BG TV Talk
20 January 2020 05:46:36
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA WEB & NetInfo | новини и коментари

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA WEB & NetInfo | новини и коментари  (Read 27854 times)
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 270WWW
« Reply #100 on: 30 March 2016 17:18:51 »

Вече се вижда в профила им. Иначе и аз се чудех как се е получило това скриване... Ето част от описанието, което ми грабна окото:
"Не така, брат!" е продуциран от 7Talents и идва от сценаристите на "Революция Z", "Под Прикритие", "Стъклен дом" и др. Първите обявени актьори са Иван Тишев и Надя Петрова.
Вече има и обявен начален час - 16:00ч. Някой има ли идея колко епизода ще е, понеже досега сме имали само един онлайн сериал и той изкара едва 8 епизода? За това говоря, но не знам защо епизодите му не тръгват: http://go.bgtvtalk.com/25wtTtB

Всъщност и "Българ" май може да го причислим към онлайн сериалите, въпреки че не се продуцира от Vbox7 или някой подобен сайт, но пък го има само в интернет.Първият български уеб сериал за тийнейджъри Не така, брат във Vbox7.com от 13 април

Пилотният епизод на първия български уеб сериал за тийнейджъри Не така, брат ще завладее Vbox7.com на 13 април, а сюжетът на сериала обещава да грабне вниманието на младата аудитория, на техните млади по дух родители и дори учители. 

 Новаторският онлайн проект Не така, брат е създаден специално за онлайн поколението от компанията 7Talents,  която продуцира и дистрибутира онлайн видео. Тя е и първата българска фирма, управляваща мрежа от потребителски канали (Multi Channel Network MCN), част от Нетинфо, собственост на Нова Броудкастинг Груп.

Гаранция за качеството на уеб сериала са неговите сценаристи, покорили тийнейджърската аудитория с култовия телевизионен сериал Революция Z, както и с Под прикритие.

От 13 април в Не така, брат ще видим Иван Тишев и Надя Петрова, любимци от екрана и влюбена двойка в живота.

Първият български уеб сериал за тинейджъри е заявка за честен отговор към потребността на така нареченото поколение Z  - децата и тийнейджърите, родили се в първите години на новия век. Продукцията търси не само забавлението, но и честно представяне на истината за предизвикателствата, пред които се изправя това поколение всеки ден, коментираха от продуцентския екип на 7Talents.

Кои са героите на Не така, брат, какви са отношенията между тях и какво ще предложи на тийнейджърите първият уеб сериал, създаден за тях, ще стане ясно от 13 април във Vbox7.com. Следете най-актуалните новини за първия български уеб сериал на официалната Facebook страница, в Twitter и Instagram.
И в сайта на "Нова" са написали за сериала. Smiley
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy