TV 81
|
, "по популярно", "най гледаните" , "по скъпи", "по дълбоки" "току що"
Хора, не че нещо, но слагайте тире при сравнителна форма!
|
|
|
|
|
tvreiting
|
Според мен кабелните оператори трябва да откажат да разпространяват този канал и да го заменят с ESPN. Така постепенно може да се затварят и други бг спортни канали. Мисля че не са нужни като има чуждестранни.
|
|
|
|
TV 81
|
Според мен кабелните оператори трябва да откажат да разпространяват този канал и да го заменят с ESPN. Така постепенно може да се затварят и други бг спортни канали. Мисля че не са нужни като има чуждестранни.
А БГ превод?
|
|
|
|
break
|
Трябва ли за n-ти път да обсъждаме, че спортните права са на териториален принцип. Никой оператор няма да пусне легално ESPN, тъй като правата им не включват България. Ако пък случайно се сдобият с такива, ще трябва да пуснат регионална версия, но много се съмнявам, че имат подобен интерес.
|
|
|
|
tvreiting
|
А БГ превод?
То на спорт не съм чувал да се прави превод наживо. Може на повторенията да се поместят субтитри.
|
|
|
|
TV 81
|
То на спорт не съм чувал да се прави превод наживо. Може на повторенията да се поместят субтитри.
А при Евроспорт каналите как мислиш, че е?
|
|
|
|
tvreiting
|
А при Евроспорт каналите как мислиш, че е?
Предполагам, че имат бг коментатор.
|
|
|
|
pesho
|
Сега дават световното по художествена гимнастика по нова спорт в истинско HD. Явно могат да приемат такъв сигнал, което ме изненадва много и то приятно.
|
|
|
|
TV 81
|
Сега дават световното по художествена гимнастика по нова спорт в истинско HD. Явно могат да приемат такъв сигнал, което ме изненадва много и то приятно.
Съмнявам се, че е истинско HD. Никога дори и преките предавания не са били в истинско HD. Глупаците ни цакат с някаква измислена резолюция от типа 720i. Винаги. Най - ясно се вижда, че цакат зрителите по черната лента в най-горната част на екрана. Въпросната лента е смесена с някаква размацана лента, преливаща в различни нюанси по време на движения на екрана. Просто ъпскейлват 576i и 720i до 1080i. До операторите Нова Спорт HD винаги е била с резолюция 1920x1080i, но това е просто напудрен ъпскейл.
|
|
|
|
break
|
Директните предавания са в HD, всичко останало вкл. повторенията е в SD.
|
|
|
|
TV 81
|
Директните предавания са в HD, всичко останало вкл. повторенията е в SD.
Но не са Full HD 1080i, а изглеждат като 720i. За преките предавания се отнася.
|
|
|
|
ivander
Потребител
|
Май бъркаш 720i с 720p.
|
|
|
|
Scar.Tissue
Потребител
|
В програмата на Нова спорт тази седмица фигурират изненадващо 3 мача от Континенталната хокейна лига и 2 мача от баскетболната VTB лига.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Лично мнение - сега беше момента да сменят малко логото и визията на тоя канал, така и така правят нова визия за NOVA NEWS. В момента е с ръчно нагласени разтеглени от 4:3 SD графики и кашове което е просто безумно. Ясно че канала е на самотек и е патерица на Диема Спортовете, но поне малко малко да го осъвременят. Не е мръднал буквално от 2010-та изобщо, освен че е превключил на 16:9.
|
|
|
|
spike
|
Лично мнение - сега беше момента да сменят малко логото и визията на тоя канал, така и така правят нова визия за NOVA NEWS. В момента е с ръчно нагласени разтеглени от 4:3 SD графики и кашове което е просто безумно. Ясно че канала е на самотек и е патерица на Диема Спортовете, но поне малко малко да го осъвременят. Не е мръднал буквално от 2010-та изобщо, освен че е превключил на 16:9.
Споделям мнението ти, но все пак медийната група е в продажба, та ако тя е успешна, вероятно предстои ребранд на всички канали с името "Нова", та тогава "Нова Спорт" най-накрая ще има еднаква визия с останалите канали от групата.
|
|
|
|
Scar.Tissue
Потребител
|
С програмата на Нова спорт се случват странни неща. Първоначално беше заложен баскетбол от италианската Серия А в събота от 21:00 ч. Кремона - Болоня, а в понеделник от 21:30 ч. Бриндизи - Реджо Емилия. Впоследствие мачът в понеделник беше изместен по Диема спорт 1, а сега липсва баскетболът и се появява футбол - на 30.01 от Панатинайкос - Ламия и на 06.02 от 19:30 Атромитос - Панатинайкос от гръцката Супер лига. Все пак ще излъчват италианското по баскетбол, но на 07.02 от 21:45 Реджо Емилия - Болоня. Засега и двете п-ва все още не са обявени официално, че за тях са придобити правата за излъчване у нас.
|
|
|
|
PLTV
|
Възможно е да са взели само мачовете на Панатинайкос.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Първата намеса на Юнайтед Груп вече е факт явно - в Гърция правата за суперлигата се държат от тамошния съименник NOVA Sports, които са пак тяхна собственост след закупуването на Forthnet.
|
|
|
|
spike
|
Първата намеса на Юнайтед Груп вече е факт явно - в Гърция правата за суперлигата се държат от тамошния съименник NOVA Sports, които са пак тяхна собственост след закупуването на Forthnet.
Хм... дали това не означава, че могат да пуснат и българското първенство по каналите си в другите държави? Иначе странно защо в официалния им сайт изобщо не пише кои канали в Гърция притежават. То и българските не ги пише, ама да кажем, че нашата сделка приключи буквално преди дни, пък гръцките още преди 2 месеца са ги купили.
|
|
|
|
PLTV
|
Когато СМЕ държаха българското първенство през ПроБг, излъчваха А група и по PRO.RO
|
|
|
|
|