todorovavara
Потребител
|
Нет Инфо с ново модерно подкаст студио Утвърдените и предпочитани подкаст продукции, за които новото студио ще стане дом, са The Voice Cast, Тройка по никое време, VIP зона, Ох, на мама Podcast, Доктор Здраве, МачКаст, а също и "Лигата на джентълмените" на спортния журналист Борислав Борисов, който бе отличен с първо място в рамките на шестото издание на конкурса "Сайт на годината" в категорията "Подкаст". В портфолиото на Нет Инфо влиза и официалният подкаст на Игри на волята След игрите, който постигна забележителни резултати през есенния сезон. Кои са новите интригуващи подкасти, които ще изненадат тази пролет, зрителите ще разберат съвсем скоро. https://nova.bg/accents/view/2024/01/25/442264/%D0%BD%D0%B5%D1%82-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE-%D1%81-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B0%D1%81%D1%82-%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE/
|
|
|
|
|
megara
|
Уважаеми потребители, Считано от 15.01.2024 г. и във връзка с промени в ЗАПСП, всички видеа, които представляват User-generated content (UGC) с неуточнени авторски права няма да бъдат публично достъпни на платформата Vbox7.com, като ще бъдат достъпни само за личен преглед и ползване от потребителите, които са ги качили в личните им профили след успешен вход. Единствено изключение е допуснато за периода от 22.01.2024 г. до 22.02.2024 г., когато всички видеа, независимо от това дали са с уточнени авторски права или не, ще бъдат достъпни за публичен преглед, освен ако потребителите сами не са избрали различен режим. След посочения едномесечен прозорец, за публично преглеждане ще са достъпни само видеа със значки AVT, THE или PART, както и отделни видеа, за които макар и да не са в канал със значка, съответният потребител, който ги е качил докаже пред VBOX7, че притежава авторски права или разрешение от автора за публично споделяне на съответното видео в платформа за видеосподеляне каквато е Vbox7.com. Подробности за промяната може да прочетете в блога на Vbox7.com Достъп до лично видео съдържание без уточнени авторски права (или какво става с Vbox7 след 15.01.2024 г.) Месец между минало и бъдещеПовече информация за Партньорската програма и значките Партньорска програма Как да получа авторска значка?При каквито и да е въпроси относно промяната, не се колебайте да се свържете с екипа на Vbox7.com през контактната ни форма https://www.vbox7.com/contact/. С уважение, Екипът на Vbox7.com
|
|
|
|
|
|
spike
|
NOVA PLAY са пуснали абонаментен план за 3,99лв./месец за избрано съдържание без реклами,както и годишен 39,90лв./година. https://play.nova.bg/packagesЪ... Не виждам смисъл от този платен абонамент... голяма част от съдържанието в Nova Play го има и във VBox7 и то напълно безплатно... Иначе аз до скоро си гледах от Nova Play без проблеми с активиран AdBlock, но вчера забелязах, че явно са си подобрили защитата и вече иска да изключа AdBlock-a.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ъ... Не виждам смисъл от този платен абонамент... голяма част от съдържанието в Nova Play го има и във VBox7 и то напълно безплатно... Иначе аз до скоро си гледах от Nova Play без проблеми с активиран AdBlock, но вчера забелязах, че явно са си подобрили защитата и вече иска да изключа AdBlock-a. И мен ме засичат вече и не ми дават достъп до сайта, ако ми е включен ад блокера. До преди 1-2 седмици нямаше никакъв проблем.
|
|
|
|
edinicata
|
Ами, като спират рекламите за ,хазарт трябва от някъде да печелят.
|
|
|
|
spike
|
Ами, като спират рекламите за ,хазарт трябва от някъде да печелят.
Това въпреки че го приеха със закон, не виждам как ще се случи практически... Най-малкото футболните ни турнири се казват "efbet Лига" и "Sesame Купа на България", тъй че като стане въпрос за тези турнири, неминуемо се рекламира и съответния хазартен сайт. Щеше да е много по-разумно, ако просто ограничат рекламата на хазарта, както е с алкохола например...
|
|
|
|
The TV Boy
|
Това въпреки че го приеха със закон, не виждам как ще се случи практически... Най-малкото футболните ни турнири се казват "efbet Лига" и "Sesame Купа на България", тъй че като стане въпрос за тези турнири, неминуемо се рекламира и съответния хазартен сайт. Щеше да е много по-разумно, ако просто ограничат рекламата на хазарта, както е с алкохола например... Имената на тези турнири ще отпаднат като се обнародва закона в Държавен вестник. Иначе забраната за реклама е нужна за да се ограничат лостовете на влияние на Цецо Ефбета и сродните му в спорта и медиите. В момента заради тия спонсорски договори пада страшна корупция зад кадър и това ще помогне поне да не е средоточено цялото влияние в едни определени хора. Сега е Цецо Ефбета, преди беше Божков, Цветан Василев, и т.н. Иначе редовно сайтове качват защити срещу адблок, и редовно и пачват адблок да ги прескача, най новия ъпдейт вече преодолява защитата която сложиха на тубата. Конкретно БТВ и Нова имат гадния навик да слагат не една, ами 3-4 дълги нескипващи се реклами, карайки човека просто да не гледа определеното видео.
|
|
|
|
sisi 2007
Потребител
|
Имената на тези турнири ще отпаднат като се обнародва закона в Държавен вестник. Иначе забраната за реклама е нужна за да се ограничат лостовете на влияние на Цецо Ефбета и сродните му в спорта и медиите. В момента заради тия спонсорски договори пада страшна корупция зад кадър и това ще помогне поне да не е средоточено цялото влияние в едни определени хора. Сега е Цецо Ефбета, преди беше Божков, Цветан Василев, и т.н. Иначе редовно сайтове качват защити срещу адблок, и редовно и пачват адблок да ги прескача, най новия ъпдейт вече преодолява защитата която сложиха на тубата. Конкретно БТВ и Нова имат гадния навик да слагат не една, ами 3-4 дълги нескипващи се реклами, карайки човека просто да не гледа определеното видео.
Малка корекция: промените в Закона за хазарта бяха обнародвани вчера, 14.05.2024. Предполагам телевизиите ще имат малко въздух за да сменят материали, графики, договори и тн докато ги премахнат напълно от рекламните блокове. https://dv.parliament.bg/DVWeb/broeveList.faces
|
itsacringe#1877
|
|
|
The TV Boy
|
Реално действието влиза в сила от петък, което ще рече че днес финалът за купата ще остане с логото на Сезам, а следващия кръг на първенството през уикенда ще трябва да се върне старото име и лого на Първа лига.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Надали биха го излъчили по The Voice или Diema... Профилът на тези канали няма нищо общо с това шоу. Единствено, профилът на "Нова" откликва, тъй като е политематичен канал, но явно не искат да рискуват и затова ще пробват с онлайн излъчване.
|
|
|
|
spike
|
Надали биха го излъчили по The Voice или Diema... Профилът на тези канали няма нищо общо с това шоу. Единствено, профилът на "Нова" откликва, тъй като е политематичен канал, но явно не искат да рискуват и затова ще пробват с онлайн излъчване.
То е ясно, че профилите на The Voice и Diema са различни, но от всичките им канали най-подходящи биха били те. Аз не съм и гледал Zvezde Granda, но на пръв поглед ми изглежда подобно на X Factor, само не знам дали е за всички стилове музика.
|
|
|
|
mickeymouse
|
То е ясно, че профилите на The Voice и Diema са различни, но от всичките им канали най-подходящи биха били те. Аз не съм и гледал Zvezde Granda, но на пръв поглед ми изглежда подобно на X Factor, само не знам дали е за всички стилове музика.
Ами, да, подобно е на X Factor, но с балканска музика. Очаквах, че United Media ще го интегрират с нашата "Нова" по-рано.
|
|
|
|
spike
|
Ами, да, подобно е на X Factor, но с балканска музика. Очаквах, че United Media ще го интегрират с нашата "Нова" по-рано.
То бая интеграции се очакваха с медиите им в останалите държави, ама за момента няма почти никакво развитие в тази посока. Иначе по-скоро бих се зарадвал на нов сезон на X Factor, след като Zvezde Granda е само за балканска музика.
|
|
|
|
mickeymouse
|
То бая интеграции се очакваха с медиите им в останалите държави, ама за момента няма почти никакво развитие в тази посока. Иначе по-скоро бих се зарадвал на нов сезон на X Factor, след като Zvezde Granda е само за балканска музика. По принцип, имаш право. Да не говорим, че в момента поп-фолк сцената е препълнена, а в попа е суша. Държат The Voice, управляват рекламните продажби на City. Да не говорим, че всяко лято The Voice организира турне. Наистина, не знам какво ги спира за нов сезон на X Factor?
|
|
|
|
spike
|
По принцип, имаш право. Да не говорим, че в момента поп-фолк сцената е препълнена, а в попа е суша. Държат The Voice, управляват рекламните продажби на City. Да не говорим, че всяко лято The Voice организира турне. Наистина, не знам какво ги спира за нов сезон на X Factor?
А.. предполагам, че това е само въпрос на време. Откакто Светлана Василева е програмен директор, първо обявиха "Скрита самоличност", за което Магърдич напираше от около 10 години, а после върнаха и "Пееш или лъжеш", чийто първи сезон беше преди цели 8 години и не се хвалеше с кой знае какъв рейтинг. 😁 Есенната програма вече е препълнена, пък и няма достатъчно време за подготовката на X Factor, но няма да се учудя, ако го обявят за пролетта на 2025г. Идеално би се вместило за сметка на супердългите епизоди на Hell's Kitchen и "Един за друг".
|
|
|
|
|
|