Mr.D.
|
 |
« on: 14 October 2013 16:39:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
break
|
Като са тръгнали да копират, поне едно 16:9 да пуснат.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Като са тръгнали да копират, поне едно 16:9 да пуснат.
Надявам се Политова поне това да се сети да направи...
|
|
|
|
naskox
|
Това може само да ни радва, нали искат на HBO да подражват. Сайта на Кинонова ми харесва повече. HBO GO е мноооооого деликатна услуга, забива понякога, чакаш да сертифицира, чакаш да оптимизира качество, мобилното андроид приложение няма да го коменирам, но се мъча само заради 1 причина. Легално да е.  Надявам се Политова поне това да се сети да направи...
Oт твоята уста в божиите уши.
|
|
|
|
alex_2
|
 |
« Reply #6 on: 05 November 2014 15:45:13 » |
|
От 11.11.2014 Kino Nova ще излъчва от 18:00 ч "Отмъщението"  Който не го е гледал, или иска да си припомни първи сезон - препоръчвам!
|
|
|
|
flaboyblast
|
 |
« Reply #7 on: 01 November 2015 18:28:14 » |
|
Е, не! "София - Ден и Нощ" по Кино Нова! Първо Виолета, а сега и това...
|
|
|
|
ktamara
|
 |
« Reply #8 on: 02 November 2015 08:52:18 » |
|
То това предаване е за коша. Иначе евала за програмацията 
|
|
|
|
TV81
|
Какво му е на логото на Kino Nova от днес? Например в момента изглежда като защриховано с молив?
|
|
|
|
break
|
Има седмица на анимациите и вероятно по този повод е като нарисувано с молив.
|
|
|
|
TopCat
|
Не знаех, че дават Виолета по Кино Нова. Днес сутринта бях неприятно изненадан от факта 
|
Hater by Design.
|
|
|
flaboyblast
|
Не знаех, че дават Виолета по Кино Нова. Днес сутринта бях неприятно изненадан от факта  Това е от месеци. От всички канали баш Кино Нова ли трябваше? Диема Фемили не е ли за подобни сапунени работи?
|
|
|
|
The TV Boy
|
Кино Нова със специално лого ала „Междузвездни войни”, а всички серии ще се излъчат от днес до премиерата на „Последните джедай” всеки уикенд. Нова ТВ ще излъчи „Силата се пробужда” на 9 декември. Правата за филмите минаха от БТВ в Нова, тъй като вече Дисни ги разпространяват, а не Фокс както беше преди да ги купят, а всяка компания си има договор със съответната телевизия, съответно Фокс с БТВ и Нова с Дисни. Пак обаче са с техните отвратителни войс оувър дублажи от 3-ма човека, дано поне премиерния филм по Нова го излъчат със синхронния кино дублаж на Александра Аудио, срамота е ако и на него му лепнат войс оувър при наличието на готов синхрон.
|
|
|
|
megara
|
Пак обаче са с техните отвратителни войс оувър дублажи от 3-ма човека, дано поне премиерния филм по Нова го излъчат със синхронния кино дублаж на Александра Аудио, срамота е ако и на него му лепнат войс оувър при наличието на готов синхрон.
Което е жалко, защото когато правата пак бяха при Нова преди няколко години, всички бяха със субтитри. Между другото, възможно е правата да се дадени на bTV и от Лукасфилм (който вече наистина е част от Дисни).
|
|
|
|
The TV Boy
|
Което е жалко, защото когато правата пак бяха при Нова преди няколко години, всички бяха със субтитри.
Между другото, възможно е правата да се дадени на bTV и от Лукасфилм (който вече наистина е част от Дисни).
По БТВ ги даваха последно 2011-2012 когато Лукасфилм бяха още независима компания и филмите им се разпространяваха от 20th Century Fox, от тогава някъде не са ги давали. 20th Century Fox от много години си имат договор с БТВ, а Дисни с Нова. В Гугъл намерих стара реклама за филмите когато са се излъчвали там, наистина са били със субтитри, но от край време масово всички филми се дублират. Иначе си спомням че ги гледах преди и по БТВ Синема, а не знам да са ги давали по Нова преди това, май сега им е за първи път.
|
|
|
|
BlooMac
|
Помня, че ги даваха по Нова през 2005.
|
|
|
|
TopCat
|
Новите филми от поредицата излизат с дублаж и по кината, така че това с дублажите е горе - долу очакван ход.
|
Hater by Design.
|
|
|
The TV Boy
|
Новите филми от поредицата излизат с дублаж и по кината, така че това с дублажите е горе - долу очакван ход.
То това е ясно, аз се надявам „Силата се пробужда” да го излъчат точно с тоя синхронен дублаж, а не да го предублират с войс-оувър.
|
|
|
|
TopCat
|
То това е ясно, аз се надявам „Силата се пробужда” да го излъчат точно с тоя синхронен дублаж, а не да го предублират с войс-оувър.
Дублажът на игрални филми за кино е пълна нелепица. Време е да има опция за двоен аудио поток по телевизията (и не само частично, както при Фокс). Колко филма съм се отказвал да гледам заради дублаж не е истина.
|
Hater by Design.
|
|
|
|