|
|
megara
|
На пръв поглед е по-добре от предната каша. Потребителите вече имат отделни страници със списък за клиповете. И да, от днес е май. От време на време отварям някой друг клип там.
|
|
|
|
monk1900
|
Предишния дизайн (ако на някого му е залипсвал) може да си го припомним тук: https://old.vbox7.com/Някои страници обаче, примерно тази за качване на клипове, от години не са им пипали дизайна, а препращат към съответната страница в old.vbox7.com. Не навсякъде обаче (където ги е домързяло да актуализират дизайна) са сменили линковете към vbox7.com с old.vbox7.com и се показва това съобщение: „ Тази страница не съществува! Ако искаш да си пробваш късмета на десктоп версията на сайта, кликни ТУК“. Ако (все още посещавате сайта и) попаднете на такава страница, сменяте www с old и се отваря. Edit: имало го е и другият момент – страници, които са им обновили дизайна, са им сложили линк към old сайта. https://old.vbox7.com/upload/ << като цъкнете „Качи видео“ от началната страница https://www.vbox7.com/upload/https://upload.vbox7.com/upload/ustep1.dohttps://upload.vbox7.com/upload/ustep1m2.do << „m“ – значи вероятно за мобилната версия (няма такава вече)
|
|
|
|
TopCat
|
От началото на новия ТВ сезон от Нова са започнали да качват и собствените си сериали във Vbox. Откраднат Живот и Пътят на Честта качват епизодите си там във FULL HD.
Преди това, в канала на ОЖ е имало само промота за епизодите.
|
Hater by Design.
|
|
|
The TV Boy
|
Сайта DarikNews.bg скоро ще бъде закрит и влят във Vesti.bg. След раздялата на Дарик с НетИнфо репортерите от радиото са създали нов новинарски сайт - dnews.bg.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Не знам дали е нужно да пиша за това в тази тема, но ми се наложи да го правя. Та, "Господари на ефира" за пръв път качват видео, и то във Full HD. Леле, майкооо!  Доживяхме да видим и тях в HD, и то в "Господари на Уеба". Ето го: Даже то беше премиера за канала им в YouTube!  Преди епизод 1 до 4 бяха в 480p SD (или поне е така в сайта на "Господарите"). Ама Халваджиян пък има сериал по NOVA в HD, но музикалното риалити "Маскираният певец" - в картофено качество!
|
|
|
|
TopCat
|
но музикалното риалити "Маскираният певец" - в картофено качество!
Както и преди съм споменавал, студийният комплекс на Global няма техническият капацитет за живо излъчване в HD. Пултовете им нямат тази възможност, а досега не са се активизирали да си обновят генерално техниката, което довежда до това предаванията снимани там да се излъчват и в гореспоменатото качество.
|
Hater by Design.
|
|
|
hater
|
Ами след като нямат техническа възможност защо изобщо стигат до ефира на национална телевизия? Не е луд тоя дето яде баничката... 
|
[Цензуриран от Блумак]
|
|
|
Mr.D.
|
Ами след като нямат техническа възможност защо изобщо стигат до ефира на национална телевизия? Не е луд тоя дето яде баничката...  Просто няма изискване да можеш да излъчваш в HD, за да получиш лиценз за национален ефир "  "
|
|
|
|
TopCat
|
Просто няма изискване да можеш да излъчваш в HD, за да получиш лиценз за национален ефир "  " Подобно изискване попринцип се спуска от телевизията поръчител. Тя има право да изисква минимум техническо ниво на финалния продукт. От Нова досега не са го правели, защото не излъчваха в HD. Предполагам, че от следващия сезон тези изисквания ще се покачат и от Global ще бъдат принудени да направят upgrade.
|
Hater by Design.
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Но заедно с това, добавиха и live stream на Нова телевизия с до 1080p HD, подобно на видеоплатформите YouTube, VBOX7, Facebook и още други. Той е в секцията "На живо" в Nova Play.
|
|
|
|
Robimir
|
О да, това не го бях забелязал, преди си беше само до 720p.  Иначе е много хубаво, че използват тъмна тема, но де да имаше опция за светла тема.
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Аз го имам на телефона. Като гледам, от техническа гледна точка, това е просто мобилна версия на основния им уеб сайт, със леко различен дизайн от браузър версията, и има push-нотификации. Подобни неща има в мобилното приложение на новините на БНТ "BNT News", само че общото между браузър и мобилната версия на BNT News приложението е, че графичния дизайн е един и същ (поне така виждам аз). Само националната телевизия и bTV останаха без основно мобилно приложение, с което можеш да гледаш програмите на телевизиите за деня, както и livestream излъчване на самите тях.
|
|
|
|
|
spike
|
Брей... Това даже и аз не го знаех, хем че съм редовен читател на вестника.  Странно защо, но в него въобще не са писали за този сайт, а иначе гледам, че са обогатили архива - вкарали са дори новини от преди 2-3 години. Няма ги обаче емблематичните еротични снимки от трета страница на вестника.
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Днес дойде нов член на уеб портфолиото на NOVA - https://dogsandcats.bg/ Нет Инфо стартира платформата DogsАndCats.bg
Сайтът предоставя полезна информация за отглеждането на домашни любимци
Водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо, част от Нова Броудкастинг Груп, добавя към разнообразното си портфолио и платформата DogsAndCats.bg. Уебсайтът събира на едно място качествено и достоверно съдържание, предназначено за всички настоящи и бъдещи собственици на кучета и котки. Полезната информация в платформата е поднесена на разбираем език за всички потребители, които искат да получат допълнителни знания и опит в отглеждането на животните.
Платформата DogsAndCats.bg предлага различни категории, обхващащи широк спектър от теми. Сред тях попадат секции, свързани с най-честите проблеми и техните решения по отношение на здравето, храненето, грижата, хигиената, поведението, възпитанието, размножаването и кастрацията на домашните любимци. В сайта потребителите могат да открият още подробна информация за различните породи кучета и котки, техните навици, начин на отглеждане, характер, външен вид и ниво на общителност.
DogsAndCats.bg предлага още различни трикове, любопитни факти, съвети, горещи теми и отговори на често задавани въпроси за домашните любимци. Всеки ден потребителите могат да се запознават с различна порода куче и котка, а инструмент за търсене с предварително зададени филтри помага в избора на най-подходящия домашен любимец спрямо очакванията и възможностите на бъдещия собственик.
|
|
|
|
|