Iordan
|
Има си точка от закона за използването на цитати. Видеоцитатите също спадат към тази група.
Тогава за видеото по-горе не трябва ли да има нещо като „Невероятният свят на Гъмбол – Cartoon Network“?
|
|
|
|
|
megara
|
Тогава за видеото по-горе не трябва ли да има нещо като „Невероятният свят на Гъмбол – Cartoon Network“?
Не знам дали това е достатъчно, но изглежда разчитат, че емблемата на телевизията е достатъчна. CNN например слагат специален надпис на подобни цитати с името на фирмата, която се води „автор“ на откъса.
|
|
|
|
Iordan
|
Не знам дали това е достатъчно, но изглежда разчитат, че емблемата на телевизията е достатъчна. CNN например слагат специален надпис на подобни цитати с името на фирмата, която се води „автор“ на откъса.
Добре, благодаря за информацията. :) Iordan2000: останалата част от дискусията е преместена тук.
|
|
|
|
|
tv-fen
Guest
|
Качих клип гледайте Нова телевизия (за да се зарадват) и ме наградиха много ... 
|
|
|
|
The TV Boy
|
Пхахахахаа..... Снощи качих няколко клипа в този канал: http://vbox7.com/user:bgtvplay и тая сутрин гледам, изтрили са първата тийзър реклама на BG TV News от 2013, която беше 12 секунди и беше направена от Bloomac и някой други авторски клипове на БГ ТВ Нюз, след като снощи качих шапките на БТВ като тест. Беше трито на кило, като бяха изтрити и част от шапките на Диемите и тези на Нова Спорт без една, но нещо са оставили две от шапките на БТВ? Общо взето от 40 клипа станаха 14, като акаунта беше и блокиран. Според мен модераторския екип там вече не е същия, който беше преди и е изцяло сменен, като новите хора, сложени от Нова ТВ, са инструктирани да филтрират на свое усмотрение всеки профил, сметнат за "неудобен" и съответно този профил да бъде подлаган на ограничения, пък било то и с изтриване на клипове, които не би трябвало да се пипат. Просто не мога да намеря друго логично обяснение на ситуацията, същите клипове са качени и в профила във Videoclip.bg: http://www.videoclip.bg/user/urbntv . За разнообразие, разговор с робот: 
|
|
|
|
BlooMac
|
Аз и един приятел говорихме с робота днес, неведнъж получихме еднакъв несвързан/неадекватен отговор. 
|
|
|
|
|
tv-fen
Guest
|
Качих клип гледайте Нова телевизия (за да се зарадват) и ме наградиха много ...  Преди две минути го изтриха незнайно защо.
|
|
|
|
Iordan
|
Качих клип гледайте Нова телевизия (за да се зарадват) и ме наградиха много ...  А как те „наградиха“?
|
|
|
|
BlooMac
|
Надявах се след толкова съобщения да излезе някой хуманоид. 
|
|
|
|
|
tv-fen
Guest
|
А как те „наградиха“?
С много значки . Но после изтриха клипа. И оставиха само значка Cool.
|
|
|
|
BlooMac
|
Засега са мернали очи предимно към новите клипове.
|
|
|
|
9may
Guest
|
Не разбирам защо и рекламите на БТВ трият зер ще вземеме много от даден филм да разбереме
|
|
|
|
The TV Boy
|
Профила днеска беше изръчкан от всичко живо.  И май поне 10 клипа от профила са били докладвани за нарушени авторски права и обидни материали от Потребител:opasen_huligan_bulgarians... Много голям хейт има в тва момче значи, не се спря... С другите потребители може и да има проблем, но ще му препоръчам с мен по-добре да няма...
|
|
|
|
ktamara
|
Като му разгледах профила........няма смисъл да се занимаваш
|
|
|
|
|
Iordan
|
Този се вика Даниел Петров и е мръднал по рождение повече от нормалното. Ако видите Фики да пее под логото на CN, директно се насочете към изход от профила му и не установявайте контакт.
|
|
|
|
9may
Guest
|
Този се вика Даниел Петров и е мръднал по рождение повече от нормалното. Ако видите Фики да пее под логото на CN, директно се насочете към изход от профила му и не установявайте контакт.
Да,а ето какво качва в профила си някакви чалгаики и фалшиви реклами на CN които тези Turner не пипат,където се фалшифицира съдържанието им,а махат тези които качват епизоди на сериалите им.
|
|
|
|
|