BG TV Talk
24 February 2020 05:06:49
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

Българска музика | новини и коментари

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Българска музика | новини и коментари  (Read 3749 times)
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 324WWW
« on: 12 July 2016 13:05:47 »

За жалост BG MUSIC CHANNEL излъчва основно музиката на Монте Мюзик и Вирджиния Рекърдс. Тук-таме Криско, Гери Никол,  F.O., Ice Cream и по едно време песента на Иван Радуловски. Докато точно от Box TV изобщо научих за изброените по-горе в темата песни и много се изненадах как е възможно само там да ги въртят,  при положение,  че са качествени. Дори на световно ниво,  по-приятни и от новите английски и американски песни. А имат малко гледания. Не се учудвам,  ако хората не са наясно,  че са български.
Но все пак много се радвам, че от 2012г се получи нещо като "отпушване" на нови изпълнители и качествена бг музика. Както беше в периода на ММ ТВ.
Яд ме е обаче,  че има и поп изпълнители,  които наскоро преминаха в Пайнер,  а също имаха качествени поп песни.  Пример за това е Лазар Кисьов,  станал известен с песента "Заместител".
Преди да стане чалгар Крум също имаше хубави песни. Първите му 3песни,  въртяни до скъсване по ММ
Чудиш се как и защо не ги въртят по другите канали? Много просто - лейбълите им не са популярни  и музиката им не е комерсиална. Преди време Silent City бяха гостували при Милен Цветков и точно за това си говореха... Те казаха, че са питали управата на City и The Voice защо не искат да им въртят песните и точно този отговор са получили - че песните им са много хубави и добри, но защото не са комерсиални, нямат място в техния ефир...
Report Spam   LoggedPages: [1] 2   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy