TopCat
|
Е, в другите държави може би имат по-строги закони относно торентите, пък и там таксата за такава услуга е малка в сравнение със заплатите на хората. Тук ако си плащаш за всички подобни услуги, ще ти хвръкне половината заплата... Не мисля, че 10 евро за Netflix и 5 Евро за HBO Go е нещо чак толкова скъпо. Въпрос на манталитет.
|
Hater by Design.
|
|
|
|
break
|
Нека не правим генерални изводи, все пак има разлика между възможност и манталитет.
|
|
|
|
Milen84
|
Не са проблем тия 10 евро ,ама верно има разлика за Немците са жълти стотинки за нас това си една такса за телефон или Нет
|
|
|
|
TopCat
|
Хайде да спрем с тези приказки за възможности, ОК? Голяма част от хората, които излизат с този аргумент пушат по кутия цигари на всеки ден и половина, пият бири и алкохол и ходят по дискотеки и заведения с приятели доста често. Всичките тези удоволствия им струват много повече от 10 евро. Като добавим, че тая такса може да се дели и между двама човека (а най - високата между четирима) не искам и да чувам за възможности
Българинът просто не обича да плаща.
|
Hater by Design.
|
|
|
goji7
|
Не мисля, че 10 евро за Netflix и 5 Евро за HBO Go е нещо чак толкова скъпо. Въпрос на манталитет.
В HBO GO абсолютно всичко е с превод. Някои неща са и с бг аудио. В netflix има един сериал с бг аудио и няколко добри субтитри. Останалото или няма или е машинен превод. Така че, HBO GO е по-евтината и по-добрата алтернатива в случая. А и това, което е в netflix, което няма превод, наистина го има по торентите със суб. П.С. Затова, за мен, за момента, netflix не си заслужава.
|
|
|
|
spike
|
Не мисля, че 10 евро за Netflix и 5 Евро за HBO Go е нещо чак толкова скъпо. Въпрос на манталитет.
Не ми се влиза в спорове, но за тези две услуги излиза, че плащаш общо 30 лева. Е, на мен толкова ми е месечната такса за интернет и телевизия, като въпросите сериали и филми на 90% ги има по торентите, а пък телевизията ми предлага почти 500 канала, в които влизат HBO-та, Diema Sport-ове, MAX Sport-ове, каналите на "Булсат" и какви ли още не екстри, като за тях не плащам и стотинка допълнително към месечната такса. Качеството също е безкомпромисно, та в случая за мен е напълно безсмислено да плащам за Netflix и HBO GO, както и да съм абонат на някой от големите оператори, защото за да получа всичко, което в момента имам, сигурно трябва да им плащам по над 100 лева на месец, вместо скромните 30...
|
|
|
|
TopCat
|
Не ми се влиза в спорове, но за тези две услуги излиза, че плащаш общо 30 лева. Е, на мен толкова ми е месечната такса за интернет и телевизия, като въпросите сериали и филми на 90% ги има по торентите, а пък телевизията ми предлага почти 500 канала, в които влизат HBO-та, Diema Sport-ове, MAX Sport-ове, каналите на "Булсат" и какви ли още не екстри, като за тях не плащам и стотинка допълнително към месечната такса. Качеството също е безкомпромисно, та в случая за мен е напълно безсмислено да плащам за Netflix и HBO GO, както и да съм абонат на някой от големите оператори, защото за да получа всичко, което в момента имам, сигурно трябва да им плащам по над 100 лева на месец, вместо скромните 30...
Спор няма как да има. Ти си свикнал на шано кабеларки с пиратски канали и всички филми и сериали наготово. Аз съм решил за себе си, че искам да си плащам за услуга, която ми предоставя хиляди филми и сериали легално, които мога да гледам на телефона, телевизора, таблета и компютъра си когато и където си поискам, в най - високо качество. Нямам намерение да убеждавам когото и да било. Това за мен е правилното решение. Вие явно си имате други виждания. Само не ми излизайте с оправданията, че нещата от двете платформи ги имало по торентите, защото точно това доказва тезата ми, че всичко е въпрос на манталитет.
|
Hater by Design.
|
|
|
break
|
Искам да уточня, че не насърчавам ползването на торенти. Просто има хора, за които 20 лв. не са малко и предпочитат да ги дават за нещо по-необходимо. Лично аз си прекратих абонамента в Нетфликс и ще го въстановя, когато услугата стане адекватна на цената, която между другото е същата и в страни не само с по-висок стандарт от нашия, но и чисто функционално при нас е доста по-ограничена. Само за сравнение, цената в долари на основния план в Щатите е 7.99, а при нас е 8.59.
|
|
|
|
nik4o81
Потребител
|
Това съобщение го получих на електронната си поща. Явно спират превода на български език. Уважаеми абонат, Бихме искали да Ви информираме относно предстояща промяна в услугата на Netflix. Считано от 30 октомври, вече няма да поддържаме български език за Netflix, докато полагаме усилия да осигурим по-добро локализирано изживяване, за да се наслаждавате на любимите си филми и телевизионни предавания. Услугата на Netflix ще продължи да бъде достъпна на английски език и много други езици и се надяваме да въведем отново български език в бъдеще. Благодарим Ви, че сте абонат на Netflix, и се извиняваме за причиненото неудобство. Ако не желаете да продължите своя абонамент, можете да се откажете по всяко време, както винаги, на адрес netflix.com/cancel. На разположение сме, за да Ви помогнем при необходимост. Посетете помощния център за повече информация или се свържете с нас. – Вашите приятели от Netflix
|
|
|
|
naskox
|
Значи и единия човек, който се занимавал донякъде са го освободили вече, скоро, скоро колкото мандата на Путин.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Добре, де, значи примерно на "Готъм" и "Обадете се на Сол" ще им изтрият титрите, нищо, че бяха от малкото заглавия, с писани от човек БГ титри?
|
|
|
|
TopCat
|
Странно, абонат съм на услугата от много време, но подобен мейл, че и на български, не съм получавал.
Както и да е, субтитрите бяха с отвратително качество, така че все едно ги нямаше. Ако си бяха дали малко зор с тях и бяха промотирали услугата, можеше и да има по - голям успех.
|
Hater by Design.
|
|
|
goji7
|
Странно, но въпреки, че спряха с българския, макар и машинен превод, в Netflix се появиха 3 сериала с хубави субтитри и за първи път пише даже име на преводач: Денис Шепелев. Сериалите са Fugitiva, The Innocent Man и 1983 Ако са сключили най-после договор с някоя преводаческа българска фирма, дано започнат да превеждат вече сериозно и немашинно сериалите и филмите.
|
|
|
|
break
|
Netflix не са спирали да поддържат български субтитри, спряна е поддръжката на интерфейса на български. И аз забелязах, че напоследък има подобрение в превода.
|
|
|
|
goji7
|
Аха, значи само подръжката на интерфейса е спряна. А забелязал ли от както е спряна дали има нови машинни преводи или са само добри, т.е. от човек писани?
|
|
|
|
break
|
Повечето са машинни, но забелязвам подобрение. Почти няма откровени глупости, както по-рано. Основно се бъркат мъжки и женски род.
|
|
|
|
goji7
|
Повечето са машинни, но забелязвам подобрение. Почти няма откровени глупости, както по-рано. Основно се бъркат мъжки и женски род.
Значи не са спирали с машинните преводи? А от време на време добавят такива писани от човек.
|
|
|
|
Space_War
Потребител
|
Ех, качили са първия сезон на Покемон. Толкова щях да се радвам ако беше с Българския дублаж на Нова.
|
|
|
|
TopCat
|
Ех, качили са първия сезон на Покемон. Толкова щях да се радвам ако беше с Българския дублаж на Нова.
Този сезон го има от поне година. Щеше да е хубаво да присъства и българския дублаж, но шансовете за това са почти нулеви.
|
Hater by Design.
|
|
|
lucellent
|
Добавят ли още български субтитри Нетфликс (на новите заглавия)? В сайта им вече не пише на какви езици е налично.
|
|
|
|
|