BG TV Talk
25 January 2025 13:45:23
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

Фермата | новини и коментари

Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Фермата | новини и коментари  (Read 31804 times)
Iordan
Админ
Маниак

« Reply #20 on: 25 August 2016 10:51:32 »

Quote from: bTV PR
Гери Дончева става част от звездния отбор на “Фермата“
Жената с много лица - топ модел, телевизионна водеща, хип-хоп изпълнител, актриса и автор на детски книги, ще влезе в ново амплоа от 11 септември по bTV

Една от най-многоликите звезди на родния шоубизнес се присъединява към Елен Колева, Ася Капчикова, DEE и Крум Савов, за да стане част от най-голямото риалити приключение тази есен. Гери Дончева има многогодишен опит на малкия екран, но “Фермата” е първото риалити шоу, в което се съгласява да се включи като участник.

“Много съм жизнена, имам приключенски дух и вярвам, че "Фермата" ще е приключение в позитивния смисъл на думата. Ще бъде и предизвикателство към мен, като се има предвид състезателния характер на предаването, а това, че като дете съм прекарвала летните ваканции на село прави участието ми в шоуто още по-желано. Вярвам, че ще си изкарам незабравимо”, коментира участието си Гери.

Макар да е едно от най-търсените лица на модните подиуми у нас и в чужбина, Гери вярва, че суетата, която е част от професията й, няма да й липсва във Фермата. “Притесняват ме само ниските температури, защото знам, че животът на село е лишен от някои удобства, но ще се справя и с това”, признава "Мис Глобал 2015".
Report Spam   Logged
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: