spike
|
Ще пускат стрийминг платформа, може сериалът да е ексклузивно за нея, а по-късно да го излъчат по телевизията.
Има логика, защото чуждите подобни платформи продуцират доста голям брой мини-сериали, пък за телевизията това е прекалено къс формат. 6 епизода наистина биха били най-подходящи за зимния сезон, понеже не е е много разумно в есенен или пролетен сезон продукция да свърши по средата на активния сезон.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Има логика, защото чуждите подобни платформи продуцират доста голям брой мини-сериали, пък за телевизията това е прекалено къс формат. 6 епизода наистина биха били най-подходящи за зимния сезон, понеже не е е много разумно в есенен или пролетен сезон продукция да свърши по средата на активния сезон.
Зимният сезон има толкова малка гледаемост…, няма логика да пуснат премиерен сериал тогава. Може и да бъркам, не знам, но както казах, има голяма вероятност да бъде премиерен мини-сериал за бъдещата стрийминг платформа.
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
NOVA обявиха кастинг за нов сезон и на Big Brother
|
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
На мен ли ми се струва или NOVA наистина в момента са с лого в ефир, което е малко по-наситено синьо - спрямо преди?
|
|
|
|
alex2510
|
На мен ли ми се струва или NOVA наистина в момента са с лого в ефир, което е малко по-наситено синьо - спрямо преди?
На HD версията не си личи чак толкова, че е по-наситено, но при SD (576i) версията е толкова пренаситено, че чак името NOVA едвам едвам се чете... Или може би оператора ми го предлага така... Или телевизора ми е такъв... Знам ли?!?!
|
|
|
|
TVofBulgaria
Потребител
|
И на мен ми направи впечатление преди няколко дни. Интересна идея логото да се светва като коледна лампичка, обаче наистина е твърде наситено. Първо го забелязах когато даваха Много мой човек преди няколко дни и в началото си помислих, че нещо се е объркало с конфигурацията като са слагали повторението (особено предвид факта, че когато даваха Черешката на тортата, логото беше с надпис Премиера и нормални цветове), но всъщност се оказа напълно целенасочено. Сега превключих на ефирна телевизия и само се чудя кой е решил че това изглежда добре.
|
|
|
|
Mr.D.
|
И на мен ми направи впечатление преди няколко дни. Интересна идея логото да се светва като коледна лампичка, обаче наистина е твърде наситено. Първо го забелязах когато даваха Много мой човек преди няколко дни и в началото си помислих, че нещо се е объркало с конфигурацията като са слагали повторението (особено предвид факта, че когато даваха Черешката на тортата, логото беше с надпис Премиера и нормални цветове), но всъщност се оказа напълно целенасочено. Сега превключих на ефирна телевизия и само се чудя кой е решил че това изглежда добре.
Не говоря за ефекта със светещата коледна лампичка... днес по време на "Сам вкъщи" не беше пускан, а си беше статичното синьо лого, което обаче беше малко по-тъмно синьо от стандартното...
|
|
|
|
Mr.D.
|
В темата на bTV коментирахме размествания в новините им... та и тук:
- репортерът Благой Цицелков е напуснал NOVA - в NOVA е започнал Петър Антонов, бивш репортер на сутрешния блок на bTV, но той от около година май вече не е при тях... направил е някаква пауза вероятно
|
|
|
|
spike
|
В темата на bTV коментирахме размествания в новините им... та и тук:
- репортерът Благой Цицелков е напуснал NOVA - в NOVA е започнал Петър Антонов, бивш репортер на сутрешния блок на bTV, но той от около година май вече не е при тях... направил е някаква пауза вероятно
Да, Петър известно време не беше по медиите. Иначе "Нова" имат още едно ново попълнение и това е Виктория Бочевска от "24 часа". Благой пък обиколи сума ти съществуващи и вече несъществуващи медии. Да не вземе да се върне в БНТ, след всички тези рокади? 😁
|
|
|
|
Mr.D.
|
Да, Петър известно време не беше по медиите. Иначе "Нова" имат още едно ново попълнение и това е Виктория Бочевска от "24 часа".
Благой пък обиколи сума ти съществуващи и вече несъществуващи медии. Да не вземе да се върне в БНТ, след всички тези рокади? 😁
Не, ще работи в някакво НПО - приключва с журналистиката, или поне засега
|
|
|
|
|