BG TV Talk
04 June 2020 04:50:40
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV – пролет/лято 2016 | новини и коментари

Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV – пролет/лято 2016 | новини и коментари  (Read 9177 times)
Iordan
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 1 541« Reply #60 on: 19 July 2016 15:05:48 »

Quote from: bTV PR
Лятото по bTV продължава с нов български сериал, световни кино шедьоври и трима водещи на „Тази сутрин”
На 5 август е премиерата на сериала „Играчи” с гост звезди Емил Костадинов,
Алекси Сокачев и Орлин Павлов

bTV ще предложи на зрителите коктейл от разнообразни предавания, филми и сериали, и ще продължи първа да поднася  най-важните новини от България и света през оставащите топли месеци.

Предаването „Тази сутрин” отново ще предложи иновативен подход. Трима водещи – Мария Цънцарова, Биляна Гавазова и Стоян Георгиев, ще разчупят летните сутрини всеки делничен ден от 7:00 до 9:30 ч., до завръщането на титуляра на предаването Антон Хекимян през втората половина на август.

bTV ще представи през август най-доброто от публицистиката на „120 минути” и предаванията „Преди обед”, „Тази събота” и „Тази неделя”, Cool…T и „Мама готви по-добре”.

На 5 август е премиерата по bTV на българския сериал „Играчи” с гост звезди Емил Костадинов, Алекси Сокачев и Орлин Павлов. Всяка петък вечер от 22:30 ч. зрителите ще се забавляват с всекидневието на три млади момчета, опитващи се да сбъднат мечтите си. Сериалът е умела комбинация от документален филм и пародия.

Ролите са поверени на актьори като Жана Яковлева и Димитър Георгиев-Дими, а като големите „играчи” ще видим Филип Гуляшки (познат от „Стъклен дом", „Фамилията"), Христо Терзиев (постановките „Обир”, „Сирано дьо Бержерак”, „Хъшове”) и Михаил Петров („Хамлет", „Роберто Зуко"). Те пресъздават образите на Айтито, Каръка и Американеца, които имат различни интереси, цели, разбирания за живота и мечти.

bTV ще остане вярна и на феновете на качественото кино, на които ще предложи най-добрите заглавия от последните години. Филмовият афиш за август включва близо 40 кино шедьовъра, сред които „Смъртоносно оръжие”, „Умирай трудно” „Белязан да умре”, „Истински лъжи”, „Мис Слънчице”, „Мъже на честта”, „Острието”, „Принцесата на Монако”, „Скорост”.

През лятото продължават и кастингите за различните телевизионни проекти на bTV. Единственото по рода си състезание за щафетна кулинария „Мама готви по-добре” очаква смелите кулинарни семейства на http://www.btv.bg/shows/mama-gotvi-po-dobre/casting/, за да предложи на зрителите през септември нови елементи в концепцията си.

Продължава кастингът и за мащабния иновативен български сериал на bTV. Всеки, който желае да застане рамо до рамо с най-популярните звезди от българското кино и театър, може да кандидатства на адрес http://www.btv.bg/casting.
Report Spam   Logged
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy