излъчват стари песни от 90-те или 00-те двата канала, въпреки че точно от това време са голяма част от емблематичните запомнящи се български песни.
Много добра идея, ама май няма как да се случи... В момента върви телевизия ММ, но само в интернет и е собственост на други хора, които нямат нищо общо с "Нова". Не знам в крайна сметка кой държи архива на ММ, но ако е в "Нова", би било много хубаво да го завъртят в музикалните си канали. "Фрактура" продължава да си върви, но по "Диема". Иначе профилът на Magic TV е точно с ретро музика. Разликата е, че те наблягат основно на чужди песни, но все пак има и български от време на време.
|
|
|
|
zikre_86
Потребител
|
Къде изчезнаха водещите от нова нюз..... Яна Мойсеева и другите.... един декор на новини нямат хубав
|
|
|
|
mark39
Потребител
|
Къде изчезнаха водещите от нова нюз..... Яна Мойсеева и другите.... един декор на новини нямат хубав
Когато се разделиха с Патариснки се разделиха и с нея почти в началото.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Мястят в момента декора на "На кафе" в новата сграда и в момента предаването се провежда в студиото на "Семейни войни".
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Мястят в момента декора на "На кафе" в новата сграда и в момента предаването се провежда в студиото на "Семейни войни".
Което значи ,че декорът ще е същият ?! Просто ще са в новата сграда , нищо интересно 🙄😁
|
|
|
|
TopCat
|
Което значи ,че декорът ще е същият ?! Просто ще са в новата сграда , нищо интересно 🙄😁
Кое предаване ще си сменя декора 2 - 3 месеца преди края на сезона? Хайде малко по - сериозно.
|
Hater by Design.
|
|
|
mariokrushkin
|
Кое предаване ще си сменя декора 2 - 3 месеца преди края на сезона? Хайде малко по - сериозно.
Нещо не те разбрах ? Тука трябва да сме сериозни ли бе ,пич ? Я по-спокойно бих ти казал . След като се местят в новата сграда не виждам проблем да беше и с нов декор ,макар че този си е добре ,но просто очаквах и нещо ново .
|
|
|
|
TopCat
|
Нещо не те разбрах ? Тука трябва да сме сериозни ли бе ,пич ? Я по-спокойно бих ти казал . След като се местят в новата сграда не виждам проблем да беше и с нов декор ,макар че този си е добре ,но просто очаквах и нещо ново .
Това, че не използваш елементарна логика не мисля, че е мой проблем. Когато предаване като На Кафе сменя визията и декора си, който е по - мащабен от декорите на повечето предавания в ефира, това се случва В НАЧАЛОТО НА ДАДЕН ТЕЛЕВИЗИОНЕН СЕЗОН, за да може да се използва за PR и BUZZ около началото на предаването, а не в края телевизионния сезон, когато само след 2 - 3 месеца то излиза във ваканция. Това се прави и защото около новия декор и сезон може да се градят и чисто нови рубрики, които се пускат в НАЧАЛОТО, а не В КРАЯ на сезона. Елементарно програмиране и мениджърска мисъл. И аз нещо не разбрах? Този форум за шегички и смешки ли е, че да не сме сериозни?
|
Hater by Design.
|
|
|
The TV Boy
|
Декорите на Гала вече казаха че ще ги сменят от есента, заедно с графичната опаковка. Което ме навежда на мисълта че този прословут ребранд на групата ще е най вероятно тогава.
|
|
|
|
mark39
Потребител
|
Декорите на Гала вече казаха че ще ги сменят от есента, заедно с графичната опаковка. Което ме навежда на мисълта че този прословут ребранд на групата ще е най вероятно тогава.
Най логично било да е тогава а не в разгара на телевизионния сезон.
|
|
|
|
spike
|
Днес ли са обявили това? Най логично било да е тогава а не в разгара на телевизионния сезон.
Сега имаха предпоставка с местенето в новата сграда. Каквото и да си говорим, тъпо е да идеш в нова сграда и в нея да местиш стари декори. Ако е някоя малка телевизийка, дето няма пари за нови декори, е разбираемо, обаче "Нова" далеч не е бедна медия.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Днес ли са обявили това? Сега имаха предпоставка с местенето в новата сграда. Каквото и да си говорим, тъпо е да идеш в нова сграда и в нея да местиш стари декори. Ако е някоя малка телевизийка, дето няма пари за нови декори, е разбираемо, обаче "Нова" далеч не е бедна медия.
Гала го обяви в предаването деня в който се местиха новините в новата сграда. Според мен има логика по мащабен ребранд на групата ако го правят да е във времето когато повечето предавания са в почивка за да няма толкова рязък скок.
|
|
|
|
Atlantis
Потребител
|
Извинявам се, че влизам така и то с офтопик, но наистина ли на никой не му прави впечатление кога рейтингите на ГАРБ рязко " заобичаха " Нова, след като години наред имаше съмнение за надеждността на тази агенция, и този рязък обрат без видима в програмата причина не доказва ли само тази ненадеждност?
Админ: С това емоджи като заглавие успя и да счупиш кода на форума, моля без повече такива изпълнения.
|
|
|
|
TopCat
|
Нова сключи договор с ГАРБ преди почти 3 години.
Не знам как "рязко" са започнали да ги обичат, но резултатите им не са случайни. Има промяна в КАЧЕСТВОТО и това се вижда от зрителите. При бТВ е надолу, a при Нова е нагоре.
Промяна има и в самото програмиране на двете телевизии, както и в отразяването на продукциите им в социалните мрежи, което води след себе си и по - засилен зрителски интерес, защото в този аспект от Нова се справят значително по - добре.
Няма нищо "рязко" в цялата работа, просто доста бачкане и от двете страни. За съжаление, резултатът от целия труд при бТВ резултата е доста негативен.
П.С. - моля те, въздържай се от създаване на теми без заглавия.
|
Hater by Design.
|
|
|
sisobe
|
Нова сключи договор с ГАРБ преди почти 3 години.
Не знам как "рязко" са започнали да ги обичат, но резултатите им не са случайни. Има промяна в КАЧЕСТВОТО и това се вижда от зрителите. При бТВ е надолу, a при Нова е нагоре.
Промяна има и в самото програмиране на двете телевизии, както и в отразяването на продукциите им в социалните мрежи, което води след себе си и по - засилен зрителски интерес, защото в този аспект от Нова се справят значително по - добре.
Няма нищо "рязко" в цялата работа, просто доста бачкане и от двете страни. За съжаление, резултатът от целия труд при бТВ резултата е доста негативен.
П.С. - моля те, въздържай се от създаване на теми без заглавия.
Не знам каква точно промяна в качеството има при Нова, нито в картината или звука, още изглеждат като селска кабеларка в HD, но рязането на ТВ филмите излъчвани в неделния следобяд от тях все още го има с по 2-3 минути на сцени дори и на повторенията след полунощ(когато нямат оправдание за многото реклами и малкото време за излъчване).
|
|
|
|
alex_086
|
Не знам каква точно промяна в качеството има при Нова, нито в картината или звука, още изглеждат като селска кабеларка в HD, но рязането на ТВ филмите излъчвани в неделния следобяд от тях все още го има с по 2-3 минути на сцени дори и на повторенията след полунощ(когато нямат оправдание за многото реклами и малкото време за излъчване).
Ами при мен има огромна разлика, явно зависи и от оператора. Аз съм на bulsatcom - bbox и мога да кажа, че качеството е много ясно!
|
|
|
|
mark39
Потребител
|
Ами при мен има огромна разлика, явно зависи и от оператора. Аз съм на bulsatcom - bbox и мога да кажа, че качеството е много ясно!
И аз съм на Булсатком в чужбина и се вижда много добре.
|
|
|
|
|