Vbox7 нещо съвсем са пощуряли. На мои познати буквално минути след като са си качили клиповете им ги трият. Качих този клип днес и след два часа вече го нямаше. Да беше епизод или филм, но не е...
Гледам че wwebgfan a.k.a. bobi2001072121, който качваше БГ дублажите на CN анимациите отново се е сбогувал с профила си там. Не знам защо, но профилът му е тотално заличен, все едно не го е имало, дори не показва че е бил баннат, така че "някой" сериозно ще да му е бил вдигнал мерника. Аз успях да преименувам профила на сайта от bgtvnews на bgtvplay, ама гледам са ми махнали значката на "доверен". Между другото едно, че Нова ТВ унищожават сайта с тази си политика, а другото е че именно тяхната собственост в сайта кара носителите на "авторските права" да успяват да атакуват клиповете и юзърите с цел да изцоцат нещо. Някакси се сетих за един друг малко стар случай, но намиращ отражението си сега във Вбокс - БТВ и сродините им постъпват по същия начин спрямо Вбокс веднага след като Нова ТВ ги купиха, по който филмовите компании (Viacom и други) постъпиха веднага след като Google купиха YouTube. Ако един сайт за видеосподеляне стане част от по-голяма компания, той се превръща в част от тази компания, съответно атакуването му атакува директно самата компания. В този ред на мисли не политиката на Нова ТВ спрямо Вбокса е гибелна, гибелно за сайта е че Нова ТВ изобщо са им собственици под каквато и да е форма...