hater
|
За мен най-добре е да се преименуват на NOVA2, NOVA3 и т.н. Същото важи и за BTV2, BTV3 и т.н.
И да почнат HD излъчване най-накрая, защото е абсолютна срамота.. 2018-та година сме!
|
[Цензуриран от Блумак]
|
|
|
|
TV 81
|
KINO NOVA е започнала всеки петък от 21:00ч. да излъчва нови български игрални филми. Браво!
|
|
|
|
|
TV 81
|
Брей. По Кино Нова е започнало излъчване на комедийния сериал, излъчван по FOX Life Уил и Грейс. Скоро нищо чудно и Семейство Симпсън да се появи в ефира. Между другото какво стана с излъчването на Щурите съседи по Диема? Излъчиха ли всички сезони?
|
|
|
|
evgata
|
Брей. По Кино Нова е започнало излъчване на комедийния сериал, излъчван по FOX Life Уил и Грейс. Скоро нищо чудно и Семейство Симпсън да се появи в ефира. Между другото какво стана с излъчването на Щурите съседи по Диема? Излъчиха ли всички сезони?
вече са на 6 сезон
|
|
|
|
The TV Boy
|
Разкарали са войс оувъра от Стар Ларс и тази вечер Епизод 1 на субтитри! Нещо което беше немислимо по Нова ТВ до този момент.
|
|
|
|
naskox
|
Жалко, дано не стане пример, или поне да имат опция за аудиопътечка, както FOX.
|
|
|
|
TV 81
|
По-дребни не можаха ли да направят субтитрите?! Аматьори.
|
|
|
|
ivander
Потребител
|
Едва ли ще им стане практика. Субтитрите са hardcoded, нямат отделна пътечка, така, че по-скоро е някакво изключение това. Иначе е удивително как филмов канал 2020-та година продължава да излъчва такава долнопробна мазня като качество. Просто не става за гледане.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Аз бях харесал втория дублаж на Александра Аудио, даже си бяха взели Йода от анимациите и като цяло повечето основни гласове бяха добре избрани, особено Явор Караиванов като Оби-Уан.
Дано ги уголемят субтитрите утре, че е уморително 2-3 часа да се вглеждам в толкова дребни субтитри, поне на мен.
|
|
|
|
TV 81
|
Аз бях харесал втория дублаж на Александра Аудио, даже си бяха взели Йода от анимациите и като цяло повечето основни гласове бяха добре избрани, особено Явор Караиванов като Оби-Уан.
Дано утре ги уголемят субтитрите утре, че е уморително 2-3 часа да се вглеждам в толкова дребни субтитри, поне на мен.
Напоследък явно самите студиа, които субтитират и ТВ канали използват този дребен шрифт за съжаление. Не разбирам кой глупак го избира, но е страшно досадно и негледаемо. На игрални филми по българските канали също се забелязва този шрифт буквално с лупа да се чете.
|
|
|
|
sisobe
|
Скоро бяха излъчили "Нито звук" (2018), също със субтитри, предположих заради езика на глухонемите който е главна изразителна форма във филма, но пак можеше да се направи дублаж, субтитрите бяха същите.
|
|
|
|
break
|
С масовия войс овър, който правят, предпочитам филмите със субтитри. Наскоро попаднах на един мюзикъл, на който на всяка песен рецитираха текста, така че от самата песен нищо не се чуваше.
|
|
|
|
Ivaylo15
|
На 01.03, понеделник, от 21:00 ч. ще бъде излъчена Церемонията по връчване на 78-те награди „Златен Глобус” в ефира на KINO NOVA. А пък тази години имаме и българка сред номинираните, така че стискаме палци.
|
|
|
|
spike
|
На 01.03, понеделник, от 21:00 ч. ще бъде излъчена Церемонията по връчване на 78-те награди „Златен Глобус” в ефира на KINO NOVA. А пък тази години имаме и българка сред номинираните, така че стискаме палци.
Чудесно! Току-виж стане традиция да излъчват и тази церемония, а не само "Оскарите". Иначе дано Мария Бакалова грабне приза!
|
|
|
|
Ivaylo15
|
Чудесно! Току-виж стане традиция да излъчват и тази церемония, а не само "Оскарите". Иначе дано Мария Бакалова грабне приза! Мисля, че и миналата година я излъчиха по KINO NOVA, само че на запис. Преди години я излъчваха и по някой от HBO каналите. Тогава не бях абониран за услугата и не знам дали е била с превод на български.
|
|
|
|
spike
|
Мисля, че и миналата година я излъчиха по KINO NOVA, само че на запис. Преди години я излъчваха и по някой от HBO каналите. Тогава не бях абониран за услугата и не знам дали е била с превод на български.
Ами, то и сега ще е на запис. Самата церемония се пада през нощта на неделя срещу понеделник.
|
|
|
|
spike
|
Тази вечер от 21:00ч. премиерно ще се излъчи българският филм "Можеш ли да убиваш?". Премиерата съвпада с 80-годишния юбилей на режисьора Иван Ничев, но много странно защо са решили да е по "Кино Нова", а не по "Нова", че даже и никакво прессъобщение не са пуснали по този повод.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Тази вечер от 21:00ч. премиерно ще се излъчи българският филм "Можеш ли да убиваш?". Премиерата съвпада с 80-годишния юбилей на режисьора Иван Ничев, но много странно защо са решили да е по "Кино Нова", а не по "Нова", че даже и никакво прессъобщение не са пуснали по този повод. Филмът беше страхотен ,тамън го изгледах ! Много смислен ,страшни актьори направо не очаквах ! Пуснах го на майтап ,а то се оказа супер свеж . Определено трбяваше по нова да си го излъчат .
|
|
|
|
spike
|
Филмът беше страхотен ,тамън го изгледах ! Много смислен ,страшни актьори направо не очаквах ! Пуснах го на майтап ,а то се оказа супер свеж . Определено трбяваше по нова да си го излъчат .
Аз не можах да го гледам, но добре, че е качен в "Замунда".
|
|
|
|
|