spike
|
Vbox7 е с нов дизайн: https://www.vbox7.com/Не е лош, даже като че ли повече ми харесва от предишния, но ще ми трябва време да свикна с него.
|
|
|
|
|
Robimir
|
Клюкарските им статии им и видеата са събрани едно място. В търсачката едвам се намират стари видеа, по-вероятно е да ти излязат статии за това, което търсиш, ако има такива. Ако имаха някаква цел преди 6-7 години, то днес явно тотално не знаят какво да правят с този сайт.
|
|
|
|
spike
|
Клюкарските им статии им и видеата са събрани едно място. В търсачката едвам се намират стари видеа, по-вероятно е да ти излязат статии за това, което търсиш, ако има такива. Ако имаха някаква цел преди 6-7 години, то днес явно тотално не знаят какво да правят с този сайт.
Честно казано и аз се чудя защо превърнаха сайта в клюкарски сайт. Отдавна трябваше да го слеят с Nova Play или пък Nova Play да е платен, a Vbox7 да е безплатен, подобно на bTV Plus и Voyo. Преди години поне имаше специални продукции за сайта, но и тях отдавна ги няма.
|
|
|
|
maxicoo
Потребител
|
На мен, лично новия дизайн не ми харесва. Но се вижда, че цялата маркетингова стратегия на НетИнфо и Нова е сбъркана, вместо да правят конкуренция на Ютуб с Вбокс7, а собственото си съдържание да си го качват в НоваПлей. Те първото го превръщат в Рутюб+клюкарник, а второто го правят в рекламен спамър, чиято система често му крашва. Ама щом на Нова и харесва да хвърля пари на вятъра, техен си проблем.
|
|
|
|
Ivaylo15
|
На мен, лично новия дизайн не ми харесва. Но се вижда, че цялата маркетингова стратегия на НетИнфо и Нова е сбъркана, вместо да правят конкуренция на Ютуб с Вбокс7, а собственото си съдържание да си го качват в НоваПлей. Те първото го превръщат в Рутюб+клюкарник, а второто го правят в рекламен спамър, чиято система често му крашва. Ама щом на Нова и харесва да хвърля пари на вятъра, техен си проблем.
Как си представяш няколкохилядна българска компания да се сравнява и конкурира с мултимилионна компания, притежавана от Гугъл?! Абсурдно е БГ съдържанието да се качва във Вибокс. Нито ютубърите, нито музикалните лейбъли ще имат изгода от това, защото Гугъл винаги ще препоръчва Ютуб видеа пред такива, качени в други платформи. И това е една от малкото причини...
|
|
|
|
maxicoo
Потребител
|
Как си представяш няколкохилядна българска компания да се сравнява и конкурира с мултимилионна компания, притежавана от Гугъл?! Абсурдно е БГ съдържанието да се качва във Вибокс. Нито ютубърите, нито музикалните лейбъли ще имат изгода от това, защото Гугъл винаги ще препоръчва Ютуб видеа пред такива, качени в други платформи. И това е една от малкото причини...
И къде съм споменавал, че ще измества Ютуб? Абсурдно е докато от НОВА имат такава политика спрямо Вбокс. Незнам дали знаеш но някои от първите български ютубъри, тръгнаха във Вбокс7, имаше и канали на някои български певци/певици. Докато сега - йок, бе убито вбокс гейминга/влогването още в зародиш. Щом дори някои фен преводачи на анимета, започнаха да се преориентират да качват в малко по-некачествения конкурент на Вбокс7 - "Видеоклип.бг". Това говори в какво се е превърнал Вбокс, очаквам след някоя друга година, дори да бъдат премахнати дори клиповете и да се превърне в клюкарски сайт. А нека не се лъжем компанията-майка на Нова има милиарди печалби. А и ютуб си има мини-конкуренти в други държави, чийто бюджет е доста по-малък от този на Нова.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Истинският сайт на вестник "Телеграф" навършва една година тази година.
По този повод вече в самия сайт са сложили анимирана версия на логото на вестника, в която буквата "Т" се върти и показва цифрата "1" и след нея думата "година", като накрая логото се връща към нормалния си вид.
|
|
|
|
Ivaylo15
|
NOVA PLAY са добавили секция с радиа и подкасти на сайта си. Засега има 2 спортни подкаста. Качени са също всички радиа, собственост на NBG, а също и техни онлайн подверсии - The Voice of Bulgaria, Magic Party, Веселина Фолк, Веселина Ретро и Kiss Christmas.
|
|
|
|
spike
|
NOVA PLAY са добавили секция с радиа и подкасти на сайта си. Засега има 2 спортни подкаста. Качени са също всички радиа, собственост на NBG, а също и техни онлайн подверсии - The Voice of Bulgaria, Magic Party, Веселина Фолк, Веселина Ретро и Kiss Christmas.
От месеци са добавени тези секции, но не помня точно от кога. Успели са да догонят групата на City като брой станции с тези онлайн радиа.  Иначе странно, че го няма радио Nova News. То вярно, че по документи не е тяхно, но все пак те го поддържат.
|
|
|
|
|